سرعت منم خیلی کم شده
4 مگ هست مثلا.پیج میخواهد باز کنه جون میکنه
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Printable View
سرعت منم خیلی کم شده
4 مگ هست مثلا.پیج میخواهد باز کنه جون میکنه
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
آقا شبانه ى شما درست نشد..؟!! پيگيرى كردين..؟!!نقل قول:
دوستان من الان داشتم گزارش مصرفم رو نگاه می کردم دیدم هر شب ساعت ۱:۰۱ و صبح ها ساعت ۷:۰۰ قطع و وصل شدم! یعنی شبانه شون رو اینجوری مشخص می کنن..؟!؟ اونوقت اصن شبانه ۲:۰۰ تا ۶:۰۰ هست که!!! ولی از این نظر که تو این ساعتا قطع و وصل میشه و ترافیکش مشخصه به نظرتون استفاده کنیم حجم مصرفی رو بر می گردونن به حسابمون..!؟؟
این فقط ماله پس پرداخته که آخر دوره میخوان حساب کنن. تو پیش پرداخت مستقیم از شارژ حساب کم میشه و به امید برگشتش هم نباشید.نقل قول:
همچین سیستم پیشرفته ای دارن اینا.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
سلام.
این جشنواره با طعم تابستان که بسته های حجم اضافه رو زده امکان خرید در بازه زمانی ۳-۶-۹۵ لغایت ۱-۸-۹۵، یعنی بعد از اون اگه بخوایم بخریم باید گرون بخریم؟
و اینکه میشه همین اولش دوتا بسته 100 گیگی رو یک جا بخریم؟؟
توی سرویس پس پرداخت اصلا میشه بسته حجم اضافه خرید یا نه؟؟
پست اشتباه پاک شود.
میشه چند تا بسته خرید. فقط قیمت 100گیگش ارزونتره بقیش فرق خاصی با حالت عادی نداره.نقل قول:
خرید حجم برای پس پرداخت فعلا مبهمه. قبلنا ارور میداد جدیدا صفحه خرید حجم میاد حتی اگه نامحدود باشی!
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
این کمپین تابستانی واقعا سرعتش تا 16 مگ بازه یا نه؟ میشه عکس از مودم و از اسم اشتراکتون توی صفحه مشترکین بذارین؟
بله سرعتش بازه، برا من سرعتم روى ١٨ مگ و خرده اى ست شده كه چيزى كه دست من مى رسه همون شونزده بشه! جالبه اينشون كه بالاتر ميبندن خط رو!نقل قول:
پس به نظر میاد بهتره بریم سراغ همین کمپین تابستانه. سرعتش که بالاست حجمش هم که فعلا ارزونه البته اگه بشه خرید. (از 2مگابایت ماهیانه 10 گیگ بدون شبانه رایگان بهتره!!!)نقل قول:
من وقتی خرید حجم رو میزنم این میاد :
Invalid SER ID