نقل قول:چرا تبعیض؟ :45:نقل قول:
راستی "فیل" فیس بو*ک من هم "تر" شده.
متد جدید برای نوشتن "اسمشو نبر" رو حال کردین :21:
Printable View
نقل قول:چرا تبعیض؟ :45:نقل قول:
راستی "فیل" فیس بو*ک من هم "تر" شده.
متد جدید برای نوشتن "اسمشو نبر" رو حال کردین :21:
خوب...از امشب سرویس جدید 3 ماهه من شروع شد، یه 3 ماه دیگه با شاتل و دوستان شاتلی!!!
================نقل قول:
مشهد شماره جدایی برای پشتیبانی نداره
همون شمارشو بگیری جواب میدن
نمایندگی خیابون سعدی 2218600
مشترک گرامی صورتحساب ADSL2 شما صادر شد ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ساعت 8 صبح ما رو از خواب بیدار میکنن میگن صورتحساب 22 روز دیگه صادر شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای 3 ماه زده 42 تومن بریزم :31:
سلام
از دوستان کسی میتونه کمکی کنه بگه این خط تلفن من مشکل داره یا نه؟ یک هفته ای میشه که من با شاتل مشکل پیدا کردم و اینترنتم هر چند ساعت یک بار قطع میشه. خسته شدم از بس زنگ زدم به پشتیبانی.
Statistics -- ADSL
Mode: ADSL2+
Line Coding: Trellis On
Status: No Defect
Link Power State: L0
Downstream Upstream
SNR Margin (dB): 33.4 36.0
Attenuation (dB): 39.0 18.9
Output Power (dBm): -9.2 3.7
Attainable Rate (Kbps): 5780 1427
Rate (Kbps): 286 156
MSGc (number of bytes in overhead channel message): 16 14
B (number of bytes in Mux Data Frame): 12 1
M (number of Mux Data Frames in FEC Data Frame): 2 8
T (Mux Data Frames over sync bytes): 2 8
R (number of check bytes in FEC Data Frame): 16 16
S (ratio of FEC over PMD Data Frame length): 3.0270 3.3247
L (number of bits in PMD Data Frame): 111 77
D (interleaver depth): 4 4
Delay (msec): 3 3
Super Frames: 75727 75725
Super Frame Errors: 1 5
RS Words: 1666010 643662
RS Correctable Errors: 5 56
RS Uncorrectable Errors: 3 N/A
HEC Errors: 1 466
OCD Errors: 0 0
LCD Errors: 0 0
Total Cells: 848458 228796907
Data Cells: 46586 5248049
Bit Errors: 0 9427
Total ES: 1 236493
Total SES: 0 236488
Total UAS: 19 236454
من امروز اومدن خطم رو از pcm خارج کردن.داره کم کم آماده ی راه اندازی ADSL مسشه.:8:
:thumbsup::20:
میدونید چرا اینقدر زوق کردم؟!آخه تو عمرم با سرعت بالاتر از 28kbps کانکت نشده بودم.D
شما برای اینکه همیشه بتونید با پشتیبانی صحبت کنید و نتیجه بگیرید به نمایندگی مرکزی تهران تماس بگیرید. سریعتر و بهتر مشکلتون حل میشهنقل قول:
پشتیبانی در جواب چی میگه؟! مودمتون چیه؟!نقل قول:
پشتیبانی قبلا میگفت مشکل از طرف شاتل هست و تازگی هم که میگن خط شما نویز داره!نقل قول:
از خط تلفن هم که این نکته رو بگم این خط مخصوص سیستم هست و از سیم مخابرات تا مودم هیچ تلفنی و حتی اسپلیتر هم وجود نداره و سیم مخابرات رو با یک سیم 6 متری برق آوردم پشت مودم.
مودم هم asus am602 هست.
نقل قول:
وقتی که دی سی میشی چراغ status خاموش میشه؟! مودم رو آپدیت کردی؟! چون بعضی از دوستان توی همین تاپیک با آپدیت مودم مشکلشون حل شده، البته من دیلینک دارم و طرز آپدdت asus رو نمیدونم.
بله مودم رو آپ کردم، یعنی فایل آپدیتش رو از خود پشتیبانی شاتل گرفتم و ریختم روش.نقل قول:
وقتی دی سی میشه اکثرا هیچ کدوم از چراغ ها تغیر نمیکنه ولی بعضی مواقع هم چراغ status خاموش میشه و دوباره شروع میکنه به چشمک زدن و بالا اومدن.
با این اوصاف به احتمال خیلی زیاد ایراد از نویز زیاد خطتون هست. باید بازم به پشتیبانی تماس بگیرید و مداوم پیگیری کنید تا مشکلتون حل بشه.نقل قول:
من براي دانلود يه نت بوك قراضه گير آوردم كه مانيتورش هم كار نمي كنه . و با سويچر ، ماوس و كي بورد و مانيتور رو بين كامپيوتر خودم و اون نت بوك تقسيم كردم.
تازه كارت شبكه هم نداره كه با هاب ، كارت شبكه وايرلس و ماوس رو از هم جدا كردم. در كل يك عالمه سيم و كابل و تبديل و آداپتور و... سر هم شده . فكر كنم اتاق من يكي از پيشرفته ترين و با سيستم ترين اتاق هاي جهان شده !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایول داداش چه کردی !!!!
دوباره این مودم خوشگله رو گذاشتی دل ما رو هم آب انداختیا:45:
سیم کشش خودت بودی؟:31:
خونه نره یه موقع رو هوا؟؟:32::34::31:
یه چیز میگم قول بدین به کسی نگین:دینقل قول:
برای ورود به فیس بوک در ادرس اون به جای http
وارد کنید https
بقیه ادرس هم همونه دیگه:21::27:
دمت داغ !نقل قول:
ایول داداش چه کردی !!!!
دوباره این مودم خوشگله رو گذاشتی دل ما رو هم آب انداختیا
سیم کشش خودت بودی؟
خونه نره یه موقع رو هوا؟؟
اين مودميه كه خود شاتل آورده. فقط بديش اينه كه روش سوارخ سواراخ نيست كه خوب خنك بشه !!
توي سيم كشي احتمال انفجار هم پيش بيني شده !!
یه سوال.چجوری می تونم بفهمم خطم رانژه شده یا نه(فعلا مودم adsl ندارم).من وقتی تو اینترنت هستم و به شماره ی خونمون زنگ می زنم دیگه بوق مشغولی نمیزنه (ولی تلفن زنگ هم نمی خوره).این نشونه ی اینه که خط رانژه شده یا نه؟
چراغ status مودم یا adsl باید ثابت بمونه(چشمک نزنه)
من خواستم سرویسم رو از ART3 تغییر بدم به ART1 اما:
شاتل امروز خیال مارو راحت کرد: "تو مرکز مخابرات شما کمتر از 256 نمیتونیم بدیم" :5:
ببینین کار دنیا رو : من به هر دری میزنم که سرویسم رو از 256 بیارم پایین تر، خیلی ها هم به هر دری میزنن تا سرعت سرویسشون رو ببرن بالای 128، هیچ کدوم هم نمیتونیم به هدف برسیم. :27:
توفیق اجباری نسیب ما شده، البته این وسط بابام از همه بیشتر ضرر کرد.:10:
من فعلا مودم ندارم.حالا چجوری باید بفهمم؟؟؟نقل قول:
نقل قول:دوست عزیز بدون مودم نمیشه.نقل قول:
وااااای خدا !!! ترکیدم از خنده! اینا چیه دیگه؟؟! تاسیسات هسته ای درست کردی؟! یادت بمب های دست ساز تام کروز تو mission impossible افتادم!!!:16:نقل قول:
این محدودیت 128 رو نمیخوان وردارن؟؟جالبه شرکت هایی هستند که محدودیتی ندارن.
سلام.
اگر برای سفارش ADSL به صورت آنلاین اقدام کنیم بعدا برای پرداخت هزینش باید چیکار کنیم ؟ به صورت انلاین پرداخت کنیم ؟
در غیر اینصورت باید حضوری اقدام به سفارش کنیم ؟ برای سفارش حضوری کجا باید بریم ؟
بعدا یک سوال دیگه هم دارم.شاتل سرویس ART3 رو برای خانگی میده (منظورم اینه که بدون کارت دانشجویی و این گیر ها )
ممنون.
آخه من خیلی مبتدیم.
به طور متوسط با شبانه اکو۵۱۲ چند مگ میشه دانلود کرد؟
سلامنقل قول:
من تا به امروز بیشترین دانلود شبانه با لینک مستقیم دقیقا 1175 مگ دانلود کردم:31::31:
================نقل قول:
متوسط بین 500 و1000 مگ
خب احتمالا باید انلاین پراخت کنی شایدم پیک بفرستن و هزینه را ازتون بگیرننقل قول:
برای سفارش هم به یکی از نمایندگی های شاتل مراجعه میکنی به لینک زیر 1 نگاه بنداز
نه. یا باید از دانشگاه نامه ببری یا باید به واسطه ی 1 شرکت بگیری البته شما بپرس یوقت جدیدا به کاربر خانگی هم بیشتر از 128 دادنکد:http://shatel.ir/content/view/96/36/lang,fa_IR/
:8:دوستان سفارش آنلاین برای شهرستان ها هم امکان پذیر شده:8:
کد:http://online.shatel.ir/public/register.aspx
[QUOTE=m007007;3805726]خوشبحالشون اونایی که جدید ثبت نام کنن،5 تومن دیگه تخفیف میگیرن. ما که اون زمان که ثبت نام کردیم علم و تکنولوژی اینقدر پیشرفت نکرده بود که آنلاین ثبت نام کنیم!!! :13:نقل قول:
ببين زنگ بزن پشتيبانينقل قول:
منم دقيقا همين مشكلا داشتم
مودما ريسست كردم نشد!
آپ كردم نشد!
سيم عوضيدم نشد!
اسپليتر گذاشتم نشد!
هي زنگ زدم و تو صف موندم تا بالاخره جوابما دادن
آخرشم يه پشتيباني حضوري اومد
وقتي كه رفت زنگ زدن ببينن حل شده يا نه؟
كمي درست شده بود
اما بعدش خانمومه گفت ما اينجا يه كاري كرديم كه درست شد
چيكار را نميدونم
شما اون فايل آموزشي نصب مودم را از سايت شاتل دانلود كن و يه چك كن ببين آي پي هات هموناست يا نه؟!
اگه مثله اونايي نيست كه تو اون فايله هست مثل اونا كن انشاا... درست ميشه
نشد يه بار ريست كن و بعد دوباره كانفيگ كن
اگه ديگه نشد زنگ بزن و ديگه بقيش با خودت:27:
بابا ديگه 500 كه نميشه:31:نقل قول:
مگر اينكه ديگه كوسه ها تو خليج فارس جنگ بين قبيله اي يا جهاني راه بندازن؛ جنگ 11 يا 22 يا 33 روزه:31:
یه سوال .این face book چی هست که فیلترش کردن؟؟
بابا این اسما رو همینطوری نیارید این فروم هم چیزترینگ میشه بیچاره میشیم! بگید قیلتر یا پیلتر یا هر چی غیر از اسم اصلیش! این سایت هم که گفتی یه سایتی شبیه اورکات بوده، دوست یابی و اینا. بنظر من که خیلی سایت بیخودیه. یاهو 360 بهتر تره!:31:نقل قول:
از ساعت 8 صبح الی 12 مورخ 1388/03/04 نمايش گزارش ميزان مصرف دارای مشکل می باشد. اين مشکل ظرف 24-48 ساعت آينده حل خواهد شد.
چرا اين جمله اينطوريه؟
اگه از 8 تا 12 مشكل داره ديگه چه ربطي به 24 تا 48 ساعت داره؟!
سلام دوستان،
براي سرعت بالاتر از 128 اگه بنويسم:
" با سلام
شرکت شاتل،
خواهشمند است نسبت به برقراري ADSL با سرعت 512 kb براي شماره تلفن ----------- با شناسه کاربري -------- در شاتل به نام آقاي --------------- اقدام بفرماييد.
مهر شرکت + شماره ثبت + يه آدرس "
همه چي حله؟ يا يه فرم خاص ديگهاي داره؟
فکر کنم باید شخصا مراجعه کنید به دفترشون . چون 512 رو به شرکت ها و دانشجوها و . . . میدن . شاید با ایمیل درست نشه قراردادتون .نقل قول:
سلام دوستان،
براي سرعت بالاتر از 128 اگه بنويسم:
" با سلام
شرکت شاتل،
خواهشمند است نسبت به برقراري ADSL با سرعت 512 kb براي شماره تلفن ----------- با شناسه کاربري -------- در شاتل به نام آقاي --------------- اقدام بفرماييد.
مهر شرکت + شماره ثبت + يه آدرس "
همه چي حله؟ يا يه فرم خاص ديگهاي داره؟
بالاخره مودم asus am602 رو گیر آوردم.با قیمت 55 هزار تومان.
سلام . 10-12 روزیه که موقع آنلاین بازی کردن مشکل داره ، هی دیسکانکت میکنه ، پینگ بالاست و ...
کسی هست که این مشکل رو با شاتل داشته باشه ؟
مراجعه کردنش مشکلي نداره. ميخوام اين نامه رو بدم دوستم واسم مهر شرکتشونو بزنه. ميخوام بدونم متنش همين بايد باشه يا چيز ديگه؟نقل قول:
نقل قول:
من که از همون اول تا به هم اکنون با شاتل مشکل دارم . . . شب ها که سرعت واقعا پایین میاد !
شما باید برید دفتر ؛ خودشون بهتون نامه ی مخصوص شرکتشون رو میدن ؛ جای اسم و شرکت رو پر میکنید و مهر . بعد به خودشون تحویل میدین !نقل قول:
مراجعه کردنش مشکلي نداره. ميخوام اين نامه رو بدم دوستم واسم مهر شرکتو بزنه. ميخوام بدونم متنش همين بايد باشه يا چيز ديگه؟
مبارک باشه خوب مودمیا انتخاب کردی منم همین قیمت گیر اوردم شما از کجا خریدینقل قول:
کجا گیر آوردی؟؟؟؟کدوم شهر؟ مجتمع ایران تهران داره میده 45 تومننقل قول: