برو نمایندگی گزینه 2 ، شاید بشه تاریخ آزمونتو جابه جا کنی.نقل قول:
ولی اگه بخوای از بین این دوتا یکی رو انتخاب کنی ، سنجش بهتره! البته مطمئنا دلیل برتریش جامعه ی آماریشه!!!
Printable View
برو نمایندگی گزینه 2 ، شاید بشه تاریخ آزمونتو جابه جا کنی.نقل قول:
ولی اگه بخوای از بین این دوتا یکی رو انتخاب کنی ، سنجش بهتره! البته مطمئنا دلیل برتریش جامعه ی آماریشه!!!
برای من هم با قلم چی تداخل پیدا می کنه. ولی من سنجش رو می دم. به نظرم تو هم سنجش رو بدی بهتره!نقل قول:
برو با نمایندگی گزینه2 شهرتون صحبت کن شاید برات یه کاری کردن مثلا بذارن بعد از ظهر آزمون بدی!!! شنیده بودم بعضی ها این کارا رو می کنن.نقل قول:
باز وضع تو بهتر از منه!! 21 خرداد هم قلمچی هم گزینه2 هم سنجش!!! :31:
مگه سنجش رو ثبت نام کردی؟!نقل قول:
سنجش رو می دی دیگه نه؟!
آره دیگه ثبت نام کردم. سنجش رو می دم ولی فکرم پیش کانونه!! :13: بیخیال حالا مال کانون رو بعدا میگیرم از خودم.. :((نقل قول:
* عضویتم رو واسه گروه دانشجوهای 89 تایید کن لطفا. مرسی
:blink:نقل قول:
:blink::blink::blink:نقل قول:
-میبینی آرش خان چه وصله هایی به ما میچسبونن!:31:نقل قول:
جون من دیگه کی چی فکر میکرد درباره یوزر من؟!
آمادگی شنیدنشو دارم!:31:
-جووووون!
واقعا خوشحالم کردی داش آرش!هر چی عقب تر،بهتر...
یذره بشینیم بخونیم شاید فرجی شد!
میدونی از چی میسوزم؟! اون موقع که ما یه نیمچه نتیجه(!) ای میگرفتیم خبری نبود،الان که چندتا آزمونه دارم خراب میکنم همه مثل بوسهل زوزنی از یه کرانه ای جستی و یه لتی میزدندی و المی بدین چاکر رسانیدندی!:31:
تا ببینیم چی میشه....
مثل اینکه فقط ما دوتا پایه ایم:31:نقل قول:
در مورد سنجش هم دیرتر بشه به نظر من بهتره ... ولی فکر کنم بعد کنکور کارنامه هاش بیاد!
من با این تغییر امتحان سنجش خیلی حال کردم کلی روم تاثیر مثبت میزاره
حالا بچه ها یه سوال کسی میدونه که تراز قبولی تو رشته حقوق روزانه در دانشگاه بین المللی امام خمینی قزوین چنده ؟
یعنی رتبه چند میتونه قبول بشه؟
در ضمن حقوق یک رشته شناور هست دیگه درسته؟یعنی ما تجربی ها و ریاضی ها هم میتونیم انتخاب رشته کنیم؟
من سنجش آخر دارم ولی وقت نمی کنم همش رو بزنم: برنامه ی خودم رو که با یکی از دوستام چیدیم (تغییرش نمی دم) می ذارم:نقل قول:
5 خرداد 4شنبه: سراسری 85
7 خرداد جمعه: گزینه2 (یا کانون)
9 خرداد 1شنبه: سراسری 86
12 خرداد 4شنبه: سراسری 87
15 خرداد شنبه: سراسری 88
17 خرداد 2شنبه: خارج از کشور 85
19 خرداد 4شنبه: خارج از کشور 86
21 خرداد جمعه: سنجش
23 خرداد 1شنبه: خارج از کشور 87
25 خرداد 3شنبه: خارج از کشور 88
بقیه ش هم من 28 و 31 خرداد و 4 تیر آزمون دارم! وقتم پر شد!
کشف جالبی بودنقل قول:
منم نمیدونستم
به نظر من باید یوزرشو میزاشت کینگ آف عمومی:دی:دی
ای تف به روحشوننقل قول:
آزمون اول قلم چی پرید!!!
سلامنقل قول:
ممنون که برنامت رو گذاشتی
منم می خواستم اینو پیاده کنم(تا قبل از اینکه سنجش 21 رو اعلام کنه):
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان این پیشنهاد می تونه چندتا خوبی داشته باشه:
1- یه حس رقابت به وجود میاد
2-چون با چند نفر دیگه هماهنگی ، خودش باعث میشه تبنلی نکنی و کارات رو به موقع انجام بدی که کم نیاری:31:
3-چون همه هماهنگن رفع اشکال خیلی بهتر میتونه صورت بگیره
4-اونایی که از آزمون ها نکته برداری میکنن می تونن اینجا شیر کنن بقیه هم استفاده کنن مثلا من خودم نکته هایی رو که می نویسم اسکن می کنم و برای عموم قرار خواهم داد(کاملا رایگان:18:)
مثلا به جز زمان برگزاریش دیگه چیشو می تونستن عوض کنن که حالا لطفیدن در حق ما و این کارو نکردننقل قول:
ولی خودمونیما این کانونم هر کاری کرد نتونست آزمونای جامعشو از تداخل و در واقع رقابت با سنجش نجات بده
---------- Post added at 09:10 PM ---------- Previous post was at 09:07 PM ----------
منم دل خوش از این قلم ندارم ولی می گن اگه جامع قلم با جامع سنجد افتد قلم رو حتما برید من نمی گم رتبه های تک رقمی کنکور سالای قبل-از نزدیک دیدمشون و خبر موثقه نه تبلیغات!- اینو می گننقل قول:
برنامه من
سه شنبه 4خرداد سراسری83
شنبه 8خرداد سراسری 84
سه شنبه 11خرداد خارج کشور 84
شنبه 15خرداد سراسری 85
سه شنبه 18 خرداد خارج کشور 85
شنبه 22خرداد سراسری 86( شایدم یه کار دیگه کردم!)
سه شنبه 25خرداد خارج کشور 86
شنبه 29خرداد سراسری 87
سه شنبه 1تیر خارج کشور 87
شنبه 5 تیر سراسری 88
سه شنبه 8تیر خارج کشور 88
پنج شنبه 10 تیر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم برنومه ی ما (حالا که سنجد پرید مال سال 88 رو هم 3 روز یکبار جمع بندی می کنم):
اول و دوم خرداد: 83
3-4-5خرداد: 84 داخل
6-7-8 خرداد:84 خارج
9-10-11 خرداد:85 داخل
12-13-14 خرداد:85 خارج
15-16-17 خرداد:86 داخل
18-19-20 خرداد:86 خارج
21:اولین جامع قلم
22-23-24خرداد: 87 داخل
25-26-27 خرداد:87 خارج
28:دومین جامع قلم
29-30-31 خرداد:88 داخل
1-2-3 تیر:88 خارج
4:آخرین جامع قلم
توی سنجش آخر نوشته همه ی خارج از کشوریا رو بذارین واسه آخر ولی من فکر می کنم اگه در کنار هم کار شن بهتره ولی دلیل منطقی واسه این حرفم ندارم کسی پیشنهادی در این مورد نداره
سلام دوستان یه زحمت دارم براتون
کسی سوالات کنکور خارج از کشور رو داره؟
برای دانلود میخوام ها
ممنون میشم
من اگه جاي تو بودم به نشانه اعتراض هيچكدومو نميرفتم :31: اعــــتــــــصــــــاب آزمون !!!!!!نقل قول:
[HTML]نقل قول:
http://www.daryaft-pub.com/index.php?option=com_content&view=article&id=141&I temid=105
[/HTML]
به دل نگیر دیگههههههههههههههههههه :11:نقل قول:
دوستان فکر نکنم بشه هماهنگ کرد همه یه روز امتحان بدن... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی چون همه مثلا آزمون 83 رو تو یه رنج زمانی میدن میش به اهدافی که صفحه قبل نوشتم دست پیدا کرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من فکر می کنم بهتره یه تاپیک ایجاد کنیم برای جمع بندی
هر کی رو وقت هر آزمونی رو زد بیاد درصدا و نکاتشو وچیزایی که ممکنه مفید باشه رو بنویسه
نظرتون شیه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می گم این برنامه فرجش خیلی زیاده بچینش تا 9 تیر دی:نقل قول:
یعنی می خوایی تا 8 تیر آزمون بذاری:18:
مثبت نگر باش یه کم : پنج شنبه 10 تیر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 09:54 PM ---------- Previous post was at 09:52 PM ----------
حالا مگه همین تاپیک چشه؟نقل قول:
چیزیش نیست ..نقل قول:
ولی بهتره یه تاپیک اختصاصی داشته باشه که همه چیز مرتب باشه و در پست اولش بتونیم مطالب مفید رو لینک کنیم که دسترسی به اونا راحتتر بشه
ولی خدا وکیلی من تقریبا همه سوالات رو حفظم این کنکورا به دردی هم میخورن؟
فکر کنم فقط خارجی ها مفید باشن.
راستی از کجا میشه فقط شیمی تجربی خارجی رو گیر اورد؟
فکر کنم باحال باشن.
راستی این 666 پست منه:21:
آره یه کم زیادی چسبیده به کنکور شاید اون آخرها یه جابه جایی بدم یه روز یا دو روز بیارم اینورنقل قول:
به نظر من برای بچه های پیش دانشگاهی، سراسری ها اول و خارج از کشور ها آخر زده بشه بهتره چون در طی سال احتمال زیاد موقع درس خوندنا و درس دادنای معلما و اینور اونور سوالای سراسری ها زیاد به چشممون خورده و حلشون کردیم پس یه مقدار برامون آشناست! ولی خارج از کشورها نه. از نظر ارزشی هم که اگه بالاتر از داخلی ها نباشه کم تر نیست (طبق گفته ی گاج). پس خلاصه نظرم اینه که هرچی آزمون تازه تر باشه برامون بذاریم آخرتر بهتره که جنبه ی سنجش بهتری داشته باشه.نقل قول:
---------- Post added at 11:08 PM ---------- Previous post was at 11:04 PM ----------
من 83 رو حل کردم :13: . حیف شد.نقل قول:
ok من با گذاشتن نکات آزمونا اینجا موافقم. منتها هرکی خواست خلاصه هاش رو بذاره یه نگاه بندازه ببینه بچه ها اون آزمون رو داده باشن!
دوستان مطمئن باشید بهترین کار اینه که اولین آزمونی که می دید 88 باشه و بعد 87 و همین جور عقب برین. این که 88 رو بذارید اون آخرا بگید حیفه بسوزونمش کار اشتباهیه. باید الآن کار بشه تا مهلت تحلیلش باشه.(طبق گفته های آقای دیبازر)
اینم برنامه ی من (البته فعلا اینه ، شاید تغیراتی هم پیدا کنه! ) :
1 شنیه - 9 خرداد ----------داخل کشور 83
4 شنبه - 12 خرداد---------داخل کشور 84
شنبه - 15 خرداد-----------داخل کشور 85
3 شنبه - 18 خرداد---------خارج کشور 84
جمعه - 21 خرداد-----------آزمون جامع سنجش
شنبه - 22 خرداد-------(خب معلومه دیگه!)
1 شنبه - 23 خرداد---------داخل کشور 86
4 شنبه - 25 خرداد---------خارج کشور 85
جمعه - 28 خرداد-----------آزمون جامع قلمچی
1 شنبه - 30 خرداد---------داخل کشور 87
3 شنبه - 1 تیر--------------خارج کشور 86
5 شنبه - 3 تیر--------------داخل کشور 88
شنبه - 5 تیر----------------خارج کشور 87
2 شنبه 7 تیر---------------خارج کشور 88
5 شنبه 10 تیر-------------داخل کشور 89
پایه همون شایدتم ! :46:نقل قول:
موفق باشید...
فــــــــــــــرزاد
من که فکر نمی کنم مثل سال های گذشته از خارج از کشور سوال بدن چون دیگه لو رفته ولی خدا رو چه دیدی شاید شانس ما گرفت
سلام دوستان به نظر شما میارزه تواین یه ماه آخر گسسته رو فول کنم یا بی خیالش شم!
آخه از اول سال اسم گسسته میاد کهیر میزنم الانم دارم اینو مینویسم نفسم بالا نمیاد!هوو...هه...
به جز قسمت احتمال بقیه شو سپردم به امان خدا!
سلام بچه ها اول یه چیز بگم حال کنیم : این آزمون سنجش واقعا هر بار که نگا بش میندازی یه چیز جدید داره .میگی نه ؟
کارنامتو بیار . مرحله اول رو میگم .
حالا برش گردون می دونم یه سری توضیحات داره
حالا آخرشو بخون بهت روحیه دادن : آرزوی قلبی و هدف ما هموار نمودن مسیر موفقیت شما در آزمون سراسری سال 1388 ( بله 88 ) است
ps. واسه من که اینطور بود حالا ضایع نشم !
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
حالا برم سر اصل مطلب اونم اینه که یه تاپیک جدا درست کنین بدون حواشی و زواید و یه برنامه انعطاف پذیر بذاریم با تعداد اعضای ثبت نامی و مشخص و تو روزای مشخص از خودمون امتحان بگیریم در آخر درصد ها بررسی کنیم و رتبه بندی بعد که اشکالامون رو پیدا کردیم بیام صحبت کنیم که چطور برطرفشون کنیم البته بگم من علاوه بر قلم چی و سنجش و سنجش آخر مرور آخر هم میرم پس یه کاری کنین منم بتونم باشم .
آقا منم با زدن تاپیک موافقم
اسمش هم می تونید اسم زیر بذارید
تاپیک جامع جمع بندی کنکور سراسری 1389
به نظرم چون پیشنهاد وایده myend بوده خودشون لطف کنند وبزنند بهتره
سلام به همگی
از اینکه اینجا رو دیدم خیلی خوشحال شدم
فقط خواستم بگم که برنامه من هم اینه
همگی موفق باشین
5 خرداد 4شنبه: سراسری 85
7 خرداد جمعه: گزینه2 (یا کانون)
9 خرداد 1شنبه: سراسری 86
12 خرداد 4شنبه: سراسری 87
15 خرداد شنبه: سراسری 88
17 خرداد 2شنبه: خارج از کشور 85
19 خرداد 4شنبه: خارج از کشور 86
21 خرداد جمعه: سنجش
23 خرداد 1شنبه: خارج از کشور 87
25 خرداد 3شنبه: خارج از کشور 88
این سوالا پارسالم لو رفته بود (می گن از سال 86 گارج داره اینارو چاپ و تبلیغ می کنه) ولی نه تنها این کارو متوقف نکردن بلکه پارسال تعداد سوالای تکراری شیمی رو بیشتر کردن و دین و زندگی هم برای اولین بار 1 سوال تکراری دادن بعدشم اهمیت سوالای خارج از کشور بیشتر به اینه که در عین اینکه کاملا در راستای کنکورن ولی قبلا سوالاشو ندیدیم و این خیلی کمک می کنه به مانقل قول:
آقا منم با تاپیک جمع بندی موافقم.
بهتره هرچه زودتر این تاپیک راه بی افته و اونجا کامل در مورد نحوه جمع بندی و این حرفا به هم مشاوره بدیم.
در مورد سوالات کنکور های قبلی به قول yusef جان دیگه این سوالات آزمون های سراسری و آزاد رو کاملا حفظ شدیم. من که به شخصه تا سوالی رو از این آزمون ها می بینم گزینه ی درست رو ناخود آگاه انتخاب می کنم:31:
ببخشید جسارته ولی به نظر من سرنوشتتو واسه آدمای یکی از اون یکی بدتر تباه نکن حداقل این یه ماهو دلت به حال خودت بسوزه این برنامه ها رو تو دانشگاهم می تونی انجام بدینقل قول:
پس خوش به حال من که ماشالا طول سال واسه رضای خدا یه تک دونه تستم نزدم تا الان دردسر شه واسم :31:نقل قول:
من از تجربی های مدرسه مون گرفتم کپی کردم (البته مال خودمم دادم اونا کپی کردن به نوعی تبادل کردیم دیگه)...این سوالای تکراری از خارج از کشورا از بین سوالات ریاضی و تجربی با هم می شن (مثلا خارج از کشوری تجربی رو می دن به ریاضی داخل) پس اگه قرار باشه سوال تکراری داشته باشیم مال تجربیا هم مهمن و اگرم نداشته باشیم که به هر حال بی ضرره تمرین کردن شوننقل قول:
نقل قول:
ممنون دوست عزیزم!:11:
تا حد زیادی با نظرت موافقم اما یه چیزایی باعث میشه که من نتونم بی تفاوت باشم! بین خودمون باشه ولی من پارسال همون موقع ها یک بار هم دستگیر شدم!:24: و پارسال اتفاق هایی برای من و تعدادی از دوستانم افتاد که خوب نیست اینجا مطرح کنم اما بهتره فقط در همین حد بگم که .............
نمیتونم چشمم رو روی بعضی چیزا ببندم هرچند مطمئنم که حق 100% با شماست!:10:(خلاصه که دست رو دلم نزار رفیق من!:46:)
بگذریم......
و این نیز بگذرد....
موفق باشید....
فـــــــــــــــرزاد
اتفاقا منم نخواستم به زبونم بیارم ولی منظورم دقیقا همون اتفاقی بود که پارسال برات افتاده (و من واقعا متاسفم از این بابت) ، دم کنکور خیلی خطرناکه کنکورتو خوب بده 16 آذر (روز دانشجو 16شه دیگه؟) جبران می کنی :21:نقل قول:
راستی یه چیزی: این آزمونای جامع رو اگه بعدازظهر از خودمون بگیریم بهتره. چون اگه صبح بگیریم دیگه برای بعدازظهر جون نداریم و به بطالت می گذرونیمش.(منبع: دیبازر:31:) مثلا 4 شروع کنیم تا 8.
این تاپیک جمع بندی رو هم نزنید! مطمئن باشید می بندنش.