سرویسی که کمترین مشکلات افت سرعت رو پیدا میکنه 1مگ هست.من خودم امتحان کردمنقل قول:
Printable View
سرویسی که کمترین مشکلات افت سرعت رو پیدا میکنه 1مگ هست.من خودم امتحان کردمنقل قول:
نقل قول:
کاملا درسته .ولی 512 هم خوبه حتی میشه گفت از 1 مگ هم بهتره ..و سرویسی که بیشترین مقدار افت سرعت رو داره 2 مگ هست
ایمان این چه فیلماییه که دانلود میکنی ؟! :n02: :n24:نقل قول:
سرعت امشب فاجعست:n21:
1مگ-شبانه-امشب-سرعت دانلود با idm:30-55
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همونطور که گفتم speedtest زده 1.04مگ اما سرعت دانلود30-55
حتما نام isp و server قید شده است ولی به خاطر مسائلی که همه شما میدانید و غیر قابل گفتن است مجبور به حذف آنها با edit هستم
قصد بی احترامی به هیچ بنده خدایی را هم ندارم و البته یادتون نره که این گونه مطالب جهت اطلاع رسانی است
:n18:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من الان که بیدار شدم میبینم تاره 600 مگ اولی دان شده پس سرعت تو ساعات اولیه پایین بوده!نقل قول:
بچه ها ساعت رایگان تا 6 هست یا تا 7 ؟
من الان دانلود میکنم هیچی کم نمیکنه ولی سرعت مثل شبانه محدود هست
درود فراوان.
من برگشتم.
فیلم اولی(از آخر) که کمدیه.اگه ندیدی حتماً ببین.نقل قول:
فیلم وسطی هم که حتماً همه دیدین.بازم اگه ندیدی حتماً ببین.یه عاشقانه ی درامه.
فیلمی هم که در حال ترنسلود بود بازم کمدیه.
:دی
تا ساعت 6 هستش.نقل قول:
تست با داخل کشور 512 نامحدود پینگ روی 120 هست و تست کامل انجام نمیشه(روی آپلود ارور میده)
تست با سرور لندن:
با تغییر IP مشکل حل میشه.قبلا میگفتیم با IP تک رقمی بهتر میشه وضعیت
اگه خدا بخواد اوضاع به حالت عادی برگشت:
بچه ها اینو نگاه کنید :
بین 6 تا 7 کم نمیکنه ولی از 7 به بعد دوباره کم میکنه :n16:
اوضاع دوباره خراب شد.هیچ گیت وی ای هم جواب نمیده واسم.لعنت بهش.فقط یکی دو ساعت خوب بود.یزیدتو...
بچه ها من از این سایته VPN مجانی میگرفتم سرعتشم خیلی خوب بود اما الان یه 3 روزه کار نمیکنه
کسی هست بدونه مشکلش چیه ؟
دوستان من شاتل دارم 512 سرعت دریافتش 64 کیلوبایت هست.از ساعت 1 تا 8 هم رایانه و فایده ای نداره!چون 2 یا 3 شب زیاد دانلود کنی سرعتت میاد زیر 10 کیلوبایت..ولی یه خوبی ه داره شاید در سال یه بار قطعی داشته باشه و هر بار هم ه میخواد قطع بشه بهمون پیام میدن و جزیات میگن.پشتیبانیش هم که خیلی عالیه.ولی من بیشتر دانلود مینکنم فایل های مثلا با حجم 4 گیگ.پس شاتل به دردم نمیخواره چون تا دانلود میکنیم شبا سرعتمون میارن پایین.البته 4 سال شاتل دارم قبلا اینطوری نبود.الان این اینترنت مخابرات دیدم چند تا سوال داشتم. شبا واقعا سرعتش خوب هست اگه 2 مگ بگیرم؟از اول این تایپیک که دیدم هی میبینم میگین قطعه الان درست شد باز قطع شد یا سرعت باز افتضاح شده و ....من اینترنت مخابرات خوزستان بگیرم یا نه؟ برم شاتل پس بدم؟ هر روز قطعی داره؟ لطفا راهنمایی کنید
مخابرات هر لحظه ممکنه قطع بشه مثل همین چند روز پیش که انتخاب واحد داشتم راس ساعت 8 قطع شد ....... :n21:نقل قول:
البته این چند مدت اینطوری شده که احتمالا" درست میشه قبلا" خیلی بهتر بود شاید در ماه یه بار قطع میشد
در مورد پشتیبانی هم که کلا" هیچ ..... :n21:
ولی در مورد سرعت دانلود شبانه . سرعت واقعی میده مثلا" من سرویس 1 مگ دارد در طول روز سرعتم 250 kb/s وشب 130 -140 kb/s
:n16:
شبا از ساعت 2 تا 6 رایگانه؟ بعد مثلا محدودیت نمیزاره چند شب دانلود کنی میندازنت توی گروه مثل خودت که سرعت میاد پایین؟ نظر شما اینه که شاتل عوض کنم؟نقل قول:
شبا محدودیت نمیزاره که زیاد دانلود کنی سرعتت بیاد پایین؟ و شما نظرتون اینه ه شاتل عوض کنم؟
تا الان که همچین چیزی نبوده من ماهی حدود 40 گیگ شبانه دانلود میکنم همیشه هم سرعت شبانم همون بودهنقل قول:
تازه الان اوضاعش خوب نیست قبلا" با سرعت 480 شبا دانلود میکردم ولی دیگه فکر نکنم به اون خوبی بشه
اینکه میخوای بیای مخابرات رو نمیتونم نظر بدم بستگی به شرایطت داره
و اینکه توی مرکز مخابراتیتون پورت خالی هست یا نه ............
کسی نظری نداره ؟ :n02::n10::n19:نقل قول:
الان اومدم وصل شدم ديدم وضعيت جالبي داره نت من! فقط سايتهاي داخلي رو باز ميكنه هيچ سايت خارجي اصلا باز نميشه.
فقط bmi.ir و تبيان و اينها...!
چند بار هم قطع و وصلش كردم فول ملي شده:n02:
اينم هي خره مشت نزن (مشت نمونه خروار!):
جالب اينجاست كه حتي سايتهايي كه باز ميشن هم تايم اوت هستن:کد:Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
[HTML]Pinging tebyan.net [217.218.165.233] with 32 bytes of data:
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.[/HTML]
عجب وضعيتيه:n02:
جالب اینجاست که فقط مال مخابرات اینطوری میشه .الان برای من خارجی ها رو باز میکنه و مشکلی نداره ولی دیگه زیاد ازش استفاده نمیکنم.رفتم تو کاره ایرانسلنقل قول:
بچه ها واقعا اینترنت داااااااااغونه مال من از صبح قطع شد الان هم که وصل شده فقط سایت های داخلی باز میشه حتی p30world رو هم نمیشه باز کرد
شاتل که خیلی شبانه رو محدود میکنه یکی از دوستام 512 گرفت روز ها 250کیلوبایت و شبها 50 با قطعی های زیادنقل قول:
تو سایت tciadsl.ir که زده تا 7 صبح اما من تا حالا ریسکش رو نکردم به هر حال اگر تا 7صبحه به من هم خبر بدید که تایمر رو بزارم رو7:n05:نقل قول:
تا جایی که من میدونم برای مشترکین معمولی تا 6 ولی برای اونایی که جشنواره ای بودن تا 7 .یعنی قبلا که اینطوری بود الان رو دیگه نمیدونمنقل قول:
لعنت به این مخابرات
برا من که از 7 ماه پیش وی پی ... قطع شد و فقط اچ تی تی پی... کار میکرد که الان 2 هفته ای میشه که اون هم بیشتر موقع ها قطعهنقل قول:
سایتهای سرور خارجی هرچند دیقه یک بار برای من قطع میشه.
برا شما هم همینجوره ؟:n13:
برا منم که الان گلستانم و مخابرات دارم همینطوره! اعصاب نذاشته!!نقل قول:
نقل قول:
بله همينطوره.
اين اسپيد تست هم حالش خوش نيست
دیشب برا من زد 2مگ اما سرعتم از 50 بالاتر نمیرفت.من هم زدم igi1 رو نم نم با سرعت 50 دانلود کردم و من رو برد به گذشته ها:n01:نقل قول:
مرگ بر ibs !مرگ بر sitra!
داره برام دوبل حساب میکنه تازه متوجه شدم:n03:
برا همینه که شارژم سریع تموم میشه
یه دفه i.g.i 2 رو هم دان کن بیا مولتی بزنیم:Dنقل قول:
با توجه به فایل readme توی پوشه i.g.i 2 یه cmd باز کردم یه دستور بهش دادم یه سرور non-dedicated اجرا شد،با یا کامپیوتر دیگه خاستم بهش وصل شم،پیداش کرد پینگ هم زده بود 31 ولی وصل نشد.یه دستور واسه ددیکیتد هم زدم ولی بازی همون اولش قفل کرد.البته من اصا از راه اندازی سرور و اینچیزا سر درنمیارم ولی اگه یه سرور داخلی واسه igi2 بود خیلی خوب میشد.
انصافا صد رحمت به دوبل،همون اول گفتم نامرد خیلی کم میکنه،خود مخابرات اینجا هم گفته.نقل قول:
داره برام دوبل حساب میکنه تازه متوجه شدم:n03:
برا همینه که شارژم سریع تموم میشه
اینترنته من مشکل داره یا فروم p30world ؟:d
دیشب از ساعت حدود 11 شب تا صبح ساعت 10.30 کلا سایت p30world از دسترس خارج شده بودنقل قول:
مشکل از سایت بود بخاطر ابدیت.....الان همه چی حل شده.نقل قول:
امروز تو این 1 ساعتی که من استفاده کردم سرعت پایدار و از 64 پایین نیمده (512 نامحدود) وب گردی هم بسیار عالی شده.
وحید شما کجایی? سربندر که همچنان غیر قابل استفاده هست:n27:نقل قول: