درودنقل قول:
یعنی در روز 10 مگ میده شبانه هم که 99 درصد تخفیف میده 10 مگ ؟
اینطوری شبی 8 یا 9 گیگ میشه دانلود کرد که درسته ؟
چند روزه وصل میکنن ؟ من هیچ وقت از مخابرات سرویس نداشتم برای همین میپرسم
پینگ چطوره ؟ با گوگل ؟
درودنقل قول:
یعنی در روز 10 مگ میده شبانه هم که 99 درصد تخفیف میده 10 مگ ؟
اینطوری شبی 8 یا 9 گیگ میشه دانلود کرد که درسته ؟
چند روزه وصل میکنن ؟ من هیچ وقت از مخابرات سرویس نداشتم برای همین میپرسم
پینگ چطوره ؟ با گوگل ؟
کیفیت سرویس های مخابرات در مراکز مختلف متفاوت است... بله شبانه هم این حجم و با همین سرعت میتوانید دانلود کنید.نقل قول:
حدودا 15 روز طول میکشد تا سرویس شما وصل شود... پینگ مخابرات خوب بود بهتر هم شده برای بازی ها آنلاین مناسب است.
خیلی ممنون
فقط این که سرعت اپلودش هم بالاست؟اپلود هم از ترافیکش کم میکنه؟
نه آپلودش خوب نیست.50 kb حداکثرنقل قول:
میگم این طرح عید تا عید یه طرح با مودم و یه طرح بی مودم داره کدومش بهتره؟
بی مودم برای شبانه بهتره.نقل قول:
ایول بالاخره یکی جواب داد
پس بچه ها که میگن با مودم به صرفس میتونی تو بازار آزاد بفروشی
اگه خریدار پیدا کنی آره.جفتشون خوبن.با طرح مودم دار فقط دانلود شبانت کمتره میتونی ماهی 40 گیگ بگیرینقل قول:
دوستانی که شبانشون رایگانه آیا با دانلود زیاد خطشون واسه شب محدود میشه؟!(از لحاظ سرعت و دانلود؟)
شبانه رایگان در ماه تا چند گیگ میشه دانلود کرد؟
من یک ماه و نیمه که طرح عید تا عید بدون مودم رو گرفتم ، هر شب 18GB دانلود میکنم ، سرعت روزانه و شبانم یکسانه .نقل قول:
بستگی به این داره که پورت شما روی چه سرعتی بسته شده باشه ، البته وضعیت فیزیکی خط شما هم از نظر نویز و SNR روی سرعت اثر میگذاره .نقل قول:
مثلا پورت من روی 10Mbps بسته شده و هرشب از ساعت 2 تا 7 صبح 18GB دانلود میکنم . سرعت دانلودم با IDM حدودا 1100KBps میشه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید دوست عزیز ، شمایی که شبی 18 گیگ دانلود می کنی ، هر شب چقدر از شارژ روزانت کم میشه ؟نقل قول:
دوستان چک کنید ببینید پینگتون تغییری کرده ؟(با خارج)
پینگ خارجی من افزایش داشته داخلی کاهش پیدا کرده اما نوسانات کم شده شلوغ ترین سروی که ازش پینگ میگیرم easo.ea.com جدیدا افزایش 150Ms داشته...نقل قول:
این مخابرات واقعا خیلی مسخره هستش
من تا چند روز پیش از طرح زرین استفاده میکردم سرعت هم روی 2 مگ تنظیم بود بعدش 2 روز پیش رفتم طرح ولادت تا ولایت یکساله با سرعت 10 مگ رو خریدم امروز که حسابم فعال شد دیدم سرعتم هیچ تغییری نکرده و پورت هنوز روی 2 مگ بسته هستش
زنگ زدم پشتیبانی میگه فعلا سرعتتون همینه و شاید در آینده کمی بیشتر بشه:n23:
خیلی مسخره هستش من بخاطر سرعت 10 مگش رفتم اینو سفارش دادم اونوقت هیچ فرقی با قبل نداره
بازم خوبه شبانه 99 درصد تخفیف داره
یه شماره تو صفحات قبل گذاشتم.زنگ بزنی سرعتتو درست میکنندنقل قول:
من طرح عید تا عید بدون مودم رو گرفتم که 99% تخفیف شبانه داره ، یعنی در ساعات شبانه هر چقدر که ترافیک داشه باشم ( هم دانلود و هم اپلود ) ، 1% از ترافیک رو از شارژم کم میکنه ، یعنی به ازای هر 1GB ترافیک تنها 10MB شارژ کم میشه .نقل قول:
این طرح عید تا عید با مودمش بهتره یا بی مودم؟
دانلود شبانه محدودیت هم داره؟نقل قول:
مثلا زیاد دانلود کنی سرعتو محدود کنن؟
اگه شب 18 گیگ دانلود کردید که خیلی خوبه.
من میخواستم نامحدود پارس انلاین بگیرم اما این طرح مخابرات انگار خیلی بهتره.
یعنی شبانه سرعت دانلودتون چقدره؟
نقل قول:
اگه محدودیت داشت که باید سرویس من تا حالا قطع میشد ، من از وقتی این طرح رو گرفتم 700GB دانلود کردم ، سرعت دانلود من با IDM حدود 1100KBps میشه .
شمارتون از کدوم مزکز مخابراته؟ میشه یه عکس از قسمت نویز خطتون بذارید؟نقل قول:
من 6تیر اکانتم با نداگستر تمومه!الان درخواست بدم از مخابرات تا اون موقع فعال میشه؟یا باید اول جمع آوری نداگسترو بزنم بعد اینجا سفارش بدم؟
ممنون
نقل قول:
من فولادشهر هستم ، تا اونجایی که من میدونم باید اول ندگستر جمع اوری کنه بعد به مخابرات درخواست بدی .
ممنون.خط شما عالیه تا 18مگ هم توانایی ساپورت داره! مال من نهایتا تا 5.5مگ میتونه ساپورت کنه! واقعا موندم که از کدوم شرکت بگیرم! دو سال پیش از مخابرات داشتم.خیلی ناراضی بودم.قطعی هاش وحشتناک بود.پشتیبانی که انگار نداشت از بس جواب نمیداد! ترافیک رو هم که بیخودی میخورد! میترسم دوباره همون بلاها رو سرم بیاره!!!! :/نقل قول:
دوستان یه پینگ با آدرس
easo.ea.com
میگیرید بگید چنده؟
مال من با ندا گستر 220ms شد!نقل قول:
مال شما چقدر میشه؟
مال من 207ms شد .
ببخشید دوستان من چند تا سوال داشتم خواهشا جواب بدین .
1. از کجا میشه فهمید که خط تلفن ما در حال حاضر تا چه سرعتی ساپورت می کنه ؟
2. با ثبت نام در این طرح جدید ، آیا این طرح جایگزین طرح زرین میشه یا اینکه علاوه بر زرین این طرح هم اضافه میشه و شما باید هزینه هر دو رو بپردازید ؟
3. آیا در این طرحی که 99% شبانه رایگان داره ، مقدار آپلود هم در طول شب محسبه خواهد شد یا خیر ؟
ممنون میشم جواب بدین .
برای من اکثرا 240 هست شاتل, دوستم هم پیشگامان داره زیر 230 نمیاد.نقل قول:
گفتم ببینم مخابرات چطوره. ممنون ازهر دو.
محتوای مخفی: از من
جواب این سوال شما در صفحه های قبل وجود دارد با اطلاعات کاملتری...نقل قول:
در صورتی که الان سرویس اینترنت داشته باشید میتوان فهمید در غیر اینصورت نمیشه...نقل قول:
طرح در کنار زرین فعال میشود که در صورت لزوم میتوانید از این طرح انصراف بدید...
فرقی ندارد ارسال و دریافت شما محاسبه میشود...
دوستانی که میخوان بدونن خطشون تا چه سرعتی ساپورت میکنه باید توی تنظیمات مودمشون رو نگاه کنن ، با یکم گشتن پیدا میکنید .
ممنون از پاسختون . بنده الان سرویس اینترنت دارم . میشه راهنمایی کنید منو ؟نقل قول:
لطفا مدل مودمتان را بیان کنید...نقل قول:
منم میخوام بدونم از کجا میتونم بفهمم خط ام تا چه سرعتی ساپورت می کنه
مدل مودم هم TD-W8960N tp-link
..........
شما در تنظیات مودم دنبال همچن چیزی بگردیدنقل قول:
سمت زرد رنگ مشخص میکنه
پیداش کردم البته با اسم Attainable Rate
مقدارش 10561 بود قاعدتا فعلا تا سرعت 10 مگ رو جواب میده
من هم که فعلا سرویس 10 مگ طرح ولایت رو خریدم با اینکه هنوز سرعتش کم هستش و بیشتر از 2 مگ نمیشه اما بازم جای خوشحالی داره ظرفیت خط تا 10 مگ رو هست
..........
اگر الان حداکثر سرعتی که خط ظرفیت داره 10 مگه پس احتمالا اگه خطتون رو روی 10 مگ ببندند دچار قطع و وصلی میشیدنقل قول: