بله ، داره غر مي زنه...
ابن بچه چي قراره بشه؟!
Printable View
بله ، داره غر مي زنه...
ابن بچه چي قراره بشه؟!
آشغالهایی که از آب میگیری نباید توی آب روی زمین بندازی....باعث میشه موقع ماهیگیری آشغال بیشتری از آب بگیری!نقل قول:
توی اون جایی که ففستیوالها برگزار میشه دم یکی از نیمکتها یه سطل آشغال هست که میتونی آشغالها رو توی اون بندازی...البته اینجوری یکم خسته کنندست و میتونی آشغالها رو توی اون سبدی که برای جمع آوری محصولات داری هم بندازی که این بهتره
قبل از همه چی تقریبا ساعت 13 برو کلیسا و از آشغال ریختن توی طبیعت توبه کن :n06:
اگه تونستی یه عکس از بچه زمانی که راه میره بذار
همه دموهارو دیدم
کسی تونسته تا حالا قبل همه ی کوتوله هارو تا اخر پر کنه؟
من تو روز تولدشون به همشون هدیه دادمو قلبشونو پر کردم ولی گمونم تولد نارنجیه تو زمستون بود که همش طوفان میومد نمیشد قلبشو پر کرد الان قلب همشون پره جز همون یکی
احتمال نداره اگه قلبشون پر بشه فرجی تو بازی حاصل بشه؟
فکر نکنم چون من یه سیو گیر آوردم که توش همه قلبهای کوتوله ها قرمزه ولی چیز خاصی به بازی اضافه نشده حالا تو قلب همشونو پر کن شاید یه دمویی گیرت اومد
قلب همه کوتوله های من قرمزه............اتفاق خاصی نمیوفته :n02:
البته هر چی که میگذره و بیشتر کار میکنن تو کارشون حرفه ای تر میشن و برات بهتر کار میکنن:n06:
آره تو سیو منم قلب همشون 10 تا کامله نمیدونید با چه سرعتی کار میکنند:n09:نقل قول:
دوستان عزیز اگه میشه سیواتونو برا منم بزارین :n18:
اصلا حسش نیست از اول برم :n27:
سلامممم مخصوص به هاروست مونی های با مرام ما با برو بچه ها ته این بازیو در اوردیم شهرو دیدیم خیلی چیزا که هاروست مونی های باتجربه اونشرو دیدن راستی خیلی وقته که قدیمیا دیگه نیستن مثه اینا Amir_wish pcsoft بابا harves _moon_Iman خیلیا نیستن:n12: چاکر همتون مجید :n02:
سلام اگه توت فرنگی ویزه رو از کاپا بگیری با دادن 3 تا غذای مخصوص به هر کدام فلوت جاویی رو می گیری:n02::n02:
این بازی خیلیییییییییییی سخته ما بزور تونستیم تا 20 سالشو بریم :n02:
نقل قول:
نوشته شده توسط Harvest_moon_majid [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی میگی که رفتی شهر...(و لابد تو PS1 رفتی و یا با کامپیوتر رفتی سیوات نمیدونی چرا پرید و هیچ عکسی و سیوی ازشم نداری):n02:نقل قول:
نوشته شده توسط Harvest_moon_majid [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب اون غذا های مخصوص رو چطوری باید درست کنیم؟؟؟؟؟ :n06:
در مورد پاکت استیشن چی میدونی ؟؟؟؟؟ گرفتیش؟؟؟
حوضچه ؟؟ برنج؟؟ آبپاش؟؟ کمباین؟؟ لباس های دیگه ؟؟ الهه های ترس و... ؟؟ شهردار شدی؟؟ :n01:
اينايي كه ميگين تو كتاب نوشته ولي تجربه ثابت كرده اشتباهه مثلا ميگه به الن كاموا بدي بهت لباس يا كراوات ميده ولي هيچي نه به ظاهر كاراكتر نه به هيچ جاي ديگه اضافه نميشه الن هم يه چيزي الكي ميپرونه:n15:
نميدونم مزرعه داران psp رو بازي كردين يا نه ولي اون خيلي بيشتر به اطلاعاتي كه ميگيد ميخوره مثلا يه راه داره تو بازي كه جلوشو سنگ پوشونده وقتي چكشت قدرتي ميشه ميتوني بشكنيش و ببيني تو راه جديد چي داره
يا ميتوني مزرعه ي كنار خونه ي نجار و مرغداري رو بخري يا شهردار بشي يا حوضتو بزرگ كني
كلا خيلي چيزاي مخفي داره ولي بديش اينه خيلي نقاشي هاش ساده و بچه گانه است از اين back to nature بدتر
دو حالتم داره يا ميتوني پسر باشي و قلب دخترارو قرمز كني يا ميتوني دختر باشي و قلب پسرارو قرمز كني:n02:
من قلب كاي رو قرمز كردم شايد رفتيم شهر ديگه خدارو چ ديدي:n06:
همين الان يه متن خوندم در مورد اينكه چطور شاه ماهي رو بگيريد نوشته بايد براي اداي اخترام به ماهيگيري يك ماهي در يك نقطه خاص به دريا بندازيد بعد شاه ماهي رو به دست مي اريد:n02: اينم متنش
This game introduces "Fish King", allowing players to collect. Sea kings are difficult to catch and special requirements are needed, ranging from offering a fish as a tribute to fishing in a particular area.
بچه ها:n04:Wooing كيه تو بازي؟
نوشته يه دختريه كه لزدواج باهاش اسون نيست اگه شما با يكي از دخترا ازدواج كنيد پسري كه بدون زن ميمونه باWooing ازدواج ميكنه:n13:
Wooing a girl is not exactly easy. Every girl has another guy who's interested in them as well. If you don't marry any one of the girls, one of these guys will marry her instead
کسی Harvest moon در ps2 رو هم بازی کرده ؟
من تو پی سی با مبدل راحت بازی میکنم خیلی جالب شده !
ميدونستيد 5 پاييز سالگرد فوت همسر باباي آنه:n10: صاحب مسافر خونه:n05:
راستي زاك بعدا با ليليا مامان پوپوري ازدواج ميكنه و عاشقش ميشه اين خانوم مگه شوهر نداره؟:n23::n02:
کسی این دمو رو دیده، مربوط به چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n13:
من خونده بودم اسمش زوناست (zona) :n01:نقل قول:
مطمعنی درست معنی کردی؟؟؟؟؟؟؟؟ این translate ها بعضی وقتا خوب جواب نمیدن!!!!! نه!!! :n08:نقل قول:
fish king گرفتنی نیست، شدنیه .
اگه همه ی ماهی های افسانه ای رو بگیری ماهیگیر میاد و بهت میگه که king fisher شدی
تو خودت دیدی که با هم ازدواج میکنن یا .... ؟؟؟؟ :n23:نقل قول:
و اما در مورد به دست اوردن شكلات:n20:
خيلي اسونه:n10:
زمستان جشن شکرگزاری روز 14
زمان: 6:00، 08:00، 10:00 صبح، 01:00 و 3:00
اگه قلب دختري رو تا اين زمان بتونيد بنفش يا ابي كنيد براتون شكلات مياره اما اگه سبز زرد نارنجي يا صورتي كرده باشيد كيك شكلاتي ميگيريد اين يعني قلب بقيه دخترا نبايد بيشتر از ابي يا بنفش باشه وگرنه اونا براتون كيك ميارن :n01:
منظورم از شاه ماهي اخرين الهه است كه از دريا ميگيري
در مورد زاكم اگه بازي رو تا سه سال انجام بدي و باهاش صحبت كني يه مدت ميگه عاشق شدم بعد مياد ميگه با ليليا ازدواج كرده
a wonderful life رو میگی؟؟؟؟؟نقل قول:
آره ولی محیطش کوچیکه و هر ماهش فقط 10 روزه!!! آره؟؟ تازه مسابقه و جشنو از این جور چیزاشم کمه !!!!
کلا یه خورده بازی کردم ولی خوشم نیومد....:n03:
ولی خیلی چیزاشم جالبه مثلا ماهیگیریش که تو back to nature کسل کننده بود ولی تو این خیلی حال میده !!!! :n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هرآمچه شخصيت هاي بازي دوست دارن يا دوست ندارن
Rick (Fall 22)
Hates: Sweet PotatoesBarley (Spring 17)
Hates: Wine, CheeseSaibara (Spring 11)
Hates: BreadJeff (Winter 29)
Hates: Wine, OreDuke (Winter 15)
Hates: Curry, OreGray (Winter 6)
Hates: Green PeppersDoctor (Fall 17)
Hates: OrePastor Carter (Fall 20)
Hates: All grassesBasil (Summer 11)
Hates: Ore, FishWon (Winter 19)
Hates: UnknownGotz (Fall 2)
Hates: UnknownGreg (Spring 29)
Hates: OilKai (Summer 22)
Hates: Bamboo ShootsDoug (Winter 11)
Hates: OreCliff (Spring 6)
Hates: Ore, BodigizerZack (Summer 29)
Hates: FlourLouis (Spring 2)
Hates: Oil, FlourThomas (Summer 25)
Hates: OreKano (Winter 2)
Hates: UnknownHarris (Summer 4)
Hates: OreHarvest Sprites
Hates: Unknown, but weeds result in some ! and some ? in the dialogue box.Stu (Fall 5)
Hates: CarrotsPopuri (Summer 3)
Hates: OreLillia (Spring 19)
Hates: WineMay (Winter 26)
Hates: Spa-boiled eggsSasha (Spring 30)
Hates: EggsManna (Fall 11)
Hates: OreAnna (Fall 23)
Hates: Spa-boiled EggsKaren (Fall 15)
Hates: The other flowersMary (Winter 20)
Hates:-Elli (Spring 16)
Hates: OreEllen (Winter 13)
Hates: OreAnn (Summer 17)
Hates: Ore
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.................................
اين بازي هيچ چيز جديدي نداره :n03:
من ندیدم. ولی شاید مربوط به ترک دهکده توسط کلیف باشه( چون کاری گیر نیورده داره دهکده رو ترک میکنه)نقل قول:
wonderful که زیاد باهاش حال نمیکنم ...نقل قول:
منظورم Save The homeland بود .
جدی از save the homeland خوشت میاد؟؟؟:n04:نقل قول:
اینم یه مدت بازی میکردم خداوکیلی خیلی بازیه غمگینیه ،نیمدونم چرا هر وقت بازی میکردم گریم میگرفت :n28:
گرافیکش و کلا بازیش جالب نیست ،البته من خوشم نمیاد!!!!! همیشه انگار تاریکه، دور شخصیتاش وسیله ها یه خط سیاهه نمیدونم چرا!!:n02:
من کل بازیای harvest moon رو یه کم بازی کردم خدایشش به جز tree of tranquility و animal parade هیچکدوم به پایه back to nature نمیرسن :n01:
انجور که تو رمز زدی معلومه دیگه!!!!!!!!!!!:n02:نقل قول:
نقل قول:
رمزو رازای این بازی تمومی نداره ... این دیگه چه دمویه . . .
من تا حالا نه دیده بودم نه شنیده بودم
کی دمو رو دیدی ؟ ... سیو اون روز از بازیتو که این دمو رو دیدی بذار تو سایت
کلیف مگه زمستون دهکده رو ترک میکرد ؟ ...نقل قول:
به نظر من باید ربطی به دمویی که کلیف وسط دهکده از حال میره مربوط باشه
ارش جان اگه یکم درباره دمو توضیح بدی ممنون میشم
back to nature کلا یه سبک دیگست نسبت به Save The homeland .فصل اولش اینطور غمگینه فصل بعدش کامل روشنه .نقل قول: