دوست عزیز , برای من از زمانی که رانژه شد و لینک مودمم روشن شد تا موقعی که یوزر و پسورد رو فعال کردن 24 ساعت طول کشیدنقل قول:
یوزرت که میشه شماره تلفن نت
پسوردتم میشه شماره پیگیریت
حالا شا یه امتحان بکن شاید فعال شده و اس ام اس ش نیومده:sq_18:
Printable View
دوست عزیز , برای من از زمانی که رانژه شد و لینک مودمم روشن شد تا موقعی که یوزر و پسورد رو فعال کردن 24 ساعت طول کشیدنقل قول:
یوزرت که میشه شماره تلفن نت
پسوردتم میشه شماره پیگیریت
حالا شا یه امتحان بکن شاید فعال شده و اس ام اس ش نیومده:sq_18:
متوجه منظورتون نشدم؟؟؟ میشه واضحتر توضیح بدید...نقل قول:
بنده یه مودم وایرلس دارم که برای تنظیمات مودم یوز و پسورد مودم admin بود از طرف شرکت نمیدونم به چه علتی تغییر دادن.
خیر
tapa talked
بله دوست عزیزنقل قول:
شما اگه سوسکو ان کنی و بری یه فایل مثلا 2 مگی رو دان کنی میبینی که مثلا 2.5 مگ دان کرده پس اگه فی ل ت ر ش ک نی ان باشه برایه دور زدن چیلترینگ یکم بیشتر حجم دان میشه
همیشه خود شرکتا تغییر میدن حالا دلیلش رو درست نمیدونم ولی به من گفتن اگه user pass دادیم بهت کانفیگ به هم خورد باید پول بدی تا برات درستش کنیمنقل قول:
میتونی ازشون بگیری ولی مسئولیتش با خودته
سلام.با توجه به تغییر و تحولات اخیر اسیاتک :دی 2 تا سوال داشتم!
من الان 128 دارم و شبا فقط 600 مگ دان دارم.خواستم ببینم اگه 256 بردارم سرعت دان شبانه بیشتر میشه؟کسی هست 256 یا 512 داشته باشه؟؟(مرکز مدرس)
2-نامحدود اسیاتک 128 سرعت دانلودش چنده؟
بله عزیزجان من 512 دارم شبی 1.7 گیگ دانلود میکنم و مرکز مدرس هم هستم.در مورد نامحدود هم نگرفتم تا حالا ولی بچه ها گرفتن میگن نامحدود طلایی رو یه پله بالاتر میبندن مثلا 128 باید سرعتش حدود 32 کیلو باشه.نقل قول:
باورم نمیشه !512 شبی 1.7 گیگ؟عالیه که!فرق با 128 که برای سه ما میگرفتم 50 تومن میشه 17 تومن!ولی شبانه 1 گیگ بیشتر دانلود دارم!اگر اینجوری باشه عالیه!مطمئنید دیگه!؟نقل قول:
با سلام،دوست عزیز درست هستش،از استان مازندران بعضی موقع ها از سرور شهر چالوس به تهران متصل می شه که تقرییا" نزدیک 100 km یا همون 50 مایل با تهران فاصله داره،اما به نظرم تغییرات 16 مگ کم کم برای همه استان ها اعمال می شه،اما چون بابل(0111) یکی از اصلی ترین مراکز دیتا و مراکز مخابراتی هستش از بابل شروع شده.اینم تست من از شهر چالوس،سرویس 512 مخابرات با 16 گیگ،شبانه 1 تا 6 رایگان که تقرییا" شبی بین 6 تا 8 گیگ می شه رایگان دانلود کرد.اینم یک تست از سرویس خودم:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله هم خودم و هم پسر عمم داریم استفاده میکنیم همینقدر دانلودمونه.البته باید چند فایل همزمان دانلود کنید تا به سرعت نهایی برسه و لینکتون هم خوب باشه البته اگر لینکتونم خیلی مالی نباشه شبی 1 تا 1.2 گیگ رو صد درصد دارید.نقل قول:
جالب هست ولی ظاهرا فعلا ناقص هستنقل قول:
سلام
ارادت
از دوستان عزیز کسی مودم adsl اضافه برای فروش یا کلا یا جهت فروش نداره که تمیز و سالم و آماده به کار باشه بخواد بفروشه؟
مودما گرون شدن اکثرا
بدلیل اوضاع بد اقتصادی و شهریه ی بالای دانشگاه فعلا مجبورم دست دو بخرم
اگر دوستی قیمت منصفانه داشت خبر بده خریدار هستم
برای اینترنت مخابرات میخوام
ممنون
کسی از پارس آنلاین سرویس نگرفته ؟ وضعیتش چطوره ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبلنا که ما داشتیم خوب نبود... شبانه میشه دایال آپ... روزانشم تعریفی نداشت...نقل قول:
من الان پارس آنلاین دارم...سرویس 512....شبانه هم شبی حداکثر یک گیگ رو میگیرم....بین یک گیگ تا 800 مگ...البته میخوام تو چند روز آینده عوض کنم....نقل قول:
خوشم میاد شرکتی نمونده که نرفته باشی :sq_24:نقل قول:
کدوم مرکز هستی ؟نقل قول:
قصد داری از کجا بگیری ؟؟؟
سلام
ما خطمون رانژه شد
مودم از خود مخابرات که نصابه میاد بخرم یا از بیرون (کامپیوتر مرکزی ؟)؟
کدوم بصرفه تر میشه ؟
ممنون
سلام جریان چیه من می خوام 1 مگ آسا تک بگیرم نمایندگیمون میگه آسیا تک سرعتای 2 و 1 مگ رو روی 512 بسته (همه جا) .......بجاش بیا خطت رو 1 روزه رانژه می کنیم روی پیشگامان ....؟
آره همشو رفتم... ولی به نظرم بین این همه بد و بدتر آسیاتک و ماتریکس از همشون بهتر بودن... مخابرات رو البته امتحان نکردم... واسه من حداقل اینجوری بوده... الان از بچه ها هستن با صبانت خیلی حال میکنن... پست های قبلی رو بخونی میبینیشون... این فقط تجربه شحصی خودم بوده...نقل قول:
مرکز سعدی....نمیدونم هنوز تصمیم نهایی رو نگرفتم....پیشنهاد؟نقل قول:
فکر کنم هنوز از فن آوا (دیتا نت شیراز) سرویس نگرفتی که میگی آسیا تک بدترینه ، اونو باید ببینینقل قول:
از بین پارس آنلاین و ماتریکس موندم که کدومش رو بگیرم ، ماتریکس یه بدی داره که باید ماهیانه 4 گیگ به بالا بگیری که شبانه داشته باشی (سه ماهش میشه 50 تومن) ولی در عوض سرعتش خوبه
ولی پارس انلاین این مشکل رو نداره من سه ماهه شش گیگ که بگیرم میشه 28 تومن شبانه هم داره و الان جشنوارش هست و یک سرویس 128 دو گیگ یک ماهه رایگان میده برای تست و هزینه رانژه هم نداره
صبا هم فک کنم بچه هایی که ازش تعریف میکردن از کارکنان خود صبا بودن (اگه اشتباه نکنم)
من مرکز سلمان هستمنقل قول:
والا خودم هم موندم کجا برم
یکی از یک دزد ترن
میگی ماتریکس سرعتش خوبه منظورت سرعت شبانش هم هست؟نقل قول:
پارس آنلاین چندتا از دوستام هم دارن همین وضعیت رو دارن شبی بین یک گیگ تا 800 مگ...البته من دیگه الان ندارم امروز از رانژه دراومده....
این آسیاتک من زنگ زدم پشتیبانی فنیش میگفت کلیه خطوطمون رو شبانش رو 128 بسته شده و هیچ فرقی بین شبانه 128 تا 2 مگ وجود نداره ولی چندتا از دوستا اینجا میگفتن فرق داره...حالا من موندم حرف اون پشتیبانی رو قبول کنم که بعضی وقتا اندازه یه ... هم شورش نمیرسه یا به حرف بچه ها عمل کنم و برم آسیا تک رو بگیرم؟کسی میدونه...:31:
دوستمون arashsard که شبانه نداره ببنیم وضعیت شبانش چطوره ، بیشتر منظورم روزانه بودنقل قول:
شبانه پارس آنلاین بین سرویس های مختلف فرق هم داشت ؟ مثلا 512 با 128 یا 1مگ فرقی داشت یا نه ؟
سلام دوست عزیز ! مبارکه ! فرق زیادی بین قیمت مودمی که مخابرات میده و قیمت بیرون نیست و توی سایت بیست نت هم جلوی تمام مودم ها نوشته متناسب با قیمت روز بازار !نقل قول:
منتها .....! یه نکته 10 هزار تومنی اینجا نهفته است !!!! پس خوب دقت کن !!
اونم اینکه اگه شما موقع ثبت درخواست از پایین صفحه انتخاب تعرفه ، مودمی رو انتخاب نکرده باشی ، و مودم رو خودت بخری و بتونی راه اندازیش کنی و کانکت بشی ( که راه اندازیش هیچ کاری نداره و بی نهایت آسونه ) ، و اگه از مخابرات مجدداً باهات تماس گرفتن که اینترنت در خواست داده بودی بهشون بگی که مودم داشتم و راه اندازیش کردم و بدون مشکل کانکت شدم ، دیگه 10 هزار تومن (برای مودم های معمولی ) یا 15 هزار تومن ( برای مودم های wifi ) رو به عنوان هزینه نصب مودم ازت نمی گیرن !!
ولی باید مودم رو از قبل داشته باشی و یوزر و پسورد هم برات SMS شده باشه و واقعاً بدون مشکل به اینترنت وصل شده باشی !
آقاخط pcm چیه ؟ روش نمیشه adsl گرفت ؟
اگه میشه کدوم شرکت؟قسمت پل معالی آباد.
منظورم این بود که آسیاتک و ماتریکس از همشون بهتر بودن... در حال حاضر آسیاتک بهترین شرکت شیراز... بدترین هم که معلومه شاتله...نقل قول:
سلام دوستان چند وقتی هست که وقتی سیستم رو شب میزارم برا دانلود خودش از ساعت 2 شروع میکنه و ساعت 8 خاموش میشه (آسیا تک) ولی بعد از 8 چون مودم روشن هست وبا وجود خاموش بودن سیستم از حجم من کم می شه کسی میتونه کمک کنه که بفهمم مشکل از کجاست .مدل مودن dlink 2600u
نه دیگه وقتی خط pcm باشه امکان راه اندازی adsl ندارهنقل قول:
میتونی یک خط دیگه بگیری البته به شرطی که pcm نباشه
آقا مثل اینکه ADSL مخابرات تمام شهرها پوکیده... ADSL مخابرات شیراز هم پوکیده ؟؟؟؟؟
باید بری مرکز مخابرات درخواست بدی خطت را از pcm در بیارن اگه تجهیزات داشته باشن اگه نه یه شرکت به نام ایلیا هست که کارش جمع اوری پی سی ام هست ادرس و شماره ای هم ازش ندارم باید تو تاپیک یا نت سرچ بزنی گزینه اخر هم خرید یک خط که پی سی ام نباشهنقل قول:
با پی سی ام میان رو یک زوج سیم 4تا خط تلفن میندازن
نه مال من که مشکلی ندارهنقل قول:
آره فرق داشت...بالاتر بگیری سرعت دان شبانت هم بیشتره ولی باید کیفیت خطط خوب باشه وگرنه فرقی بینشون نداره ولی اگه کیفیت خطط خوبه با 512 شروع کن اگه پارس گرفتی...خط من بیشتر از 512 نمیکشید...نقل قول:
سلام
ادرس نمایندگی بیست نت لطفا
ممنون
سلام دوست عزیز ! مگه کارت با تماس با 2020 راه نیفتاده که میخوای مستقیم بری دفترشون ؟!!نقل قول:
آدرسش اینه : خیابان قصرالدشت - سه راه خلد برین - مجتمع تجاری اکسیر - طبقه سوم - واحد 304
موفق باشی !
دوستان کسی از آسیاتک 1مگ برنزی گرفته ؟ سرعتش چقدره ؟
آقا این همیارنتم یه چیزیش میشه هاااا... اعصابمون خورد کرد... یه روز خوبه یه روز بد... امروز خوبه.... دیشبم با سرعت 70 تا صبح دانلود کرده بود.... نزدیگ 1.6 گیگ دانلود کرده بود... تکلیف آدم با این جور اینترنتا معلوم نیست...