واقعا این پارس افلاین چرا عذاب میده صفحه به زور باز میشه اخه تا کی میخواد اینجوری باشه :2:
Printable View
واقعا این پارس افلاین چرا عذاب میده صفحه به زور باز میشه اخه تا کی میخواد اینجوری باشه :2:
به نظر من این مشکل شما بخاطر محدودیت مرکز مخابراتیه که سرعتتون پایینهنقل قول:
========
من سرویس 128 که دیروز آنلاین شارژ کرده بودم رو امروز رفتم به POL-512-2G ارتقا دادم
چون از سرعتش راضی نبودم
سرعت روزانه 130 تا 140 متغیر بود اما سرعت دقیقا از ساعت 1 به 16 رسید! گرچه تا ساعت
7 نزدیک 1.2 گیگ دانلود کرد اما این موضوع بخاطر اون 1.5 ساعت اضافه بود.
نکته جالب اینجاست که تفاوت قیمت سرویس 128 با 512 - 3400 تومنه البته با 1 گیگ ترافیک کمتر
واسه کاربرانی که فقط دنبال دانلود شبانه هستند (مثل خودم) سرویس مناسبیه.
برای ارتقا سرویس باید حضوری می رفتم، ازشون تفاوت سرویس POL با EP1 و FP1 پرسیدم
گفتن هیچ فرقی نمیکنه، پرسیدم چرا سرویس ها با ترافیک مشابه تفاوت قیمت دارن
گفت سرویس های قدیمی سرویس های استانی بودن سرویس های جدید سراسری هستند!!
از لحاظ سرعت دانلود هم هیچ فرقی با هم ندارند! این یعنی دزدی آشکار
گفت به مرور زمان سرویس های قدیمی حذف میشن و فقط سرویس های POL می مونند
به هر حال این موضوع رو عنوان کردم برای کسانی که میخوان سرویس جدید بگیرند یا تمدید
کنند که بیخودی پول اضافه تو جیب اینها نریزند
دوستان سلام . من می خوام ADSL بگیرم شنیدم برای پارس آنلاین از همه بهتره . با توجه به منطقه مخابراتی فعلا" می خوام یه ماهه بگیرم که ببینم سرعتش چه طوره . چند تا سوال داشتم .
توی این مودم هایی که خود سایتش گذاشته
مودم های مطابق با استاندارد پارس آنلاین
کدومشون از همه بهتره ؟ یعنی یه مدلی که اگه بعدا" از یه شرکته دیگه ADSL گرفتم مجبور نشم مودمو عوض کنم ! وایرلس هم نمی خوام معمولی باشه کافیه .کد:http://www.parsonline.com/fa/services/adsl/support/adsl_modem
یه سوال دیگه اینکه توی این مدل های معمولی مدلی هست که بشه با پورتی غیر از تلفن ازش استفاده کرد ؟! منظورم برای لپتاپی که مودم نداره .
ممنون از همگی :40:
داداش رفتی ارتقا دادی چه مدارکی ازت خواستن؟نقل قول:
غیر حضوری هم میشه ارتقا داد؟
هیچ مدرکی نخواستن!نقل قول:
نه عزیز برای ارتقا باید حضوری بری
یعنی مخابرات شهرمان محدود میکنه سرعت بعضی وقتها خوبه ولی بیشتر وقتها افت داره در ضمن ارزانترین سرویس رو گرفتم به اینها که ربطی نداره؟نقل قول:
یکی جواب جواب منو بده دیگه:31::41::19::19::19::19::19::19:نقل قول:
آقا اینجا کسی هست که مرکز مخابراتش بعثت باشه و از پارس آنلاین استفاده کنه؟ راستی رو فیبر نوری هیچ رقمه نمیشه adsl داد؟
کمـــــــــــــــــــک :19:نقل قول:
دُکون باز کردن :دی هر مودمی بخرین همه ی ISP ها رو ساپورت می کنه...
سلام خدمت دوستان
تا هفته دیگه سرویس من وصل میشه - 512 - فقط یک سوال راجب دانلود شبانه داشتم:
چند صفحه اخیر را که خواندم کمی سردرگم شدم ، فرض کنید از 12:05 دقیقه دانلود شروع میشه ، اگر قبل از 7 دیسکانکت نکنم:
کل دانلودی که از 12 تا 7 داشتم جزو ترافیک روزانم حساب میکنن؟
یا مقدار دانلودی که از ساعت 7 به بعد دارم از ترافیکم کم میشه ؟
باتشکر
خوب معلومه همه چیزی که بین 6 تا 7 دانلود کردید از حسابتون کم میشه. اگه اینجوری نباشه که میشه سرویس نامحدود که :31:نقل قول:
سلام دوستان این وضعیت حال حاضر اینترنت منه - شرکت پارس آنلاین 128 شیراز
دوستان محبت کننین ببینین نرمال ؟ تا چند روز پیش ریت دانلودم 1024 و snr هم بالای 12 بود الان اینجوری شده . چه کار کنم ؟
این هم تست سرعتکد:DSL Status: Connected
DSL Modulation Mode: ADSL2
DSL Path Mode: Interleaved
Downstream Rate: 425 kbps
Upstream Rate: 253 kbps
Downstream Margin: 3 db
Upstream Margin: 20 db
Downstream Line Attenuation: 65 db
Upstream Line Attenuation: 22 db
Downstream Transmit Power: 12 db
Upstream Transmit Power: 14 db
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی افتضاح شده به نظر شما دلیلش چیه ؟
الان سرعت دانلودم حدودا 50 است . (خیلی کمه)
به پارس آنلاین که تماس گرفتم و به قول خودشون بررسی کردن احتمال وجود نویز روی خط تلفن هست و به خاطر همین SNR من الان 3 هست و بعضی وقت ها قطعی دارم و گفت که نویز فیزیکی نه به شرکت ما مربوط میشه نه به مخابرات . ( این مدلیشو دیگه ندیده بودم ) حالا سوال من اینه اگر نویز روی خط هست چرا واسه چند روز سرعت بالا و نرمال و SNR بالای 10 دارم و مثلا چند روز بعد یکدفعه سرعت کم و نویز روی خط میفته . ( مگر نویز شوخی داره ؟ : دی )
حالا به نظر شما من چه کار کنم که از شر این مشکل ها خلاص بشم ؟ ( برم به پارس انلاین گیر بدم یا مخابرات ؟ یا هیچ ؟ )..
پا نوشت :
لطفا دوستان نگین که سیم کشی داخل ساختمان رو چک کن و میکروفیلتر رو عوض کن و مادم رو ریسیت کن و گوشی تلفن و قطع کن و ....
مرگ بر پارس انلاین مرگ بر اعصاب انلاین مرگ بر جیره بندی مرگ بر محدودیت مرگ بر دزدی دیگه شورشو در اوردند کمتر اعصاب خورد کن اه سرعت صفر هم شد سرعت اه اه:angry:
ما نخوایم از ترفند استفاده کنیم چه غلطی باید بکنیم چرا در ساعات ترفند اینترنتم قطع میشه تو روز هم که سرعت دیال اپ خاک بر سرتان کنم
من هم دقیقاً همین مشکل شما رو داشتم. هر دفعه که سرعت خراب میشد و snr میومد پایین و قطعی های پی در پی داشتم زنگ میزدم پارس آنلاین. تنها کاری که می کردن این بود که down stream رو میاوردن پایین. به قول خودشون میگفتن خط شما روی دو مگ جواب نمیده. منم میگفتم بی خیال میخوام جواب نده اصلا بزارش رو همون دو مگنقل قول:
تا اینکه از یه روزی (تقریباً دو هفته پیش) دیگه مشکل ندارم. خودش خود به خود درست شد!
به شما هم توصیه می کنم زنگ بزنی بگی down stream رو دوباره ببرن بالا چون هیچ بهبودی در خطت حاصل نشده. بعدش هم دعا کنی :42: اون عامل نویزی که نه به پارس ربط داره نه به مخابرات لشگر اجنه بیان از بین ببرنش!!! :34:
منظورم همان 6 بود ، (اتمام ساعت شبانه )نقل قول:
به هرحال جوابم را گرفتم ، تشکر
چرا دانلود شبانه اینجوری شده؟
یه شب رو 100 110 هست
فردا شبش میاد رو 70 80
شب بعدش 40 50
شب بعد میرسه به 20 که دیگه من خاموش میکنم کامپیوتر رو.برای شما هم انقد نوسان داره؟
قبلا اصلا اینجوری نبود:41:
تو همین تاپیک خودمون روزی چند نفر میان میپرسن کدوم سرویس خوبه ما میخوایم بیایم پارس آنلاین.نقل قول:
معلومه دیگه کاربر زیاد شده اما پهنای باند تغییری نکرده. نگران نباش همینجوری پیش بره بدتر از این هم خواهد شد. :27:
دوستان عزیز
مثل اینکه همه با سرعت پارس آنلاین مشکل دارن . اگر دوست دارید دانلود شبانه بدون مشکلی داشته باشین ( فقط دانلود شبانه بدون مشکل ) کافیه برید شاتل فرم پر کنید و از اونجا سرویس بگیرید . تمامیه سرویس هاش به صورت ماهیانه ارائه داده میشه + چند ماهه . هر جوری که بخواین باهاتون راه میان . پشتیبانی آلاین و تلفنی 24 ساعته هم داره .
ولی نباید دنبال پینگ خیلی عالی باشید . شرکت شاتل دزدی های خودش رو داره ولی دانلود شبانه بدون دردسری داره . جدیدا هم 2 مگ به صورت ماهیانه به قیمت 20 تومن ارائه میکنه که خدا شاهده خیلی عالیه . من 3 ماه پشت سر هم گرفتم با تورنت نزدیک به 120 گیگ دانلود داشتم ( البته من زیاد استفاده نکردم وگرنه بیشتر هم میشد . )
ساعات رایگان شرکت شاتل هم 1 تا 8 صبح هست . سرعت اینترنت 128 تا 512 هیچ تفاوتی اونجا نداره . همشون روی 540 بسته شدن و معمولا سرعت دانلودش روی 60 ـه . ولی سرعت های 1 مگ و 2 مگش واقعی هستن و شبانه افت نداره . دارم میگن شاتل هم دزدی های خودش رو داره و پینگ زیاد پایینی نداره ولی بخدا دانلود شبانه عالیه ای داشت .
لعنت به این پارس آنلاین دزد . خیلی شرکت آشغالیه .
داداش سرعت دانلود شبانش 60 هست یا کلا شب و روز 60 هست؟نقل قول:
دوستان يه چيزي هنوز براي من مبهمه:13:
مثلا اگه من زود تر از ساعت رايگان ، مثلا ساعت 11 بزارم تا 6 دانلود كنه مقدار دانلودي كه بين 1 تا 6 انجام ميشه از حجم روزانم كم ميشه...؟؟؟ يا اينكه فقط مقدار دانلود بين ساعت 11 تا 1 از روزانم كم ميشه...؟؟؟
من الان داتك دارم اگه يه شبانه روز بزارم دانلود كنه خودش بصورت اتوماتيك ساعات شبانه رو جدا حساب ميكنه وهيچ نيازي به ديسكانكت ندارم.
يعني پارس افلاين اينجوري نيست..؟؟!!!:18:
سلام بر همه دوستان.
پارس آنلاين قرار خيلي وقته به كاربرانش ميگه در حال افزايش پهناي باند براي دانلود رايگان شبانه هست. آيا اين سرويس فعال شده يا هنوز در حال افزايش است!!!؟؟؟
نقل قول:
خودش از ساعت 1 بامداد به بعد میره روی حالت رایگان و با روش دیگر اگر از 12:31 کانکت کنید تا ساعت 6:57 مشکلی وجود نداره ولی سر این زمان باید دیسکانکت کنید و الا حجم مصرفی 6 تا 6:57 رو از ترافیک شما کم میکنه
دوست عزیز من خودم حدود 1 سالی شاتل داشتم!!نقل قول:
اوایل سرعتش خوب بود و مشکلی نداشت ولی تو 6 ماهه دوم فوق العاده مضخرف شده بود!!
به طوری که تو یک ماه قشنگ 20 شبش رو روی سرعت 6 کیلو بایت محدود بودم اونم به خاطر شبی 1 گیگ دانلود :13:
یعنی تو یک ماه نهایت میشد 10 گیگ دانلود کرد در حالی که من همین حجم رو تو سه شب با پارس دانلود میکنم!!!
پارس رو اکثریت بچه های اینجا ازش راضین ولی شما اگه یه سر به تاپیک شاتل بزنی میبینی که همیشه 90 درصر شاکی ان!!!
من که خداییش خیلی از دستش راضیم:20:
موفق باشید
مثل اینکه از دیال اپ بدتر الان یکماهه اینجوری شده با این مشکل شنوایی نمیتونم با مرکز پارس انلاین تماس بگیرم نمایندگی ما هم که دوغ تشریف دارن ایمیل مرکز پارس انلاین چیه؟
---------- Post added at 02:40 PM ---------- Previous post was at 02:35 PM ----------
مثل اینکه مخابرات نویز میندازه پس چرا ساعات رایگان سرعت خوب میشه؟
مثل اینکه مخابرات نویز میندازه پس چرا ساعات رایگان سرعت خوب میشه؟
من 128 دارم متوسط سرعت دانلود شبانم روی 40 هست
40 برای ساعت رایگان با سرعت 128 خوبه یا بده؟اگه کمه بگید تا زنگ بزنم پارس یکم سر به سرشون بذارم
برای من یکماه 15 تا 35 متغییر ثابت هم نیست فقط سر صبح یکم سرعت بیشتر ولی ساعات ترفند رو اعصابه 1 ماه قبل 70 تا 120 بود بیشتر روزها سرعت افت شدید داره ادم دیوونه میشه:2:نقل قول:
در اصل باید روی 16 باشه ولی نوسان داره و معمولا بین 16 تا 145 متغییرهو برای شما هم نباید از این قاعده مستثنا باشه و باید حدود 1 گیگابایت رو دانلود داشته باشید ، البته ناگفته نمونه که منطقه به منطقه باز هم فرق داره و دوستان من در شرق تهران 1800 مگابایت هم دانلود داشتند و در کرج هم 600 مگابایت دانلود بوده ، در کل نوسان هست و همیشه یکجور نیستنقل قول:
در روز و شب سرعت دانلود روی 60 ـه .نقل قول:
دوست گرامینقل قول:
من از برج 10 سال 88 تا 1 ماه پیش شاتل داشتم . خداییش قبول دارم که بعضی وقت ها ( 1 ماه ) سرعت دانلوده شبانش افتضاح بود ، ولی از شهریور پار سال به اینور خیلی عالی بود و من یادم نمیاد کسی مشکلی باهاش داشته باشه . تاپیکشون رو هم که دیدم . واقعا ناراضی هاش خیلی زیادن . نمی دونم چرا .
ولی الان شما بیا ببین همینجا رو . من شبا از ساعت 12:40 میزارم روی دانلود تا ساعت 6:45 ، که توی این مدت در بهترین حالت فقط 1.2 گیگ دریافت میکنم . سرویسم GP1-9x ـه . دان استریمم روی 2048 بسته شده . ولی عملا شب ها که ساعات رایگان شروع میشه سرعت من میادی 30 کیلوبات در ثانیه . یعضی از دوستان هستن که میان اینجا و مقدار دانلود هر شبشون رو به رخ بقیه دوستان میکشن . الان شما میگی که توی 3 روز میتونید 10 گیگ دانلود کنید . خب میشه بفرمایید به کمک چه حرکت و ترفندی میتونید شبی 3 گیگ دانلود کنید ؟؟
میشه بفرمایید سرویس تون چیه و ماهیانه چه هزینه ای براتون در بر داره ؟؟
من کلا میگم که پارس آنلاین چیزی به نام دانلود شبانه رایگان به صورت عملی نداره . فقط عوام فریبی میکنه .
بازم که امروز این اینترنت خراب شده...
بازم خبرایی ه؟...
الله اکبرا...
اگه بخواد از اون قاعده تقسیم بر 8 پیروی کنه که باید گل بگیرن در پارسونقل قول:
من توی بدترین بدترین حالت دیگه شبانه زیر 30 نیومده سرعتم.متوسطش 40-50 ست البته هرچند به قول شما نوسان هم زیاد داره
در کل ناشکر نیستیم.واسه ما که پارس بد نبوده
راستی دوستان ملاک تست سرعتتون چیه؟اگه به سرعت دانلود منیجرها توجه میکنید باید بگم اشتباه میکنید چون بیشتر نشون میدن
دوست عزیز چون فرمودید که سرویس 2 مگ شاتل خیلی عالیه و شبانه افت نداره باید عرض کنم که در سایت شاتل زده شده سرویسهای بالای 1مگ(Eco-Office) شبانه رایگان ندارند!نقل قول:
منم از فروردین 89 تا فروردین 90 شاتل داشتم!!نقل قول:
اتفاقا واسه من از شهریور به بعد خراب شد!! شاتل برداشت یه قانونی رو واسه سرویس های آرت گذاشت که اگه از فلان مقدار بیشتر دانلود کنین محدود میشین ولی به طور غیر مستقیم این قانون رو روی سرویس های اکو هم اجرا کرد:13:
تو پست قبلیم هم گفتم من فقط تو 1 ماه 10 شبش رو میتونستم دانلود کنم و بقیه شب ها رو روی 6 کیلو بایت محدود بودم:13:
شبها که من کلا adsl رو قطع میکردم و با dial up کانکت میشدم !! اینقدر افتضاح بود !!
چرا نداره دیگه!! اگه isp خوب باشه ازش تعریف میکنن اگه هم آشغال باشه همه هر روز شاکی ان و ناراضی !! مثل تاپیک شاتل که 90 درصد مواقع همه شاکی ان!!
سرویس من 256 سه ماهه با 5 گیگ ترافیکه!سه ماهش میشه 35 تومن(فک کنم درست یادم نیست)!!
راحت هم میشه شبی 2 تا 3 گیگ دانلود کرد!!
هیچ ترفندی هم نداره !! غیر از اون ساعت 12:30 تا 6:55 که فکر کنم خودتون هم میدونید!!
شاید شما خطتتون نویز داره یا اینکه لینکایی که استفاده میکنین زیاد خوب نیستن !!
پ.ن 1 : من نمیخواستم چیزی رو به رخ بکشم !! فقط میخواستم تفاوت پارس و شاتل رو نشون بدم!!
پ.ن 2 : شما که اینقدر از شاتل تعریف میکنی و واستون خوب بوده واسه چی دیگه اومدین پارس ؟؟!!
شاتل سرویس اکو 2 مگ هم داره ولی تو سایتش نزده!!نقل قول:
شبانه رایگان هم داره! من خودم 1 ماه اکو 2 مگ داشتم !!
دوستان من امروز اینترنتم رو از طریق انلاین (از شرکت پارس آنلاینAdsl ) با قیمت 26هزارتومن و با پهنای باند SR-128-8G شارژ کردم ولی یه شارژ جدید اومده بنام POL-128-8G با همون قیمت 26هزارتومنی میخواستم بدونم فرقش با شارژ SR-128-8G در چیه؟ متشکرم
دوستان به نظرتون سرعت دانلود شبانه سرعت 128 با 256 فرقی داره؟
توی سایتش نزاشتهنقل قول:
همین 1 ماه پیش ، شاتل میخواست پوله زور ازم بگیره که زیره بار نرفتم و سرویسم رو به پارس آنلاین انتقال دادم . گفتم بهتون که ، شاتل هم دزدی های خودش رو داره .نقل قول:
راستی بیزحمت اسم سرویستون رو دوست عزیز کامل بفرمایید تا من ماه بعد همین سرویس شما رو بگیرم .
سرویس من اینهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی مثل اینکه تو سرویسای جدید برش داشتن و دیگه ارائه نمیشه !!
از دوستان کسی هست که بعد از عمومی شدن تعرفه ها این سروس رو تمدید کرده باشه ؟؟
نقل قول:
بله فرق داره