بله تایید میشهنقل قول:
شبها داغون میشه
Printable View
بله تایید میشهنقل قول:
شبها داغون میشه
یا درود به دوستان عزیز این های وب سرویس 16 مگ یک ماهش که 500 گیگ حجم بین الملل داره سرعتش چه جوریاس؟ استفاده اصلی من دیدن فیلم از نتفلیکس روی تلویزیون خونه هست میخوام روی کیفیت 1080p اصلا گیر و لگ نداشته باشه جواب میده؟الان از مخابرات نت دارم راحت باهاش فیلم میبینم تو نتفلیکس ولی قیمت نت مخابرات نسبت به حجمی که میده گران هست.دوستانی که های وب دارن راهنمایی کنن و اینکه حجم دزدی که تو های وب نیست؟ به اسم 500 گیگ بگیری 300 گیگشم بدزدن:دی
برای کار شما زیتل بهتره که نامحدودهنقل قول:
من هم مثل شما هستم و اکانت نتفلیکسم را دیروز تا یکسال تمدید کردم اما من رو تبلت میبینم چون قابلیت دانلود افلاین داره و همین الان ۷ صبح دارم با ایرانسل دانلود میکنم.:thumbsup:
اینقدر ناراضی تو پیج شرکت بود که کلا طرحها و قیمتها رو به فراموشی سپردم و از خیر این شرکت گذشتم ! :thumbsup:
بعد از قطعی اینترنت کیفیتش مثل سابق نیست ...نقل قول:
از چه جهت مثل سابق نیست؟سرعت دانلود یا استریم و فیلم آنلاین دیدن؟یعنی سرعت 16 مگش هم تونایی باز کردن فیلم از سایت نتفلیکس با کیفیت 1080p نداره؟ من الان 4 مگ مخابرات دارم راحت از نتفلیکس فیلم میبینم تنها مشکل اینه که حجم ماهانه بین الملل 60 گیگ هست که برای من کمه .نقل قول:
حذف شود ......
کلاه برداری شرکت های وب
همان طور کهمستحضر هستید، وزیر ارتباطات همه آی اس پی ها رو موظف کرده، در ازای قطعی اینترنت،10 روز زمان از دست رفته رو به سرویس ها اضافه کنند
اما متاسفانه شرکت هایی مثل های وب از این مسئله سر باز زدند، و یک برگه تخفیف ایجاد کردند که اکثرا ازش بی اطلاع هستند، و اگر دیر بجنبی ، و زمان سرویس ت تموم بشه، به بهانه تمام شدن سرویس، زمان رو اضافه نمی کنند و حجم رو هاپولی می کنند....
نقل قول:
اتفاقا چند روز پیش که یکی از دوستان گفت همچین کدی وجود داره رفتم قسمت تخفیف هارو نگاه کردم دیدم چیزی نشون نمیده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید با آی پی خود های وب وارد پنل بشی تا کدهای تخفیف رو نشون بدهنقل قول: