ممنون بابت جوابتون، ین طرحی که داشتم مثه اینکه شبانه رایگان داشته، کمپین پاییزه+ شبانه رایگان، الان میشه با این حجم زماندار هم از شبانه رایگان استفاده کرد؟ ساعتش چطوریه، 2 تا 7؟
Printable View
ممنون بابت جوابتون، ین طرحی که داشتم مثه اینکه شبانه رایگان داشته، کمپین پاییزه+ شبانه رایگان، الان میشه با این حجم زماندار هم از شبانه رایگان استفاده کرد؟ ساعتش چطوریه، 2 تا 7؟
این مخابرات اونقدر دزده که من دیشب یه بسته حجمی 2000 تومنی گرفتم. طرحم ازیناست که سرعتش 128 ته و از 2 تا 8 صبح میتونی 1 گیگ دانلود کنی. من از ساعت 4 تا 7 ونیم با IDM نزدیک 700 مگ دانلود کردم ولی اینا اومدن حجم رو صفر کردن. زنگ زدم میگم چرا اینجوری؟؟؟ میگن شما 1800 مگ دانلود کردین که 1 گیگ رایگان حساب شده و 800 مگ هم که کم شده. آخه عزیز من با کدوم سرعتتون میتونم تو 3 ساعت 2 گیگ دانلود کنم. اونم تو طرحی که سرعتش 128 هستش.. آخه این دزدی نیست؟؟؟؟؟
به نظرم نمیارزه 2 تا 8 بخوای از سرعت افتضاح مخابرات برای دانلود 1 گیگ استفاده کنی، اگه خواستی اون تایم دانلود کنی برو سمت طرحای همراه اولو ایرانسلنقل قول:
ممنون از راهنماییت عزیز. ولی جای ما ایرانسل که به زور انتن میده. همراه اول هم به زور 2G داره. تازه دارن چند چیز به دکلش اضافه میکنن. نمیدونم برا اینترنته یا چیزه دیگهنقل قول:
ترافیک زماندار حذف شده؟؟
عاره فعلا غیر فعال شدهنقل قول:
راستی من از شرکت آرمان دیتای لاجیک حجم خریده بودم
که از 130 گیگی که خریده بودم حدود 70 گیگش رو واسم شارژ کردن و باقیش رو دیگه شارژ نکردن ( ب صورت 10 گیگ 10 گیگ شارژ میکردن )
و از خود 2020 هم پرسیدم ... گفتن مشخص شده که کاهبردار بودن
ولی خب اگر این طور نمیشد ... حجم های خوبی با قیمت های خوبی داشتن
مثلا 180 گیگ رو میداد 60 تومن اگر اشتباه نکنم
....
الان که دیگه این طور شده.. موندم حجم از کجا بگیرم....
از یک جا باید حجم بگیرم... که قیمت هر گیگ واسم نصف هزار تومان بیافته
جایی رو سراغ ندارید مطمئن ؟
صفحه تعرفه ها هم خالی شده؛ خبریه احتمالا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
معمولا تعرفه ها در بخش "سرویس ها" قرار میگیره.نقل قول:
منظورت داخل پرتاکه؟ اونجا همیشه هست، ولی از داخل سایت مخابرات تازگی برداشتن پی دی اف تعرفه ها رونقل قول:
اگر اشتباه نکرده باشم تعرفه های قدیمی در اون بخش بود برای همین حذف شد. سرویس های چند سال پیش که دیگه الان موجود نیست.نقل قول: