در مورد چی؟نقل قول:
میخوای نقل و انتقالات رو اپدیت کنی؟
Printable View
در مورد چی؟نقل قول:
میخوای نقل و انتقالات رو اپدیت کنی؟
بله همينطوره .....نقل قول:
این یک پچ که از طرف خود کونامی هست:
PES 2009: Free January Transfer Window
حجم: 20.52 مگابایت
-------------------------نقل قول:
کد:http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=38222
این هم اپشن فایل
نقل قول:
کد:http://www.geocities.com/sammy_k_84/OF.html
سلام چرا تو بازی pes 2009 بعد از اینکه یه فصل بازی کنیم saveکردن مشکل میشه و صفحه سفید(درقسمت save) میشه و جلو نمیره؟
فاشيست جان تو مطمئني اين پچ 20 مگي كه گذاشتي ترانسفر زمستاني رو آپديت ميكنه؟
اطلاعات ناقص من ميگه اين پچ 1.30 هست و ربطي به ترانسفر زمستاني نداره اعمال ترانسفر زمستاني به صورت رسمي از طريق دانلود فايل 180 مگي از داخل بازيست كه البته من كار دوستان رو با ريپك كردن راحت كردم و 33 مگ كردم و از خارج بازي ميشه نصب كرد و بازي آپديت شد
دوستان من بالاخره از سر بی بازی بودن مجبور شدم این بازی رو بازی کنم تو قسمتBecome a Legendجلو رفتم اما وقتی مخوام پلی کنم ارورDont Sendمیاد چیکارش کنم
سلام دوباره به دوستان
من یهپچ گرفتم که مال تمام تیمهای لا لیگا هستش الان فایلها img نیستند و باید اون رو توی پوشه GDB بریزم ولی هیچ اسری نشد دوستان لباسهای باشگاهای اسپانیا در گرافیک استدیو کد هاشون چنده خودم دستی وارد کنم
لطفا" این پست حذف شود
والا من خودم این رو دانلود نکردم...ولی توی توضیحات نوشته بود junary transfer update....نقل قول:
اینترنت پر سرعت هم نداشتم که تست کنم
شما ببخش...:11:
چه جوری میشه کی برد رو بی طرف کرد؟
حتمآ باید رو Coach Mode باشه؟
تو بازی دوستانه!!
اره...
به غیر از coach mode جور دیگه ای نمیشه قرار داد
نه عزيز من چي كاره باشم ببخشم يا نبخشم فقط جهت راهنمايي اون دوستمون كه تراسفر زمستاني رو خواسته بود گفتم ايشون هم متوجه بشن كه اين پچ 1.30 رو دانلود نكنن ببينن اونچه كه خواسته بودن عملي نشده . اون پچ كه شما معرفي كردي پچ 1.30 كونامي هست فقط چون بعد انتشار اين پچ دو روز بعدش ميشد فايل 180 مگي cv0f رو دانلود كرد اين شبهه و شايعه پيچيده شد كه اين پچ 1.30 كار آپديت ترانسفر زمستاني رو انجام ميده جالبه كه اين شايعه با انتشار در سايت وينسار هم شدت گرفت و من خيلي تعجب كردم سايتي كه اين همه مدعي توش فعاليت ميكنن يه همچين خبري رو منتشر كنه به هر حال ... بفرماييد بفرماييد بفرماييد خييييييلي ممنونم. به بهنقل قول:
سلام آرمین جان . من pes2009 با گزارش عادل فردوسی پور رو گرفتم ، بعد یه سری تغییرات تو فایل هاش هست که وقتی پچ رو میریزم ، دیگه بازی اجرا نمیشه . شما راه حلی برای این قضیه نداری ؟ یا احیانا این بازی رو نداری که روش کار کنی یه دونه هم مخصوص این درست کنی ؟
هیچ چیزش از جمله لباس ها و لوگو های لایسنس نشده ، تو این نسخه درست نشده و kitserver هم روش کار نمیکنه . فقط لیگ برترش آدمیزادیه !
سلام چه طوری میشه یه تیم جدید با بازیکنان دلخواه ساخت؟ داخل خود بازی
اره منم همین سوال رو دارم چه طور میشه تیم جدید ساخت
به قسمت edit بازی میرین و edit team .....
بعدش از اون لیست لیگها مقابل شما قرار میگیره که شما باید اون تیمهایی که برای ادیت اماده شده رو انتخاب کنین و هر بلایی خواستید سرش بیارید....
همه بازیکنان این تیمها بنام player هستن که هر کدوم یک کد مخصوص به خود دارن
مثل player 1 - player 13 و.............
سلام.
پچ یا آپشن فایل جیدید که اصلاح تیم ها و لوگو ها و بازیکن ها + نقل و انتقالات اخر باشه موجوده ؟
سلام.
گزارش گر فارسی رو می تونید لینکش رو قرار بدین ما فیض ببریم.
هر چی باشه...
با تشکر:40:
اقا من پچ 1.30 گرفتم اين پيغام رو ميده
پچ مربوط ميشه به ترانسفر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینو مشکل رو قبلا یکی از دوستان داشت
که کراسر خان راهنمایی کردن
شما وقتی بازی رو نصب می کنی از شما سریال خواست یا نه؟
اگه نخواسته باید بازی رو به همراه شماره سریال نصب کنین و گرنه نمیشه
نه دوست عزيز اصلا به گزارش فارسي و دستكاري شده علاقه اي ندارم و حتي هيچ علاقه اي به كار روش ندارمنقل قول:
ببينيد دوست عزيز يك روش رو فاشيست جان گفتند اينكه روي تيمهاي خام اين كار رو بكنيد يعني other league b ولي من احساس ميكنم منظور شما يه چيز ديگه هست مثلا يه تيم منتخب ميخواهيد بسازيد كه توش مسي كاكا و كلي بازيكن محبوب خودتون رو بياريد توي اون تيم اصولا اين كار به راحتي و از اديت داخل بازي امكان پذير هست ولي به قول خارجي ها اين باعث ميشه فايل اديت يا همون سيو شما spoile بشه يا به قول خودمون قاط بزنه چون اگه شما رونالدو رو به تيم ديگه ببريد منچستر بي رونالدو مي مونه يا بارسا بي مسي كه اين خيلي جالب نيست. طبيعي ترين و رسمي ترين نوعي كه مد نظر كونامي هست براي ساخت تيم منتخب شروع كردن مستر ليگ هست شما با مستر ليگ بعد چند سال و با خريد و رشد دادن و تربيت بازيكنان مي تونيد يك تيم تمام عيار بسازيد و توي بازي هاي Exebition و مقابل دوستتون ازش استفاده ميكنيد هركي با من بازي مي كنه اين اواخر من تيم استقلال رو برميدارم كه مستر ليگ رو با اين تيم شروع كردم و الان 26 بازيكن بزرگ رو جمع كردم كه قدرتهاشون بالاي 90 هست و كلي هم رشد كردند حالا هركي مي خواد با من رودر رو بازيكنه اين تيم رو برميدارم و طرف رو لوله ميكنم به قول بيژن شكيبانقل قول:
پچي كه من ساختم جديدترين تغييرات رو اعمال ميكنه نسبت به ساير پچ هاي خارجي حجم كمي داره و كامل هست نسبتا با مراجعه به لينكي كه توي امضام قرار دادم مي تونيد استفاده كنيدنقل قول:
دوست عزيز پچ 1.30 ربطي به آپديت بازيكنان و ترانسفر نداره من نميدونم اين شايعه تا كي قراره تو ذهن مردم بمونه فاشيست جان هم فرمودند كه اشكال از كجاست اين نشون ميده بازي شما به صورت رسمي نصب نشده و دليلش اورجينال نبودن نصب بازي هست يا به زبان ساده نصب بازي شما دستكاري شدهنقل قول:
------------------------
و اما يك خبر جديد كونامي 28 مارس يعني 3 روز پيش جديدترين و سومين فايل cv0f رو هم براي دانلود گذاشت دانلود اين فايل cv0f مثل 2 تاي قبلي 180 مگي هست و اين كار كونامي بسيار مضحك هست كه يك تغيير چند كيلو بايتي 180 مگ ميندازه رو دست ادم به جاي اينكه آپديت كنه فايل قبلي رو يه فايل اينكلود رو دوباره شما مجبور هستيد دانلود كنيد البته نكته اميدوار كننده اينه كه اين فايل آپديت چند تغيير در squad يا همون بازيكنان و جايجايي هاشون داره و لباس تيم ملي انگلستان هم آپديت ميشه بنابراين دانلود دوباره فايل cv0f خيلي حياتي نيستچون به راحتي ميشه همون لباس جديد رو از روي نت گير آورد و با كيت سرور وارد كرد اگه بتونم اطلاعاتي در مورد cv0f و عملكرد هاش گير بيارم در قالب يك پچ كوچك به پچ krauser اضافه ميكنم
سلام من از شما دوستان چند تا سوال در مورد pes دارم
اول اینکه کسی هست که برنامه( poc 2009(pes/oedit converter رو داشته باشه؟ چون خیلی وقته دنبالشم ولی گیر نمیاد یا واسه pes 2008 هستش.لینک دانلودشم تو سایت gamingaccess خراب شده.اگه کسی داره ممنون میشم واسم آپ کنه.خیلی لازم دارم.
دوم چجوری و با چه نرم افزاری میشه فایلهای صوتی pes 2009 رو ویرایش کرد؟
سوم اینکه فیس داورها و مربی ها کجاشه و اینکه تا حالا واسشون فیسی ساخته شده؟
چهارم آیا نرم افزاری هست که باهاش بشه برای BAL فیس وارد کرد؟
و پنجم چجوری باید kit سوم تیم ها رو وارد کنیم؟
ممنون میشم اگه شما دوستان حرفه ای جواب منو بدین.
خوب از يه سايت كره اي لينك دانلود فايل cv0f جديد رو گير آوردم كه مي تونيد دانلود كنيد من الان زدم كه دانلود كنه اگه با اديت فايل قبلي كار كرد فبها اگه نه سعي ميكنم اديت فايل جديد بسازم آپلود كنم براي دوستاني كه پچ رو دانلود كردند.
دانلود با حجم 34 مگ
دقت كنيد كه فايل پك شده و بعد آنپك به 180 مگ ميرسه به حجمش پس بهتره از داخل بازي 180 مگ رو دانلود نكنيدکد:http://rs314.rapidshare.com/files/214719856/1.4_cv0f.rar
نقل قول:
هيچ پچي نميشه نصب كرد.. از سايت گيم اسپات گرفتمش...
اقا اگه ميشه يك پچ خوب بزارين كه بازكنان اپديت شده باشند...:5:و براي من هم نصب شده باشد
شما cv0f بالايي رو دانلود كن و بريزش توي اين مسير بازيكنان موجود آپديت ميشه فقط بعدش اديت فايل نياز خواهي داشت كه همين الان ميخوام بسازمنقل قول:
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\download
سلام من تمام این مراحل رو انجام دادم بعد از نصب وقتی بازی رو اجرا می کنم قبل شروع این پیغام رو میدهنقل قول:
تايني پيك براي من فليتر هست يه جا ديگه اپلود كن يا دستي بنويس متن پيغام رونقل قول:
سلام.اقا من تازه اینجا میام.من کرک مخصوص رو دالود نکردم ولی بقیه کار هارو انجام دادم ارور داد باید از یه ورن دیگه استفاده کنم و این مال این نیست.دوباره اومدم کافی نت دانلودش کردم.درست میشه؟
بله درست ميشه شما اگه 1.20 رو نصب كرديد كرك مخصوص 1.20 رو بايد بريزينقل قول:
اقا من خیلی شرمندم.در مورد این لينك دانلود سومين و جديد ترين فايل آپديت كونامي cv0f که گفتی از سایت کره ای گرفتیم یه توضیه میدی.من اینم دانلود کردم. چیکارش کنم؟
میگم تو مستر لیگ یه بازیکن رو توی Add list میذاریم یه دصدی پر میشه و بازیکن تو تیمم میاد
چرا واسه من این درصد نمیاد ؟
نقل قول:
Rapidshare نميتونم دانلود كنم
بخاطر اينكه Master League Difficulty رو احتمالا گذاشتي روي Hard يا Very Hardنقل قول:
والا منم اين رو خودم آپلود نكردم از تو سايت كره اي دانلود كردم البته اگه اينو دانلود كنيد اديت فايل قبلي ديگه به درد نخور ميشه كه من دارم نم نم اديت فايل مناسب براي اين آپديت بسازم بعد اتمام ميذارم تو تاپيكنقل قول:
---------------
تبريك مي گم به خودم بابت پوشيدن شماره 7 رئال مادريد در سن 22 سالگي (به آغوش هموطنانم برگشتم توي رئال)
اگه کاپ ببرید اون در صدها پر میشه...نقل قول:
میگم تو مستر لیگ یه بازیکن رو توی add list میذاریم یه دصدی پر میشه و بازیکن تو تیمم میاد
چرا واسه من این درصد نمیاد ؟
برای من هم همینطوری بود و توی اروپا که قهرمان شدم درصد ها پر شد
طریقه بازیکن خریدن چقدر سخته!
کسی راهی نداره که بشه راحتتر بازیکن خرید.
من تا حالا هنوز نتونستم یک بازیکن برای تیمم بخرم!!
خوب بستگی به تیم شما و درجه تیم شما و بازیکنی که میخوای بخری داره
اگه میخوای کارت راحتتر بشه درجه سختی Master League Difficulty رو روی normal یا easy بذار
توي نيم فصل , فصل اول باشيد به كل بازيكن نميتوني بخري به اين راحتي ها نيم فصل 1 رو گذاشتند واسه جذب بازيكنان New Commer اين بازيكنها زياد هستند و 200 بازيكن موهومي هستند كه به صورت تصادفي در هر نيم فصل 20 تاشون معرفي ميشن شما بايد بريد اونها رو بخريد اونهايي كه ماركت وليو شون زياده مثله Kaiser يا walton يا shaw يا gunther و ... اين بازيكن ها رو ميخري اگه موجود باشند بعد اينكه به درجه B يا A و S رسيد چنانچه روي Very Hard نذاشته باشي لول رو همه بازيكن هاي بزرگ ر. ميتوني با داشتن پول كافي جذب كنينقل قول:
نقل قول:
مرسي...
يك سوال
من فصل 211-2012 دارم بازي ميكنم.. ولي هيچ بازيكني به تيمم نمياد... به سطح بازي كه ميكني هم ربط داره
فرض كنيد كسي كه hard بازي ميكنه و كسي كه amatur بازي ميكنه.. براي خريد بازيكن ربطي داره يا نه؟
من چلسی رو برداشتم. الان نیم فصل اول هست و هیچکی رو نتونستم بخرم!! رو نرمال هم گذاشتم.
داداشم میلان رو برداشته وبا وجود اینکه دو سه فصله که داره بازی میکنه هنوز نتونسته بازیکن بخره. حتی تا 30000 دلار هم پیشنهاد داده! اونم رو نرمال گذاشته.
چی به درجه b یا a برسه؟!نقل قول:
بعد اينكه به درجه B يا A و S رسيد چنانچه روي Very Hard نذاشته باشي لول رو همه بازيكن هاي بزرگ ر. ميتوني با داشتن پول كافي جذب كني