میشه آموزشش رو واسم بزاری؟؟؟نقل قول:
Printable View
میشه آموزشش رو واسم بزاری؟؟؟نقل قول:
من تازه ویندوز عوض کردم
چجوری adsl ام رو فعال کنم؟
ip adress ها رو کجا وارد کنم؟
از اساتیدکسی نیست جواب ما روبده؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من این مودمو ندارم. خودتم بیوفتی توش سر در میاری.نقل قول:
این ارور به خاطر اینه که ما سرور های خیلی عالی داریم به همین علت تا ترافیک مرکز میره بالا این ارور رو میده حدود 20 بار بزنی redial رو کانکت میشهنقل قول:
سلام دوستان من به تازگی از شرکت پارس آنلاین اشتراک گرفتم درواقع چون مودم رو هم ازخودشون خریدم ماه اول رو باترانسفریک گیگ رایگان بهم دادن ولی نمیدونم چرااز 750 مگابایت مونده یهویی رسید به 450 مگ الان تومایه های 390 مگ هستش کسی میدونه جریان ازچه قراره حتی توترانسفر رایگان شبانه هم که دانلود کردم ازم کم شدنمیدونم چی به چیه کسی هست بتونه کمک کنه؟
دو سه باری هست که توی PC این پیغام رو دریافت میکنم:نقل قول:
ممکنه مشکل از تنظیمات مودم باشه؟
(اکثرا روی PPPOE هست چون همزمان با PC و لپتاپ از اینترنت استفاده میشه)
سلام من امروز یک مودم w8901g tp-link وایرلس خریدم تا تو خونه بتونم با موبایلم هم ازش استفاده کنم ولی وقتی با موبایل کانکت میشم هیچ صفحه ای رو باز نمیکنه از دوستان و اساتید خواهش میکنم که نحوه ی کانفیگ تنظیمات مودم رو به من بگن خودم خیلی باهاش کار کردم اما درست نشد راستی اینترنتم هم صبانت هست . در ضمن اگه با این مودم مستقیم میشه از وی- پی-ن استفاده کرد خواهش میکنم به من بگین .
عزیز منم دیروز این مودم رو خریدم TP LINK W8901G
شما چند خریدی؟
با چه گارانتی ؟
توی قسمت TCP/IP یکی از وسایلی که باهاش به اینترنت وصل می شین احتمالا ip دستی وارد کردین که با dhcp تداخل پیدا می کنه. برای حل مشکل، یا به همه وسایلتون ip دستی بدین یا همه شونو اتوماتیک بزاریننقل قول:
خوب مویبایلتون اسم شبکه وایرلستونو می شناسه؟ همه مراحل انجام می شه فقط صفحه باز نمی کنه؟ آدرس dns را توی موبایل چک کنیننقل قول:
فایروال هر دو طرف را موقتا قطع کنین. آدرشهای tcp/ip چیه؟ روی اتوماتیک بزارین..نقل قول:
سلام خدمت دوستان عزیز
برای تنظیم مودم asus am602 میشه از تنظیمات مودمی که تنظیماتش ست شده بکاپ بگیریم و روی مودم دیگه ری استور کنیم؟
اگر بشه و یکی از دوستان این کار رو برام انجام بده لطف و کمک بزرگی بهم کرده:40:
من 54 تومن با گارانتی فرادانشنقل قول:
---------- Post added at 01:09 PM ---------- Previous post was at 01:07 PM ----------
بله اسم شبکه رو میشناسه و کانکت هم میشه ولی هیچ صفحه ای رو باز نمیکنه فکر میکنم اشکال از تنظیمات کانکت شدن در داخل تنظیمات خود مودم باشه .نقل قول:
مرسی از جوابتون ولی درستش کردم ایراد از تنظیمات وایرلس مودم بود.
راستی فرق بین 52G با 802.11b تو تنظیمات مودم چیه وفرقی توسرعت دانلودتو وایرلس داره یا نه؟
کسی نیس کمک کنه؟میخوام روتر وایرلس ِ US رو وصل کنم به مودمم.نقل قول:
نه من به تنظیمات دیفالتش دست نزدم و این قسمتی که میگید رو تا حالا ندیدم.نقل قول:
با تشکر
مبارکت باشه داداش گلمنقل قول:
من هم با همین گارانتی 50 خریدم
سلام دوستان
یه مودم adsl می خوام زیر 60 تومن(کمی بالا یا پایین عیب نداره)برای اینترنت 1 مگ یا کمتر.اگه وایرلس هم داشته خیلی خوبه.بردش کم باشه هم عیبی نداره برای تو خونه است.ممنون.
این مدل ارزون خوبیه( TPLINK 8901 54M )مشکلاتشم نسبت به خیلی از مودم های گرونتر از خودش کمتره دو تا از دوستانم تو همین دو سه روز خریدن دو سه تا پست بالایی رو بخون ببینی. قبلاً حدود 60 70 بوده ولی الان تا 50 تومنم ارزون شده.نقل قول:
یه سایتم پیدا کردم داره قیمت خیلی خوبی میده. اینجا:
کد:http://www.istgah.com/fireview/kid_140/page_1/640567.html
موفق باشی.
جفتشون رو فرکانس 2.4000 تا 2.4835 کار میکنندنقل قول:
802.11 ماکسیمم سرعتش 11mbps
ولی 802.11g تا سرعت 54Mbps ساپورت میکنه
در صورتی که تمامی دستگاهات استاندارد 802.11g رو ساپورت میکنه روی هیمن استاندارد ست کن.
راستی اگر از اکسس پوینت استفاده میکنی به کانال که روی اکسس پوینتت میدی دقت کن اگر اطرافت شبکه وایر لس هست امارشو بگیر کانال ها با هم اور لپ نکنه.
موفق باشی:40:
من از علاالدین خریدم 50 تومن
البته همونجا هم جایی بود که میداد 60 تومن !!!
دمت گرم محسن خان
سلامنقل قول:
شرمنده ، 5 روزه کمپلت درگیر امتحانای فوقم بودم. پوستم کنده شد . . .
خوب من Manual مربوط به Ruter و مودم شما رو گرفتم.
1- شما مودم رو با چی به Ruter وصل کردی؟ ( Usb or LAN ) ؟
2- الآن Ruter رو با چی به سیستم وصل کردی؟ ( Wireless یا LAN )
سلام دوستان. من مودمم Micronet هست. توی تنظیمات مودم، قسمت Maintenance ،Diagnostics
اینا رو Fail میزنه. Testing ATM OAM segment ping - Testing ATM OAM end to end ping
مشکلش چیه؟
سلام دوستان
من یک لپ تاپ sony دارم و یک مودم وایرلسی philips اما نمیدونم چطوری باید لپ تاپ رو به اینترنت متصل کنم
با تشکر
سلام دوستان . . .
جناب انیشتین نمی دونن ؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
1- مدل مودم رو بگن بهتر میشه راهنمائی کرد
2- وایرلس مودم روشنه ؟ (روی مودمتون باید یه چراغ برای wireless باشه که نشون دهنده وضعیت wireless هستش)
3- اگه خاموشه ( = wireless غیر فعاله) باید از تو تنظیمات مودم 192.169.1.1 قسمت تنضیمات wireless اون رو enable کنید. که معمولا با زدن یه تیک انجام میشه.
تا این جا رو چک کنید ، تا ادامه داستان . . .
سلامنقل قول:
خسته نباشی
1-LAN
2-Wireless
:46:
سلام 2 بارهنقل قول:
Ruter رو از طریق یکی از 4 تا خروجی LAN مستقیم به PC وصل کردی ؟
1- هم رو میشناسن؟
2- سیستم وارد نت میشه؟؟
مجبوریم گاماس-گاماس بریم ، تا مشکل حل شه . . .
دوستان کسی نمیخواد کمکم کنه خواهش میکنم .نقل قول:
نقل قول:
سلام
1- تو لیست شبکه های دیده شده توسط موبایل ، اسم شبکه ی مودم هست؟
2- رو شبکه Password گذاشتی؟ (اگه آره فعلا ورش دار)
3- موبایلت چیه؟
ضمناٌ بحث در مورد وی پی ان تو p30 خطرناکه حسن خطرناکه ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا این حد بگم که این مودم ها نمی تونن اتومات وی پی ان رو وصل کنن. (واسه wireless و موبایل میخوای؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
سلام دوستان . من یه مشکلی دارم . وقتی میخوام کامپیوتر با برنامه auto power بزارم رو hibrante قبلش مودم روشن و به اینترنت کانکت . بعد وقتی کامپیوتر روشن میشه و ویدوز میاد بالا به اینترنت کانکت نیست و به علامت تعجب ( ! ) روی کامپیوتر پایین میاد و برای همین نمیتونه دانلود کنه !! اصلا وقتی قبل از بالا اومدن ویندوز مودم روشن کنی وقتی میره تو ویندوز بعصی برنامه ها بالا نمیان . ولی وقتی که رفت تو ویندوز همه چی کامل بالا اومد . اون موقع که روشن میکنم هشچ مشکلی ندارم !! به نظرتون چه راه حلی پیشنهاد میکنید که بعد که رفت ویندوز مودم روشن بشه ؟؟؟
البته فکر نکنم بشه چون مودم pppoe !! حالا اگه دوستان راه حلی دارن یه لطفی در حق من بکنن.
سلام
پوریا جان ، خدائیش روی دستگاه فتوکپی رو سفید کردی!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
این سوال رو تو چندتا تاپیک و تالار مطرح کردی !؟!؟ هرجا میرم هست!!! دیگه بعد از 119 تا پست دادن انتظار نمیره روال کار فروم تو دستتون نیومده باشه .!!! سوال رو که مطرح میکنید ، مثل بسیاری از دوستان منتظر بمونید تا دوستان پاسخ تون رو بدن . . ..
حالا من نمی دونم جوبتون رو گرفتین یا نه؟! به هرحال . . .
این مریضای ما کیا هستن؟
- مدل مودم؟
- وبندوز؟
- نحوه ی اتصال مودم به سیستم؟
مودم که توی PPPOE همیشه کانکته ، مشکل سر اینه که احتمالا کارت شبکه خاموش و روشن میشهنقل قول:
همون لحظه که ویندوز بالا میاد ، فقط قطعه؟
یا بعدشم قطعه؟
اینم نفهمیدم!:31:نقل قول:
اصلا وقتی قبل از بالا اومدن ویندوز مودم روشن کنی وقتی میره تو ویندوز بعصی برنامه ها بالا نمیان . ولی وقتی که رفت تو ویندوز همه چی کامل بالا اومد . اون موقع که روشن میکنم هشچ مشکلی ندارم !!
ضمنا همونطور که علی جان گفته ، توی همه تایپیکا پست دادی ، حالا به اینجا و تایپیک آموزش روشن و .... ، یه جورایی ربط داره ، ولی انصافا به تایپیک شاتل هر جوری فکر میکنم ربطی نداره!
گفتم که philipsنقل قول:
علی اقا بابت پست ها واقعا شرمندم . دیشب یکم اعصابم خورد بود حواسم نبود . بازم بابت پست ها عذر خواهی میکنم :40: . اون مشکلی هم که گفتم حل شد و الان مشکلی ندارم . اگه بازم مشکل داشتم توی تاپیک مخصوص خودش میگم :31::40:. بازم معذزت میخوام .نقل قول:
---------- Post added at 02:43 PM ---------- Previous post was at 02:40 PM ----------
علی اقا یه سوال . میگم من میخوام مودم آپگرید کنم . الان بدون هیچ مشکلی بالا میاد کانفیگ مودم و همه کاری هم میتونم انجام بدم . سوالم اینه که اصلا لزم هست آپگرید کنم ؟ اصلا آپگریت مودم برای چی هست ؟
سلامنقل قول:
مثل اینه که بهم بگن ماشینت چیه ؟ بگم ایران خودرو !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ممنون میشم شماره مدل رو هم بفرمائید. مثلا Philips SNK5620
قسمت ها 2 و 3 رو امتحان کردین؟ نتیجه چی شد؟
مخلصم. دشمنت شرمنده . . . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] معلومه اساسی فیوز پرونده بودی . . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
شما ببین ورژن Fiermware مودمت چنده و با اونی که تو سایت سازنده هستش مقایسه کن. اگه فرق داشت پیشنهاد میکنم Upgrade کنی. ورژن های جدید معمولا واسه برطرف کردن Bug های نرم افزاری هستش که به مرور زمان توسط کاربرها مشخص میشن . البته بعضی اوقات یه سری از Upgrade ها واسه مشکلی در یه منطقه ی خاصه. میتونی توضیحات ورژن جدید رو بخونی و ببینی چی اضافه کردن.
خواهشاٌ مواظب باش Firmware مربوط به مودم خودت رو از سایتش بگیری. تا حالا چندین مورد سکته مغزی واسه ی مودم های دوستان تو فروم داشتیم.
Upgrade کردن مثل آب خوردنه (و با سه تا Click تمومه) ولی مهم اینه که تو لیوان بجای آب ، نفت نریزی و سر بکشی . . .
شک داری ، مدل مودم ، ورژن Firmware و نوع ویندوزت رو بگو واست نگاه کنم.. . .
یا حق . .
من از اینترنت شرکت شاتل استفاده می کنم لطفا برای من یک مودم وایرلس با برد عالی در حدود 120 تومن معرفی کنید؟
من هم Art-1 شاتل دارم .نقل قول:
نظر شخصیم:
Asus-Wl600g (حدود 105 تومن ) که خودم حدود 2 ساله دارم.
اگه USB هاش رو واسه به اشتراک گذاری پرینتر و فلش مموری تو شبکه لازم نداری ، Asus-am6004 ( حدود 70 تومن)
نمی دونم به چه بردی میگی عالی ولی برد مودم های خونگی در حد یه طبفه و ماکزیمم دوتا خوبه (بستگی زیادی به ساختار هم دار). اگه درحد تیم ملی می خوای ، باید یه آنتن 35 تومنی جداگانه بخری (که بعیده لازم شه.)
شما از این مودم راضی هستی ؟؟؟شاتل پشتیبانی میکنه؟؟؟در ضمن پرینتر من فقط یه دونه خروجی USB داره میشه با این مودم وارد شبکه اش کرد؟نقل قول:
من TPLINK TD-W8901G دارم
الان رو PPOE هستش
خواستم ببینم اگه مثلا شبا بخوام با اکانت شبانه وصل شم چجوریه ؟
چون الان اجازه نمیده با هیچ چیزه دیگه وصل شم
فقط خودش وصل میشه و همین....