من اراک 512 اکو (من مشکل خاصی شبانه نداشتن ولی خودشون می گن مشکل داشتیم که تا به حال بیش از 50 % حل شده ؟؟؟!!! حالا یا من شانس داشتم یا کلا خوبه)نقل قول:
Printable View
من اراک 512 اکو (من مشکل خاصی شبانه نداشتن ولی خودشون می گن مشکل داشتیم که تا به حال بیش از 50 % حل شده ؟؟؟!!! حالا یا من شانس داشتم یا کلا خوبه)نقل قول:
مشکل جی میل حل شد.
دوستان برای پینگ توی محیط داس , سرور 4.2.2.4 را پینگ کنید:46: این speedtest زیاد اعتباری نداره!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یاهو مسنجرم فقط میشه instant message فرستاد. videocall و voicecall هم غیر فعال هستند
دوستان جریان این 300 تا برنده چیه ؟
مگه نباید کسانی باشن که تو جشنواره شرکت کرده باشن گیگ خریده باشن ؟
الان دیدم یکی از کسانی که اسمش هست و برنده شده اینجا کسیه که تازه 14 روزه سرویسش راه افتاده و اصلا هم استفاده نداره
جدا جالبه
خیلی وقته :31:نقل قول:
تا دیروز واسه من مشکلی نداشت. (بدون چیز پی ان)نقل قول:
البته من اکثر اوقات از چیز پی ان استفاده میکنم.
اکثر مشکلات دوستان رو هم ندارم مثل جیمیل و یوتوب و... خارجی ها هم که فکر میکنن از خودشونیم( به خاطر آی پی) بیشتر تحویل میگیرن. خدا پدر مادر این روش رو بیامرزه وگرنه واقعا تو دردسر بودم. مخصوصا اگه از آی پی استاتیک استفاده کنی که دیگه محشره. همین پی پل اگه بفهمه ایرانی هستیم دیگه مصیبت.
اینم اضافه کنم که فقط بعضی مناسبتا پورتاشو مخابرات میبنده که اونم خیالی نیست. خدا داده روش های عالی!!!
به هر حال هر کاری میخوان بکنن. همیشه خودمون از اونا جلوتریم بچه ها.
آهاننقل قول:
واسه من که خیلی وقته قطعه
فکر کنم منو قبلا شناسایی کردن:31:
کار مردم ما رو ببین تو رو خدا !
هم از اونور چیلتر میکنن هم وی پی ان میفروشن !
یاد برره افتادم که تو اون قسمت نخودها رو ازشون میخریدن بعد میبردند تو رودخونه خیسش میدادند بعدش به اسم نخود غنی شده و به قیمت گرون تر میفروختن به خودشون !!!
این هم تصویر دانلود های من در عرض 6-5 روز گذشته با 128 اکو و به روش Task Scheduler ویندوز !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]