نقل قول:
آيا تابحال دوستان شكايت كردن ؟
دوستاني كه شكايت كردن جوابي هم گرفتن ؟
Printable View
نقل قول:
آيا تابحال دوستان شكايت كردن ؟
دوستاني كه شكايت كردن جوابي هم گرفتن ؟
عزیزان صدرصد تایید میشه. همین اتفاق برای من هم رخ داد هفته قبل، یعنی سرعت دانلود اینترنت حجمی از 50-60 بیشتر نمی شد، تقریبا از چهارشنبه هفته پیش. امروز با پشتیبانی تماس گرفتم گفتم من روزها 300 بود سرعت دانلودم الان 50 بیشتر نمیشه، یه جواب عجیب دادند! گفتند مرکز ارتباطات رادیویی به شرکت اعلام کرده که نباید سرعت دانلود بالا ارائه بده! وگرنه شرکت پهنای باند را باز می گذاشت قبل از این، و سرعت ها بالا بوده. بعد گفتن قرار بود این کار از اول سال اعمال بشه!!! بعد من شاخ در آوردم. گفتم خوب این شکلی که نمیشه آخه! گفتن دست ما نیست! البته انصافا خیلی باحوصله جواب می دادند. نمی دونم چطور شد که بعد چند ساعت سرعت باز برگشت بالا.شاید حرف از تمدید و غیره سبب شد.نمی دونم... حالا جدا اگر این ها این کارو بخوان کنن،دیگه این اینترنت حجمی با نامحدود چه فرقی داره؟ سرعت دانلود اندازه نامحدود باشه و میزان ترافیک حجمی بگیریم؟ مسخره است دیگه! دور از جون اون موقع آدم دیوانه است بمونه ! والا بخدا اصلا با عقل جور در نمیاد این کار!!! :n28:نقل قول:
گویا آخرِ عیدی همه رفتن مسافرت...
دیروز ساعت 6 صبح این سرعتم بود: :دی
اینم وضع ماس....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد 2-3 ماه تازه اونا به شرکت پیام میدن!بعد شرکت زنگ میزنه میگه همینه ک هست! بای!نقل قول:
از صبح تا حالا دارم یکسره با پشتیبانی تمام میگیرم ولی یک نفر نیست که گوشی رو برداه .
جون عمشون پشتیبانی 24 ساعته است
بود و نبودش فرقی داره؟؟؟؟نقل قول:
نقل قول:خداییش راست میگی عزیز:n16:نقل قول:
آسیاتک اینترنت یک (از آخر...به خدا هیچ فحشی به اندازه این آدم را نمی سوزونه.اینو میگه من می خوام خودمو بزنم:n21:)
برای صحبت با من عدد 1 با تو عدد 2 و با او عدد 3 را فشار دهید:( اوایل همه خوشحال و خندان فشار میدیم)
الان شما عدد 1 را فشار دادی مثلا پشتیبانی را گرفتی من جواب میدم، فرقی نمی کنه که رفیق، اینم جوابش:
هرچی روی خط دارید بردارید، فکس نباشه،تلفن نباشه، مودم را ببرید سر خط تست کنید، اگر باز درست نشد ببرید دم در که میاد تو تست کنید
باز درست نشد، ببرید با خط همسایه چک کنید، اگر کلا نشد سیم کشی عوض کنید.
بعد می پرسی یعنی مشکلی از اون طرف نیست؟ و جواب میدن نه اینجا همه چی اک هست و خطتون به خوبی کار می کنه.
ما هم چشمامون از اشک پر میشه آخ جون همه چی اک هست ایراد از تلفن خونه است.کلی هم تشکر می کنیم که مشکلمون حل شده.والابخدا:n28:
من کلا هیچ انتخابی جز اسیا و فن اوا ندارم. جمعه تموم میشه اسیا..شاید برم فن اوا..کاش فن اوا بدتر نباشه از اسیا:n28:
سرویس 1 مگ نامحدود قبل از مصرف حجم 500 مگ روزانه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رفتم تو بخش شكايات سايتشون اين شكايت رو نوشتم
با سلام دو مورد شكايت دارم خدمت شما و اگه اصلاح نشه حتما به مراجع بالاتر ارجاع داده ميشه سرويسي كه خريداري كردم اينترنت پرسرعت کولاک نامحدود برنزي 4096 با امکان تبادل حداقل 50 گيگ
حال اگر شما 50 گيگ تضمين ميكنيد كه سرعت اسمي رو داشته باشيم و اين رو هر روز ارائه مي دهيد كه همون رو هم تقسيم به 8 كردين يعني 512 كه البته من از اون 512 حدود 370 دريافت دارم
يك : چرا بعد از هزار مگابايت دانلود سرعتم كم ميشه اگر 50 گيگ رو بر روزهاي ماه تقسيم كنيم سهم هر روز 1706 مگابايت خواهد شد دليل اين امر چيست چرا كم شده اين مقدار ؟ آيا اگر عمدا اين كار صورت گرفته كم فروشي نيست؟
دو : سرعت اسمي در سرويسهاي پائين تر رعايت شده يعني 512 برنزي تقسيم بر 8 ميشه و به مقدار 400 مگ با 64 دريافت ميكنه كاربر كه من خودم يك سال قبل همين مقدار دريافت داشتم يا 1024 همون 128 حال در سرويس 4096 كه بايد 512 بگيره چرا 370 تا ميگيره . در ضمن كيفيت خط و موارد ديگر توسط كارشناس چك شده مشكلي نداره و كاملا مشخصه كه سرعت از طرف شما كم شده چون در سرويسهاي محدود خط بسيار با سرعت بالاتر پاسخگو هست
. من 4 بار از شهرستان با شركت تماس گرفتم و هر بار به جواب نرسيدم . اگر مشكلم حل نشه حتما شكايت ميكنم.
با تشكر