البته الان باز اینطوری شد!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
SNR Margin (dB): 9.8 5.5
Attenuation (dB): 38.5 21.5
Printable View
البته الان باز اینطوری شد!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
SNR Margin (dB): 9.8 5.5
Attenuation (dB): 38.5 21.5
دوستان چقدر زمان میبره از اسیاتک به پارس آنلاین تغییر بدم
این مودم زیر 6 معمولا ارتباط رو نگه نمی داره. مودم رو به پریزهای دیگه تلفن وصل کنید ببینید اتصال ثابت می شه یا نه. اگه می تونید از دم در هم چک کنید. از اسپلیتر هم استفاده کنید ببینید بهتر می شه یا نه. البته به خود پارس هم زنگ بزنید. اگه Rate خططتون رو پایین بیارن (الان رو 16مگ بسته شده؟) ممکنه مشکل برطرف بشه.نقل قول:
لطفا کسی جواب این سوال رو میدونست، من رو هم تگ کنهنقل قول:
برای من که هیچ تغییری نکرده قبلا هم همین بود الان هم همینهنقل قول:
سرویس 8 مگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی با برنامه یوتیوب اندروید این مشکل رو نداره؟نقل قول:
منم پارس انلاین گرفتم سرویس رو همون سرعتی هست که قرار داد بسته شده.پهنای باند رو افزایش نداده بر طبق قرار داد برای من هست.نقل قول:
خیر مشکلی نداره. نه اندروید و نه سیستم. یوتیوب راحت اجرا میشه.نقل قول:
برای من هم فقط همون روز اینطوری شده بود،ظاهرا شبکه اینترنت ایران مشکل داشتهنقل قول:
الان هم برای من مثل سابق شده حتی بدتر از قبل،قبلا پهنای باند من 2 مگ و خورده ای بود مثلا 2.2 ولی الان نزدیکای 2 مگ میشه مثلا 1.98
سرویسی که گرفتم امروز وصل شد
6ماهه 900 گیگ 119 تومان
United States (Start test)
212 ms
953.60 KiB/s
سلام دایرکت ایسنتا برام وا نمیشه کسی رو پارس انلاین این مشکل داره ؟ انگار فیلتره :/
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
اینستات باید آپدیت کنی .نقل قول:
اگه هم og اینیستا داری باید صبر کنی تا آپدیت جدیدش بیاد .
مشترک حدیدی؟یا ب قدیمیا هم میدند؟نقل قول:
اره میدن من پرسیدم طرح فوق العاده ایی اصلا فک میکنی نامحدود گرفتی هرچی دانلود میکنی وب میگردی تموم نمیشه روزی 5گیگ باید مصرف کنی دو روز نت نری رو دستت باد میکنهنقل قول:
یک کلام فوق العادست
یعنی پشتیبانی شهر شما به شما گفتن این طرح برای تمدیدی ها هم قابل استفادست؟!نقل قول:
اره والا.......................نقل قول:
اخرین نسخه هم هستنقل قول:
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
توی سرویس های جدید، مصرف آپلود هم از حجم کل کم میشود ؟
در تمامی سرویس ها چه قدیم چه جدید کم میشودنقل قول:
لینک طرخشو داری ؟یا باید زنگ بزنیم ؟نقل قول:
سلام دوستان.
من چند روزه اینترنت پارس انلاین طرح 8 مگ 900 گیگ 6 ماهه گرفتم.
متاسفانه سرعت دانلودم حدودا 400 500 هستش.
هر چی از پارس انلاین پیگیری کردم میگن مشکلی نداری باید سرعتت به 900 تا 1 مگ برسه.
خطمو بررسی کرد مشکلی نداشت به نظرتون چیکار باس کنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بگو کارشناس بفرست بررسی کننقل قول:
البته مطمن شو مشکل از طرف شما نیست
سلام مودم شما مدلش چی هست؟به نظرم با یک مودم امانی دیگر از دوستان اشنایان امتحان کنید.منم طرح ۸ مگ رو از پارس انلاین گرفتم سرعت عالی و همون ۸ مگ هست.از سر خط تلفن هم یک تست بزنیدنقل قول:
سلام
کسی از دوستان اگه سرویس گیم پارس داره ممنون میشم از 4.2.2.4 و 8.8.8.8 پینگ بگیره برای من و بگه در کل راضی هست ؟ ثبات داره ؟
با تشکر
سلام دوست عزیز من هشت مگ جشنواره رو گرفتم.در کل راضیم هم بازی انلاین هم سرعت دانلود.الته خط من کمی نویز داره.پینگ رو هم براتون گرفتم.نقل قول:
از مسیولین محترم پارس انلاین هم تقاضا دارم اگر به تایپیک سر میزنند لطفا همین کیفیت رو حفظ کنند.با تشکر
نقل قول:
ممنون از پاسخگوییتون.... شما سرویس گیم فعال دارید ؟
خواهش میکنم.خیر من طرح ۸ مگ معمولی رو دارم.یک پلن مخصوص گیم هم دارند که من نگرفتم.با همین پلن معمولی من فیفا التیمیت انلاین بازی میکنم.قاعدتا سرویس مخصوص گیمشون بهتر هست.
کدوم یکی از مودم های تحت پوشش پارس آنلاین، پیشنهاد میشه ؟ که بهتر از بقیه هست/.
خودشون اول فک کردن مشکل از خطمه ولی خودشون چک کردن گفن خطمم مشکلی نداره. من مخابرات داشتم سرعتم ثابت ۴۵۰ بود ولی الان اکثرا سرعت رو ۳۸۰ هست.نقل قول:
الانی که دارم تایپ میکنم سرعت رو ۶۰۰ هستش.
مودمم d-link هستش.با یک مودم دیگه هم تست کردم. فرقی نداره. الان خطم به نظرتون مشکلی داره؟نقل قول:
سلام حدس من این هست که خط شما نویز داره روی سرعت ۸ مگ جواب نمیده.این که سرعت گاهی کم و زیاد میشه مربوط به نویز خطه که ثابت نیست.از سر خط اگر امکانش رو داری یک بار سرعت دانلود رو امتحان کن ببین سرعت چطوره.اگر خوب بود مربوط به سیم کشی داخل خانه هست.بازم دیگران نظر بدن.با پشتیبانی بازم مطرح کن.اگر نشد بازم ۶۰۰ سرعت قابل قبولی.چاره ایی نیست به طور کلی باید ساخت.خط منم نویز داره گاهی سرعت پایین میاد.نقل قول:
سلام دوستان
برای خرید اشتراک امکان خرید آنلاین وجود نداره؟
فرستاده شده از MI 4Wِ من با Tapatalk
بله. انلاین ثبت سفارش کنید. از بخش فروش با شما تماس گرفته میشه بعدش و میتونید پرداخت رو کارت بکارت و تکمیل مراحل رو از طریق تلگرام انجام بدید.نقل قول:
سلام دوستان
من اینترنت 1 مگ نامحدود مخابرات دارم و سرعتش واقعا پایینه به نظرم برای الان و چند روزی هم هست کلا ترکیده و عملا نمیتونم استفاده بکنم ازش سرعتش افتضاح شده
داشتم سرچ میکردم طرح 8 مگ 450 گیگ 3 ماهه رو که جشنواره گذاشته پارس انلاین رو انتخاب کردم دیروز و باهام تماس گرفتن گفتن باید 5 شنبه خطتتون رو استعلام کنیم و بعد بگیم که سرویس دهی داریم یا نه
من سمت شهرک گلستان منطقه 22(دریاچه چیتگر و بام لند) هستم که پیش شمارش 4472 هست
میخواستم ببینم کسی از دوستان اینجا اینترنت پارس داره و راضی هست یا نه؟میترسم پورت ها پر باشه و نتونم بگیرم و اونوقت این اینترنت اشغال مخابرات رو نمیدونم کجای دلم بذارم
سلام
اینترنت من چند روزی میشه که سایت های داخلی باز نمیکنه ارور Access Denied میده.
باید فیلترشکن روشن کنم تا سایت های داخلی باز کنم!
بی زحمت یه این پستو نگاه کنید به یاری سبزتان نیازمندیم :n02:
سلام مجدد
امروز تماس گرفتن و گفتن سرویس دهی داریم به خط شما و واریز کردم مبلغو
ولی من هنوز نت مخابرات فعاله که گفت باید خط تخلیه بشه روخطم شنبه میخوام برم درخواست تخلیه بدم
حدودا چقدر طول میکشه تخلیه خط
درخواست دادید بلافاصله زنگ بزن 194 ثبت شکایت هم بکن من داتک زنگ زدم برای تخلیه گفتن باید حضوری بیای گفتم موقع ثبت نام خوب بلد بودین بدون حضوری پول بگیرین کار بکنین حالا موقع تخلیه حضوری میخواد گفتمشون زنگ میزنم 194 شکایت میکنم ازتون اقا زنگ هم زدم فوری چند ساعت بعد بهم زنگ زدن از داتک گفتن چون مشترک خوبی بودید براتون بدون حضوری تخلیه میکنیم بعد از 2 روز خطم تخلیه شد تازه توی تعطیلات هم بودش :n02:نقل قول:
دم 194 گرم
حالا من فردا درخواست میدم. اخه اینترنتم هم مخابراته لامصب فکر کنم از همشون تو تخلیه خط بدتره
اگر 2-3 روز دیدم تخلیه نشد زنگ میزنم 194 شکایت میکنم و دوباره میرم پیگیری هم میکنم