کلا ً اگر محدودیت سرعت را بردارند قیمتها کاهش پیدا خواهد کرد.:10:نقل قول:
Printable View
کلا ً اگر محدودیت سرعت را بردارند قیمتها کاهش پیدا خواهد کرد.:10:نقل قول:
سلامنقل قول:
به نظرم اگه تو تاپيك شهر اصفهان بپرسيد به نتيجه خيلي بهتري برسيد
با تشكر:11:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=227018
من دنبال پینگ خوبم (زیر 200 )
حالا موندم چیکار کنم
بهترین شرکت کدومه؟؟
مبین نت ؟؟؟!!!!!!
درست بیشتر سرویس برای موسسات میدن با این قیمت ها ، مخابرات هم عالی مخصوص 1 مگابایتشنقل قول:
کلا ً اگر محدودیت سرعت را بردارند قیمتها کاهش پیدا خواهد کرد.
کلا تا چندسال دیگه همه چیز خدمات تحت وب یا Online Storage بشه برای ما فاجعه میشه الان cold computer یا cloud-based خیلی داره تو کشور ها دیگه گنده میشه و اگر همه خدمات به این سمت بره واقعا فاجعس :41:
دوستان اینترنت پر سرعت مخابرات، بدون محدودیت حجمیه؟ یعنی واقعا میشه با حدود 40 تومن، اینترنت 1 مگ بدون محدودیت گرفت؟
اگر بشه به این راحتی الان گرفت حتی کافی نت داشته باشی نمیشه مگر اینکه یه نامه کلف داشته باشی کلا به موسسات و شرکت ها بزرگ میده :41::31:نقل قول:
دوستان اینترنت پر سرعت مخابرات، بدون محدودیت حجمیه؟ یعنی واقعا میشه با حدود 40 تومن، اینترنت 1 مگ بدون محدودیت گرفت؟
سلام
برای جماران 2610 من داتک و اراکل رو دیدم سرویس میدن.
بدجور هم نیاز به اینترنت دارم.من 5 سال با ای دی اس ال کار کردم الان جونم داره بالا میاد.
3 تا سوال:
1.داتک بهتره یا اراکل؟اراکل رو تا حالا نشنیده بودم
2.داتک بالای 128 رو مثل پارس آنلاین بدون حرف و حدیث میده یا نامه و ازین بند و بساط ها میخواد؟من حال این مسخره بازیا رو ندارم.
3.تو جماران شرکت دیگه ساپورت نمیکنه؟
لطف کنید بی پاسخ نذارید بر و بچ!
یعنی به کاربر خانگی بالاتر از 128 نمیدن؟ از نظر کیفیت چطوره؟نقل قول:
با سلامنقل قول:
دوست عزيزم شما شهرتون رو از تاپيك زير انتخاب كنيد و اونجا بچه هاي همشهريتون ميتونن بيشتر كمكتون كنن
لیست تاپیک های جامع این بخش
موفق باشيد.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=437836
با سلامنقل قول:
در حال حاضر كه همينطوره - بيشتر از 128 نميدن
از نظر كيفيت هم راضي كننده زياد نيست نسبت به گراني اي كه داره
اما بازم همه ي اينها بر ميگرده كه از چه شركت و سرويسي استفاده كنيد و در چه منطقه اي باشيد.
موفق باشيد.
سلام دوستان
می خواستم بدونم مودم td-8811 از برند tp-linke با شاتل مشکلی داره یا نه؟
چون امروز که رفتم گفت تضمین نمی کنییم
نقل قول:
خیالت تخت باشه این حرفها همش دروغ مشهور هست .
تمام مودمها از یک استاندارد استفاده می کنند.
سلام دوستان
نمی دونم جای سوالم درست یا نه ، ولی به نظرم اینجا مناسب بود .
من می خوام ADSL حجمی بگیرم ، 3 گیگ در ماه ، شبانه هم رایگان ، حالا دانلودها را که شبا انجام میدم که از ترافیکم کم نشه :31: ولی می خواستم ببینم آپلود هم از ترافیکم کم می کنه ؟ یعنی فایل آپلود کنم از 3
گیگم حجم کم میشه ؟
با تشکر :11:
با سلامنقل قول:
بله دوست عزيزم كم ميشه
هر آپلودي اندازه دانلودي كه ميكنيد از ترافيكتون كم ميكنه
موفق باشيد.
درود
میشه دو مودم adsl و dial-up روی کامپیوتر نصب باشه و از دو تاش بشه استفاده کرد؟
و یک سوال دیگه که اگر بازی آنلاین بخوایم انجام بدیم از حجم دانلود کم می شه واساسا محدودیتی برای این کار هست؟
ممنون
با سلامنقل قول:
بله دوست عزيز ميشه استفاده كرد اما به شرطي كه دو خط جداگانه داشته باشيد
يك خط اي دي اس ال باشه و يكي هم باهاش دايل آپ رو وصل كنيد
---
براي سوال بعديتون هم از حجم كم ميكنه
اساسا هر كاري كه توي اينترنت انجام بديد ؛ از باز كردن يه سايت كوچيك گرفته تا دانلود يه فيلم 4 گيگابايتي از حج هم كم ميكنه
موفق باشيد.
دوستان اگه کسی نامه ای چیزی داره که ما هم بتونیم باهاش بالاتر از 128 بگیریم حتما pm بده(برای مخابرات می خواستم) با مهر رو امضا باشه لطفا
دوست عزيز تا جايي كه بنده اطلاع دارم مخابرات به نامه هاي معموي و حتي شركتها به اين راحتي سرعت بالاي 128 نمي ده و به قول خودشون بايد تقاضاي شما در شورايي كارشناسي بشه تا تاييد بشه كه ميشه گفت احتمالش خيلي پايينه كه بشه اين كار را كرد چون خود بنده هم ا دو تا نامه و كلي پارتي بازي نتونستم بگيرم و رفتم سراغ شركتهاي خصوصي كه به راحتي و بدون نامه اين كار رو انجام ميدن ..:11:نقل قول:
بابا يه نامه از يه دانشكاه دربيت(مثلا دانشكاه علمي كاربردي تفرش) اسكن كنيد بعد تمام دست نوشته ها(بغير از امضا و مهر دانشكاه) رو با يه نرم افزار باك كنيد بعد يه جايي upload كنيد
توجه داشته باشيد كه دانشكاه از محل سكونت زياد دور نباشه كه تابلو باشه
من 2 سال هستش همين مدل را دارم و از شاتل سرويس مي گيرمنقل قول:
اصلا مشكلي ندادره خيالت راحت
سلام
اگه تو اینترنت فیلم نگاه کنیم خیلی از اکانتمون کم میشه ؟
کسی می دونه هر یک دقیقه چقدر کم می شه ؟
با سلامنقل قول:
به اندازه حجم فايل از حساب كم ميشه
اندازش هم بستگي داره كه فايل مورد نظر چه فرمتي داشته باشه
مثلا اگه flv باشه و حجم كل فيلمش 30 دقيقه باشه و 50 مگابايت حجم كلش باشه ، يك دقيقش ميشه چيزي حدود 2 مگابايت
موفق باشيد.
اگه این جوری باشه فیلم رو دانلود کنیم که بهتره ؟!!!نقل قول:
در واقع شما با اين كارتون هم داريد فيلم رو دانلود ميكنيدنقل قول:
يعني مرورگرتون اون فيلم رو دانلود ميكنه و بعد بهتون نشون ميده
وب گردي هم يك نوع دانلود هست
شما وارد هر سايتي ميشيد اول مرورگر اون سايتو دانلود ميكنه و بعد به شما نمايش ميده
با تشكر:11:
با سلامنقل قول:
در ادامه صبحت هاي دوستمون hamidreza ،
در مورد دانلود گفته بوديد؛
خوب بهتر كه بهتره - اما گاهي نميشه بعضي از ويدئوها رو دانلود كرد
مثلا مثه يوتيوب - به راحتي لينك دانلود نداره
سلامنقل قول:
ولی اگه تنظیمات پیش فرض IDM را دست کاری نکرده باشید و Toolbar مربوط به دانلود را برنداشته باشید به راحتی موقع پخش میتوانید دانلود کنید.
سلام دوستان برا من یه مشکل پیش اومده...اینترنت پر سرعت استفاده میکنم مودمم به اینترنت وصل میشه(عکس کره زمین روشن میشه) ولی نمیتونم برم اینترنت ولی با لبتاپ داداشم وصل میشه فک کنم مشکل از تنظیمات کامپیوترم باشه چیکار کنم؟؟؟؟
من صبانت داشتم حالا چون شبانه اش خراب شده مي خوام بيام از شاتل سرويس Eco بگيرم.
ولي قبلش يك سوال داشتم:
سرعت سرويس رايگان شبانه براي همه كاربران سرويس هاي مختلف Eco يكسانه؟ يعني اگر من چه Eco 128 بگيرم چه Eco 2 مگابيت آيا سرعت سرويس شبانه رايگان براي همه ي اِكويي ها به يك اندازه است؟
سلام
اگر کسی یوزر نیم و پسورد من رو بدونه و از همون شرکتی که من Adsl گرفته باشم اونم گرفته باشه می تونه از اکانت من استفاده کنه ؟
و این که چت کردن تو سایتها مثل فارسی چت یا ... اکانت زیادی کم میکنه ؟
سلام دوست عزيز من از اين روش استفاده كردم مشكلي نداشت يعني با پسورد يه نفر ديگه از همون isp كانكت شدم البته من صبانت هستم مابقي رو نميدونم البته چند روز ديگه يه خط دادم رانژه براي پارس آنلاين اونم چك ميكنم ببينم چي ميشهنقل قول:
در مورد چت هم فكر نكنم چيز زيادي كم كنه
با سلامنقل قول:
بله واسه شركت ها اين اتفاقات ميفته
واسه همين شركت ها يه سيستمي دارن كه مك آدرس مودم رو ذخيره ميكنه تا هيچ مودم ديگه اي با يوزر و پسورد شما نتونه به شبكه دسترسي پيدا كنه و از اكانتتون استفاده كنه
موفق باشيد.
حالا جالبه بدونید بعضی وقتا کارمندای شرکتا از توی خونشون میشینن پای اکانتتونو حالشوو میبرن:27:.نقل قول:
اینو از روی بد بینی نمیگم. دیدم که میگم:13:.
دوستان سرویس مخابرات تهران دچار مشکل شده ؟ یا فقط مرکز مخابراتی ما اینطور شده.
نت هر چند مین برای چند ثانیه بدون دریافت میشه.
تا جايي كه بنده اطلاعات گرفتم اكثر شركتهاي بزرگ از اين سيستم تخصيص مك آدرس و شماره آن براي شناسايي يوزر اصلي استفاده مي كنند جز شركت صبا كه حدود 2 ماه پيش انقدر بد گندش در اومد كه شركت تا پاي لغو مجوز به واسطه شكايات بسيار رفت بعد از اون شركت نرم افزارها و سيستم امنيتي خود را به قول خودشان با صرف هزينه بسيار ارتقاء داد تا مشكل فوق را حل كنه و فعلا موفق شده در غير اون صورت دقيفا شما فقط كافي از اون شركتي كه اكانت ورود داريد هر كجا با تنها خط مشترك نصب بشي و استفاده كنيد .
یعنی از اکانت من پیچونده می شه !!!!
من یکی از آشناها رو آوردم که مودم رو برام ردیف کرد . همه چیز کامپیوترم رو می دونه یوزر پسورد اکانتم رو هم داره یعنی می تونه از خونه خودشون از اکانتم استفاده کنه ؟!!!
اتفاقاً برای منم صبا نت هستش !
با سلامنقل قول:
اگه اون طرف هم صبانت باشه و مك آدرس مودم رو شركت تخصيص نداده باشه بله ميتونه به راحتي كانكت شه
موفق باشيد.
صبا نت از اين مشكلات تا 2 ماه پيش همانطور كه گفتم بسيار داشت اما الان اعلام مي كنه ديگه نداره كه بنده هم شك دارم چون يكي از دوستان كه خود شاكي بود و شكايت كرده بودذ به نظرش هنوز اكانت دزدي داره :41: ولي شما ميتوني زنگ بزني نمايندگي خريدت و تقاضاي تغيير پسورد رو بديد اگر مشكل حل شد متاسفانه دوستان خيانت كرده ولي اگر تغيير حاصل نشد بعيده اتفاق خاصي افتاده باشه راستي يادم رفت بگم شما قبلش توي سايت صبا اطلاعات زمان هاي تماس و حجم دانلود را بگير شايد شك شما بي مورد باشه ....:11:نقل قول:
چجوری باید اینترنت رو از سر خط بگیریم !!؟ یکی بم گفت این کارو بکن
سلام
لطفا یه نفر آدرس یکی از این سایتهایی که 4 رقم اول شماره رو وارد میکنیم و آی اس پی های ارائه کننده سرویس توی منطقه رو میگن رو بده
باسپاس
با سلامنقل قول:
یعنی اینکه به دم در خونتون که یه سیم تلفن اومده و از اون انشعاب به داخل خونه گرفتید استفاده کنید
موفق باشید.
یه چیزی هست توی ساختمونتون به اسم "جعبه تقسیم" ، حالا یا توی پارکینگ یا هر جای دیگهنقل قول:
باید بری مودمتو با یه سوکت تلفن بهش وصل کنی