با سلام به دوستان عزیز
پخش کنوود پایین تر از مدل 7016 چی پیشنهاد می کنید؟
با سپاس
پیروز و پاینده باشید
با سلام به دوستان عزیز
پخش کنوود پایین تر از مدل 7016 چی پیشنهاد می کنید؟
با سپاس
پیروز و پاینده باشید
سلامنقل قول:
شديدا تائيد ميشه.هر دو واقعا شاهكار هستند.البته 962 جديد هم امده ولي كارتون سبزها اصل سوئدي هستند و عالي.ولي فوكال جعبش طوسي رنگه و به هيچ عنوان هيچكدام تقلبي ندارن
سلام دوستان
يه جفت باند مارشال مدل me -340
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند مي ارزه؟
سلامنقل قول:
كامپوننت 13 زياد صداي جالبي نداره،فشار هم روش زياده اگر بتوني 16 بگيري بهتره.
براي استيج عقب ميتونم بدم برات كيك پنل بسازن و كامپوننت 16 بگيري.يه ساب 10 يا 12 هم تو يه باكس سيلد كوچيك تو صندوق كافيه.البته من سليقه موزيك گوش كردن شما رو نميدونم ولي پيشنهادي كه دادم براي سيستم SQ هست.
نمونه كار رو ملاحظه بفرمائيد:
سلامنقل قول:
1-اسپيكر خوب كه دوستان فرمودند و به حق مدلهاي عالي رو معرفي كردن.962 ووفرشكاغذيه و بهترين كيفيت رو كاغذ ميده.فوكال هم يكي از بهترين برندهاي اسپيكر ساز هست و نياز به تعريف نداره.
2-آمپليفاير به خاطر داشتن كراس اوورهاي قويتر و همينطور با توجه به اينكه قدرت بيشتري رو به اسپيكر ميرسونه بودنش بهتر از نبودنش هست.
3-اگر نياز به Low Bass و اجراي فركانسهاي زير 70 نداري نه نيازي به ساب ووفر نيست. اسپيكر بهتر از ساب فركانسهاي بالاي 70 رو ميزنه.
در كل
يك جفت اسپيكر بيضي 2way +يك جفت كامپوننت 16cm و يه امپليفاير 4 كانال خوب ميتونه نياز SQ شما رو برطرف كنه.
ديگه كمتر از 7016 نگير.نقل قول:
هذيونيت 8016 كنوود
يسوال و يك راهنمايي از دوستان و اساتيد محترم داشتم
يه مفازه اي اطراف شهر ما هستش كه كنوود 8016 ذو ميگه 210تومن ؟؟!!با گارانتي و غيره!!
جالب اينجاست تمام فروشند هاي اطراف 320ميگن
از فروشندهاي ديگه ميپرسم ميگن نميدونيم شايد ميخواد اتيش بزنه به ماش تا اونجايي ام كه ميدونم همگي ميگن كنوود تقلبي نداره ولي فروشنده هاي ديگه ميگن شايد كابل و كنترل و غيره رو اصلي نندازه
حالا بنظر شما صلاح هست بخاطر صد تم اين ريسك و انجام بدم و ازش بخرم 8016 رو يا نه ؟؟؟
و درضمن اگه ممكنه دوستان راهنمايي كنيد كه داخل جعبه بجز هديونيت ديگه چي قررا داره مثل كنترل و غيره راهنمايي كنيد ممنون ميشم راستش نميخوام كاري كنم پشيمون شم
من امروز بلاخره دل رو زدم به دریا و 8016 خریدم 290 با گارانتی یکساله که از فروردین 91 آغاز میشه . فردا نصبش می کنم
پنلش خیلی خوشگله . باند هم خریدم
ممنون از دوستانی که راهنماییم کردن
دوستان ساب فری ایر 12 اینچ سراغ دارین ؟
سلامنقل قول:
از نظر قيمت نميشه 100% گفت كه مثلا طرف ميخواد متعلقات رو جابجا كنه شايد خريد قبل يوده و ادم منصفي هست.بهتره شما هموني كه 320 ميگه رو بري ببيني كاملا و بعد بري اون ارزونه رو هم ببيني اگر ديدي يكيه ازش سوال كني كه چرا ارزون ميده.ضمنا تو ابتداي دفترچه اش متعلقات داخل جعبه رو نوشته.
امير جان فكر كنم DLS oa12 باشه اگر هنوز نفروخته باشه جنس ووفرش كاغذه .هم ميشه فري بستش و هم تو باكس.قيمتش هم گفته بود بهم 160 تومن.سري قديم هستش.نقل قول:
اتفاقا همون جا به خودش گفتم كه همگي ميگن 320گفت دوست داري 320 ببر 7016 رو هم 190 ميگفت گفتم شايد هديونيتي داره كه مشكل داره بخواد بندازه ظاهرشم سالم بود حتي گارانتي داشت داره دلو ميزنم به دريا ميرم ازش ميگيرم تا ببينم چي ميشهنقل قول:
مرسي بابت راهنمايي
بهترین سیستم صوتی با 300 تومن برای النود چی میشه نصب کرد ؟ آیا آمپ هم نیاز داره ؟
سلام
من یه هفته ای یه پراید برداشتم و از پخش و آمپلی و ... هیچی نمیدونم:31:
می خوام یه چیزی ببندم که کیفیت و بیسش عالی باشه یه کم که صداش رو بالا ببرم به خس خس نیفته!
حدود 350-300 تومن هم میخوام هزینه کنم
لطفا هرچی که لازمه (هدیونیت و باند و...) معرفی کنید
ممنون
سلام دوستان.
بنده میخوام برای ال 90 یک جفت باند بگیرم و ایشالا ماه بعد هم یک دونه پخش بگیرم.
برای باند نهایتاً 150 پول دارم و برام بیشتر کیفیت و شفافیت صدا مهمه(که سر درد نگیرم) و در درجه ی بعد بیس میخوام...
پخش هم که ماه بعد میخوام بگیرم و نهایتاً تا 200 تومن پول خواهم داشت.
لطفاً چند پیشنهاد بدید که از سردرگمی بازار و حرف های زد و نقیض فروشندگان خلاص بشم.
مرسی.
JVC R416 مولتی کالره؟؟؟
اگه آره لطفا بگین چجوری رنگاشو عوض کنم؟؟؟!!!
مرسی
هدیونیتهای JVC نسبت به پایونیر و کنوود چطوره ؟ دوستانی که دارن راضی هستن ؟
نقل قول:
دوست هد های jvc به قول معروف خیلی پر کار و عمر بالایی دارن و میشه گفت تنوع کالا زیاد نداره آنچنانی اما خوشبختانه پایونر و کنوود خوب در این بازار جا دارند شما میتونید از 7016 یا 8016 کنوود که به نظر من و اساتید یکی از بهترین های کتوود هست انتخاب کنید
حمید جان یکم ارزون تر میخوامنقل قول:
مثلا بین 307 f و 3010 کدوم و میپسندی ؟ تو این رنج چیزه بهتری هست ؟
لطفا یک dvd خوب برای mvm x33 معرفی کنید
با تشکر
سلام من صدای 3010 رو تو باکس لوله ای تو هاچ بک شنیدم قلبو میلرزونه خدایی:31: :8: :18:نقل قول:
سلام
دوستان من 8016 خریدم و 4 تا سوال دارم الان
1- چه جوری با کنترلش روی آهنگ بزنم جلو ؟ یعنی مثلا از ثانیه 30 بریم به 120 !
من با خود پنل فقط می تونم اینکار رو بکنم . با کنترل فقط می تونم آهنگ رو کامل رد کنم برم یک ترک دیگه !
2- گوشی من دو سیم کارته . وقتی بلوتوث پخش روشنه فقط وقتی یکی از سیمها زنگ می خوره ( 912 ) ، بلوتوث پخش تماسها رو می شناسه و میشه از پخش استفاده کرد به اون یکی سیم که زنگ بزنید ( 935 ) انگار نه انگار بلوتوث وصل هست و پخش هیچ عکس العملی نشون نمیده !
تنظیم خاصی داره ؟
3- وقتی آهنگهای یک فولدر تموم میشه دیگه نمیشه با یک فوروارد معمولی و رفت به آهنگ اول فولدر بعدی . حتما باید فولدر رو عوض کرد . راهی هست برای اینکه با یک فوروارد دیگه فولدر عوض بشه کلا ؟
4- با کنترلش چطور میشه پنلو خاموش کرد :13: سر در نمیارم . فقط استندبای میشه
ممنون میشم راهنماییم کنید
8016
نميدنم چيكارش كردن دست به تنظيمات منو زدن يا به قول خودشون داشت9ه كار ميكرده ماشينو حاموش روشن كردن يا هرچي (دوستام)الان نه سي دي ميخونه نه فلش فقط راديوش كار ميكنه روي سي دي و فلش فقط ميزنه reading و همونطور ثابت ميمونه و بس ممنون ميشم راهنمايي كنيد
سوكت پشت هديونيت رو يكبار در اوردم باز انداختم خوب شد!!؟نقل قول:
بنظر شما هديونيت مشكل داره
يا نه اين حالت طبيعيه بعضي وقت ها پيش مياد
در ضمن با سويچ كار ميكنه يكسرش كنم بهتر نيست ؟؟
دوستان بنده یک پخش پایونیر 4250 SD از یکی از رفقا گرفتم.لطفاً منو فقط در مورد باند کمکم کنید. لطفاًنقل قول:
سلام امیر جان.سال نو رو خدمت شما و همه دوستان تبریک عرض میکنم. ایشالا سال خوب وخوش همراه با سلامتی برای همگی باشه.انشاءالله.نقل قول:
امیر جان من 3010 رو انتخاب میکنم.
بودجه؟نقل قول:
میخوام تا 200 هزارتومن یه ضبطو باند واسه ماشینم بگیرم.ماشینم پرایده 131 sx . امپلیو سابو این چیزام نمیخوام فقط ضبطو باندمیخوام. ضبطش یو اس بی بخوره بقیش مهم نیس.واسه باندها هم صدای زیاد نمیخوام بیشتر کیفیت مهمه چون صدارو کلا زیاد نمی کنم. یه ضبطو باند معرفی کنید که باهم خوب مچ بشن.دسته دوم باشه که خیلی بهترهههه.اگه کسی ضبطو باندی هم داره واسه فروش همینجا بذاره ممنونننننننننننننن
اقا حمید منتظرم:11:نقل قول:
برای 308D4
بودجه در همون نقل قولی که از خودم کرده بودم بود... 150 تومن بودجه برای یک جفت باند :20:نقل قول:
مرسی.
دمت گرم داداش . ممنوننقل قول:
سال نو شمام مبارک . ساله خوبی داشته باشی :11:
مرسی دوست عزیزنقل قول:
سلام نظرتون درباره این باند pioneer ts-a6993s چیه؟ با چه مدل ظبط ایی بهتر ست میشه؟
اینم عکس باند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام باند نسبتا خوبیه کیفیت صداش خوبه با کمی بیس
یکی از دوستام رو پراید 111 بسته بود صداش خوب بود
به جرات میگم این انجمن بی مسئولیت ترین مدیران،ناظرین و فعالین رو داره...متاسفم واقعاً.
انجمن "بازی های کامپیوتری" کجا و مدیران بی صلاحیتِ این انجمن کجا... !
ماشین من ریو هستش این باند رو انداختم
کمک لطفا :13:نقل قول:
سلام، دوستان این خروجی ساب ووفر که بعضی ضبط های گرون تر دارن مزیتشون چیه؟ واسه وصل کردن ساب به اینها هم به آمپلی فایر نیازه؟
سلام دوستان یه سیستم تصویری به نظر شما برای پرشیا که بزور خشابی به اون بخورونیم
ایا مارشال 300 تومنی یا xford 400 و یا mtx 800 و یا چیزای دیگه کدوما بیشتر ارزش دارند و یا اصلا بیخیال و با همون معمولیا سر کنم
ممنون
سلام
من یه ضبط پایونیر 3050 دارم با باند پایونیر که نمیدونم مدلش چیه اما میدونم که قدیمیه و 300 وات هست.
جدیدا حس میکنم اصلا نسبت به قبلش زیاد خوب کار نمیکنه و صداش خوب نیست . فک کنم دیگه ضبطش خیلی قدیمی شده چون دو سال پیش گرفتمش (160 تومن) .
نمیدونم ولی فک کنم باندا خوبه ولی ضبط زیاد خوب نیست.
ضبط سالمه . میخواستم ببینم چند ازم میخرن؟
چونکه من تقریبا 200 تومن دارم و حالا هر چقدر اینا ازم بخرن ، میزارم رو 200 تومن و یه ضبط خوب پیشنهاد کنین که بخرم.
1- اصلا ضبطا بفروشمش؟
2- چه ضبطی با این پول 200 تومن + قیمت ضبط قبلی که بفروشم ، بخرم؟
3- باندم خوبه (300 وات)؟
سلام دوستان
یه پحش میخوام تا 300-350 و برام کیفیت خیلی مهمه . 7016 رو تعریفشو زیاد شنیدم ولی دوست دارم از برند آلپاین باشه
چی پیشنهاد میکنید ؟؟؟؟
ویرایش : تا الان cda-105 رو پیدا کردم . قیمتش چجوریاس ؟ چه تفاوتایی با 7016 داره ؟؟؟
یه سوال : این h100 که میگن واسه پخشای آلپایه چی کار میکنه دقیقا ؟
البته شما قبل از اینکه خرج کنید به این نکته توجه کنید که با سی دی کیفیت بالا نو هم چک کنید که الکی پول نذارید یه چیز بی کیفیت گیرتون بیادنقل قول:
با سلام. ميخواستم نحوه تنظيم ساعت و تاريخ رو در پايونير 5250 برام بگين. پيش هر كي بردم نتونست برام تنظيم كنه.ممنون
سلام محسن جان.نقل قول:
به نظر سیلد بسازی بهتره.تو پورتد پیک داره. بهترین Performance رو تو سیلد میده.:8:
150 برای اسپیکر خوب خیلی کمه.270-300 میتونم بهترین اسپیکر رو براتون بگیرم.نقل قول:
خیلی ممنون از لطف و محبت شما.بنده به عنوان کوچکترین عضو p30 از شما عذر خواهی میکنم.اگر موردی دارید که بنده در توانم باشه امر بفرمائید،در خدمت هستم. :11::11::11::11::11::11:نقل قول:
برای نصب ساب ووفر میتونم بگم الزامیه.بله یه خروجی Pre Amp با ارسال فرکانسهای پائین برای اتصال به آمپلیفایر قدرت هستش.نقل قول:
بله پخشتون که قدیمی هست.یه سرویس بده اگر بهتر نشد و هزینه تعویض لنزش هم بالا بود بهتره پخش رو تعویض نمائید.نقل قول:
آلپاین از نظر پخش برند مطرحیه.البته مدلهای بالاش.من صدای 9887،9886،117E رو شنیدم. فوق العاده بوده.ولی قیمتها خیلی بالا رفته.فکر کنم 7016 انتخاب خوبی باشسه. البته من 105 رو نشنیدم صداشون رو گوش کن بعدا خرید کن.شاید 105 بهتر بود.نقل قول: