عادل خوب ضایع شد....
عادل خوب ضایع شد....
حیف که امتحان داشتم، نشد بازی رو ببینم!!! اما خوب شد که بردیم : دی
نکونام گل زددددددددددددددد!!!!
انصافا به دور از تعصب , حق اوساسونا باخت نبود ! نگرفتن دو تا پنالتی 100 % به سود اوساسونا , اخراج کاملا اشتباه بازیکن اوساسونا به جای گرفتن پنالتی و چندین و چندین تصمیم بسیار اشتباه داور به ضرر اوساسونا باعث شد تا این بازی به سود رئال تموم بشه !
البته یکی از عوامل مهم باخت اوساسونا , دروازه بان بسیار ضعیفش بود که واقعا گل های بسیار مبتدی رو دریافت کرد , مخصوصا گل دوم !
نکونام ( زننده گل اوساسونا ) و شجاعی بدون تعصب عالی بازی کردن و میشه گفت بهترین بازیکنان تیمشون بودن ...
داوری افتضاح بود ...
با این که طرفدار رئال بودم ولی دلم می خواست اوساسونا نتیجه بگیره
عادل هم که هر چند ثانیه فقط اسم نکونام و مسعود شجاعی می برد ...
مثلا در جریان بازی اصلا کاری به نکونام نبود می گفت نکونام وسط میدون یا اون ور یا این ور :27:
باز خدا رو شکر خیابانی گزارشش نمیکرد ! ..نقل قول:
وگرنه توی 90 دقیقه ، 900 بار میگفت نکونام و مسعود و .. ( بازی قبلی که یادتونه )
دیگه چه برسه به اینکه نکونام گل هم زده بود و اونم هر ثانیه اعلام میکرد .. !
باز فردوسی پور در مقابل بقیه خیلی کمتر اسمشونو آورد ..
یا حق
:40:
اين پيروزي زياد دل چسب نبود چون
1.داوري به ضرر اونا بود
2.افتضاح بازي كرديم
3.دروازه بان اونا تو تعطيلات به سر ميبرد!!!
درخت ميكاشتن جلو دروازه شايد توپ ميخورد به درخته گل نميشد !!!
ولي تبريك ايشالا كه خوب شيم !!!
سلام:
باز خوبه به غیرت بچها یه کاری کردن تونستن ببرن .
به نظر من که همش تقصیر تعویض بی هنگام ریاست باشگاه بودش.
یا باید تو تعطیلات میفرت یا میذاشت اخر فصل یهو این موقع بدترین کار ممکن بود.
خلاصه اینکه امیدواریم بازیهای بعدی بهتر باشیم.
اساسونا نباید بابت پنالتیهاش ناراحت باشه بلکه خوشحالم باشه که رئال یک میلیونم رئال همیشگی هم نبود اگه رئال همون رئال مقابل مایورکا مقابل والنسیا مقابل ویارئال بودش الان اساسونا گلهای خوردش با این دروازبان توپی که داشتند دورقمی شده بود تموم.
خلاصه اینکه زنده باد رئال
ولی خدایشش من برای اولین بار دوست داشتم رئال ببازه البته از وقتی که نکونام گل رو زد
ایول ایول تبریک میگم
این جواد هم شاخ شده واسه ما ! مسعود هم که کاناوارو رو دیریبل میزنه !:blink: :دي
ولی دم داور گرم اگه داور نبود این نتیجه بر عکس میشد ! :دي من موندم ما چطوری این داور اسگل رو اوردیم استقلال پرسپولیس رو داوری کنه ! :دي
این عادل دیگه شورشو در آورده بود هی میگفت خیلی بهتر بازی کردن فلان کردن و... حالا فقط دو تا پنالیتی شونو نگرفته ها ! :دي
باحال بود
ولی توجه کردین تیم داره میشه تیم نیم فصب دوم کاپلو ؟؟ همه تیم ها رو داریم درو میکنیم !
آره خداوکیلی خیلی حال داد این عادل ضایع شد : دینقل قول:
عادل خوب ضایع شد....
مرتیکه جوری از اوساسونا طرفداری میکرد که ......
تو روز بدمون 3-1 بردیم! خیلی مهمه که تو روز بدمون ببریم (حالا فرق نمیکنه با کمک داور باشه یا با کمک دروازه بان حریف : دی)
اینقدر هم پنالتی منالتی نکنن بعضی ها! مگه کاسیاس مرده که از نکونام پنالتی بخوره ؟! اتوئو نتونست پنالتی به کاسیاس بزنه اونوقت نکونام ..... : دی
ولی اینطوری که بوش میاد داره میره منچستر سیتی :27::27:نقل قول:
آفرین بچه درسخون :31:نقل قول:
بقیه هم باید از تو یاد بگیرن :27:
نقل قول:
حقشون که نبود
ولی به قول حاج رضایی فوتبال بازیه بیرحمیه :27:
البته ما از داور مسابقه هم تشکر میکنیم :31:
خیلی زحمت کشید واسمون :8:
نکونام خوب بود :40:
ولی شجاعی :13: خیلی زور میزد که نمایشی بازی کنی :41: حتی موقعی که تیمش عقب بود :18:
نقل قول:
نه بابا :31:
ربطی به کالدرون و اینا نداره :31:
بازیکناش خوب نبودن
دیارا و اشنایدر :41::41::41:
اصلا چهره ی اشنایدر و که نشون میداد .... :41:
خیلی های دیگه اینطوری دوست داشتن یکیش خوده من :31:نقل قول:
بابا نیم فصل اول این همه داورا به ضررمون کار کردن حالا یه بار به سودمون کار کردن مگه چی میشه ؟! :دي
اتفاقا من بیشتر از هر وقتی میخواستم که رئال ببره....مخصوصا چون نکونام و شجاعی (نور چشمی های آقای دائی) تو تیم مقابل بودن.امیدوارم تیمشون 100% از لالیگا سقوط کنه.
بابا اينام شاخ شدن به خدا !!!
تا 2روز پيش تو آفتابه سازي شهرشون بازي ميكردنا حالا واسه ما شاخ شدن !!!
اگه جاي كاناوارو په په با اون قد بلندش بود كه گل نميشد !!!
اخبار ظهر ميگه روي سر بهترين مدافع جهان بلند شد و دروازه ي بهترين دروازه بان جهان رو باز كرد
جمع كنين بابا !!!باقاليا !!!
آخر فصل كه با 20 امتياز سقوط كردن ميفهمن دنيا دست كيه...
ایول نظر من هم همینه 100 دصد تایید میشهنقل قول:
اتفاقا من بیشتر از هر وقتی میخواستم که رئال ببره....مخصوصا چون نکونام و شجاعی (نور چشمی های آقای دائی) تو تیم مقابل بودن.امیدوارم تیمشون 100% از لالیگا سقوط کنه.
بابا امروز هر چی روزنامه ورزشی دیدم اعصاب واسم نموند! " نکونام به پادشاهع اسپانیا گل زد" و از این چیز میزا! :دی
این همه داور به ضرر رئال بود هیشکی جیکش در نمیومد! حالا یه بار اینطور شد همه دارن حرفشو میزنن. واقعا که!
البته خودمون معمولا تو گل هایی که رو هد زده میشه شانس گل نخوردن کمه! پس فرقی نمیکنه نکونام بزنه یا کس دیگه!
آی خدا خیرت بده ! همینو بگو ! یه عمره از داوری می نالیم. یه بار هم که به نفع ما شده داریم خودمون اعتراف می کنیم.نقل قول:
خداییش طرفدارای رئال از همه با انصاف ترن (خودمو گفتم ها ! ) :31:
کالدرون نه موقعی که بود آدم بود نه موقعی که رفت مث آدم رفت ! شتر بچه !!!
