شما خوشحال باش 3 گیگ داری !نقل قول:
سرعت خیلیا تو شبانه دایال آپه !
Printable View
شما خوشحال باش 3 گیگ داری !نقل قول:
سرعت خیلیا تو شبانه دایال آپه !
جهت اطلاع بگم:نقل قول:
شهراد زیر مجموعه اسیاتک هست و توسط مدیر اسیاتک مدیریت میشه.
از خود اسیاتک هم بهتر داره سرویس میده.
شبانش هم بین 5 الی 13 گیگ میشه گرفت.
چندوقت پیش یه جایی بودم همین اتفاق واسه من هم افتاد فقط همیشه بین ساعت 6-8 بود و هر بار چند دقیقه Limited میشد بعد دوباره راه میافتادنقل قول:
مبارکه چیزه خوبی باید باشه شبانه اش هم همین سرعت رو میده؟نقل قول:
سلام دوستان
من طرح یک مگ نوروزی دارم میخواستم بدونم بعد یه ماه که ماله من تموم میشه همین طرح رو میتونم تمدید کنم؟ یا باید طرح جدید انتخاب کنم؟
ممنون
باید طرح جدید بگیرید.نقل قول:
خب اون خیلیا کلا شبی ۸ گیگ و ۵ گیگ که من دانلود داشتم رو همیشه نداشتن و اگه همین ۳ گیگ هم بگیرن کلی راضیننقل قول:
ولی من که همیشه حداقل ۵ گیگ رو بدون کم و کاست دانلود شبانه دارم برام خیلی سخته بشه ۳ گیگ !! کلا از عرش به فرش اومدن خیلی سخته :)))
آره تو تبلیغشون هم زده زیر مجموعه آسیاتک هستن ولی با پهنای باند اختصاصی خودشون و مشتری کمتر که میشه سرعت بهتر نسبت به آسیا تکنقل قول:
والا نمیدونم چی بود این قضیه 0 شدن سرعت ولی کم نیوردم و با قدرت به دانلود ادامه دادم که نفس راحت نکشه !!!نقل قول:
دیشب تست کردم همین سرعت دانلود میداد یعنی حدود ۶۵۰ حالا شب های بعد کم بشه دیگه نمیدونم !! تا ۵۰۰ هم راضیم ولی دیگه کمتر نشه که جمش میکنم !!
طرح شما خیلی وقته دیگه نمیشه تمدید یا ثبت نامش کرد ، من خودم میخواستم بگیرمش که ۲ روز دیر جنبیدم برش داشتن وگرنه الان به جای سرعت دانلود ۲۷۰ شبانه ، سرعت دانلود ۴۲۰ بود حدودا !!نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Pro
اهوازیا کسی مشکلی با سیگنال ندارم
حالا وضعیت مبین نت چطوره توی اهواز؟؟؟؟؟؟
دوستان سیگنال مودم من گاهی اوقات خالی میشه باید سیم برقشو بکشم دوباره بزنم تا سیگنالش برگرده. مخصوصا دانلود رایگان شبانه. مشکلش چیه؟ :n13:
متاسفانه تورنت رو برای من یا به صورت سرتاسری محدود کردن شبانه با 1 مگ نوروزی دوباره چک کردم سرعت روی 2 کیلو بود
نه واسه من اینطوری نیست ...نقل قول: