خیلی وقت بود تو تاپیک کامنت نزاشتم آخه این چند وقته همه چی گل و بلبل بودش:n02:هر روز شبا با سرویس الترای مخابرات میانگین 18 گیگ میتونم دانلود کنم ولی تازه گیا دیگه به پوچی رسیدم و هیچی دانلود نمیکنم و شبا هم راحت میخوابم:n02:
Printable View
خیلی وقت بود تو تاپیک کامنت نزاشتم آخه این چند وقته همه چی گل و بلبل بودش:n02:هر روز شبا با سرویس الترای مخابرات میانگین 18 گیگ میتونم دانلود کنم ولی تازه گیا دیگه به پوچی رسیدم و هیچی دانلود نمیکنم و شبا هم راحت میخوابم:n02:
کسی حرفی برای گفتن نداره؟نقل قول:
واقعا عجیبه هر وقت با ای پی 2 وصل میشم kerio کار نمیکنه.
دوستان سرعت مخابرات شما هم امشب پائین بود؟ من خیلی قطع و وصلی دارم... از پست هم یه سیم شیلد دار تا مودم کشیدم ولی بازم مشکل حل نشده...
بله امشب قطعی زیاد بود ، سرعت دانلود هم پایین ، البته هر چند روز یک بار این مورد پیش میاد و برای همه هست و ربط خاصی هم به سیم کشی و ... نداره .نقل قول:
قطع و وصلی زیاد دارم معلوم نیست از چیه...
دوستان بازم سلام
الآن یکی 2 روزه، دقیقا سر ساعت 3 شب نت قاطی میکنه!
1 تا 2 با میانگین سرعت 200 اینا دانلود میکنه، از اون به بعد میانگین سرعتش میشه 15!!!!
صبح ساعت 6:50 دقیقه هم که وب رو باز میکنم، میره صفحه مودم ارور no rule can be applied رو میده!!
دلیلش چیه چیکارکنم؟
نتمم بلوطه :n24:
ISP با پینگ خوب پیدا شد؟
بلوط یه پینگش خوب بود، اونم انقدر تایم اوت داره اخیرا که به چشم نمیاد >_<
سلام
کارشناس نصب همارا دقیقا چی کار میکنه ؟
یه سوال دیگه، خط من تا دیروز تا 12 مگ می کشید ، امروز که از مخابرات اینترنت خریدم تا 8 مگ می کشهاین چرا اینطوری شده؟
دیشب وضعیت خیلی افتضاح بود. من موندم چرا شب اینطوری میشه !
من غلط بکنم دیگه اولترا تمدید کنم بعد ببینم اخرش سرعت 200 بده
سلام
دیدم دوستان زیادی تو این تاپیک دارم گفتم نظر شما رو هم بدونمنقل قول:
ممنون میشم که یه مودم خوب معرفی کنید که همه ی امکانات رو داشته باشه و بعدا پشیمون نشم مثلا میگن بعضی هاشون و ی پــــــی ان میخورن یا امکانات دیگه که ممکنه من ازشون خبر ندارم و بعدا به کارم بیاد همزمان میخاوم از لن هاش در دو دستگاه ( ----- و پی سی ) و از وای فایش آیفون و لبتاب وصل بشم و نمیخوام مشکلی داشته باشه ( در آی پی دادن و یا سایر مشکلات ممکن ) قیمت هم معمولی باشه حول و حوش 100 حالا 50 بالا و پایین عیبی نداره ولی مودم خیلی سرتری باشه حاضرم بیشترم پول بدم ف در ضمن من میخوام از طبقه پایین و بالا ازش استفاده کنم و آنتش خوب باشه
چند روزیه که دانلودام جزئی هست و تا ساعت 2 همشون تموم میشن
دیشب هم تا 2 بیدار بودم دانلود هم داشتم و هم وبگردی مشکلی نبود