من خیلی هم خوب بازی کردم ! تازه 45 تا گلم تو بازی زدم ! : دی
کسی باور نداره ساعت 8 شب بیاد جلوی در سانتیاگو برنابئو تا روشنش کنم !!!!! : دی
داور دو جلسه محروم شده دي:
دستش درد نکنه. خیلی واسمون زحمت کشید.نقل قول:
میگم واسه تشکر براش چند تا شتر بفرستیم !!!! : دینقل قول:
امین جان میگم عجیب رابطه تنگاتنگی با اشتران داری انگار هر چی میشه پا اشتر میاری وسط دی:
خیلی دسش درد نکنه به نظر من که اصلا پنالتی نبود و همه اینها تمارض بوده و باید بازیکنها جرمیه میشدن دی:
خدا خیرش بده :31:نقل قول:
خدا زیادش کنه :31:
ایشالله دست به هر چی میزنه طلا بشه :27:
وااااااااااای
بچها این خبرو داشته باشید خییییییلی جالبه
کاش ریبری بیاد همین جا اعلام میکنم صدتا رونالدو رو به یه ناخن ریبری هم عوض نمیکنم گرچه خیلی رونالدو رو دوست دارم اما خوب چکار میشه کرد که ریبری با ما همدله.
اینم متن خبر:
فرانك ريبري و حميد آلتين توپ به حج عمره رفتند.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه زود دويچه سايتونگ، فرانك ريبري و حميد آلتين توپ با كسب اجازه از مقامات تيم بايرن مونيخ در سفر كوتاه تيم بايرن مونيخ در عربستان ، توانستند اعمال حج عمره را به جاي آورند.
ريبري 25 ساله كه در تيم ملي فرانسه بازي مي كند و از سال ها قبل مسلمان است، به همراه حميد آلتين توپ، 26 ساله با هماهنگي قبلي و بين دو نيمه بازي دوستانه با الوحده در جده،از تيم خود جدا شدند و از مسجدي در فاصله 70 كيلومتري شهر مكه، محرم شده و اعمال حج عمره را انجام دادند.
ريبري و حميد آلتين توپ پس از انجام اعمال حج عمره و پالايش روح و نفس خود به تيم خود در فرودگاه جده پيوستند.
تيم بايرن مونيخ كه خود را براي حضور در دور برگشت رقابت هاي قهرماني ليگ آلمان (بوندس ليگا) و ليگ قهرمانان اروپا آماده مي كند، هفته گذشته در پايان اردوي 10 روز در دبي امارات، سفر كوتاهي به شهر جده عربستان داشت و در ديداري دوستانه تيم الوحده عربستان را 3 بر يك شكست داد.
فرانك ريبري در پايان سال گذشته ميلادي به عنوان مرد سال فوتبال فرانسه و آلمان برگزيده شد.
زنده باد بر تمامی مسلمانان جهان .
و اینکه شاید خیلیها و مخصوصا رفقای قدیم خبر دارن که من هم یه سه ماه قبل سعادتی بود رفیتم حج عمره چه صفای داشت باور نمیکنید.
بعضی از بچهای تیم ملی رو اونجا من دیدم .
اما خوب اونجا دیگه هیچ فرقی نیست ارزش انسان به پول و شهرت نیست به دله.
پس از رد پيشنهاد من سيتي
كاكا پشت درهاي برنابئو
خبرگزاري فارس: مهاجم برزيلي ميلان ايتاليا رسما از انتظار براي رسمي شدن پيشنهاد نجومي رئال مادريد خبر داد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، كاكا گلزن اول ميلان به شدت از دست مسئولان تيمش دلخور است. آنها با درخشش پاتو هراسي از نداشتن كاكا ندارند.
رئال مادريد درگير انتخابات زودهنگام براي مديرعاملي باشگاه است و اگر اين مسئله حل شود اولين گزينه براي پيگري، خريد كاكا خواهد بود.
برخي منابع نزديك به هيات مديره رئال مادريد از اختصاص مبلغ 120 ميليون يورو براي خريد كاكا مي گويند.
كاكا شب گذشته پيشنهاد 243 ميليون يورويي منچسترسيتي را رد كرد.
من موندم این عربا از کجا این قدر پول دارن ! ولی دمش گرم که رد کرد کاکا جاش توی رئاله
این خبر رو برین بخونین حال کنید خیلی باحاله:
باشگاه رئال مادريد به احتمال فراوان تا پايان هفته آينده انتخابات زودهنگام مديرعامل را برگزار مي كند.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از وب سايت رئال مادريد، ويسنته بلودا در سخنراني روز گذشته خود در راديو ماركا گفت: اصراري براي ماندن در رئال مادريد ندارم. براي درآمد بيشتر نيامده ام كه روي آن پافشاري كنم. بنابراين اگر بازهم فرصتي براي رعايت دموكراسي به وجود آمده من هم از آن حمايت مي كنم.
به اين ترتيب و با توافق به عمل آمده ميان بلودا و هيات مديره انتخابات زودهنگام در رئال مادريد تا پايات هفته آينده برگزار مي شود.
:26::26::26::26::26::26::26::26:
نقل قول:
پول نفتشونه خودمونم باید الان مثل اونا بودیم ولی ولش کن بحث سیاسی نکنیم بهتره
زوج فرانك ريبري و كاكا فوق العاده است
من مطمئنم با اومدن پرز اين رويا به حقيقت مبدل خواهد شد
آخه كاكا كه اين پولو رد كرده احتمالش كمه كه با پول كمتر به رئال بيادنقل قول:
يكي از سران سيتي ايرانيه ( فك ميكنم معاونش)نقل قول:
چه كساني كانديد ميشن؟نقل قول:
پرز مياد؟
فکر کنم این بابا مخش تاب دارهنقل قول:
برای من بازی روبن بسیار هیجان انگیزتر از بازی مسی است و نظر من در این مورد تغییر نخواهد کرد.
یا اینکه کلا بیشتر از این نمیفهمه
100% تایید میشه.نقل قول:
تازه مسی تیمش در شرایط ارمانی قرار داره و کل تیم خوبه
در حالی که رئال از شرایط خودش دوره.
یوونتوس غلط اضافی کرده باز از این کارا کنه امائوری رو ازشون میگیریم دی:
اقا الان داشتم ویدئو قهرمانی دوسال پیشمون رو میدیدم
اون بازی درماتیک مقابل مایورکا .
بینظیر بود هنوز که هنوزه وقتی میبینم هیجان سرتا پامو میگیره.
خییییییل توپ بودش وقتی گل رو سلطان به ثمر رسوند و بازی مساوی شد خیییلی خوشحال بودم
وقتی دیارا گل برتری رو داشت دیگه بغض تو گلوم بود.
وقتی که ریس کار رو تموم کرد بغضم ترکید و تا وقتی که تو تختخواب رفتم داشتم گریه میکردم.
عشق است رئال
زنده باد رئال
نقل قول:Ribery not for sale
Champions Bayern Munich, alarmed by the size of Manchester City's failed bid for Brazilian Kaka, fired off a warning shot to potential buyers on Tuesday to stay away from their inspirational midfielder Franck Ribery. "We stand by what we have said," Bayern chairman Karl-Heinz Rummenigge told Bild newspaper. "We are not prepared to enter any discussions on Ribery no matter how high the offer."
Team manager Uli Hoeness said it would take £150 million "to even start thinking about it". Manchester City were reported to have bid £110 million for AC Milan playmaker Kaka and offered wages never before seen in soccer but the deal fell through late on Monday.
The Frenchman has been outstanding for Bayern this season, keeping his team on track for a domestic title and Cup defence and leading it into the knockout stages of the Champions League. Ribery, 25, has a contract running to 2011 but recently said he would enjoy playing for other European clubs.
"Bayern are obviously one of the biggest and best clubs in the world," he said late last year. "Obviously there are other clubs that would be a dream: Real Madrid and Barcelona, Chelsea and Manchester United."
"I certainly love Real Madrid because of the great tradition but I feel happy here at Bayern. We will have to wait and see what the future holds." Manchester City, the world's richest club since being taken over by the Abu Dhabi United Group, signed Robinho from Real Madrid in the previous transfer window.
They did have some success in the transfer market on Monday, signing Craig Bellamy from West Ham United. City also confirmed on Tuesday a fee had been agreed with Hamburg for Dutch international midfielder Nigel De Jong
fifa.com
به نظر شما کاکا اشتباه نکرد؟نقل قول:
البته کاکا از نظر مالی هیچ مشکلی نداره!
هم خانواده ی مایه داری داره، هم اینکه میلان بهش کم نیمده!
اما میلان وعضش خراب هست! این میلان بنظر من، تا دو فصل دیگه سرپا نمیشه! کاکا هم عمرش رو اینجا به فنا میده!