اقا مبارکه ایشالا برات بکوبه همیشه.
یه انتقاد اینکه شما که اینقدر تمیز کار کردی یه باکس خوب هم میدادی درست کنن برات دیگه :n02:
اقا مبارکه ایشالا برات بکوبه همیشه.
یه انتقاد اینکه شما که اینقدر تمیز کار کردی یه باکس خوب هم میدادی درست کنن برات دیگه :n02:
حمید جان یعنی شما gladen rs 12 رو بهتر از گرندزیرو 12d4 میدونین؟!گرندزیرو فکر کنم این مدلش 800 rms میده!گلیدن چقدر میده؟معیار ترجیح دادنتون چیه؟عجله ندارم گلیدن رو چند میگیرین برام؟البته باکسشو خودم میسازم.من اینفینیتی 1240w رو واس خاطر کره ای بودنش گفتم خوشم اومده ازش اما صداشو نشنیدم.بعد یه سوال دیگه؟این rs 12 میتونه شاخ ساب 305 پایونیر ساخت مکزیکو بشکونه؟:n02: البته جنس صدای 305 دوس ندارم خیلی خشکو خسته کنندس
سلام دوستان
من یه پارس داشبورد جدید دارم، که همونطور که مطلعید هدیونیت خوبی روش نمیشه بست، و از طرفی کیفیت صوتی خوبی هم نداره.
میخوام دو جفت باند خوب بذارم به جای باندای اشغاله فابریک، بدون تغییرات و هزینه دیگه ای رو سیستم صوتی.
حالا با توجه به نداشتن آمپ و سایر متعلقات چه باندیو توصیه میکنید و بهترین گزینم چیه؟؟
بودجمم با توجه به اینکه سیستم صوتی حرفه ای نیست و باندهای خیلی خوب فک نکنم جواب بدن محدودیتی نباید داشته باشه، کلا نمیخوام زیاد هزینه کنم.
اطلاعاتمم در مورد سیستم صوتی متاسفانه صفففر!
خوب حالا ساب باشه واسه بعد :Dنقل قول:
ببخشید در جمع حرفه ای ها فکر کنم سوال خوبی نیست ولی نپرسیدن عیبه :n41:
یکی از اقوام 6975 V2 رو با آمپ بسته بود هم بیس خوبی داشت هم صدای نسبتا خوب (برای ما که صدای عادی میخوایم :n28: ) ظبط هم 9550 pioneer بود
الان این اسپیکر هایی که فرمودید بهتر از 6975 با آمپ عمل میکنه؟
کلا برآورد قیمتی که کردم
هزینه هلیکس با آمپ و پک برق حدودا : 550
هزینه 6975v2 با آمپ و پک برق حدودا : 630
البته من دقیقا اطلاع ندارم این آمپ که گفتید روی 6975 هم جواب میده یا خیر
با منی دوست گرامی؟نقل قول:
این باکس مگه خوب نیست؟ البته راست میگی چون اینو خود فروشگاه پیشنهاد کرد. نه حجمشو میدونم و نه اینکه آیا با پارامترهای سابه جوره یا نه. تجربه اولمون بود دیگه....;)
اگر صدای بلند دوست داری 6975 رو بگیر ولی اگه صدای یا کیفیت و البته حجم کمتر و بیس کمتر باید هلیکس ببندی.
من خودم شخصا هلیکس رو میپسندم؛ 6975 قبلا داشتم.
ولی اگه هلیکس ببندی بعدا ساب اضافه کنی صدای خیلی بهتری دریافت میکنی.
البته باز نظر حمید آقا رو بپرسی بهتره
نقل قول:
نقل قول:
پس یک آمپ برای 6975 معرفی کنین
نقل قول:
نقل قول:
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آقا حمید شما نظرتون چیه؟
من شاید حالا حالا ها ساب اضافه نکنم بهتر نیست برای صدا بلندتر 6975؟
سلامنقل قول:
بفرما امیر جان:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
از نظر توان نه گلیدن RSنمیتونه 800 وات رو درایو کنه حدود 500 وات براش کاقیه ولی متریال خوبی داره ووفرش کاغذیه و بیس نرمی داره.
گرند زیرو اغلب SPL هست و قدرتی.البته من 12d4 رو نشنیدم شاید خوب باشه.
بله اگر باکس خوبی برای گلیدن RS12 بسیازید و آمپ مناسب هم براش تهیه کنید.راحت له میکنه 305C رو:n02:
بله متاسفانه نمیتونید پخش رو تعویض کنید.نقل قول:
من برای استیج جلو کواکسیال هلیکس E6X و اگر میتونید عقب رو برش 9*6 بدین E69X پیشنهاد میکنم.
E6X هست 220
E69X هم 260
اختیار دارین من هم مثل شما هستم.هر سوالی که دارین بپرسین.حتما این کار رو بکنید.با دید و چشم باز قطعاتتون رو تهیه کنید.نقل قول:
نه هلیکس یه اسپیکر کیفیتی هست با بیس نرم مثل گلیدن Co609Plus
اما 6975 سریه Hi-Power و کامپتیشن پایونیر هست. مگنت قوی داره و برای درایو کردنش آمپلیفایر قوی نیازه. اگر از صدای 6975 راضی هستن یه امپ 5602 پایونیر میتونید براش بگیریدکاملا راه می اندازش.306 تومن هم قابل تهیه هست.
واقعا گیج شدم آقا حمیدنقل قول:
شما استادی این بحث مارو تموم کن بره من کلا نمیخوام ساب ببندم واسه همین دو دلم میترسم اون بیسی که میخوام رو نداشته باشه - میخوام امروز فردا ببندم دیگه یه راهنمایی آخر کلی بکنید تموم شه مزاحمتون نباشم :n37:
6975 بیس بهتری داره نسبت به هلیکس درسته؟
چیز دیگه ای که نگرانم میکنه تهیه اصل این بانده - من اصفهان هستم کجا میتونم اصلش رو گیر بیارم؟
اینطور که فرمودین
6975v2 360T
AMP 5602 310T
znx10K 90T
شد 760