سلام
ببخشید دوستان لایزر تعطیل شده با اسیاتک یکی شده؟؟
Printable View
سلام
ببخشید دوستان لایزر تعطیل شده با اسیاتک یکی شده؟؟
سلام اره دو سه ماهی میشهنقل قول:
سلام دوستان این درسته که آسیاتک اجازه اتصال اتومات نمیده و حتما باید تو حالت Bridge متصل بشی!!!! آخه من میخوام به کنسول xbox تو حالت اتومات اینترنت برسونم!!!
نه... PPoE هم داره.
ممنون از جوابتون میشه بگید مقدار VPI , VCI و همچنین Encapsulation چی باید باشه تا اتومات شه؟
دو تای اولی 0 و 32 ولی سومی رو نمیدونم . برای اینکه از حالت bridge برید به ppoe باید مودم رو ریست کنید . (15 ثانیه دکمه ریز پشت مودم رو نگه دارید)نقل قول:
دوستان صادقانه بگید ...
آسیا تک بهتره یا 1) نوین نت 2) شاتل 3) پارس آنلاین ؟!
4) مخابراتنقل قول:
مخابرات دارم ... سرعتش افتضاحه ...
نامحدود 128
آسیاتک ک افتضاح شده ! :9:
خفن موافقم بات، مثل اینکه دو سه نفر جدید ثبت نام کردن. ترکیده، روزی بیشتر از 50 بار قطع میشه، پینگش اصلا ثابت نیست، پکت لاس در حد تیم ملی سرعت کم.نقل قول:
پشتیبانی افتضاح:
اینترنت قطع شد زنگ زدم گفتم : "اینترنت قطع و وصل میشه"، یه لحظه وصل شد گفت الان که وصله هر وقت قطع شد زنگ بزن. 5 ثانیه بعد قطع شد زنگ زدم ولی گوشی رو قطع میکرد پدر...:27:
سلام.از دوستان کسی هست که از سرویس های نامحدود آسیاتک استفاده کنه؟(128 نامحدود،بیشتر منظورم هست).کیفیتش چجوری هست؟سرعت دانلود؟آپلود؟ پینگ؟ضریب اشتراک 1به چند هست؟واسه یکی از آشنایان میخوام تهیه کنم.تشکر
ضریب اشتراک با اینکه آسیا تک عنوان میکنه که 1 به 8 است اما 1 به 10 محاسبه میشه.نقل قول:
کیفیت میره و میاد مثل همه شرکت های ارائه دهنده سرویس پرسرعت.
از لحاظ سرعت شما مثلا 512 رو تقسیم به 10 کن = 51 توی 1 = 102 .
کلا نامحدود اونم از 512 به بالا قیمتش سرسام آوره و اصلا هیچ ارزشی هم نداره اینو کسی میگه که چند ساله خوره سرویس های پرسرعت توی شبکه های مختلفه .
دوستان برید هر چی میخواید ترافیک بخرید تا ارزونه. هر گیگ 2100 تومن به مناسبت نمیه شعبان.
من 5 گیگ خریدم 10500.
می ارزه.
منم سه گیگ خریدم 6 خورده ای :)
این طرح همیشگی باشه خیلی خوب میشه
با توجه به چیزی که من می دونم VPI=0 و VCI=35 هست نه 33.... حالا باز شاید تو شهر های مختلف فرق داشته باشه ولی فک نکنمنقل قول:
ببین چقدر دزدن که روی هرگیگ اینقدر میخورن هرچند با همین 2500 هم خیلی به جیب میزنن.
اون که آره
واقعا دزدن خیلی براشون تموم بشه 1500 برای هر گیگ تازه زیادم گفتم ;)
دوستان قبلا یه قسمت توی سایت اسیاتک بود که ریز مصرف رو میدیدیم.الان کجاست؟؟؟؟هرچی گشتم پیدا نکردم....
report.asiatech.irنقل قول:
سلام از بچه های اهواز کسی آسیاتک داره بگه وضعیتش چطوره؟ خوبه ازش بگیرم؟ (مرکز آزادی هستم)
سرعت روزا، شبها، قطعی و...
2048 میخام بگیرم
روی همین 2048 میبندن یا دان استریم رو بالاتر میبندن؟
ممنون
2 شبه با سرویس 1 مگ دارم شبی 300 مگ دانلود میکنم :grrr:
این آخه چه وضیه....؟
من یه سرویس 256 گرفتم که روزا سرعتش تا 70 ام میرسه ولی همین که ساعت 2نصف شب میشه یک دفعه سرعتش شدید کم و بین 10تا 15 می مونه ونهایتش 20 میشه؟
سلام
بچه ها من تازه از اسیاتک سرویس گرفتم
از کجا می تونم حجم و کارکردمو چک کنم؟
در آسیا تک سرعت شبانه هر سرویس سرعت واقعی اون سرویس شماست. الان که سرعت شما 256 که تقسیم به 10 = 20نقل قول:
یعنی همین 20 رو که میگی سرعت واقعی و نهایی شما خواهد بود
سلام . رکورد سرعت اینترنت توسط دوست من که از آسیا تک اینترنت میگیره شکسته شد .
من خودم مبین نت دارم سرعت دانلودم 136 هست ولی دوستم سرعتش 2.000.000.000 هست .
عکسش از دانلود کردنش گرفتم ببینید.(فقط اونایی که بیماری قلبی دارند نگاه نکنند )
من 50 تومن میدم و اون 13 تومن حالا خودتون مقایسه کنید قیمت و سرعت .
دانلود در روز انجام شده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این سرویس منه
یه سوال این حجمی که خودت می خری اگه بمونه به سرویس بعدی منتقل می شه
من قبلا" پارس آنلاین داشتم اینجوری بود :دی
نه دیگه به دوره بعد منتقل نمیشه پس همشو استفاده کن تا قبل اینکه سرویست تموم شه :دینقل قول:
سلام دوستان من میخوام از اینجا سرویس بگیرم.اگر 128 بگیرم سرعت روزانه و شابنه چنده؟اگر وسط ماه ترافیکم تموم بشه میتونم از همون جا اینترنتی بخرم یا باید برم بانک و این مکافات؟و اینکه هر چقدر دانلود بکنی محدود میشی مثل شاتل یا نه.
ممنون
سلامنقل قول:
سرعت روزانه تا 4 مگ بسته شده یعنی تا 400 هم دانلود میتونی بکنی
شبانه هم واقعی یعنی همون 15-16
همون اینترنتی میتونی شارژ کنی
قسمت اخر سوالتم متوجه نشم
هر سرعتیش روی 4 مگ هست؟نقل قول:
توی شاتل وقتی در ماه تا یه حد مشخصی بیشتر دانولد کنی سرعت 2 مگ هم داتشه باشی حتی سرعتت میره روی 2-5.بعد از 2 هفته میره.همچین چیزی که توی آسایتک نیست؟
در ضمن اگه میهش آدرس ساتیش رو بدید.
نه همچین سیستمی نداره.نقل قول:
asiatech.ir
گوگل آیا؟ :biggrin:
منظورت همین سرویسهای حجمیه دیگه؟نقل قول:
برای من از دیشب 70 کیلوبایت در ثانیه
یعنی حدود 4 تا 4.5 مگابایت در دقیقه. حدود250 مگابایت در ساعت
2مگش شبا میشه 70 ؟نقل قول:
این که از سرعت واقعی هم خیلییی پایینتره!
512 باید این حول و حوش باشه واقعیش!
الان من رفتم تو ساتیش ننوشته سرعت ---- فقط نوشته حجم.سرعتش چنده؟
در ضمن کدوم ضریب اشتراک رو بگیرم؟
آسیا تک برای کسایی خوبه که از ساعت 2 تا 7 صبح احتیاج به اینترنت ندارند.
اسیاتک برای افرادی خوبه که 128 سرعتش بین 40 تا 50 هست و باز هم گلایه ای ندارند.
این تجربه من بعد از یک سال adsl اسیاتک هست.
من نمیدونم آسیاتک تو بعضی مراکزش چیکار میکنه.نقل قول:
ولی من:
1) اینترنت شبانه ام سرعتش کمتر از روزانه اس ولی قطع نمیشه و اینقدر با کیفیت هست که الان 3-4 شبه، هر شب حدود 8-9 ساعت از ساعت 2 تا 10 صبح فقط آنلاین بازی میکنم با پینگ 190-200 به سرور APB.
2) سرعت 40-50 از سرعت 256 هم بیشتره. اگر خیلی بیشتر میخواید باید برید شاتل که شبانه صافکاری راه میندازه و محدود میکنه.