انگار کد اشتباه است. وقتی وارد می کنم میگه کد اشتباه است. خودتان هم امتحان کنید.نقل قول:
Printable View
انگار کد اشتباه است. وقتی وارد می کنم میگه کد اشتباه است. خودتان هم امتحان کنید.نقل قول:
برای لغو تمدید خودکار بسته این کد رو بزننقل قول:
کد:*100*8#
دوست عزیز من این برنامه رو نصب کردم ولی متاسفانه هیچ قسمتیش فعال نیستنقل قول:
از ده سایت هم گرفتم ولی هیچ
انگار باید فیلتر شکن فعال باشه تا گزینهاش بیاد
گوشی هم روته
حتی چند پست قبل عکس گذاشتم ازش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای ما که قندشکن نمیخواد و کار میکنه فکر نمیکنم ربطی داشته باشه اخه برنامه آنلاین نیست و اصلا بدون نت هم کار میکنه. شما اگر گوشیت روت هست بین دسترسی روت رو به این برنامه داده باشی (از داخل برنامه روت super Su) اگر باز هم کار نمیکنه ممکنه با نسخه آندروید شما ناسازگار باشهنقل قول:
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
والا موجودی هم از همراه من گرفته بودم هفتاد هشتاد مگ مونده بود که نت رو خاموش کردم. بهرحال مشترک باید چکار کنه به چی اعتماد کنه چطور متوجه بشه که از نظر اونها طرح تمومه وقتی پیامک میده از این ببعد با نرخ آزاد حساب میشه دیگه نباید که از قبلش آزاد حساب کنه قاعدش اینه که باید طرح که تموم میشه یه پیامک بدن که تموم شد و تا یک روشن خاموش نکنی روی حالت آزاد یا طرح بعدی نره. همراه اول طرح کنترل مصرف آزاد که نداره ادعاشون اینه که از طریق پیامک بهتون خبر میدم که تمام شد. اساسا این نرخ آزاد یعنی چی! اخه کی حاضره اینترنت هر گیگ چهل هزار تومنی مصرف بکنه من مطمئنم هیچ کس به میل خودش با نرخ آزاد استفاده نمیکنه اینو فقط برای این گذاشتن که در چنین مواردی بتونن خیلی سریع حسابت رو خالی کنند بهمین دلیل هم هیچ راهی برای غیر فعال کردنش نگذاشتن.نقل قول:
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
بچه ها الان سرعت دانلود شبانه رایگان رو چنده ؟
شبی چند گیگ میشه گرفت؟
سیم کارت تعویض کردم از قبل بسته نت داشتم الان پیام داد بسته 2 گیگ رزرو شد، یعنی بعدش رایگان این دو گیگ فعال میشه؟
Sent from my HUAWEI NXT-L29 using Tapatalk
بلهنقل قول:
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
به صرفه ترین بسته همراه اول چیه؟
بسته هاش همه کم حجمه؟ برای استفاده 30 گیگ در ماه کدوم بسته رو پیشنهاد میدین؟
30 گیگ در ماه ؟!؟!؟ :n04: حتما قید همراه اول رو بزنید چون پرحجم ترین بسته هاش ، 20 گیگ 6 ماهه ، 10 گیگ 6 ماهه و 4+4 گیگ 1 ماهه و یکی دوتا بسته پرحجم هفتگی و روزانه هم داره که فکر نمیکنم از نظر اقتصادی مقرون به صرفه باشن . اگه این 30 گیگ رو برای دانلود میخواید که خب بسته های شبانه نسبتا مناسبی داره همراه اول که میتونید به این آدرس مراجعه کنید و مشخصات بسته ها رو ببینید :نقل قول:
البته الان ایرانسل هم بسته های پرحجمش رو برداشته و دیگه بسته مقرون به صرفه مثل سابق نداره :n37:
فعلا بدون شك همراه اول به درد اين حجم روزانه نميخوره
ﺑﭽﻪ ﻫﺎ ﺍﻻﻥ ﺳﺮﻋﺖ ﺩﺍﻧﻠﻮﺩ ﺷﺒﺎﻧﻪ ﺭﺍﯾﮕﺎﻥ ﺭﻭ ﭼﻨﺪﻩ ؟
ﺷﺒﯽ ﭼﻨﺪ ﮔﯿﮓ ﻣﯿﺸﻪ ﮔﺮﻓﺖ؟
دیشب اینترنت نامحدود کار نمیکرد
کد ۱۰۰۰ رو وارد میکردم اصلا خطا میزد
حتی داخل برنامش نمیرفت
۱.۶نقل قول:
۲۰ الی ۴۰ گیگ
Sent from my SM-G928C using Tapatalk
دوستان من سیمکارتم 4g هست و قبلا توی خونمون lte وصل میشد اما الان نزدیک به 2 ماه هست که زمانی که به lte وصل میشم و دیتا رو روشن میکنم،علامت اینترنت میاد اما اینترنت ندارم.باید بزارم روی 3g تا نت کار کنه
الآن سیمکارت رو روی مودم هم گذاشتم و به همین صورت بود.lte وصل میشه ،آنتن هم داره اما نت کار نمیکنه
محتوای مخفی: عکس مودم
کلا همه سیستمش قط بو حتی شارژ هم نمیشد گرفت چند شب پیش هم ساعت دوازده ب بعد تا صب همین وضعنقل قول:
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
دوستان من یه بسته شبانه ۱ ماهه داشتم
و یه بسته الفا پلاس برای ۴جی شدن
توی اپ همراه من داره بسته الفا پلاس رو فقط نشون میده
مشکل چیه
معمولا شبانه ها رو نشان نميدادنقل قول:
فقط همون
ستاره صد ستاره صفر مربع
دوستان برنامه Aio هست برای پخش شبکه های سیما به وسیله اینترنت برای همراه اول.
توی یه قسمتیش نوشته که :
صرفا با روشن کردن دیتا صرف نظر از این که بسته داشته باشند یا خیر، دائمی باشند یا اعتباری و یا این که 3G یا 4G باشند، می توانند از آیو استفاده کنند.
ولی هر کاری میکنم وصل نمیشه.کسی میدونه ؟ شاید حتما بسته میخواد ؟
رایگانه ؟؟نقل قول:
نوشته که برای همراه اولی ها رایگانه و حجم یا شارژکم نمیکنه ولی من هر کاری کردم با شارژ 0 پخش نکرد.در صورتی که خودش نوشته باید پهش کنه !نقل قول:
گفتم شاید تنظیمات خاصی باید توی APN روی گوشی بزنیم !
فقط پخش رايگاننقل قول:
بايد يكم شارژ داشته باشي كه داخل سايت و منو ها بره
اره رایگانه منم الان تست کردم هیچی از بستم کم نشدنقل قول:
یعنی هزار تومن شارژ کنم بعد برم داخلش هر چی پخش کنم همون 1000 میمونه ؟نقل قول:
کمترین بسته همراه اول چیه ؟کمترین حجم و ارزونترینش...
فقط پخش رايگاننقل قول:
حالا داخل سايت هر بچرخي از شارژ كم ميكنه
البته كلا دسترسي بقيه برنامه ها رو ببندي فقط اون باشه اونقدر كم نميكنه كه بسته بخواد بگيري
درود
یکی از دوستان راهنمایی کنه
الان سرعت آلفا پلاس چه جوریاست؟ میشه روش حساب باز کرد یا رو اعصابه؟
بعد این بسته شبانه اش چه جوریه ؟ بصورت نامحدود واقعیه یا یه حجم مشخصی میشه دانلود کرد؟
روزانه چه بسته ای بخرم که بصرفه باشه؟
ممنون میشم که با جزئیات راهنمایی کنین ( قیمت و ... )
دوستان من یه سیم کارت اعتباری همراه اول خریدم
حالا رفتم برای فعال سازی سیمکارت بهم گفتن باید 7 هزار تومن شارژش کنم تا برام فعالش کنن
آیا این کار قانونیه
روی بسته سیمکارت نوشته 500 تومان شاژ اولیه و 5 هزار هدیه بعد از اولین شارژ
لطفا راهنمایی کنید
میشه من 2 هزار تومن شارژش کنم بعد با اون 5 تومن هدیه میشه 7 تومن؟
سلام اگه انتن دهی اوکی باشه سرعتش خوبه 1 1.5 مگابابتنقل قول:
فکر کنم نامحدود باشه من تا 22 گیگ دانلود کردم اوکی بود و اتفاق خاصی نیوفتاد
بسته 4 گیگ روازنه 4 گیگ شبانه 17 تومن بنظرم ب صرفه هست
من سیم گلچین خریدمنقل قول:
فعال بود اصلن شارژنخریدم
فک کنم نیازی ب خرید شارژ نیست
دوستان لطفا اینو جواب بدیدنقل قول:
کلا سیم کارتم آکبنده و هنوز به نام خودم هم نکردم
اگه برنامشونو بگیری میتونی 6ماهه 64000 ت 20 گیگ رو بخرینقل قول:
نامحدودیش که نامحدوده فقط سرعتا پائینه البته بستگی به منطقه داره من خودم تو بهترین حالت زیر 1 مگ سرعت داشتم
خوب اگه شارژ میره به حسابت میتونی فعالش کنینقل قول:
منم قبل عید یه دونه خریدم تهش یه خورده شارژ داشت و چند صد مگ هم اینترنت هدیه
شبانه قطع شده؟
برای من قطع هست از دیشب
سلام
چند روزیه که من نمیتونم روی همراه اول به 4g وصل بشم.تنظیمات خاصی انجام ندادم بسته الفا+ هم فعاله.کلا قبلش هیچ مشکلی نبود الان این مشکل بوجود اومده.در چند تا محل مختلف هم تست کردم درست نشد
علت چیه؟
سلام
دوتا کوچه پایین تر ما دکل همراه اوله ولی گوشی من بهش وصل نمیشه چجوری میشه سوییچ کرد ک از اون استفاده کنه؟؟؟
نقل قول:
شما هم تست کنید
به دکل که نمیشه سوئیچ کردنقل قول:
ولی میتونید یه کاری کنید
اگه دکلی که الان روش هستید 2g هست و دکل جدید 3 ویا 4 این روش رو امتحان کنید
قسمت تنظیمات گوشی / mobile network settng / service providers
سرچ میکنید کل سیستم های 2g و 3g رو نشون میده و 4g
با انتخاب سیستم 3g و 4g بهش وصل میشید
البته این واسه گوشی سونی هست که دارم
سامسونگ رو نمیدونم ولی باید شبیه باشه !!
نه من بصورت دستی هم تست کرده بودم،4g یا lte رو هم پیدا میکنه اما وقتی انتخابش میکنم چند دقیقه در حال رجیستر باقی میمونه و اخرش میزنه امکان رجیستر روی این شبکه وجود نداره درحالیکه روی 3g و غیره راحت رجیستر میشه.نقل قول:
در سه مکان مختلف هم تست کردم
شما بسته ماهانه فعال دارید؟نقل قول:
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
واسه منم دقیقا همین مشکل دوستان وجود داره شبکه 4جی پیدا میشه سیگنال فول ولی نمیشه بهش متصل شد نزدیک یک ساله این وضعیته هر سری هم با 9990 تماس میگیرم فقط میگن منطقه شما هنوز کامل راه اندازی نشده باید صبر کنید. فقط از اول سال به مدت چند هفته میشد متصل شد. دوباره شده مثل قبل . با بسته و بدون بسته هم فرقی نمیکنه. واقعا همراه اول مسخرست چجورتو سایت زده اولین اپراتور ارائه دهنده اینترنت 4.5 وقتی هنوز عرضه راه اندازی و مدیریت 4جی هم نداره
نقل قول:برای منم چند ماهی میشه اینطوریه چه با بسته چه بدون بسته ، پیدا میکنه اما وصل نمیشه، فقط اوایل که تازه اومده بود با بسته وصل میشد که اون موقع سرعتش ۲ مگابیت بود!نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
بله بسته فعال دارم هم اعتبار حجم و هم اعتبار زمان دارهنقل قول: