بک آپ بگیره که خوب از لیسته تماس ها و اس ام اس و مسیج ها و ستینگ و ... هم میگیره خیالت از اونا راحتهنقل قول:
ندی کلا فرقی نداره اصلا نده اگه دادی بیرون
ایولنقل قول:
فقط گفتم من شاید این دسوتمون وارد نباشه بزنه بترکونه بدتر:31:
Printable View
بک آپ بگیره که خوب از لیسته تماس ها و اس ام اس و مسیج ها و ستینگ و ... هم میگیره خیالت از اونا راحتهنقل قول:
ندی کلا فرقی نداره اصلا نده اگه دادی بیرون
ایولنقل قول:
فقط گفتم من شاید این دسوتمون وارد نباشه بزنه بترکونه بدتر:31:
آخه الان که گوشی قفله چطوری از برنامه استفاده کنم؟
JAF توضیحاتش اینجاس.. :دینقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=291752
سلام بچه ها من گوشي 5800 دارم من از وقتي گوشي رو آپديت كردم
خيلي كند شده ميخواستم ببينم راهي هست كه گوشيم به حالت قبل برگرده؟
از خير آپديت هم گذشتم :11:
من فکر کردم شما فقط پسورد رو فراموش کردینقل قول:
پس راه دیگه ای جز فلش با باکس نداری
کلا اطلاعات داخل فون مموریت پاک میشه
باید فایل های فلش ورژن قبل رو دانلود کنید و توسط نرم افزار جف ( JAF ) گوشی رو دانگرید کنید. ( به ورژن قبلی فلش بزنید )نقل قول:
فقط قبل از اینکه با نرم افزار jaf کار کنید ، کار با اونو خوب یاد بگیرید چون اگه اشتباه کنید ممکنه گوشی خاموش شه. ( که خوشبختانه 5800 فلش به صورت Dead usb رو ساپورت می کنه:31: )
آموزش نرم افزار JAF :
اینم نحوه دانگرید :کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=291752
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3410433&postcount=4
ممنون تشكر :11:نقل قول:
هَل مِن ناصر یَنصُرنی ؟نقل قول:
یک با مرام پیدا نشد:31:نقل قول:
نقل قول:
با سلام.
عذر میخوام میشه مدل کیبرد رو عوض کرد یا اضافه کرد ؟
سپاسگذارم.
کد:http://www.nokiasymbianthemes.com/free-mobile-applications/dayhand-input-wf-virtual-key-touch-qwerty-keyboard-apps
اقا دمت گرم امـــا . . .نقل قول:
ساینش کردم ولی نصب نشد !
اگه ممکنه راهنماییم کنین .
سپاسگذارم.
عجیبه
چه اروری میده مگه؟
من نصب کردم البته با حالته --
مشکلی هم نداشت کار میکنه
دادش من coreplayer دارم ولی روی 5800 خوب اجرا نمیشهنقل قول:
بهتره گوشی را اصلا دانگرید نکنید چون با کوچکترین اشتباهی گوشیتون راهی سطل اشغال میشه در مورد 5800 ای سی فلشش یک کم بد قلقه بهتره خیلی احتیاط کنیدنقل قول:
سلام دوستان ...
با اینکه من خودم یه دو سه ماهی است که آک این محصول رو استفاده میکنم ... به خیلی از قلق های این دستگاه واقفم ! ...
یعنی بیشتر اشکالاتش مشخص میشه ! ...
مثلا :
اگه توی منوی Application خیلی آیکون برنامه باشه (برنامه خیلی نصب کنید) ... خیلی خیلی کند بالا میاره ! سرعت میاد پایین ...
هنگام پخش آهنگ اگه خیلی خیلی به اون Volume اش دست بزنید ... اون کرکره از حداکثرش هم میزنه بالا ! ...
وقتی Effect های Theme ها رو روشن میکنید دو سه تا قاط اساسی دیگه هم مشخص میشن ، مثلا مشخص میشه که اون منویی که با جلوهی ویژه میاد بالا اول عکس هست بعد میشه منو ! ... یعنی نرم افزار اول یه عکسی رو از منویی که قراره بیاد بالا میگره بعد جلوهی ویژه (Effect) رو روی اون عکس اعمال میکنه !!!!! و صد البته فقط زمانی که صفحه LandScape (عریض) نباشه !!!!
توی بسیاری از موارد دیگه هم مثل : اعمال SlideShow تصاویر به عنوان تصاویر Wallpaper وقتی که زمان تغییر عکسها رو یک دقیقه یک دقیقه ای میکنید بعد از دو سه بار آهنگ گوش دادن در Desktop گند گوشی درمیاد ... باید باتری رو دربیارید تا خاموش شه ....
وقتی که باتری گوشی تموم میشه ... و گوشی خاموش شده ! در هنگام شارژش کمی دقت کنید !!!! ...
اگه به خاطر تموم شدن باتری گوشی خاموش شده باشه بهتره که بزارید توی شارژ بعد از 5 الی 7 دقیقه بمونه ! ... چون اگه سریع شارژر رو دربیارید و بعد دوباره بزارید صفحه میپره و خط های سیاه و قرمز و و خط خطی ظاهر میشن که اگه شانس بیارید و زود گوشی رو خاموش کنید اتفاق خاصی نمیوفته ولی اگه این کار رو ادامه بدید منجر به سوختن فلش گوشیتون میشه !!!! ...
البته اینا تجربهی من نسبت به استفاده از این دستگاه در طی این دو سه ماه هست !!!!
اگه خدا بخواد این اشکالاتی که براتون لیست کردم رو همراه عکسهایی که من زمانی که با اینا مواجه شدم براتون در این تاپیک قرار خواهم داد.
والا من 18ماه ابن گوشی رو داشتم 1دونه ازین مشکلاتی که میگید رو ندیدم!!!نقل قول:
نقل قول:
نه داداش گوشی هیچ تغییری نکرده نسبت ب قبل از اون موقع ک از برنامه استفاده میکردم:13:
برادر پیشه خودمون باشه ولی گمونم پدره گوشی رو در اوردینقل قول:
1. خوب برادر گوشیه! سی پی یوش که quad نیست! فولدر بندی کنید برنامه هایی که زیاد استفاده نمیشه هم پاک کنید هیچ مشکلی پیش نمیاد
2. اون پلیر خودش سره کاریه! پلیر های دیگه مثله پاور ام پی تری و ttpod بریزید
3. تم هاش شاید سازگار نبوده! افکت هاش رو خوب غیر فعال کنید اگه اذیت میکنه
4. خوب اسلاید شو نصفه رمه گوشی رو پر میکنه! چه کاریه خوب:31: معلومه گوشی قاط میزنه سکته میکنه
5. اصلا نفهمیدم چی شد ولی برای من که مشکلی نداره
منم 2ساله اين گوشيو داشتم مورد خط خط شدن صفه تو ورژناي قبلي اتفاق ميفتاد اما از4 به بعد كمتر شد و ب صفر رسيدنقل قول:
مورد آخريه هم تاحالااتفاق نيفتاده
خب واسه اين كار و استفاده از وايرلس گوشي و شبكه كردن راهي نميدوني؟نقل قول:
يابشه باكامپيوتر شبكه كرد و انتقال اطلاعات داد؟
سلام بچه ها
من يه مشكلي دارم اميدوارم بتونيد كمكم كنيد
گوشي من 5800 xm هستش
message centres گوشي روي شماره 9891100500+ تنظيم شده و مشكلي براي ارسال sms ندارم
اما گاهي اوقات بصورت اتوماتيك روي شماره 9891100504+ ميره و sms ارسال نميشه و بايد مجددا شماره روي 500 تنظيم كنم
حالا چيكار كنم گوشي هميشه روي شماره 500 بمونه و خودش بصورت اتوماتيك 504 نسازه و روي اون تنظيم نشه ؟
بچه ها
يه سوال
بابا گوشي من خيلييييييييييي سرعتش اومده پايين
ميام يه اس ام اس بنويسم
دو ساعت بايد وايسم تا صفحش بياد
اعصابم خرد شده
چيكار كنم؟
چيزي رو رم گوشي نيس
20 مگ خالي داره
بقيش هم مال ورژني كه نصب كردم "ورژن 50"
نميدونم چي كنم؟
ويروسي هم نيس
تورو خدا كمك كنين:41:
نقل قول:
یادمه با اومدن نوکیا سری 60 میگفتن یه کدی داره که گوشی ریست میشه ! :دی
گوشیت رو 1بار ریست کن..
*
#
7
3
7
0
#
:دی
# 7370 #*
کدشم اگه عوض نکرده باشی 12345 هستش!!!
آقا بعضی وختا باطری گوشی داغ میکنه! واسه شما هم پیش اومده؟ امروز گوشیم بدون اینکه کار خاصی بکنه پشتش داغ شد بعد فهمیدم باطری داغ شده. خاموش کردم باطری رو در آوردم بعد خوب شد! چه خبره اون تو؟
می خواستم ببینم گوشی 5800 که حدود 6 ماه کار کرده الان تقریبا چقدر میارزه (مثلا یه مغازه دار چند ازم میخرش)
ممنون.
اگه کار کنه برنامه ای چیزی داغ میکنه
برای من اگه gps یا gprs کار کنن بعد از 2 ساعت داغ میکنه وگرنه داغ نمیکنه همینطوری
دوست من از برنامه های روی گوشیت کم کن و برنامه پاکسازی رم ازفایل های اضافی استفاده کن :20:
منم همين مشكل رو دارم.نقل قول:
هر وقت گوشي رو خاموش/روشن ميكنم مسيج سنترش ميره روي 501 و sms ارسال نميشه و بايد دستي درست كنم.حتي وقتي پاكش ميكنم موقع روشن شدن خودش يك مسيج سنتر جديد ميسازه.
موقع شارژ کردن داغ کرد؟ اگه آره که طبیعیه، مال منم موقع شارژ کردن باطری خیلی داغ میکنه:46:نقل قول:
ازت 180-190 میخرن اگه تمیز باشه 190 تا 205 هم میفروشننقل قول:
دوست گرامی با تمامی توضیحاتی که دوستان دادنند اگر گوشی شما به شرط اینکه ضربه نخورده باشد به نظر من ممکن است خانه شما در یک منطقه کور باشد و گوشی برای پیدا کردن دکل اتصال مدتم شبکه ها را برسی می کند تا به دکل مطلوب متصل گردد و این عمل میزان مصرفی باطری را بالا برده و در ضمن از موزیک پلیر را پس از پاز کردن کاملا خارج شوید و در حالت مخفی نگذاریدنقل قول:
---------- Post added at 01:38 AM ---------- Previous post was at 01:34 AM ----------
دوست گرامی من هم این مشکل را پس از اپدیت دارم بهتر است از تم اصلی گوشی استفاده کنید و حالت تم افکت را خاموش کنیداگر گوشی زا -- کرده اید پچ ها را پس از استفاده غیر فعال کنیدنقل قول:
والا من ك گرفتم ساين هم كردم اما رو گوشيم نصب نشد و پيغامnot garanted دادنقل قول:
راه حلش چيه؟
من نصب کردم بدونه مشکل نصب شد
البته نمیدونم همین بود یا یکی دیگه
منتها یه مشکلی داره وقتی اسکرین لاک رو میزنه آدم این پخش میکنه چراغ وسطیه گوشی هست اون هی کم رنگ زوشن خاموش میشه سریع
نمیدونم چشه
فریمور ورژن 52 هم ریلیز شد:20: البته هنوز در سایت نوکیا نیامده ولی با check update خود گوشی و یا NSU و OVI قابل دریافت و نصبه
دارم ميرم واسه آپديت.
كجا مشخصات نسخه جديد رو نوشته؟
کجا داری میری بابا
همینجا هم میشه آپدیت کرد
میخوای بری کجا:31:
چک آپدیت رو بزن دیگه به قوله دوستمون
نمیاره؟
آپديت كردم.
ميخواستم بدونم چي بهش اضافه شده؟
سلام دوستان
من فریمور گوشیمو آپدیت کردم به نسخه 5.2
اما وقتی که گوشی رو خاموش روشن میکنم بیشتر از قبل از آپدیت طول میکشه تا بالا بیاد که محسوس هم هست یعنی حداقل بین 5 تا 10 ثانیه بیشتر از قبل طول میکشه تا بالا بیاد
بعد کیفت عکس و فیلم برداریش هم که تغییری نکرد که هیچ ,عکس ها رو کمی پایینشو سفید تر متمایل به آبی میندازه
از سرعت گوشی هم که نوکیا میگفت بیشتر میشه نشد هیچ , بازم کمتر شد
:41::-(
لطفا کمک کنید بیگد من چه کار کنم این مشکلات برطرف بشه؟
همیشه آپدیت جدیدتر دلیلی برای بهتر بودن نسبت به ورژن پیش نیست..نقل قول:
بهتر بود 1کم صبر میکردید تا چنج لوگ )changs log( منتشر میشد براش..
=========================================
حالت 1مستر ریست کن ببین اوضاع چطور میشه :دی
خودتم ناراحت نکن.. :پی
فوق فوقش دانگرید میکنی.
سلام دوستان
من یک شبکه adhoc ساختم و میخوام از طریق lan گوشی بهش وصل شم.گوشی علامت شبکه بیسیم رو میاره ولی به شبکه وصل نمیشه.چه تنظیماتی روی گوشی باید انجام بدم،با توجه به اینکه شبکه که روی کامپیوتر هست درست ساخته شده.
نغییرات در ورژن 52.0.007 :
1- بهبود حساسیت تاچ
2-بهبود کارایی
3- رفع چند باگ مثل عدم اتصال به nokia shop از طریق وایرلس
4- ورژن v3.04 10wk32 نقشه نوکیا(Ovi Map)
5- مرورگر نسخه 7.2.6.9
6- بهبود عکسبرداری و فیلمبرداری
7-بهبود سرعت سنسور چرخش صفحه نمایش