نقل قول:
سلام دوست من.
امکان نصبش روی موتور EF7 هست.
اما بهترین کار اینکه از آپکو هم سوال کنی تا مطمئن بشی.
نقل قول:
سلام دوست من.
امکان نصبش روی موتور EF7 هست.
اما بهترین کار اینکه از آپکو هم سوال کنی تا مطمئن بشی.
پس باید مصرف سوخت رو هم خیلی ببره بالا. در حد یک موتور مثلا 2500 سی سی.نقل قول:
مزیت توربو شارژ همینه که رو مصرف سوخت تاثیری نداره چون کارش اینه که هوای بیشتری به موتور وارد کنه و کاری به بنزین نداره.نقل قول:
ام جی هم با موتور 1800 توربو می تونه به اندازه ی یک موتور 2400 قدرت داشته باشه.
توربو شارژ یا باید به صورت فابریک و کارخونه ای روی موتور قرار بگیره یا اگر کسی خودش می خواد اضافه کنه بیشتر روی موتور های کاربراتوری جواب میده.نقل قول:
امکان نصب توربو شارژ روی EF7 هم سخته و هم بازده خوبی نداره و همین طور هزینه زیادی هم خواهد داشت.
با سلام
تندر 90 فول يا مزدا 323 مدل 85 تر تميز؟ ميدونم قيمت هاشون هيچ ربطي به هم ندارن ولي صلاح در چيه؟ خريد تندر صفر يا مزداي 5 سال كار كرده؟
نقل قول:
مزدا 323 تیپ 5 دنده اتوماتیکش رو اگر گیر بیاری خیلی عالیه
مزدا تمیز گیر بیاری که دست آدم با انصاف بوده باشه اصلا 5 سال کارکردش
به چشم نمیخوره چون ماشین سخت کار و مقاومی هست.
و نسبت به تندر برتری داره.
اگر گیرت نیومد تندر 90 فول هم ماشین خوبیه.موتور و گیر بکس عالی و قدرت و شتاب مناسب داره.
هردو خودرو از نظر فضای کابین مشکلی ندارن.
من واقعا دارم میگم تندر!! خیلی عالیه هندلینگش حرف نداره. مصرفش خوبه کم هزینه هست . از همه مهمتر ایمنیش مثال زدنیه.نقل قول:
سلام دوستان
پژو 206 صندوقدار V8-کلاس2 / منظور از کلاس 2 چی هست؟ چه تفاوتی با کلاس های دیگه داره؟ اصلا کلاس های دیگه از مدل v8 وجود داره؟
نقل قول:
V8 کلاس 2 نسبت به 206 V20 که مبنای 206 های SD هست یعنی :
كولرقابل تنظيم،راديوپخش با CD،آئينه هاي برقي،شيشه بالابربرقي عقب،زيرسري هاي عقب، كيسه هوا
که البته این کلاس ها زیاد مورد توجه قرار نمیگیره و کسی توجه نمیکنه مهم هم نیست.
مثلا الان دیگه تمام 206 ها با با 2 ایربگ و رادیو پخش CD عرضه میشن.
الان مدل v20 با v8 فرقش روی موتورش هست و اپشن های هردو یکسان هست در تمام موارد؟؟نقل قول:
و این درسته که مدل v20 تو جاده کم میاره؟؟ برای مسافرت و خارج شهر؟
دوستان یه سوال دیگه نمایندگی می گفت که 206 دیگه به صورت قسطی نمیدن!! و شرایط 206 فقط نقدی شده !! ولی ازلان از سایت خرید اینترنتی چک کردم وجود داشت هنوز طرح رنگین کمان برای 206 !! سایت اشتباه می کنه یا نمایندگی؟؟!!
حرف نمایندگی درسته و 206 در حال قسطی نداره و تا چند ماه دیگر هم تولیدش متوقف خواهد شد و جایش را به رانا میدهد (تقریبا تا پایان نیمه اول سال 91)نقل قول:
V8 در موارد زیر متفاوت هست:نقل قول:
موتور TU5
سیستم تهویه دیجیتال
سیستم ترمز EBD و EBA
شیشه های عقب برقی
آینه های برقی
بالشتک صندلی عقب
بلندگو برای درب های عقب
V8 رو در انواع سفارشی و لیمیتد میتونید انتخاب کنید
این موارد رو V8 داره اما V20 نداره.
دوست عزیز 206 ماشین شهر هست و بدرد سفر های جاده ای مخصوصا طولانی نمیخوره.نقل قول:
مخصوصا V20 که با موتور TU3 با حجم 1400 هست. این حرف رو هر کسی که 206 داره می تونه تایید کنه
206 صندوقدار حجم صندوق عقبش 400 لیتر هست که نسبت به سمند 100 و ال 90 110 لیتر کوچک تره اما برای یک مسافرت نهایتا 2 نفره کافیه اما برای یک خانواده ی 4 نفره مشکل ایجاد میکنه.
206 قطعا با کیفیت ترین خودروی ساخت داخل است و برای یک خانواده ی جوان 2 نفره بهترین گزینه هست اما برای بیش از 3 نفر نه.
فضای پای 206 عینا از پراید هم کمتره و اینو می تونید همین امروز هم امتحان بکنید.
سرنشینانی که در ردیف عقب می شینند قطعا در مسافت بیش از 50 کیلومتر دچار زانو درد خواهند شد و همین طور در 206 با کمبود عرض هم برای جا دادن 3 نفر در عقب دچار مشکل خواهید شد.
با توجه به بودجه ی شما من
تندر 90 فول
سورن ای ال ایکس
رو پیشنهاد می کنم که از لحاظ موتوری و قطعات من تندر 90 فول رو پیشنهاد میکنم و از لحاظ رفاهی و راحتی در رانندگی سورن ای ال ایکس.
ببخشید من زیاد سوال می کنم :20:
تندر 90 تنها مشکلی که همه رای خرید رو میزنن میگن خوب نیست میگن دید عقبش داغونه و خیلی بده !! از نظر ظاهری که درست میاد !! حالا خواستم ببینم ایا واقعا دید عقبش اینقدر مشکل داره؟؟
اره دید عقب ال90 واقعا خیلی بده در هنگام پیچیدن هم ستون سقف بزرگ جلو دید جلو رو هم کم کرده.نقل قول:
اما با حداکثر 50 هزار تومن هزینه می تونید سنسور پارک عقب رو رو ماشین بزارین که مشکل رو تا حد زیادی بهبود میبخشه.
چرا ایران خودرو فروش دهه فجر رو راه نمی ندازه؟
نقل قول:
آخرین خبر از نمایندگی داشتم گفتن از 20 بهمن شروع میشه.
میگن میخواد ایران خودرو قیمت ماشین ها رو افزایش بده راسته؟؟نقل قول:
بله با این وضع بازار وبالا پایین شدن دلار+تحریم=بالا رفتن یک سری از محصولات
سلام ، میخواستم ببینم شرایط خرید اعتباری برای مگان هست ؟
سلام . میخواستم بدونم تا 15 میلیون به نظرتون چه ماشینی میشه خرید . واسه دانشگاه و اینجور چیزا دیگه :دی
جوان پسند باشه و بشه اسپورتش کرد ! :21:
هم دست دوم هم نو فرقی نمیکنه نظراتتون رو بگید ممنون .
البته ملاک های شما جوون پسند و اسپرت کردننقل قول:
خودروهای صفر کیلومتر میشه 206 تیپ 2 - پژو 405 SLX با موتور TU5 - تندر 90 E2
خودروهای کارکرده پژو 206 تیپ 5 - پژو 206 SD V8
سلام .بله شرایط اعتباری داره ولی فقط برای مگان 2000 اتوماتیکنقل قول:
از شرایط جدید دهه فجر اطلاعی ندارم .
---------- Post added at 10:59 PM ---------- Previous post was at 10:57 PM ----------
نظر من هم 405 SLX و 206 تیپ 2 است.نقل قول:
البته بین خودمون باشه واسه کارای دانشجویی:40: با این حدود قیمت هیچی بهتر از 206 جواب نمیده:31:
دوستان این قیمت هایی که سایت فروش اینترنتی ایران خودرو اعلام میکنه برای همه جا ثابته؟ یعنی برای شهرستان باز هزینه جدا می گیرن برای حمل از تهران تا شهرستان علاوه بر این؟؟ یا همون قیمت تحویلت میدن؟
نقل قول:
قیمت هایی که شرکت اعلام میکنه برای تمام کشور ثابت هست و شامل هیچ هزینه دیگری نمیشه.
دنبال يه مزدا 323 تر وتميز هستم ترجيحا تيپ 3 يكي دو هفته اي هست كه آگهي ها رو زيرو رو ميكنم تميزاش اكثرا دست دلالاس كه قيمت هاي فضايي ميگن چاره چيه؟
تهران بورس نمايشگاههاي ماشينش كه بشه اينجور چيزي توشون پيدا كرد كجاست؟
نقل قول:
نهران خیابان مطهری
عباس آباد
شریعتی
فکر کنم سری بزنی بد نیست.
با سلام و تشکر از دوستایی که زحمت جواب و میکشن ، سوال من اینه که با 5/500 تا نهایت 6 ملیون شما چه ماشینی پیشنهاد میکنید؟
1- ضمنا پراید 141 مدل 86 بدون رنگ بدون بیمه فنی سالم چند می ارزه الان که بهمن 90 هستیم؟ 141 دوگانه سوز کارخانه ای
2 -ایراداتی که در مورد 141 میگن مثل بدفروش بودن و مشکل دید عقب و لرزش عقب تا چه حد درست است؟
3 -و سمند 80 چند می ارزه فنی سالم دو طرف رنگ عقب و جلو پلمپ؟ با 6 سال خواب ماشین
ممنون میشم منو راهنمایی کنید
سلام و دست درد نکنه به دوستان خوب
1- با 5/5 ملیون تا 6 ملیون چه ماشینی پیشنهاد میکنید؟
2- 141 مدل 86 اسفند ماه دوگانه کارخونه بی رنگ تمیز موتوری سالم اما بدون بیمه چند می ارزه؟
3- سمند 80 بغل رنگ موتور سالم با 6 سال خواب چند می ارزه؟
سلام دوست گرامی.نقل قول:
سمند مدل 80 نداریم اصلا . شمند از سال 81 هست.
با این بودجه بهترین ماشین پراید هست.
پراید 141 مدل 86 قیمت 6000000 تومان
اقا محمد بسیار ممنونم از لطفت
در واقع من 141 رو بدون بیمه پرسیدم گفتن باید بین 5/200 تا 5/400 بخری اینجاکه اینطور گفتند!
مورد دیگه اینکه ایا اشکالاتی که در مورد 141 میگن لرزش در عقب ، دید نامناسب، و بخصوص بد فروشی تا چه حد درسته؟
در مورد سمند ببخشید که من انقد نا اگاهم همون 81 چند باید باشه؟
دوستان من میخام یه مگان سفید 1600 بخرم هرجا زنگ میزنم نمایندگی پارس خودرو همه میگن نیست 2000 داریم من میخام بدونم از کجا میتونم بخرم کسی تلفنی از جایی داره که صفرشو داشته باشه بعد الان تو چه قیمتیه صفرش . بعد نظرتونم راجبه مگان بگین اصلا ماشین خوبی هست .
نقل قول:
از لطفت بسیار ممنونم اقا محمد ، بی سوادی ما رو ببخشید:31:
همون سمند 81 چند قیمت داره؟
دوم اینکه ایرادات 141 از قبیل فروش بد و سخت فروش رفتن:18: ، لرزش در عقب ماشین ، دید نامناسب عقب و موارد این چنینی تا چه حد درست است ؟ممنونم:20:
با سلام ، والا من چند روزی هست دنبال مگان برای دوستم هستم فقط 2000 موجود هست ، قیمت کارخونه 1600 سی سی 27.800.000 توماننقل قول:
مگان یکی از خودروهای فوق العاده خوب جاده های ایران هست ، ماشینی نرم با سرعت و شتاب عالی و درعین حال کم مصرف . ایمنی بالا ، بدنه کامپوزیت و زیبایی منحصر به فرد چراغ ها و نمای جلو هم گویای خودروی مناسب و به روز بودنش هست .
تا به حال من به کسی بر نخوردم که از این ماشین بد گفته باشه و همه خیلی راضی هستن و واقعیت هم همین هست .
مگان 2000 با 1600 از نظر سرعت نهایی و شتاب تفاوتی ندارن . اما هنگام کولر گرفتن از موتور و سنگین شدن ماشین در مسافرت قدرت و برتری مگان 2000 مشخص میشه .
موفق باشید .
من بدجور دنبالشم که بخرم اگه کسی جاییو سوراغ داره بگه تا بخرم ممنون میشم . بعد من فرانسویشو میتونم ایران گیر بیارم یا نه یه رویاست .
مگان تولیدی ایران به اسم مگان 2 شناخته میشه و سال 2009 تولیدش متوقف شد و بجاش مگان 3 در حال تولید هست . در حال حاظر ترکیه قطعات مگان رو تامین میکنه و در ایران منتاژ نهایی میشه . اما در کل مگان فرانسوی هست . از این نظر خیالتون راحت باشه .نقل قول:
قیمت صفر 1600 مگان 31میلیوننقل قول:
من یکی از رفقام از همین 1600ها داشت واقا تو این رنج قیمت معرکست مخصوصا فرمان خیلی خوشدور وخوبی داره
باش 190تا میرفتیم واقعا نرم وتعادل هم عالی بود
درست هست ، من قیمت نمایندگی رو عرض کردم با تحویل 15 روزه . 27.800.000نقل قول:
اقا پویا نمایندگی هست که بفروشه تو تهران یا کرج من میخام ثبت نام کنم تا بیاد چون 31 تومن ندارم ممنون میشم اگه کسی داره بهم بگه شماره نمایندگیشو .نقل قول: