تاریخ تست رونخوندی؟نقل قول:
Printable View
تاریخ تست رونخوندی؟نقل قول:
من ک نشنیدم به هرحال چون موضوع مربوط به کم شدنه، اوایل 94 اعمال میشهنقل قول:
قرار بود 20 درصد از هزینه ترافیک اضافه کم بشه که اوخر سال 92 کاهش پیدا کردنقل قول:
شرکتهای دیگه قیمتها رو اوردن پایین انگار . اسیاتک فقط قیمت حجم اضافه رو کاهش داده , الان سرویس هاش از شرکتهای دیگه گرونتر در میاد
کاش فقط قیمت سرویس هاش گرون بودننقل قول:
حتی در زمینه سرویس های نامحدود و محدود هم بی عدالتی شده
حتی ساعتهای رایگانش هم اینقدر محدود شده که شرکت های دیگه بهتر از اسیاتک هستن
مثلا شما پارس آنلاین سرویس بگیری علاوه بر قیمت پایین تر در سرویس ها!! روی سرویسی که 10 گیگ حق تبادل داده شده شما میتونی با سرعت بالا 10 گیگ رو تمام کنی و بعد از اون سرعت به اسم اون سرویس تبدیل میشه
اما اسیاتک برداشته محدودیت روزانه گذاشته که حتی حق تبادل رو که گفته شده رو اگه هر روزهم وقتت رو بذاری نمیتونی مصرف کنی این یعنی حق تبادلشون دروغی هست.
در سرویس های محدود هم ساعتهای رایکان دیگر شرکت ها سرعت گفته شده روی اون سرویس رو ارائه میدن اما اسیاتک باز هم دروغین هست .
در کل اگه بخوایم مقایسه کنیم اسیاتک از هر طرفی که تونسته از سرو کله سرویس ها زده تا هم از سر هم از ته و هم از قیمت سرویس سود بیشتری ببره.
احسنت صدرصد تایید میشه عزیز،نقل قول:
حالا جالب اینجاست که من شب ها عملا نمی تونم سایتی باز کنم. اینقدر پینگ بد میشه و تایم اوت زیاد. باور کنید برای باز کردن گوگل هم باید صبر کنم . سرعت دانلودش که کلی زیر دانلود اسمی هست به کنار. من شب ها دانلود ندارم، زنگ زدم بهشون گفتم نمیشه سرعتم مثل روز باشه ولی از حجمم کم شه، می گفت نمیشه! گرفتاری شدیم. قراردادم رو به اتمام هست می خواستم برم فن آوا یک ساله بگیرم بچه های فروم میگن قطعی داره و اذیت می کنه. شاتل هم اینجا خوب جواب نمیده .پاس انلاین هم سرویس نمیده پورت خالی نداره.های وب که کلا پوکیده. یعنی موندم چیکار کنم بخدا. زورکی با آسیا ادامه بدم!!!! کلا تو سری خور شدیم انگاری از این آی اس پی ها، آدم از خودش بدش میاد وقتی می بینه در مقابل اینا کاری از دستش بر نمیاد. این چه وضعی هست خدایی.:n28:
ما که تست میگیریم مینویسه آسیاتک! شما رو نوشته مخابرات! قضیه چیه؟
والا نمیدونم چرا..اما سرویسم آسیاتکه...شیراز/
اینم تست idm تک کانکشن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]