نقل قول:
به نظرم اصلا ساعت شبانه رو به بزارن همین ساعت بهتره!!!
Printable View
نقل قول:
به نظرم اصلا ساعت شبانه رو به بزارن همین ساعت بهتره!!!
خداوکیلی لحظه ای پشیمون نیستم از اینکه سرویسمو کنسل کردم هر ثانیه که میگذره بیشتر خوشحال میشم که این کارو کردم
اتفاقی این تاپیک رو دیدم
یه زمانی ما هم از صبا اشتراک داشتیم
توی روز خوب بود اما امان از دانلود شبانه که ... یه زمان رسما 1 مگ هم نمی شد دانلود کنی ! می گفتن سیایستشون اینه کار برا را مجبور به خرید کنن !!!
الآن از مخابرات 512 دارم و هر کسی که مشکل حجم داره پیشنهاد می کنم از همین شرکت بگیره!
متوسط سرعتت چنده؟نقل قول:
من گرگان اشتراک مخابرات داشتم تو روز کم بود ولی شب خوب میشد (البته از 60 بالاتر نمی رفت)
دوست عزیز میشه شرکتی که مد نظرت هستو بگی؟نقل قول:
راستشو بخوای من تعرفه چندتا شرکت و دیدم تازه فهمیدم صبا نت چقدر گرون پامون داره حساب میکنه اون هم با این همه اعصاب خوردی
البته من برای تهران را گفتم که محدودیت دانلود نداره!نقل قول:
سرعت هم ثابت روی 60 هست (بیشتر می شه اما معمولا کمتر نه)
با اینکه گفتن شبانه دوباره از ساعت 2 هستش
ولی من الان هم کاهش سرعت دارم!!!!!
از چهارشنبه این سرویس رو پیاده میکنن(91/05/25)نقل قول:
نقل قول:این خبر رو کجا نوشته؟ چون تو سایتش چیزی در این مورد پیدا نکردمنقل قول:
من میخوام مودم بگیرم چی خوبه؟
من چیکار کنم؟
شاهکار جدید صبا نت در راستای تکریم کاربر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب پس سرویس نامدود برای چی میگیرن؟
برای من دیشب سرعت خوب بود حول و حوش 1.3 گیگ دانلود داشتم:20:
منم دیشب با تورنت حدود 1.5 گیگ دانلود کردم البته 150 مگ از حجمم کم کرده
احتمالا صبانت کاربراش رو به دو دسته عوام و خواص تقسیم کرده
برای ما عوام الناس که سرعت همون 15-25 مونده
دوست عزیز ساعت شروع کانکت رو چرا مخفی کردی؟ساعتش رو نشون بده تا ما هم از همون ساعت بزاریم واسه دانلود که هم سرعت بالا باشه و هم از اعتبارمون کم نشه. یا اینکه کلا هر روز پست نزن دیشب خیلی دانلود کردی.نقل قول:
من خودم شرکت نوین میخوام بگیرم البته هزینه هاش خیلی بهتر از صبا هست ولی من مجبور شدم به خاطره مشکل عجیبم از صبا برم اگه مشکلم حل نشه یعنی مشکل از مخابراتمون باشه دوباره برمیگردم صبا چون هزینش برام خیلی کمتره ;)نقل قول:
با سلام به همه من که نگاه کردم این تاریخ بود
قابل توجه کاربران استان تهران اصفهان شیراز خراسان رضوی
دوشنبه, 23 مرداد 1391 ساعت 12:16 کاربران گرامی
احتراما به استحضار می رساند به دلیل پاره ای از تغییرات از مورخ 91/5/27 ساعت بهره برداری از سرویس شبانه رایگان در مراکز مخابراتی استانهای تهران ، اصفهان ، شیراز و خراسان رضوی بصورت موقت به 2 بامداد تا7 صبح تغییر نموده لذا خواهشمند است به بازه زمانی استفاده از این سرویس توجه نموده تا با مغایرت حجم مواجه نشوید .
شما می توانید جهت اطلاع از آخرین تغییرات به اطلاعیه های مندرج در صفحه ی ریز مصرف مراجعه فرمایید .
با سلام به همه من که نگاه کردم این تاریخ بود
قابل توجه کاربران استان تهران اصفهان شیراز خراسان رضوی
دوشنبه, 23 مرداد 1391 ساعت 12:16 کاربران گرامی
احتراما به استحضار می رساند به دلیل پاره ای از تغییرات از مورخ 91/5/27 ساعت بهره برداری از سرویس شبانه رایگان در مراکز مخابراتی استانهای تهران ، اصفهان ، شیراز و خراسان رضوی بصورت موقت به 2 بامداد تا7 صبح تغییر نموده لذا خواهشمند است به بازه زمانی استفاده از این سرویس توجه نموده تا با مغایرت حجم مواجه نشوید .
شما می توانید جهت اطلاع از آخرین تغییرات به اطلاعیه های مندرج در صفحه ی ریز مصرف مراجعه فرمایید .
بچه ها یه سوال
اول می خواستم ببینم سرویس های 512 و 1 مگ ـم واسه شبانه مشکل سرعت دارن یا نه !؟
بعدش هم می خواستم بدونم اگه ده روز از سرویس مون مونده باشه ولی ترافیک مون تموم شه، بعد بریم اینترنتی یه سرویس دیگه بگیریم این ده روز میپره یا اینکه تاریخ شروع سرویس جدید، بعد از تاریخ اتمام سرویس فعلی مون حساب میشه !؟
به محض شارژ کردن سرویس از همان تاریخی که شارژ کردید شروع می شود مثلا اگر 128 سه ماهه 9 گیگ گرفتید از همون روز سه ماه شروع می شود
دیشب سرعت من به همون حالت قبلی برگشته بود
سرعتم با تورنت 220 بود
ولی خب IDM بالاتر از 60 نمیرفت !!! نمیدونم چرا!!
128 دارم... سرعت بقیه هم خوب شده؟؟
کلا به این صبانت نمیشه اعتماد کرد
یه شب سرعت خوبه یه شب افتضاح
توی سایت که زده از 91/5/27 برای استانهای اصفهان و تهران و شیراز و خراسان رضوی این تغییر اعمال میشه یعنی 2-7 ساعت شبانه
شدیم موش آزمایشگاهی هی روی ما آزمایش میکنن
دیروز نوشته بود از 91/5/25 . امروز باز اطلاعیه رو اصلاح کرده .نقل قول:
از وقتی رییسشون عوض شده رسماً همشون دیوونه شدند و ما رو هم میخواند دیوونه کنند .
همه ی مشکلات و مفاسد در این مملکت از جمله وضع وخیم اینترنت ما به وجود انحصار برمیگرده . تاوقتی رقابت واقعی وجود نداشته باشه همینه .
انحصار در توزیع پهنای باند فقط دست شرکت زیرساخت مخابراته .
بهمین خاطر این isp ها هم همشون سر و ته یه کرباسند و تفاوت آنچنانی با هم ندارند .
مثل مغازه دارهایی هستند که همگی جنسشون رو با یک قیمت از یکجا میگیرند .
سلامنقل قول:
خیر چنین مشکلی نیست من خودم 128 دارم ولی دفعات قبلی هم با تست و اسکرین شات نشون دادم که برای سرویس های بالا چنین مشکلاتی نیست چون با شرکت و افراد زیادی ما کار میکنیم و بهشون اینترنت صبانت میدیم من سرویس های 1 مگ به بالا یعنی 2 مگ هم برای تست کردن شبانه در اختیار دارم تا 3 روز پیش هرشب با یک سرویس یک مگ دانلود میکردم ولی اون تموم شد و فعلا بنده خدا تمدید نکرده برای همین دیشب با یک سرویس 2 مگ تست کردم و چون طبق این اطلاعیه که دوستمون گفت فکر کردم از دیشب اعمال میشه از ساعت 2 گذاشتم دانلود شه که تا 6 حدود 3 گیگ گرفته بود که اگه یک گذاشته بودم 4 گیگ رو حدودا میگرفت
حالا امشب باز یک سرویس 2 مگ دیگه گذاشتم معلوم میشه ولی در کل این مشلات فقط مال فقیر بیچاره هایی مثل من و افراد مشابه هست که استطاعت بیشتر از 128 گرفتن ندارند
حالا من دستم باز هست و مشکل هیچ وقت ندارم ولی بقیه دوستان............
شیراز که خیلی وقته 2 تا 7 هست :-؟
دوباره شده تاریخش 91/5/25
277777777777777777777777نقل قول:
من از سابین مشهد می گیرم اینترنتمونقل قول:
تو اطلاعیه ی ریز مصرفم اینو نوشته :
مال شما 27 نوشته ؟
اینا دیگه شورشو در آوردند اینجا هم زده 25 ام توی سایتشون زده 27 ام : :angry:
چیکار میخواند بکنند ؟؟؟؟!!!
تو سایت شرکت سابین نوشته :
به علت اعتراض ! یعنی شاید مث قبل ماه رمضون باشه. حتما با همون یوزر پس شبانه اول امتحان کنین شاید عین قبلا شده . اطلاع رسانیشون که درست نیست شما ترافیکتونو از دست ندید یه وخنقل قول:
بعلت اعتراض مشترکین مبنی بر افت سرعت اینترنت (شبها از 1 بامداد) ساعت استفاده شبانه رایگان به 2 بامداد الی 7 صبح تغییر یافت.
سلام
خوب من یکی که تا 1 بیدار میونم یک 5 دقیقه میذارم دانلود بعد دیسکانکت میکنم میرم میبینم کم کرده یا نه
اگه کرده بود یعنی سایتشون اشتباه کرده باز ! اگه نبود یعنی اطلاعیه ها آپدیت شدنشون زمان مشخصی نداره
نتیجه منطقی ؟ : در هر دو حالت صبانت نشون میده اطلاع رسانیش همیشه مشکل دار بوده.
همیشه یوزر بدبخته که باید با ترس و لرز اینترنت مصرف کنه !
تغییرات حجم که همون لحظه اعمال نمیشه !نقل قول:
با تأخیر چندین ساعته ثبت میشه . قبلا که 24 ساعت بود الان رو نمی دونم !
کلا باید قیدشو زد تا تکلیفش معلوم بشه .
سلامنقل قول:
والا من ریزمصرف این همه میبینم حداقل توی این سیستم جدیدشون هر زمان که دیسکانکت میشی و دوباره کانکت ریزمصرف قبلت مشخص هست
و زمانی که مشخص باشه که توی اون بازه زمانی حساب شده یا نه میشه فهمید که حساب نشده باشه جلوش میزنه 0
من که دیسکانکت نمیکنم میرم نگاه میکنم اگر حجم مصرفی از حجم استفاده شده بیشتر بود شروع میکنم برای دانلود اگر برابر بود نه اگرهم دیسکانکت بکنم سرعت میشه 15 کیلو بایت
لعنت به کم فروش بی وجدان ......
امشب هم فک کنم از 1 شبانه حساب شده.
آره با این سرعت مسخره. همونه
چرا ؟ ریز مصرف من هنوز نشون نمی ده . شما تو ریز مصرفتون دیدید یا حدس می زنید ؟نقل قول: