میشه در مورد این روش Task Scheduler که میگی توضیح بدی ؟ باید چیکار کرد ؟نقل قول:
Printable View
میشه در مورد این روش Task Scheduler که میگی توضیح بدی ؟ باید چیکار کرد ؟نقل قول:
با اکسل باید باز کنید...نقل قول:
آره دیگه جریان فیلتر کردن از یه طرف. جریان اینکه بقیه کشورا (البته بجز کشورای دوست و برادر ) اصلا تحویلمون نمیگیرن یه طرف.
اصلا فیلترینگ به جهنم الان دیگه جوری شده که مجبوریم بگیم ما ایرانی نیستیم تا حتی از خدمات رایگان بعضی سایتها استفاده کنیم.
مشکل اینجاست ISP دارریم کاربراش هر شب دارند بالای 1 گیگ دانلود کنه پس محدودیت سرعت از طرف مخابرات و اینجور چیزها نیست خود شاتل دوست داره دزدی کنه . مال شما رو هم طبق گفتتون یک مدت دزدی میکردند حالا سیر شدند ولی مال تهران شیکمشون سیر نمیشه.نقل قول:
اینم وضعیت بعد از ساعت 1 ما:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
افتضاح!!
ولی دانلود منیجر با 30 40 دان میکنه ، بالاتر هم میره !!
ولی اصلا آدم اطمینانش نمیشه که بخواد کامپیوترو روشن بذاره!
سرعت وبگردی هم خوبه
آقا چرا باید به این کسافتا پول بدیم بدون تعارف باید این سرویسارو کنسل کرد من سه ماهه گرفتم ولی الان یه ماه نشده میخام بگم پورتمو جمع کنن.
---------- Post added at 06:47 AM ---------- Previous post was at 06:45 AM ----------
وضعیت اینترنت کشور از لحاظ سرعت و قیمت افتضاحه این شاتلم که دزدی میکنه و کاسه داغتر از آشه.
من قبلا صبا و فناوا داشتم الان فکر کنم این دو تا از همه بهترن .صبا دان ریتشو رو یه میگ میبنده
بچه ها من دانلود شبانه ام سرعتم خوبه ولی بعد از 30 دقیقه میاد پائین دوبار باید مودم را ریست کنم که خوب بشه کسی ین مشکل را داره؟
با تشکر
مشکل همینجاست اگر یکسره پایین بود می شد گفت مشکل پهنای باند دارند ولی اینجوری مشخص میشه خودشون کم می کنند پس دزدی بیش نیستنقل قول:
این یک محدودیت سرعته که شبا فعالش میکنن اگه دوباره کانکت بشی سرعت استاندارد میشه. اینم از.......
برای شاتل متاسفم.
یکی نیست به داد این کاربرا برسه واقعا.
اگه قصابی بهت یه کیلو گوشتو نیم کیلو بده میتونی پیگیری کنی ولی اینا خیلی راحت سرویس نامناسب رو با قیمت مناسب میفروشن یکی نیست بگه آخه..............
تنها راهش اینه که همه بفهمند اینها چجوری دزدی می کنند دقیقا حدود چند سال پیش هر کی اسم شاتل رو می دید فرار می کرد صد رحمت به دزد سر گردنه. خیلیها هنوز باورشون میشه که شاتل افت پهنای باند داره و از این ماجرا خبر ندارند.نقل قول: