منظور از همه گیر یعنی اینکه خیلی جاها بوش میاد و هر کسی استفاده میکنه . شما ادکلن های اسپرت رو احتمالا خوشت میاد مثلا ورساچه پیور هوم و ارمانی کد اسپرت و اکوا دی جیو با بوی فرش و یا اکوا بولگاری
Printable View
منظور از همه گیر یعنی اینکه خیلی جاها بوش میاد و هر کسی استفاده میکنه . شما ادکلن های اسپرت رو احتمالا خوشت میاد مثلا ورساچه پیور هوم و ارمانی کد اسپرت و اکوا دی جیو با بوی فرش و یا اکوا بولگاری
مطمئنا آکوا دی جیو رو پسند میکنن، یه ادکلن همه کس پسندیه. البته من اینقدر استفاده کردم الان دیگه خجالت میکشم استفاده کنم. چون یه چیز خاص و منحصر به فرد نیست.نقل قول:
ولی واقعا بوش معرکس.
ورساچه هم کارای خوبی داره ، من ورساچه اسکالپچر رو داشتم بوی قوی ای و پرنشاطی رو داشت.
بی زحمت اسم عطر و ادکلن هایی که مینویسین انگلیسی باشه و اینکه ممنون از همتون من اینا رو تست میکنم ولی ترجیح میدادم یه عطری که کمتر استفاده میشه رو معرفی کنین.به حر حال ممنون جاکریم
خب آکوا که اینه :
Acqua Di GIO
Azzaro chrome - آزارو کروم رو حتما تست کن خیلی جذابه دارمش
Ajmal Chemystery اینم خودم یک هفته اس دارم عالیه.
SilverCent رو هم یک تست بزن.
Black is Black رو هم تست کن محشره ، بسته اش یک دست سیاه مکعب مربع.
نسبت به BLACK IS BLACK و SILVER CENT احساس خوبی دارم فکر کنم دوست داشته باشم خیلی ممنون ازت میرم تست میکنم نتیجشو بهتون میگمنقل قول:
black is black رو تازه یه هفتست گرفتم
ادکلون خوش بویی هستش
ولی به نظرم برای فصل پاییز بهتر جواب میده تا تابستون
سلام.. دوست من ، خیلی کمیابه ، نامهای دیگه هم مث این اومده که باید خیلی مواظب بود مثلا :نقل قول:
Black and black و ...
این Black is black واقعا خوشبو و قدرت پخشه بالایی داره ، از کجا گرفتین و قیمتش چند ؟
سلام دوستان کسی roberto vizzari داشته یا تست کرده؟
من اینو یه مدت داشتم و خیلی خیلی خیلی:31: می پسندیدم ولی نه پخش درست حسابی داشت نه ماندگاری
شبیه این بو یا نزدیک به این سراغ دارین؟
با سپاس:11:
این ادکلن black is black که میگید همینیه که عکسشو گذاشتم؟چی هست اصلا چجوریه؟مال چه شرکتیه ؟ساخت کجاست؟چنده قیمتش؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
black is black هستش مال مننقل قول:
از یه عطر فروشی خریدم تو شهرمون
گرون فروش نیست
من مفت خریدم
17 تومن!!
نقل قول:
سلام آرسنال جان ، تا جایی که یادم میاد بستش کاملا مکعب بود ، رنگش همین بود ، فونت نوشتش هم همین بود.
درش هم همین شکلی بود : دی ولی بستش مکعب بود.. این هلالیه.
دوستمون محمد هم داخل شهر به قیمت خوبی خریده ، شهر من قیمتش حدوده 25 تومن هست.
البته دوستم خودش از کردستان خریده بود اگه بگم 7 هزار تومن خریده بود باورت میشه ؟!! گفتم یکی
برام بیاره که شانسه من دیگه گیرش نیومده بود!
چرا همه عادت كردن اينجا فقط بيان نگاه كنن برن؟؟؟بابا خب يه چيزي بنويسيد يه چيزي بگيد يه خبري بديد خب.مرديم از بس اومديم اينجا و ديديم هيچ كس صداش در نيومده.
چی بگیم ؟؟؟
تازه اين در حاليه كه هر دفعه كه ميام اينجا 7 تا كاربر دارن موضوع بحث رو مشاهده ميكنن اما نميدونم اينجا كه پست جديد نذاشتن دقيقا دارن چيو مشاهده ميكنننقل قول:
دوستان اصلا بيان يه بحث فلسفي راه بندازيم...به نظرتون عطر رو براي خاطر خود عطر بايد بزنيم براي خاطر لذت صرف خودمون بايد بزنيم يا براي خاطر جلب توجه ديگران؟يا اين كه هر 3 تا معيارو در نظر بگيريم؟ميشه مثلا يكي هنگام خريد يك عطر هر 3 تا معيار رو در نظر بگيره و انتخاب كنه؟هر كس دلايلشو در اين زمينه بگه.
از نظر خودم بايد عطر رو همزمان به ميزاني مساوي هم براي خاطر لذت خودمون و هم براي جلب توجه و لذت ديگران بايد بزنيم...اما اگه بخوايم عطر رو براي خاطر خود عطر بزنيم ديگه اصالت رو به خود عطر به عنوان اثر هنري داديم و ديگه بحث لذت اصلا مطرح نيست..بلكه بحث غناي هنري و اهميت دادن به اون اسم و طراح عطر مطرح ميشه.
یه سوال شما هم توی کار عطر و ادکلن هستید ؟نقل قول:
خب خیلیها از نت میان تو پستها میگردن و نظرات قبلی رو میخوانند. قبول دارم که اکثرا می اومدن و راهنمایی میخواستن بعدش بخودشون زحمت نمیدادن که بیان و در مورد عطری که خریدن نظر بدن. بنوعی اینجا براشون ۱۱۸ بود.نقل قول:
هر ۳ مورد درسته. گاهی مثلا یک کار کلاسیک رو میگیریم چون از تست زمان سربلند بیرون اومده عاشقش نیستیم ولی میزنیمنقل قول:
گاهی یک عطر رو دوست داریم و میزنیم منتها تمایل نداریم کسی بفهمه این عطر رو زدیم. گاهی هم جیغ و تو صورت یک عطر رو میزنیم که همه بفهمن این عطر رو زدیم...
دیگه بعد از گرانی فکر کنم تمایل برای خرید عطر کمتر شده. خودم که اینقدر سرحالم که حوصله عطر زدن هم ندارم گاهی اوقاتنقل قول:
KENZO HOMME SPORT :
یه بوی خوب و ترشی داره . بوی لیمو توش خیلی محسوسه . پخش بو و ماندگاری متوسط
دیروز من کنزو power(نقره ای) و دیزل fuel for life رو خریدم به نظرم جفتشون هم ادکلن های کار درستی هستن. کنزو پاور cologne رو هم تست کردم ولی زیاد خوشم نیومد برعکس مدل معمولیش که خیلی خوشم اومد.
مارلی طلایی رو هم باز تست کردم بد نبود ولی با سلیقه من جور در نمیاد. فارنهایت ابسلوت هم تست شد بوی خوبی داره ولی از اون بوهایی هست که باید فکر کرد روش ولی نرفت تو لیست خرید. به نظرم از فارنهایت معمولی خوش بوتر بود. دیور هوم برای بار n اٌم تست شد!D-: ولی مثل همیشه زیاد تاثیرگذار نبود!
گرلن habit rouge پرفیوم رو هم بدون تست خریدم گفتم اگه خوشم نیاد میدم به پدر جان بوش که مشخصه کلاسیک و خیلی خاص هست فعلا باید در موردش فکر کنم! کلا از این ادکلن های بدون تست زیاد خریدم که بعدا رد کردم رفته یا هدیه دادم!
این کرید هم جدا از کوالیتی محشرش گاهی وقتها احساس میکنم اونطور که باید ادکلنهاش بوی تکی ندارن و گاهی وقتا هم خیلی به نظرم عالی هستن!
الان دنبال یه ادکلن با بوی شرقی و گرم هستم که بوی شیک و تکی داشته باشه نمیدونم چی بگیرم. شنل اگویست هست ولی چون تست نداره میترسم بگیرم با این قیمت هر چند قبلا داشتمش. اپیوم هم زیاد تحریکم نکرده تا الان. کسی پیشنهادی نداره؟
اینجا نیاز به بحث فلسفی نداره اینو تو نت دیدم گفتم شما هم استفاده کنین
تاريخچه عطر و ادکلن جهان
کلمه عطر از کلمه لاتین "پِر" به معنای "از میان" و "فوموس" به معنای دود میآید. فرانسویها، بوی خوشی را که در هوا پخش میشد، "عطر" نامیدند.
نخستین شکل عطر، بخور بود که نخستین بار در حدود 4000 سال پیش در بینالنهرین کشف شد. در آن هنگام، در مناسک مذهبی، صمغها و چوبهای مختلفی سوزانده میشد. هم چنین چوبها و صمغهای خوشبو را در آب و روغن میخیساندند و بدن خود را با آن ماساژ میدادند. هنگام مومیایی مردگان نیز از این عطرها استفاده میشد.بنا به هیروگلیفهای کشف شده، عطر در زندگی مصریان نقش مهمی بازی میکرد.
عطرها در حدود سال 1900 به این گروهها تقسیم بندی شدند: تک گل: با عطر یک گل خاص؛ چند گل: ترکیب چند گلی؛ آمبری: گروه گستردهای از بوهای وانیلی و حیوانی همراه با بوی گلها و چوبهای متفاوت؛ چوب: عطر چوبهای معطر، به ویژه صندل و سدر؛ چرمی: خانوادهای از رایحههای دارای رگههایی از بوی عسل، تنباکو، چوب و قطران چوب که یادآور چرم هستند؛ قبرس: شامل رایحههایی متشکل از ترنج، خزه بلوط، پچولی و ماده معطری که از لادن به دست میآید؛ فوژه: به معنای سرخس در زبان فرانسه، و ساخته شده بر اساس رایحههای اسطوخودوس، کومارین (مادهای معطر با بوی وانیل) و خزه بلوط. بسیاری از عطرهای مردانه به این خانواده متعلق هستند.
از سال 1945 نیز به علت پیشرفت در صنعت عطرسازی، گروههای دیگری به این دسته بالا اضافه شدهاند، شامل: گلهای درخشان، سبز، اقیانوسی / اوزونی، لیمویی یا میوهای، گورماند / اومامی (با رایحه خوراکیها یا دسر).
یونانیان و رومیان عطر را از مصریان گرفتند. نزد کرتیان نیز محبوبترین گلها سوسن و رز بود. آنان که در ساختن روغنهای گیاهی مثل روغن زیتون و روغن بادام سررشته زیادی داشتند، روغنهای برگرفته از گلهای سوسن، رز، رازیانه و ریشه زنبق زرد را به این صنعت افزودند. یونانیان اولین عطر مایع را ساختند، گرچه با عطرهای امروزی تفاوت داشت. این عطرها، پودرهای خوشبویی بودند که بدون الکل با روغن مخلوط میشدند. از آن جایی که یونانیان در مصرف عطر افراط میکردند، سولون در قرن ششم استفاده از عطر را در قانون ممنوع کرد تا در هزینههای وارداتی صرفهجویی شود، اما این ممنوعیت، چندان نپایید. تئوفراستوس آتنی درباره بوهای مختلف، روغنها و منشأ گیاهی آنها و حتا اثر بوهای مختلف بر خلق و خوی و تفکر بحث کرده است.
2- EAU DE PERFUM :%20-10 تركيبات معطر
3- EAU DE TOILETTE :%10-5 تركيبات معطر
4- EAU DE COLOGNE:%3-2 تركيبات معطر
تـركيـب آب و الـكل بعنوان حلال مواد معطر بكار ميرود. در عمل گرماي بدن سبب ميگردد تـا حـلال بـسرعت تـبـخير شده و عـطر بـروي پـوست بـاقـي بـماند تا بتدريج طي چندين ساعت تبخير گردد.
ادوکلنشاید نامگذاری ادوکلن عجیب به نظر آید، زیرا کلون، نام فرانسوی شهر کلن در آلمان است، در حالی که ادوکلن از ایتالیا آمده است. جیان پائولو فمینیس، آرایشگری از شهر "وال ویگزو"، مبتکر ادوکلن بود. او از ایتالیا به آلمان رفت و آب معطری را کشف کرد که نامش را "آب ستودنی" گذاشت. این آب معطر از الکل، روغن بهار نارنج، ترنج، اسطوخودوس، و اکلیل کوهی ساخته میشد. در سال 1709 که پائولو این ماده را به بازار عرضه کرد چنان مشتریان فراوانی یافت که مجبور شد از برادرزادهاش، جیووانی ماریا فارینا کمک بگیرد تا بتواند سفارشها را آماده سازد. در سال 1732 فارینا این محصول را به عنوان داروی بیماریهای مختلف از جمله معده درد تا خونریزی روده به بازار عرضه کرد.در میانه قرن هجدهم، پس از پایان جنگ هفت ساله میان پروس و بریتانیا از یک سو و اتحادی از فرانسه و اتریش و روسیه از سوی دیگر، سربازان فرانسوی، اتریشی و روسی و بریتانیایی بطریهای "آب ستودنی" را به کشورهای خود بردند و بازاری جهانی برای آن پدید آوردند. فرانسویها، آن را "ادوکلن" نامیدند.
ادوکلن در قرن هجدهم موارد استفاده مختلفی داشت: در آب استحمام ریخته میشد، با شراب مخلوط میشد، همراه با قند خورده میشد، به عنوان ماده شستشوی دهان، تنقیه، یکی از ترکیبات ضماد مورد استفاده قرار میگرفت و مستقیم تزریق میشد و...فرمول دقیق عطرهای تجاری مخفی هستند و حتا اگر هم علنی شوند، چنان پروسه پیچیدهای در تهیه آنها به کار میرود که این فرمول استفاده چندانی ندارند. روغن اسانس عطر با یک حلال رقیق میشود زیرا روغن غیر رقیق شده چنان ترکیبات فراری دارد که در صورت استفاده به حساسیت و جراحات پوستی یا خراب شدن لباس منجر میشود.متداولترین ماده حلال روغن عطر، اتانول یا مخلوطی از اتانول و آب است. افزایش ترکیب معطر عطر موجب افزایش شدت بو و ماندگاری آن میشوند. بنابراین، اگر چه غلظت روغن عطر در ادوپرفوم بیشتر از ادوتوالت است، اما میزان آن در هر کارخانه عطرسازی متفاوت است.
ا آغاز عصر طلایی مصریان، عطر فقط در مراسم مذهبی برای خدایان یا فراعنه استفاده میشد. به تدریج صمغها، خوشبوکنندهها و روغنهای معطر از انحصار روحانیون خارج شد و مردم موظف شدند حداقل هفتهای یک بار از آن استفاده کنند. از آن جایی که مصریان معتقد بودند که روح به آسمان میرود، خویشاوندان مرده همواره کوزههایی پر از مواد خوشبوکننده در مقابر میگذاشتند. آب و هوای مناسب مصر، آنان را قادر ساخت از هند ادویهها و مواد بودار زیادی مانند، زنجبیل، فلفل و چوب صندل وارد کنند. آنان هنوز نیز در تولید روغن اسانس عطر که بخش مهمی از محصولات یاسمن دنیا را تشکیل میدهد، جایگاه برجستهای دارند.
قبرس: شامل رایحههایی متشکل از ترنج، خزه بلوط، پچولی و ماده معطری که از لادن به دست میآید؛ فوژه: به معنای سرخس در زبان فرانسه، و ساخته شده بر اساس رایحههای اسطوخودوس، کومارین (مادهای معطر با بوی وانیل) و خزه بلوط. بسیاری از عطرهای مردانه به این خانواده متعلق هستند.از سال 1945 نیز به علت پیشرفت در صنعت عطرسازی، گروههای دیگری به این دسته بالا اضافه شدهاند، شامل: گلهای درخشان، سبز، اقیانوسی / اوزونی، لیمویی یا میوهای، گورماند / اومامی (با رایحه خوراکیها یا دسر).:11:
کسی از این ادکلن داره؟ چطوره؟یه خورده توضیح بدین بببینیم چیطوره؟به دیلم نشسته.شیشه ش رو میگم :31:
Givenchy Play Intense
سلام
رفقا کسی اینو توی مغازه ها دیده؟
Emporio Armani Diamonds Black Carat for Him Giorgio Armani for men
من از رو نت ها همینجوری پسندیدمش، برا فصل سرما گفتم اگه تونستم بخرمش!
ادوکلن مشابه ـِش چیزی میشناسید برم بو کنم؟ آکوردهاش اینان:
woody
earthy
fresh spicy
cacao
warm spicy
ممنون
یه چیزی بگم شاید خنده دار یا جالب باشه :
من اکثر موقعها قبل اینکه برم تو رختخواب یه پیس عطر میزنم ! اینطوری بو رو با تمام وجود حس میکنم این بو دیگه میره تو مغزم و هر جایی از فاصله 2 متری این بو به مشامم برسه سریع میفهمم که چه عطریه
این عطر به خاطر تبلیغ خواننده معروف جاستین تیمبرلیک به شکل MP3 پلیر طراحی شده که شما از شکلش خوشتون اومدهنقل قول:
من از بوش خیلی خوشم میاد یه بوی گرم و شیرین همراه با رایحه قهوه و ترکیب با رایحه چوب که باعث شده یه عطر خاص باشه
عطر شرقی خوب پیشنهاد میکنم این ادکلنی که آواتار خودمه رو تست کنی:نقل قول:
Mont Blanc Presence
من عاشق و دیوونه بوشم...باحال تر از اون چیزیه که تصورشو بکنی..حداقل یه تست بکن بعد بیا نظرتو راجع بهش بگو
سلام
به سایت چاره چقدر اطمینان هست؟
دیویدف زینو رو زده 38!
کسی تا حالا خرید داشته ازش؟
من این ادکلن و دارم ! همون طور که دوست عزیزمون 30vil اشاره کردن رایحه ی گرم و شیرین داره و تلخ هم هست یه جورایی! به نظر خودم بوی رسمی و شیکی داره ! موندگاریش خوبه ولی پخش بوش مثه موندگاریش نیس! ( البته پخش بوشو من میگم کمه ، ولی اطرافیان نظر عکس دارن :20: ) !!! یادمه علی ( Cyber861 ) زیاد حال نمیکرد با این! :31:نقل قول:
۳۰ میل یا ۵۰ میله. ولی کارشون درسته.نقل قول:
دوستان من یه راهنمایی میخوام - من یه مقدار وزنم زیاده وقتی راه میرم حتی مسافت کوتاه خیلی عرق میکنم و طبیعتا بوی عرق هم میگیرم حالا چیکار کنم این بوی عرق به حداقل برسه - عطر خاصی هم استفاده نمیکنم فقط بعضی مواقع از عطر بیک استفاده میکنم که تاثیر چندانی نداره
30 میل 38 تومانه دوست عزیزنقل قول:
سلام.نقل قول:
بهتره از اسپری های دئودورانت استفاده کنی، میتونی از اسپری های ضد عرق هم استفاده کنی ، ولی اولی بهتره ، چون عرق کردن برای انسان نیاز هستش
اگه زیاد عرق میکنی ، دلیلش اینه که تحرکت کمه ، توصیه میکنم حتما یه باشگاه ورزشی برین بعد از هفته ی سوم دیگه تعرق بدنت کاهش پیدا میکنه و نرمال میشه.
اسپری های دئودورانت با از بین بردن باکتری های سطح پوست مانع ایجاد بوی نامطبوع عرق میشن ، اسپری های ضد عرق منافذ غدد عرق ساز بدن رو مسدود میکنن.
باز هم توصیم به شما اسپری های دئودورانت.
دکتر اسمیت واقعا دکتری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟ممنون از اطلاعاتی که به همه میدی بچه های پی سی ورد یه کف مرتب به افتخار دکتر اسمیت:46:نقل قول:
امروز tabarome و orginal santal کرید رو بو کردم.بوشون خوب بود ولی خاص نبود. به نظرم خیلی شبیه ایندویژوآل مونت بلان بود orginal santal .
قیمت هم 240 اینا بود.
ولی در کل به نظرم کارهای مارلی خیلی قوی تر و طبیعی تر و خاص تر از این کرید هستن.احتمالا کرید هایی که تو ایرانه فیک یا درجه چندم هستن.
سلام دوستان
3 تا سوال داشتم.
1- میشه چند تا ادکلن با بوی خاص ( به سلیقه خودتون ) که خنک باشن و خیلی هم تند نباشن معرفی کنید ؟ فقط از این ادلکن های خز شده نباشه که همه میخرن میزنن! مثل آکوا بولگاری و ...! یه چیز خاص باشه...چند تا بگید من برم تست کنم یکیشو بخرم...بودجه هم دور و بر 100 ...100و خورده ای
2- یه چند تا هم بگید گرم و ملایم.....که خیلی خیلی خاص و مناسب مهمونی های خیلی خاص...یعنی یه چیزی میخوام رک بگم! جنس مخالف پسند! چند تا بگید من برم تست کنم...
فقط خواهشا از این برند هایی که همه میخرن میزنن نباشه...یه چیز میخوام بزنم خاص باشه.مثلا وان میلیون نباشه!
3- یه مارک بود مال امارات بود ادکلن هاش...ارزون هم بود دور و بر 30 اینا بود....یادم رفته میشه اسمشو بگید...منظورم نانسی و اجمل نیست!
آره درسته تحرک بدنم کمه - حالا سایتی هست که این اسپری واسه فروش داشته باشه یا اگه مدل خاصی داره به من معرفی کنید-نقل قول:
کرید 240 تومن؟!! من تهران 350 قیمت دارم! کارهای مارلی که کپی برابر اصل ادکلنهای دیگس!:-) یکی تو این تاپیک گفت طلاییش هم کپی تام فورد توسکان لدر هست! یادم نیست کی بود. مارلی بنفش هم کپی kouros مارلی قرمز body kouros مارلی شایگا فکر میکنم کپی m7 !:-)نقل قول:
در ضمن فکر نمیکنم کرید درجه چندم داشته باشه ولی فیک چرا... کریدهایی که من بو کردم از لحاظ کوالیتی یه سر و گردن به نظرم از مارلی بالاتر بودن. کرید از لحاظ کیفیت پرفکته! ولی قبول دارم زیاد خاص نیست.
سلام.نقل قول:
نیاز به سایت نیست ، برو فروشگاه لوازم بهداشتی-آرایشی بگو اسپری NIVEA DEODORANT میخوام،
اینا کارای خوبی هستن از هردو استفاده کردم
NIVEA DEODORANT Cool kick
NIVEA DEODORANT Silver protect
اولی خنک کننده هم هست !
+
ورزش رو گوشه ی ذهنت داشته باش.
پای نئو از ژیوانشی 90 تومن. بولگاری من(خنک و چوبی) اینم 90 تومن . لنوین له هوم اسپرت که بین 55 تا 60 قیمت دارم.نقل قول:
نقل قول:
این دوتا این قیمت بود.کلا قیمت ادکلن هاشو نگاه میکردم خوب بود.
تام فورد لیدر توسکان رو تست نکردم.ولی 3 تایی که من مارلی تست کردم فقط یکیش یه بوی لالیک هم توش بود ولی خیلی با کیفیت تر به همراه یه بویه دیگه.
حالا شما مونت بلان رو بو کن بیا نتیجه رو بگو.
میشه به لاتین بنویسی ؟ غیر از بولگاری رو....به جای بولگاری میشه یه چیزی که بوی چوب نده معرفی کنی؟نقل قول: