والا من گرفتم 300
به عرض شما برسونم که درست میفرمایید نمیشه ماشین رو سوار شد باید خوابوندش تو خونه گاهی واسه عشق و حال سوار شد و نمیشه دائم سواری گرفت
دوستان در مورد تنظیم دلکو میتونین راهنماییم کنید؟
Printable View
والا من گرفتم 300
به عرض شما برسونم که درست میفرمایید نمیشه ماشین رو سوار شد باید خوابوندش تو خونه گاهی واسه عشق و حال سوار شد و نمیشه دائم سواری گرفت
دوستان در مورد تنظیم دلکو میتونین راهنماییم کنید؟
چند روش مختلف براي تنظيم دلكو وجود داره كه فكر ميكنم براي حل مشكل شما ساده ترين اون هم جواب بده.
با ماشين 10 دقيقه حركت كنيد تا حرارت موتور به حد نرمال برسه، بعد از توقف درب موتور را باز كنيد و اجازه بديد موتور چند لحظه اي درجا كار بكنه و به صداي موتور به دقت گوش بديد تا وضعيت كاركرد اون رو خوب متوجه بشيد.
موتور را خاموش كنيد و چند لحظه بعد دوباره استارت بزنيد، اگر روشن نشد بازهم استارت بزنيد تا روشن بشه و بعد دوباره خاموش كنيد، بعد ا ز اين مراحل وضعيت استارت خوردن ماشين رو خوب متوجه شديد، و حالا سراغ تنظيم دلكو ميريم.
پايه دلكو در داخل سيلندر قرار گرفته كه توسط يك دوشاخه فلزي با پيچ محكم شده. اگر پيچ را كمي شل كنيد ، امكان گرداندن دلكو بوجود مياد، البته گاهي هم با استفاده از ديلم و تكيه دادن به بدنه دلكو اون را حركت ميدن كه من توصيه نميكنم. دقت كنيد كه لازم نيست پيچ كاملا باز و يا خيلي شل بشه چون دلكو تكان زيادي خواهد خورد و از تنظيم اوليه خودش خارج خواهد شد.
وضعيت قرار گيري دلكو نسبت به بدنه موتور را علامت بزنيد تا دقيقا متوجه باشيد چه مقدار گردش دلكو انجام داديد.
در همين حال كه موتور روشن هست، بسيار آرام مقدار بسيار كمي دلكو را در جهت عقربه هاي ساعت بچرخانيدو در همان حال به صداي موتور و وضعيت كاركرد اون توجه كنيد.
وقتي كه موتور شروع به لرزش كرد و صدا تغيير پيدا كرد دست نگهداريد و اينبار در جهت عكس حركت عقربه هاي ساعت حركت بديد تا دوباره موتور به لرزش و تغيير صدا بيافته.
در اين حال شما دو نقطه ادوانس و ريتارد رو بدست آورديد كه بايد در حد فاصل اين دونقطه تنظيم را انجام بديد به اين صورت كه با حركت بسيار آرام در جهت عكس و يا موافق عقربه هاي ساعت، دلكو را آرام آرام و تقريبا به صورت ميليمتري حركت بديد تا لرزش موتور رفع شده و صداي موتور نرم و يكنواخت بشه و بهترين حالت كار كرد بوجود بياد.
پيچ پايه را سفت كنيد، موتور را خاموش كرده و چند لحظه صبر كنيد و دوباره استارت بزنيد. اگر تغييري در وضعيت استارت خوردن بوجود آمد و بهتر شد پي در همان جهتي كه حركت داديد خيلي خيلي كم ادامه بديد تا بهترين وضعيت استارت خوردن و كاركرد موتور را داشته باشيد، و اگر نه دوباره برگرديد و آرام آرام در جهت مخالف ادامه بديد.
با چند بار آزمايش و چند روزي استفاده كردن از ماشين و مقايسه وضعيتهاي شناب و كشش و كاركرد موتور و استار خوردن و...متوجه خواهيد شد كه بهترين موقعيت دلكو در كدام نقطه است و در همان محل پيچ پايه را كاملا سفت كنيد.
هرچقدر موتور سالمتر باشه اين تنظيم بين استارت و كاركرد موتور توسط دلكو بهتر و راحتتر به دست مياد.
دلكو را از محل خودش خارج نكنيد چون احتمال داره تنظيم اون بهم بخوره و بايد دوباره تايم گيري كنيد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دسوت عزیز خیلی ممنون خیلی مفید بود با توجه به توضیحات کامل شما من راحت تنظیمش کردم خیلی نرم استارت میخوره زره ای لرزش هم نداره و بعدش هم اون سوزن کارب رو تنظیم کردم
ولی دوستان جدیدا به یه مشکل عجیب بر خوردم
وقتی چراغ بزرگ جلو روشنه راهنمای یه سمتم اصلا نمیزنه ولی تا میرم رو چراغ کوچیک یا کلا خاموش میکنم خیلی راحت راهنما میزنه
راهنما عقب همون سمتم کلا قطعه جلوش این حالتو داره
ممنون میشم راهنمایی کنید
در ضمن اگه کسی رو میشناسید که لوازم بدنه مثل قاب ها و زه های نو رو با قیمت خوب میفروشه شمارشو بهم pm کنید که میخوام قیافه ماشینو بسازم.کنسم هم رسید بستم رو کار به زودی عکس هم میزارم
اگه دقت کرده باشین اتوماتیکا وسط کنس روی شیفتر یه نوار پلاستیکی هست که باعتث میشه شما متعلقات شیفتر رو نبینید.اون پاره شده بود یه لواشکی پراید گرفتم (همون نوار پلاستیکی زیر سپر)بریدم و سوراخ زدم انداختم جای قبلیش خیلی خوشگل و تمیز در اومد )اینم گفتم تا اگه به مشکل من برخوردید بدونید چی رو میشه جاش سوار کرد.
ممنون دسوتان
خوشحالم كه مشكل حل شد.
در مورد مشكل برقي، بايد چند مورد را چك كنيد و به پيش بريد تا نتيجه گرفته بشه.
اول ببينيد چرا چراغهاي عقب در همان سمت قطع شده؟
آيا برق نميرسه؟
يا شايد لامپها سوخته؟
يا مشكلي در كنتاكت هلدرها وجود داره؟
وقتي كه اين مشكل برطرف شد احتمالا مورد اصلي كه خاموش بودن راهنما در زمان اشاره زدن هست، خود بخود برطرف بشه.
سيستم اشاره و چهار كنتاكت خودروهاي قديمي ( و تا حدي هم بعضي خودروهاي نسبتا جديد) بر اساس عملكرد يك رله حرارتي انجام ميشه كه در اين وضعيت بايد يك حداقل بار الكتريكي مشخص از مدار اون گرفته بشه تا عمل بكنه و اشاره زده بشه.
براي اينكه اين مقدار بار الكتريكي و توان از مدار گرفته بشه، بايد چند لامپ همزمان روشن شده و در مدار باشه وگرنه به احتمال زياد اشاره عمل نخواهد كرد و يا ممكنه خيلي تند و سريع بزنه( چون رله زود سرد شده و قطع ميكنه)
مشكلي كه گفتيد احتمالا بخاطر همين قطع شدن اشاره در يك سمت ماشين بوجود آمده كه با روشن شدن چراغهاي بزرگ( نور بالا و يا پايين) برق مورد نياز براي اشاره زدن كم شده و چون يك و يا نهايتا دو لامپ در مدار براي اشاره وجود داره، برق كافي به اونها نميرسه و در نتيجه حرارت لازم در زمان عبور جريان از مدار رله بوجود نمياد و اشاره عمل نميكنه.
اما وقتي چراغها را خاموش ميكنين و يا در حالت سكن ميگذاريد، برق كافي براي اشاره زدن و فلاش از مدار داخل رله اشاره عبور ميكنه و باعث گرم شدن فلز بي متال و انبساط اون و در نهايت كانكت و اتصال و روشن شده اشاره شده و مشكل موقتي برطرف ميشه.
البته اين تنها يك حدس و گمان بر اساس تجربه هاي خودم بود و ممكنه اشتباه باشه چون برق ماشين كلا پيچيده و خيلي تو در تو هست و از يك سيمكشي برق ساختمان هم پيچيده تر بوده و تا بطور مستقيم و عملي معاينه نكنم نميتونم جواب قطعي و 100% بدم.
مواردي كه اشاره كردم را چك كنيد و اگر نتيجه نگرفتيد در ادامه به موارد ديگه ميپردازيم.
خیلی ممنون از راهنماییتون امروز چک میکنم
آقا قلبمون ضعیفه عکس اون ریورا رو که گزاشتین تو امضا دیگه عکس اینا رو هم میزارین آدم میخواد سنگ کوب کنه
هی خدا موستانگگگگگ هاااااا!!!!!!!!
کارهای جلوبندی و چرخهای جلو کماکان در حال انجامه:
برای مشکل سگدست سمت شاگرد یه سگدست جدید خریداری کردم که کاملا سالم هست و به قول لوازم فروشها مدل بالایی هست.
البته چون مدت زیادی باز بوده کمی زنگ داره و هنوز تمیزش نکردم.
بعد میرسیم به دیسک ترمز مدل بالایی که با توجه به توضیحات قبلی که خدمت عزیزان دادم نمونه مدل پایینی بود و در حد نو بود ولی چه فایده که بلبرینگ سرش کوچک و مدل پایینی بود و به همین دلیل یه دیسک ترمز مدل بالایی خریدم.
قیمت این رو 45 تومان میگفت که با توجه زنگی که روش بسته بود تخفیف داد و 18000 تومان براش پرداختم.البته جالبه بگم این دیسک کم کاره و ساخت ایرانه!
البته کیفیت ساختش جوریه که من تا تمیزش نکردم متوجه ایرانی بودنش نشدم.
این عکس قبل از تمیزکاریش هست.
این هم بعد از تمیزکاری:
که البته قیمت نو این دیسک در بازار 65000 تومان هست.
بعد میرسیم به بلبرینگ چرخهای جلو:
بلبرینگهای کوچک که ساخت ژاپن هستند و این بلبرینگها که بسیار عالی و با کیفیت هستند رو لوازم فروشها جفتی 40 تومان قیمت میدادند که من از بلبرینگ فروش جفتی 26 تومان گرفتم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بلبرینگهای بزرگ هم نمونه های مختلفی تو بازار بود که یک سری ژاپنی و همین مارک بلبرینگهای بالا رو داشتن که قیمت هر عدد16000 تومان بود و یک سری هم skf بود که هر کدام رو بسته به اینکه ساخت کجا باشن از 20 تا 25 تومان قیمت داشت.یک سری هم کره های بود با مارک fag که من تمایلی به استفاده نداشتم و قیمتشون هم یادم نیست.
من همیشه در خرید بلبرینگ سعی کردم بلبرینگ تبریز پیدا کنم و خیلی از دوستان میدونن که بلبرینگهای ساخت تبریز هم فوق الاده با کیفیت هستند و هم بسیار خوش قیمت.
خلاصه بلبرینگ های کوچک که ساخت ایران نداشتن ولی بزرگها داشتن و یک جفت ایرانیش رو گرفتم.
قیمت اینها رو دونه ای 8 تومان میگفت که من دونه ای 7 تومان گرفتم.
مورد اخر هم یک پلاک امریکایی بود و در لوازم فروشیها 40-50 قیمت میدادن که من از دست فروش 18 تومان گرفتم.
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
سلام دوستام
اگه پلوس و جای بلبرینگ عقب هم سالم باشه میشه از نمونه ترمیمی یا همون کامل استفاده کرد؟
اگه آره میشه شماره بلبرینگ رو بهم بگید تا بگیرم و عوض کنم؟
ممنون
بله ميشه استفاده كرد، ولي فرقي در كاركرد نداره( اگر بخش كنس روي پلوس سالم باشه) .
سالهاست استفاده نكردم ولي به نظرم قيمتش از نمونه استاندارد بيشتره.
شماره اون مهم نيست چون اين مدل بلبرينگهاي چرخ عقب شورلت( چه استاندارد و يا ترميمي) در فروشگاههاي بلبرينگ وجود نداره و شايد حتي ندونن كه چنين بلبرينگي هست، فقط فروشندگان لوازم يدك آمريكايي ميارن و اونجا ميشه پيدا كرد.
وقتي بگيد براي پلوس عقب ميخوايي، خودشون ميپرسن معمولي يا ترميمي نياز داريد.
کنس های بلبرینگهای نو روی دیسکهای چرخ نصب شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سگدست جدید هم تمیزکاری شد .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما یه مشکلی باهاش پیدا کردم!مشکل اینه که بلبرینگ کوچک روش سوار میشه ولی بلبرینگ بزرگ نوا و بیوک روش سوار نمیشه.احتمالا مربوط به کاپریس و کادیلاک و ... باشه.
حالا 2 تا راه هست:
1-خرید یک بلبرینگ بزرگ کادیلاکی و نصب همین نمونه
2-تعویض سگدست با نمونه نوا و بیوک
نظر شما چیه؟
ظاهرا تعويض سگدست با نمونه خودش بهترين كار باشه چون ممكنه مابقي قطعات هم به نوعي با فرم ماشين ناخوانا باشن.
البته من سگدست كاپريس يا كاديلاك تعويض نكردم و نميدونستم توي سايز بلبرينگ تفاوت دارن، بخصوص كه اندازه لنتهاي ترمز يكي بود و به نظر ميرسيد سايز ديسك هم مشابه باشه،
............................................
چندوقتي هست كه بواسطه گسترش منطقه آزاد اروند تعداد خودروهاي پلاك اروند در اينجا بيشتر شده و جالب اينكه ماسلهاي آمريكايي بيشتري رو توي خيابان ميبينم كه بعضي از اونها واقعا در حد نو و صفر كيلومتر هست. شهر كم كم داره با وجود اونها زيباتر و چشم نوازتر ميشه!
يكي از دوستان ميگفت كه كامارو ( احتمالا 2012) به قيمت 90 ميليون خريداري شده ( توسط دوست خودش) و چند ايراد جزئي داره اما در كل خوبه و ماشين مرتبي هم هست. قراره يه بار بياره ببينمش! ( الان با 90 ميليون يه رنو مگان ميشه خريد، اما كامارو كجا و رنو مگان مونتاژ ايران كجا؟؟؟!!)
اين قيمت ظاهرا قبلا كمتر بوده چون مثل هرچيز ديگه اي بلافاصله با گسترش طرح و آزاد سازي موقعيت پلاك اروند، دلالها و واسطه ها قيمتها رو بالا بردن، قبلا شنيده بودم كه يه 206 اصل فرانسوي رو با 2 يا 3 سال كاركرد كه از امارات بيارن 7 تا 10 تومان در مياد، اما الان ديگه ماشين زير 50 تومان پيدا نميشه، با اينحال هنوز قيمتها نسبت به قيمتهاي توليدات داخل خيلي كمتره...
این چه جوریه؟
چرا سه تا محور داره؟
كاديلاك الدورادو 1977 بايد باشه كه بطور ابتكاري تغيير دادن و داراي 4 محور و 8 چرخ شده
احتمالا موتور هم تقويت كردن
جاكوزي در صندوق عقب
باربيكو در داخل موتور، كه بعد از بازكردن درب موتور بطور لولايي بيرون مياد، فكر كنم فن برقي داخل باربيكو نصب شده كه موقع بسته شدن بجاي فن خنك كننده رادياتور عمل ميكنه!
چیکار کردن با این بدبخت!
سلام دوستان
یه سری فیمت لوازم میخواستم.ممنون میشم بهم بگین تا کلاه سرم نره موقع خرید
فایبر های سر سپر
سپر
فایبر پشت سپر (گوشه)
شیشه چراغ مستطیل جلو
زه سر گلگیر
قاب دور چراغ
شیشه جلو
کل سیبک ها
کمک های جلو
رودری(فقط یه طرف)
کاسه چراغ کوچیک روی گلگیر
مخزن سر ریز آب رادیاتور
قاب روی ستون (قاب بالایی و پایینی یه طرف)
میخوام برم تهران یه خرید حسابی بکنم(دوستان تهرانی کسی هست بدونه کجا قیمتا خوبه؟پاساژ طوس کدوم مغازه؟شوش کجاش؟تا حالا از حدادی که توی سایتا تبلیغ زده خرید کردین؟)
قیمتارو اگه نو و دسته دو دارین بزارین
ممنون
ببخشین نیستم یهو هم میام کلی مزاحمتون میشم.یه تصادف ناجور داشتم ماشینو خوابوندم تا لوازمشو بگیرم بعد ببرم صافکاری(اینجا هم که فروشنده ها خیلی با انصاف و دوست داشتنی هستن!!!!)
با سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان عزیز سئوالی دارم چندوقتی هست که یه شورولت سلبریتی رفته تو مخم ولی نمیدونم باید به چه چیزایی دقت کنم و اینکه لوازمش چه جوریاست چند تا سئوال دارم که اگه دوستان زحمت بکشن و راهنمایی کنن خیلی ممنون میشم:
1- قیمت گیربکس اوتوماتیک اون چنده اصلا گیر میاد؟
یا اینکه میشه با یک نمونه دستی تعویض کرد؟
2-لوازمش گیر میاد ؟
3- اگر سرویس بشه اصتحلاکش چه جوریاست؟
4-مبحص انژکتور و دیاگش چه جوریه یعنی نرم افزارش هست.جایی هست که بشه دیاگ زد؟
5-ودر آخر هم اگر روزی روزگاری خاستم بفروشم چه جوریه مشتریخورش؟
ممنون میشم دوستان البه خودم هم کمی دست به آچار هستم .قبلا یه bmw 745 1984 داشتم سیمکشی موتور و اتاق ..رو کامل عوض کردم و تا حدودی هم از مکانیک سر در میارم
ممن.ن میشم دوستان اگر راهنمایی کنن
البته اگر رنج قیمتیش رو هم بتونن دوستان بگن که دیگه نورالانوره خیلی خیلی متشکرم
درود دوست گرامي، به كلوپ خودروهاي آمريكايي خوش آمديد
تصور كنم خودروي مورد نظر شما نمونه هاي دهه 80 باشه، مثلا 85 كه در ايران بيشترين تعداد را شامل ميشه
در مورد سوالات شما، بطور مختصر جواب ميدم و البته دوستان ديگه هم نظرات خودشون را خواهند گفت.
در رابطه با دقت در موارد خاص، مثل هر ماشين ديگه كه قصد خريد داريد بايد به وضعيت فني و اتاق و ادوات و تزئينات و..دقت بكنيد چون هركدام از اينها ميتونه مشكلاتي داشته باشه كه نياز به صرف وقت و انرژي و هزينه كردن زيادي داشته باشه.
چون تعداد اين نمونه در ايران كم هست بنابراين نميشه زياد روي وسائل نو و يا دست دوم اون حسابي باز كرد و به احتمال زياد براي خريد يكسري از قطعات خاص كه منحصر به اين مدل باشه با مشكل مواجه بشيد، مثل گيربكس و يا پلوسهاي جلو.
قطعات تزئيني هم كه كلا بسيار گران و كمياب شده حتي براي ماشينهاي بسيار متداول مثل بيوك و نوا، در مورد سيلبرتي كه ديگه خيلي بدتره.
1. گيربكس احتمالا گير بياد( دست دوم) حالا سالم يا نه اين ديگه بستگي به فروشنده داره اما اين خودرو بخاطر ديفرانسيال جلو بودن داراي يكسري قطعاتي هست كه با مدلهاي متعارف موجود در ايران( بيوك نوا كاديلاك كاپريس و..) تشابهي نداره و همين نكته منفي به حساب مياد.
در مورد گيربكس دستي اين امكان وجود داره چون نمونه گيربكس دستي 5 دنده با اوردرايو هم براي اون طراحي و ساخته شده اما اينكه اين نوع گيربكس توي ايران پيدا بشه و سالم كار بكنه معلوم نيست. شايد بشه از امارات سفارش داد و اگر اونجا گير بياد وارد كنن.
2. فكر كنم بايد قبل از هر كاري سري به فروشنده هاي قطعات يدكي آمريكايي بزنيد( نو و دست دوم) و پيگير قطعات بشيد، قيمتها و كيفيت اونها رو بسنجيد. از صاحبان نمونه هاي ديگه كه ميبينيد و همينطور صاحب همين ماشين در مورد خريد قطعات و بازار اون سوال كنيد.
3.منظور شما از استهلاك دقيقا چيه؟
مصرف سوخت؟ دوام قطعات؟ نياز به بازديد و تعميرات مداوم؟
مسلما اگر يك وسيله درست تعمير و بازسازي بشه و به موقع سرويسهاي لازم انجام شده و به درستي از اون استفاده بكنن ، كاركرد مناسبي در حد ساختار و توان خودش ارائه خواهد داد و در غير اين صورت بهترين اتومبيلها هم بدون رسيدگي بعد از چند مدت كاركردن دچار نواقص فني زيادي خواهند شد
4.متاسفانه سيستمهاي انژكتوري خودروهاي آمريكايي دهه 80 و 90 ديگه مثل قبل كار نميكنن و در واقعا اكثر اونها بعد از سالها كار كرد فرسوده شده و با كاربراتور جايگزين شده( مثل اكثر نمونه هاي كاپريس كلاسيك دهه 80 و 90 و يا شورلت وانت S 10 )
اگر سيستم انژكتور روي اون كار ميكنه و مشكلي نداره حتما جايي براي تعميرات اون وجود داره كه بايد از صاحبش بپرسيد ولي من شك دارم كه نرم افزار اون تو ايران باشه و اگر هم پيدا بشه بخاطر منحصر بودن هزينه زيادي براي سرويس و تعميرات داره.
5. در زمان فروش هم همين وضعيت ميتونه وجود داشته باشه و خريدار موارد منفي رو در نظر بگيره و بر اساس اون تصميم به خريد بگيره. البته مسلما هميشه كساني هستند كه دنبال نمونه اي خاص ميگردن و ممكنه خريدار خوبي هم باشن بخصوص براي خودروهاي آمريكايي
در مورد حدود قيمت نميشه نظر قطعي داد و به خيلي چيزها بستگي داره كه سلامت كلي خودرو بخش اصلي اون به حساب مياد. وضعيت سند و پلاك و بيمه هم مهمه.
با جستجو در سايتهاي خريد و فروش خودرو بخصوص آمريكايي ميتونيد حدود قيمت مدل مورد نظر را پيدا كنيد اما اينهم باز قطعي نيست چون هر ماشيني داراي شرايط و وضعيت خاص خودش هست.
آقا این سپر و جلو پنجره buick park avenue
نمیشه رو پراید نصب کرد؟ آیا؟؟/
سلام دوستان عزیز
میبینم خیلی پرحوصله اید و به سوالات دوستان دیگر خوب پاسخ میدید.دمتون گرم
راستی من دارم از بی نوایی ! میمیرم اما فعلا بینوا هستم و نمیتونم نوا بخرم.
اما دارم دنبال یه نمونه مناسب میگردم واسه پولش هم دارم اقدم میکنم.
دوتا پرسش دارم. 1) یه ماشین فابریک و به اصطلاح دست نخورده خوبه یا یه ماشین تازه تعمیر؟
2) آدم بگرده توی شهر خودش ماشین پیدا کنه بهتره یا میشه به این فروش های اینترنتی اعتماد کرد؟
سلام دوستان
چرا کسی اینجا نمیاد ما رو راهنمایی کنه؟
:n16::n16::n16::n03::n03::n03:
دوست گرامي جناب hamid-r-s
پاسخ سوالات خودتون را ميتونيد با مطالعه كامل مطالب انجمن پيدا كنيد، چون سوالات شما كلي است و نميشه يك جواب قاطع و مشخص داد، زيرا اين بستگي به خيلي چيزها داره، از جمله:
وضعيت مالي و مقدار هزينه اي كه براي ماشين در نظر گرفتيد،
توانايي هاي فني و علمي شما در رابطه با تعمير خودرو و بخصوص خودروهاي آمريكايي،
دسترسي شما به منابع اطلاعاتي و فني براي پيدا كردن پاسخهاي فني خودتون و گرفتن راهنمايي براي تعميرات،
وجود تعميركاران و متخصصين فني مناسب براي انجام تعميرات گوناگون و....
دسترسي به قطعات يدكي نو و دست دوم
با توجه به شرايطي كه داريد ميتونيد متوجه بشيد كه چه نوع خودرويي براي شما مناسبتر هست و در ادامه پاسخي كلي به سوالات شما ميدم.
1. پيدا كردن اتومبيل آمريكايي( در اينجا نوا) كه واقعا دست نخورده و فابريك باقي مانده باشه خيلي خيلي سخته و البته قيمت چنين خودرويي ، اگر واقعا تميز و مرتب نگهداري شده باشه و تمام بخشها و وسائل و تجهيزات اون سالم كار بكنه، بسيار بالاست.
در مورد تازه تعمير هم نميشه نظر قطعي داد چون هر تعميري اون نيست كه بايد باشه و اگر تجارب بقيه را مطالعه كنيد متوجه خواهيد شد كه چه بسا تعميراتي كه به هيچ عنوان استاندارد نبوده و شايد ماشين رو از وضعيت خراب اوليه خودش هم بدتر كرده.
بنابراين بهترين كار پيدا كردن خودرويي است كه كمترين ميزان صدمه و مشكل را داشته باشه و البته با پايينترين قيمت هم خريداري بشه، حالا تعمير شده، بازسازي و يا دست نخورده اين ديگه زماني معلوم ميشه كه مورد را پيدا كرده باشيد و از چند و چون اون و وضعيت كلي فني و بدنه و متعلقات ديگه اون بخوبي مطلع شده باشيد.
2. پيدا كردن خودروهاي آمريكايي در هر صورت نياز به جستجوي زيادي داره تا مورد دلخواه رو پيدا كنيد.
اگر نزديك شما باشه( مثلا ر شهر محل سكونت شما و يا نزديك به محل زندگي) مسلما بهتره چون به راحتي از وضعيت اون مطلع شده و براي بازديد و معاينه و تشخيص وضعيت اون ميتونيد اقدام كنيد.
اما ممكنه مورد خيلي خاص و مناسبي هم به شما معرفي بشه كه در يك شهر ديگه باشه و اين هم مثل موارد ديگه نياز به بررسي و تحقيق داره و تفاوتي نميكنه.
اينكه در سايتهاي خريد و فروش خودرو جستجو كنيد خيلي خوبه و البته كم كم قيمتها و فرم ماشينها رو متوجه خواهيد شد كه چه مقدار سلامت و تميز بودن خودرو بر روي قيمت تاثير ميگذاره، و اگر مورد مناسب را پيدا كرديد براي بازديد مستقيم و احيانا خريد اون اقدام كنيد.
در هر صورت هيچ چيزي 100% نيست و هميشه ممكنه يك ماشين موردي هم داشته باشه و بعضي از بخشهاي اون نياز به تعمير و بازسازي پيدا كنه و اين جزئي لاينفك از اتومبيلهاي دست دوم به حساب مياد.
بيوك 111 ساله شد....
بسیار سپاسگزارم جناب آقای[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] t بخاطر حوصله و دقتی که به خرج دادید
راستش من خودم چندسال پیش یه پیکان کار کرده خریدم و به نظر خیلی ها مشکلی نداشت اما کلی خرج روی دستم گذاشت.همین چند وقت پیش هم یکی از همکارمون یه آر-دی داشت فروختش گفتم چرا فروختی گفت یواش یواش خرج هاش داشت شروع میشد گفتم بذار ردش کنم بره.
به این خاطر من هم بدبینم و فکر میکنم هر کی ماشینشو بفروشه به احتمال زیاد عیبهایی داره و هزینه هایی،اما چاره ای هم نیست و بایستی دست به کار شد.
چندتا از این نوا ها توی ایلام میبینم خیلی زیبا و به ظاهر سرحالند اما هنوز با هیچکدومشون حرف نزدم و بحث نکردم.
من به کسی که خودش ماشین داره و میاد اینترنت تا به دیگران کمک کنه اعتماد بیشتری دارم تا به دلالها یا کسایی که میخوان ماشینشونو بفروشن.
دوستایی که از قیمت نواهای تمیز دوستاشون خبر دارن یا خودشون دارن میشه قیمتشونو بگن.
مثلا یه نوای رنگ شده ی بدون چپ شدگی و تصادف سخت که وضعیت فنیش خوب باشه و تزییناتش هم مناسب،چند قیمته؟؟؟
ممنون میشم
با سلام خدمت دوستان مدتی درگیر بودم و نتونستم اینجا سر بزنم.
چند هفته قبل هم کار جلوبندی تموم شد و ماشین اومد روی چرخهای خودش.
فنربندی کاملا بی صدا شده بود و مشکلی که ماشین در تنظیم ارتفاع داشت و به صورت ضربدری کج می ایستاد هم برطرف شد و استیل ماشین خیلی میزان و مرتب شد .
با توجه به اینکه لاستیکهایی که روی فنرها بودن رو برداشتم ارتفاع جلوی ماشین کم شد و فنربندی هم نرمتر شد.
خلاصه اینکه با تعمیراتی که سری قبل روی اکسل عقب و فنرهای عقب و ... انجام شد و همچنین تعمیرات این سری جلوبندی میتونم بگم زیر و بند ماشین کاملا نو و مرتب شده.
البته 2 تا مشکل هم دارم
اول اینکه گریسی که در بلبرینگهای چرخ و سیبکها استفاده کردم گریس مبنای بنتون و تحمل حرارت 150 درجه سلسیوس بود که با اینکه روی قوطی اون نوشته بود غیر قابل ذوب ولی با کمترین حرکت ماشین مثل کره ذوب میشه.
به نظرم باید دنبال گریسهای امریکایی بگردم .
دوم اینکه با نوجه به اینکه شلنگهای ترمز جلو نو شدند چرخ سمت شاگرد هنوز نشتی روغن ترمز از محل اتصال شلنگ به کالیبر داره که با اینکه واشرهای مسی اون رو هم نو کردم ولی نمیدونم چرا هر کاری میکنم اب بندی نمیشه و باز هم کمی نشتی داره.
سگدست سمت شاگرد هم که کادیلاکی بود با نمونه نوایی تعویض شد و یه سگدست در حد نو دیگه براش نصب کردم.
در ادامه باید واشر کارتل گیربکس که خراب بود رو تعویض کنم و اخرین تنظیمات گیربکس اتومات رو انجام بدم و دیگه برم سراغ رنگ نهایی که میدونم خیلی عقب افتاده.
راستی یک سری تزیینات که ماشین کم داشت رو هم تهیه کردم که در ارسال بعدی تصاویر و توضیحات رو اینجا قرار میدم.
راستی یک خبر بد هم دارم و اون اینه که دولت تدبیر و امید کارت سوخت ماشین من رو باطل کرد و خوشبختانه من که حدس میزدم این اتفاق بیفته و سوخت ذخیره اون رو که حدود 1000 لیتر بود مصرف کردم و یا به دوستان تقدیم کردم.
کاری با سیاست ندارم و هیچ علاقه ای هم به این بحثها ندارم ولی واقعا حقش نبود که حق ما از سوختگیری رو از بین ببرن و همونطور که یک ماشین جدید داره عوارض و مالیات خودروش رو میده ما هم داریم این کار رو میکنیم .تازه خیلی خیلی هم از این ماشین ها کم استفاده میکنیم.
همونطور که در جریان ماشین بنده و سایر دوستان هستید امثال ما قدیمی سوارها که به سلامت ماشینهای قدیمی خودمون خیلی بیشتر از نو سوارها اهمیت میدیم نباید همواره توسط دولت تحت فشار باشیم .الان خیلی از ماشینهایی که سن و سالی هم ندارن و به قول دولت فرسوده نیستن دارن روغن سوزی میکنن و یا خامسوزی و با تردد حداکثری در سطح شهر هوا رو الوده میکنن.
به هر حال امبدورم روزی برسه که این چیزها در کشور ما هم جا بیفته و دیگران هم برای یه ماشین قدیمی سالم و زیبا ارزش قایل بشن...
درود خدمت دوست گرامي جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد مشكل نشتي لوله ترمز چرخ جلو به كاليپر، من هم اين مشكل را داشتم كه البته حل شد.
توصيه ميكنم يك بار ديگه توضيحات را مطالعه بفرماييد تا از تجربه من براي رفع عيب استفاده كنيد:
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=233551&page=711
در مورد نصب لوله هاي ترمز جديد براي پمپهاي جلو حتما توجه كنيد كه فرم قرار گيري واشر آب بندي سر لوله به پمپ ( كه ممكنه واشر از جنس آلومينيوم و يا مس باشه) در هر لوله فرق ميكنه. گاهي ممكنه بين سر لوله و پمپ واشر نياز باشه و يا نباشه و يا بين پيچ و سر لوله واشر يكي يا دوتا بخواد، براي فهميدن اين موضوع بايد آزمايش كنيد و در هر وضعيتي كه بعد از بستن و پدال زدن، نشتي روغن داشت، فرم قرار گيري واشرها رو تغيير بديد تا آب بندي كامل بوجود بياد. گاهي اوقات هم اصلا نيازي به واشر نداره و بدون واشر كاملا آب بندي صورت ميگيره.
در مورد گريس، احتمالا جنس خوبي نبوده و يا تقلبي بوده. من از گريسهاي ساخت شركت آترود استفاده كردم و خيلي خوب جواب داده. سري قبل هم كه براي اولين بار بلبرينگها را چك كردم از گريس ساخت شركت آسيا ژوله استفاده كردم كه اون هم خوب بود.
گريسهاي موجود در بازار اكثرا خوب جواب ميده مگر اينكه ساخت تقلبي باشه مثل گريس STP كه در قوطي هاي پلاستيكي ربع و يا نيم كيلويي هست و رنگ قرمز داره. اوئل اين گريسها واقعا آمريكايي بود اما الان همه ساخت ايران شده و مقداري چربي ( احتمالا حيواني) با رنگ و مواد نفتي( مثل گازوئيل) مخلوط ميكنن و كارايي مناسبي نداره، بجز براي گريسكاري معمولي و يا بلبرينگهايي كه در وضعيت فشار و چرخش خيلي زياد نيستند( مثل بالابرها و يا دوچرخه و لولاي درب و..)
و اما مسئله خودروهاي فرسوده و بنزين و....
ديگه واقعا يك گوش در و يك گوش ديگه دروازه شده، چون جز حرص خوردن و ناراحتي هيچ فايده اي نداره. كساني كه مسئول هستند بايد متوجه باشند كه متاسفانه نيستند...
ديروز براي معاينه فني پرايد يكي از دوستان به مركز تست فني رفتيم. ماشين اين دوست ما مدل 76 هست و از نظر من مشكلاتي داره كه بايد رفع بشه، مثل تنظيم مجدد كاربراتور، تعويض كمك فنرها، مقداري صافكاري و رنگ آميزي، تودوزي و رودري ها هم نياز به تعمير و تعويض داشت، و چند مورد ديگه.
اما به راحتي برچسب معاينه را گرفت.
ولي خدا نكنه يك ماشين آمريكايي يا كلا قديمي بياد اونجا... هرچند ممكنه بخاطر تميز بودن ماشين خوششون بياد اما يه جورايي سعي ميكنن گير بدن.
به هرحال اينهم وضعيت ما است تا در آينده چه پيش بياد.
وقتي نسل يوزپلنگ ايراني در خطر انقراض قرار گرفته و كسي مسئول نيست، ديگه واي به حال ماشينهاي ما....
سلام خدمت اساتید چندتا سئوال دارم راجع به وانت کاستوم
مدل 1975
اتاق کمپرسی داره 2 ساله که خواب بوده
10 سال تخفیف بیمه داشته الان 2 ساله که بیمه نشده
میخواستم بدونم آیا میشه موتور انژکتور سلبریتی رو روی اون سوار کرد و اینکه کمک جلو رو فعال کنم آیا این موتور جواب میده.
دوستان اگر اطلاعاتی دارن ممنون میشم که راهنمایی کنن.
می خوام اگر بشه یه offroader مشتی ازش در بیارم اتاق پشت رو هم تجهیز کنم برای مسافرت
:n16::n16::n16:
موتور 2800 سی سی سلبریتی نمیتونه قدرت و گشتاور کافی رو برای این اتاق تامین کنه و نهایتا اگه با هزار سختی بشه با یه گیربکس دیگه که نمیدونم چی بهش بخوره نصب بشه فقط میشه ازش انتظار راه رفتن ضعیف و بیهال رو داشت.بلیزرهایی رو دیدم که موتور نوا روشون نصب شده و تازه با اینکه موتور نوا گشتاور بهتری داره اون بلیزرها تک دیف هم شدن و فقط به صورت ضعیف راه میرفتن.تازه موتوری که نام بردید انزکتور هست و مشکلات تعمیرات و ... رو در ایران به دنبال داره و به هیچ وجه نمیتونه اون اتاق رو حتی از روی لبه جوب هم بالا ببره.اگه بخواهید دست کاریش بکنید و موتوری به غیر از موتور خودش نصب کنید شاید موتورهای تویوتا لنکروزر 6 سیلندر 24 والو خطی و یا خورجینی بهتر باشه که انزکتوری هستن و مصرفشون هم کمی کمتره که البته با توجه به بازار فوقالاده ای که اون موتورها دارن قیمت های بسیار بالایی در بازار ابران دارن.
در نهایت به نظر من بهتره از یه ماشین کم دردسر تر و کم هزینه تر امریکایی مثل جیب اهو استفاده کنید و دردسرهای تعویض موتور و ... رو به خودتون ندید.این ماشینی که عرض کردم هم شاسی بلند هست و هم کم مصرفتر و کم اصطحلاک تر و هم اینکه لوازمش بیشتره.
اگه از قیافه اون هم خوشتون نیاد میتونید بلیزر بگیرید که البته اون کاملا متفاوت تره و هم از نظر اندازه خیلی فرق داره و هم مصرف و...
راستی اون دوستمون هم که در مورد قیمت یه نوای سالم سوال داشتن
مطمینا اگه هم بخواهید کم هزینه کنید و هم ماشین بی خرج بخرید نمیشه انتظار داشت که قضیه هزینه های بعدی وجود نداشته باشه و مطمین باشید ماشینی که ارزونتره خرجهای اساسی و ... بعدی رو همراه داره .
به نظر من در شرایط موجود و با همه مشکلات دیگه قیمت یه نوای سالم بدون خرج اساسی زیر 10 میلیون نیست و دیگه نباید دنبال قیمتهای کم بگردید.ممکنه یه ماشینی رو ببینید و همه چیزش به طور نسبی سالم باشه و قیمت کمتری بده ولی قطعا بعد از خرید با توجه به انتظاراتی که از اون دارید متوجه میشید که همه چیزش ضعیف هست و نیاز به تعمیر و بازسازی و تعویض داره .
مثلا من یه کامارو 8 سیلندر خیلی تمیز دیدم که بازسازی کامل شده بود و فوق الاده زیبا بود و قیمتی که براش تعیین شده بود 28 میلیون بود که من با یه حساب سر انگشتی از هزینه ها و دردسرهای بازسازی کامارو متوجه شدم قیمتش به نسبت خوبه .البته معمولا میشه ماشین رو از کسانی که خودشون بازسازیش کردن با قیمت کمتر هم خرید .
خیلی ممنون از توجهتون دلیل انتخاب این خودرو هم اینه که قیمت اولیه اون پایین در میاد و دلیل تعویض موتور هم به خاطر مصرفش هست البته ماشین مورد نظر 4x4نیست وباید یه فکری به حالش کردنقل قول:
من مدت زیادی که دنبال یه ماشید دو دف ارزون قیمت میگردم وهر جا که گزینه ای میبینم سعی میکنم که یه تحقیقی دربارش داشته باشم.
حالا با توجه به سن خودرو و وضعیت فعلی که شرح دادم به نظرتون ارزش بازسازی رو داره با در نظر گرفتن اینکه همین موتور روش باشه و اینکه به دف جلو هم تجهیز بشه؟
ممنون از راهنماییتون
البته اگر پیشنهادی هم داشته باشید خوشحال میشم که اون رو مطرح کنید
در مورد اين خودرويي كه شما ديدين، نميشه همينجوري نظر داد و بايد به خيلي از جزئيات توجه كرد ، فني، تزئيناتي، بدنه، برق و خيلي چيزهاي ديگه.
اگر عكسهاي كافي از تمام بخشهاي ماشين بگيريد و اينجا بگذاريد تا حدي ميشه نظر داد چون وضعيت ماشين تا حدودي قابل تشخيص خواهد بود.
ارزش داشتن يا نداشتن براي بازسازي هم به همين وضعيت كلي ماشين، هزينه هاي مورد نياز براي تعميرات و انتظار شما از يك خودروي بازسازي شده مربوط ميشه.
ممكنه شما زياد به تزئينات و اصل و درجه يك بودن اونها توجه نكنيد و براتون مهم نباشه، و يا اينكه روي موتور حساسيت زيادي داشته باشيد و حتي بخواهيد اون رو ارتقا و تقويت كنيد.
همه اينها تعيين كننده است.
در مورد مصرف سوخت بايد بگم اگر دنبال خودروي كم مصرف براي چنين كاري هستيد( آفرود ) پس قيد آمريكايي را بزنيد. شايد همان نمونه جيپ واگنر كه جناب MJ1970 اشاره كردن مناسبتر باشه و يا حتي جيپ شهباز 6 سيلندر و يا حتي 4 سيلندر( كه البته 4 سيلندر را به هيچ عنوان توصيه نميكنم!)
وضعيت مدارك و پلاك و اينكه قابل پلاك شدن به نام شما هست يا نه، كارت سوخت و خيلي چيزهاي ديگه هم تعيين كننده است.
به كلوپ خودروهاي ژاپني سر بزنيد شايد در مورد انواع آفرود ژاپني اطلاعات بهتري به دست بياريد
پل نيومن و كرايسلر
سلام.
دوستان وظیفه ی بوبین دلکو چیه؟
دیروز یه بوبین دلکو نو جی ام خریدم.
بوبين ( و يا همان سيم پيچ) در اين نمونه از دلكو ، وظيفه اصلي ايجاد جريان الكتريكي براي تحريك مدار جرقه زني در مگنت هست كه بوسيله آهنرباي دائمي روي اون نصب شده انجام ميشه.
توضيح ساده اينه كه وقتي ميله شافت دلكو ميچرخه، راس هر بخش برجسته و ستاره مانندي كه روي شافت دلكو سوار شده ( و به تعداد سيلندرهاي اون موتور هست)از روبروي يكي از دندانه هاي آهنرباي دائمي نصب شده بر روي بوبين ميگذره( كه به اين آهنرباي دائمي كه به شكل ستاره با دندانه هاي به سمت داخل، هشت پر يا شش پر گفته ميشه، بر اساس تعداد سيلندرهاي اون خودرو)، و چون وضعيت قرار گيري قطبهاي اين آهنربا بواسطه چرخش نسبت به چند پر مرتبا عوض ميشه، يك جريان الكتريكي در سيم پيچ و يا همان بوبين بوجود مياد كه به مگنت و يا همان سيستم الكتريكي اس ام دي ( به اصطلاح خرچنگي) وارد شده و با تحريك اون باعث ميشه تا فرمان به كوئل داده شده و كوئل هم متعاقبا القاي الكتريكي لازم را براي ايجاد جرقه در سيستم احتراق و شمعها بوجود بياره و در نهايت توسط چكش برق و درب دلكو و واير شمعها به شمعها برسه.
اينجا نمونه ساده شده مدار نشون داده شده
نماي بوبين و شش پر در دلكو اتومبيل 6 سيلندر( بدون شافت)
شافت دلكو با ستاره هشت دندانه نصب شده روي اون ( بدون بوبين و هشت پر) مربوط به خودروي 8 سيلندر. البته اين مدل دلكو داراي بوبين ساده تري هست.
اينجا هم دو نمونه شافت دلكو شورلت ديده مشه كه پاييني داراي بادامك براي استفاده در دلكوهاي داراي پلاتين بوده، و بالايي داراي ستاره چند پر هست كه در نمونه هاي مگنتي استفاده ميشه.
نوك برجسته اين ستاره و چند پر با همديگه نبايد تماس داشته باشه و در غير اين صورت دلكو عمل نميكنه. ستاره نصب شده روي شافت دلكو نبايد ضربه بخوره يا كج بشه در غير اين صورت كاركرد درستي نخواهد داشت.
خیلی ممنون جناب کامارو بابت توضیحات.
فقط یه چیزی رو دست متوجه نشدم اونم اینکه بوبین 6 سیلند ربا 8 سیلندر فرق داره آیا؟
ببخشید پست تکراری شد.
چرم سقف بیوک رو کندم اینم وضعیتش:
ماشین رو بردم صافکاری یکم رو رنگی کار داشت انشاالله بعد صافکاری میبرم چرم سقفش رو درست کنم.
از نظر اندازه و طرح ظاهرا تفاوتي نداره بجر همان آهنرباي نصب شده روي بوبين كه داراي زائده هايي نوك تيز هست و در شش سيلندر و هشت سيلندر اين زائده ها بر اساس تعداد سيلندر تعيين ميشه.
اين نمونه شش سيلندر هست و تعداد دندانه هاي آهنرباي اون 6 عدد
و در اينجا نمونه هشت سيلندر كه آهنرباي اون داراي هشت دندانه است
سقف رو اگر پوسيدگي چندان زيادي نداشت ميتونيد با مقداري فايبرگلاس هم ترميم بكنيد و دردسر صافكاري و حرارت و جوشكاري و صدمه خوردن به تودوزي سقف و ...نداشته باشيد.
................
سعي كنيد از عدد 1 تا 500 ، در مدت 30 ثانيه بشماريد،
امكان پذير نيست....
اما شركت فورد اين كار را انجام داد !
تعداد 500 دستگاه فورد ماستنگ مدل 2015 كه براي نمايندگيهاي اروپا در نظر گرفته شده بود، در مدت كمتر از 30 ثانيه پيش فروش شد !!!
تشکر جناب کامارو.
بوبین دلکوی من توی جعبه است و دربش پلمپه دلم نمیاد بازش کنم.از روی شماره فنی میتونم تشخیص بدم 6 یا 8؟
سقف رو نشون تودوزی کار دادم گفت با قایبر برات درستش میکنم.
هزینه سقف با فایبر و چرم درجه 1 گفت 400 تومن.البته این بهترین تودوزی کار اصفهانه جاهای دیگه ارزانتر همن انجام میدن.
اقای حجازی با این عکسایی که از این بیوک زرد گزاشتید کاملا داغونمون کردید:n11:
به طور خیلی شدیدی من رو یاد نوای زرد قبلیم انداخت اخه اونم همین رنگی بود (عین عین همین بود و زرد قناری بود) و من مثل اب خوردن از دستش دادم .
این بیوک هم خیلی قابلیت داره و بکره و سقفش هم خیلی سالمه (به نسبت سایرین)
قیمت جرم سقف هم تو تهران 200 تومانه (از همین فابریکهای پارس خودرویی که البته احتمالا با فایبر کاری و نصب این قیمت رو میگیره.
صد در صد شماره شناسايي داره و قابل تشخيص هست، مثل وين كد بدنه. به نظرم اگر توي نت سرچ كنيد سايتهاي زيادي پيدا بشه كه با دادن شماره، قطعه را شناسايي بكنن.
عمر اين قطعه خيلي زياده و معمولا به راحتي خراب نميشه مگر اينكه حرارت مستقيم آتش و يا ضربه شديدي به اون وارد بشه كه سيم پيچ قطع شده و جريان القايي عبور نكنه.
فيوز دلكو و مگنت هم توي ماشين داشته باشيد بهتره.
در مورد چرم سقف، مهمترين كار اينه كه بخوبي آب بندي بشه تا آب زير اون نفوذ نكنه.
و براي دوام و ماندگاري بيشتر بايد هرچند وقت يكبار به خوبي پوليش و واكس بخوره( واكسهاي مخصوص لباس و كت و كاپشن چرم و جير) تا از خشك شدن و ترك خوردن اون جلوگيري بشه.
اين كار رو اگر از روز اول انجام بديد خيلي روي دوام و عمر چرم تاثير داره، درست مثل داشبرد و رودريها.
خیلی ممنون محمد جان قابل دار نیست.
نوای شما رو دیدم واقعآ حیف بود.
این بیوک هم کامل بدون رنگه البته رنگش خط و خش داره ولی یه نقاش حرفه ای سراغ دارم که ماشین رو خش گیری میکنه عیییییین اولش.
راستی چرم ماشین من فابریکش چه رنگی بوده؟کرمی یا شکلاتی؟تودوزی کاره گفت فابریکش شکلاتی بوده.
جناب کامارو پارت نامبرش رو زدم تو سایت ای بی خوشبختانه مال 8 سیلندر قیمتش هم جدود 60 دلار زدن!
چرم رو که انداختم و ماشین رو واکس و پالیش و قلم گیری کردم تصمیم دارم دیگه ماشین رو زیاد کارواش نبرم هم برای چرم و هم برای رنگ ماشین چون دیگه پوشش رنگ ضعیف شده.
سلام دوستان یه سوال داشتم آیا میشه بجای شیفتر اتومات نوا شیفر خلبانی یا مثل شیفتر الدزمبیل گذاشت ؟یا چیزی هست که راحت بهش بخوره؟
در مورد چرم سقف من تا حالا بیوک زرد ندیده بودم و به همین دلیله که دقیقا نمیدونم کرم باید باشه یا شکلاتی!
اما به نظرم اگه رنگ چرم سقف کمی نسبت به رنگ ماشین مختلف تر باشه نمای بهتری داره و به نظرم همون شکلاتی که استادکار بهتون گفته شیک تر میشه.
بله با اعمال تغییرات میشه خوروندش ولی من تجربه ای ندارم در این مورد.
من وقتی ماشین خودم رو اتومات کردم شیفتر رو مثل کاپریس اوردم روی فرمون و بدم نمیاد یه صندلی یک تکه سالم هم چاشنیش کنم(کلا اینجوری برام جذابتره).
البته سلایق مختلفه ولی به نظر من هم کنسول استاندارد نوا و بیوک کسل کنندس!
البته پیدا کردن کنسول و دسته دنده سالم سنچوری(که تو خلبانیها کلاسیک و زیبا هست) هم کار اسونی نیست و هزینه برداره.کنسول ازمبیل رو نمیدونم چطور نصب بشه ولی سبک اتاق همین سنچوری به نوا شبیه تره(از نظر شکل و ابعاد قسمتی که کنسول نصب میشه) و احتمالا نمای خوبی پیدا کنه.
بسیار سپاسگزارم جناب آقای[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]t بخاطر حوصله و دقتی که به خرج دادید
راستش من خودم چندسال پیش یه پیکان کار کرده خریدم و به نظر خیلی ها مشکلی نداشت اما کلی خرج روی دستم گذاشت.همین چند وقت پیش هم یکی از همکارمون یه آر-دی داشت فروختش گفتم چرا فروختی گفت یواش یواش خرج هاش داشت شروع میشد گفتم بذار ردش کنم بره.
به این خاطر من هم بدبینم و فکر میکنم هر کی ماشینشو بفروشه به احتمال زیاد عیبهایی داره و هزینه هایی،اما چاره ای هم نیست و بایستی دست به کار شد.
چندتا از این نوا ها توی ایلام میبینم خیلی زیبا و به ظاهر سرحالند اما هنوز با هیچکدومشون حرف نزدم و بحث نکردم.
من به کسی که خودش ماشین داره و میاد اینترنت تا به دیگران کمک کنه اعتماد بیشتری دارم تا به دلالها یا کسایی که میخوان ماشینشونو بفروشن.
دوستایی که از قیمت نواهای تمیز دوستاشون خبر دارن یا خودشون دارن میشه قیمتشونو بگن.
مثلا یه نوای رنگ شده ی بدون چپ شدگی و تصادف سخت که وضعیت فنیش خوب باشه و تزییناتش هم مناسب،چند قیمته؟؟؟
ممنون میشم
سلام.
امروز چراغهای بیوک رو اوراق کردم و با دقت تمیرش کردم.
حالا فقط مونده رنگ کردن خطهای نقره ای طلق.