دمت گرم آدرسش رو بده ميخوام فردا ازش بازی بخرمنقل قول:
راستی دوستان برای خريد بازی وست گيم بهتره يا نكست جن ؟
دمت گرم آدرسش رو بده ميخوام فردا ازش بازی بخرمنقل قول:
راستی دوستان برای خريد بازی وست گيم بهتره يا نكست جن ؟
دوستان عزیز لطف کنید این بحث های قشنگتون رو ببرید داخل پروفایل هاتون و یا در پیغام های خصوصی بیان کنید !
آدرس NextGen هم در سایتش موجود میباشد ...
ممنون و موفق باشید ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میتونی یه زنگ هم به اینجاها بزنی بپرسی :نقل قول:
66703648/66703846
و
88943015/88942120
سلام.به همه بچه های ایران زمین.من میدونم این سوال تکراری شده اما خواهشن اگه میشه راهنمایی کنید.
من میخوام xbox 360 بخرم شما ها کد.م مودلشو پیشنهاد میکنید که از همه خفن تر باشه؟؟؟؟؟
بهد یه جایی که بشه بهش اعتماد کرد واسه خریدن؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام به روی ماهت ...نقل قول:
از همه خفن تر که بدون شک Elite با برد جاسپر هستش که البته الان با برد جاسپرش کم هستش تو ایران !
جای مطمئن و ارزون قیمت توپ خونه بهترین جا هستش ! همون پشت شهرداری ...
ولی اگه فقط جای مطمئن میخوای Nextgen فوق العاده مطمئن و معتبر هستش ... کاملا قابل اعتماده چون یه شرکت شناخته شده هستش ...
خیلی ممنون که جواب دادید.حالا یه سوال دیگه Nextgenکجا هست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
فورش انواع کنسول و بازی های انواع کنسول ها ! قیمت هاش ممکنه بالا باشه اما خیلی مطمئنه ...
کاراش خیلی تمیزه ...
تهران
خيابان طالقاني ، تقاطع وليعصر
پاساژ تخت جمشيد ، طبقه همكف ، واحد 2
تلفن : 66958764 و 66958765
دیگه بریدم!!!
چرا هیج جا پرمیوم جاسپر نداره!!
فتحی که نداره و هر روز می گه میاره!!نکست جن هم زنگ زدم گفت فقط فالکون داره!!
تبریز هم که پیدا نمی شه!!ولی رفتم از یکی بپرسم گفت همه ی مدل هامون جاسپر هست(فکر کنم اصلا نمی دونست جاسچر چیه)
وقتی قیمت پرسیدم گفت ارکیدش موجوده 295 هست.پرمیوم صبح تموم کردم(راست می گفت چون تو ویترینش بود ولی نمی دونم فالکون بود یا جاسچر )325!!!!گفت زنگ زده جنس بیارن واسش که فقط الایت و ارکید میارن که الایت رو هم 430 خواهد داد!
حالا اگه پرتو داره شمارش رو لطف کنین!!
شماره تماس فروشگاه Parto Games:نقل قول:
22894783
آدرس فروشگاه:
خیابان شریعتی،بالاتر از میرداماد،مجتمع مینا،طبقه دوم تجاری،واحد 31
(سایتش هم فعلا خرابه!)
----------
شماره تماس فروشگاه West Game:
4417070-0261
4416314-0261
آدرس فروشگاه:
کرج خیابان اصلی گوهردشت(رجایی شهر) بین خیابان 10 و 11 غربی
سایت:کد:www.westgame.ir
دوستان حتما یه سر به اینجا بزنن و نظرشون رو بگن .(نظراتتون رو همین جا بگید یا اینکه PM کنید ولی فعلا اونجا پست ندید تا تموم بشه)
اگه همه موافق هستین ادامه بدم !!!کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=3887152&posted=1
به نظرم اول اماده میکردی بعد تاپیک میزدی بهتر بود چون شاید اینجوری تاپیک بسته بشه !!
بازي هاي استراتژريك براي XboX360 چجوريه ؟؟براي مثال the lord of the rings : The battle for middle earth 2 ، اين چجوري ميشه بازي كرد؟اين براي XboX360 تو ايران هست ؟
ازش یه بک آپ دارمنقل قول:
سلام دوستان یکی بهم گفت فن دستگاهت رو 8 ولت کن!!!
قضیش چیه؟؟
اصلا به چه دردی میخوره؟
آیا واقعا لازمه این کار رو بکنم؟
نميخواد بابا ... تأثير خاصی نداره من خودم امتحان كردم ... 12 ولت كردن فننقل قول:
تأثير داره كه اون هم اونقدر صدا داره كه نميتونی بازی كنی :31:
بهترین بازیه استراتژیک برای XBOX360 بازیه HALO WARS هستش ...نقل قول:
انحصاری هم هستش و کنترل بسیار راحت و روونی هم داره ...
دوستان الان X360 ARCADE چنده ؟؟ ELITE چطور ؟؟؟
یه سوال بین اینها کدوم خروجی HDMI داره .. ؟؟
ARCADE JASPHER:250-270نقل قول:
ELITE:400
ELITEدارای کابلHDMI هست:10:
سلامنقل قول:
لطفا قبل از هر كاري صفحه ي اول مطالعه شود. (واجبه ها...!!!:31:)
همه خروجي hdmi دارند ولي فقط elite كابل hdmi رو داره البته ميتوني تهيه كني و قيمتش 12000 تومنه.
بازی اورجینالی که با آرکید میدن چیه؟:31::46:
سلام
من تا یک ساعت دیگه میخوام برم xbox 360 پریمیوم با برد جاسپر بگیرم
به نظرتون همین خوبه؟
الیت بگیرم با برد فالکون یا این بهتره ؟
ممنون میشم جواب بدید
الیت و پریمیوم با برد جاسپر بهتره:31:نقل قول:
PAC-MAN ChampionShip Editionنقل قول:
UNO
Luxor 2
Boom Boom Rocket
Feeding Frenzy
سلام بر دوستان عزیز
ما که هر جا رفتیم پرمیوم با برد جاسپر گیرمون نیومد!
می خوام آرکید با برد جاسپر با یه هارد 60 گیگ بگیرم، به نظرتون خوبه؟
سلام:11:
من کنسول رو با یک فیش به ال سی دی متصل کردم.
همچنین فیش های صدا رو هم به اسپیکر متصل کردم.
اما فیش سفید را که وصل می کنم نویز با صدای بلندی وجود دارد که بسیار آزار دهنده است :41:
اسپکر ، سالم و بدون نویز است و با کامپیوتر تست شده است و همچنین فیش قرمز هیچ نویزی ندارد.
اما فیش سفید را هر کارش می کنم بازم نویز داره ، به باند چپ یا باند راست که وصل می کنم نویز هم به چپ و راست منتقل می شه ...:41:
کسی می دونه چطور می شه این نویز رو قطع کرد ؟:41:
شما صبر کن پرمیوم بخر:31::31::31::31:نقل قول:
من خودم الیت j با برد فالکون دارم تا حالا ا.خ هم نگفته.نقل قول:
سلام
من تا یک ساعت دیگه میخوام برم xbox 360 پریمیوم با برد جاسپر بگیرم
به نظرتون همین خوبه؟
الیت بگیرم با برد فالکون یا این بهتره ؟
ممنون میشم جواب بدید
اگه می خوای 360 بگیری حتما الیت بگیر .بی خیال مادربرد شو.(نظر شخصی من بود)
شما جوری سوال کردی که انگار فرد جواب دهنده پیش شماست و همه چی رو دیده !!!!!!نقل قول:
با چه فیشی دستگاه رو به LCD وصل کردین ؟؟ VGA ؟؟؟؟ Composit ؟؟؟؟ Componennt ؟؟؟؟ HDMI ؟؟؟؟ کدومش آخه !!!!!؟؟؟؟
ممکن هست فیش از داخل بریده شده باشه و ارتباط فیش ناقص برقرار بشه که اینطوری میشه .
با یکی دیگه امتحان کنید.
قربونه شکلت اینجا جای نظر شخصی نیست که !!!نقل قول:
اگه طرف بره فالکون بخره خدایی نکرده چیزیش بشه میندازه تقصیر شما !!!
الان Jasper آخرین مادربورد ویرایش شده توسط Microsoft هست پس دیگه هیچ عقل سلیمی نمیره Falcon بخره .
البته نا گفته نماند که Falcon چیزی از Jasper کم نداره ولی با وجود Jasper دیگه خرید Falcon جیز نیست
با سپاس از شما
برد فالکون پرمیوم چنده ؟؟!!البته من داغ دیده همین فالکون هستم ولی نمیدونم چرا دوست دارم دوباره فالکون بگیرم !!!؟
خب این نشون میده که فالکون شما رو جادو کرده برادر :31:نقل قول:
سلام اقا کسی با برد جاسپر پیدا نکرد؟؟؟؟؟؟
من از هر کی پرسیدم میگه نیست.
به جان خودم اگه يه جوري بسازن كه بردم نداشته باشه (: يعني اصلا داغ نكنه : ) بازم اگه زيادي ازش كار بكشيد سه چراغ مي شه !!!دوستم فالكون گرفته بود يارو گفت عمرا داغ نمي كنه ! هر چي شد تا يه هفته مال خودم رفيقم صرفا براي اينكه يارو رو ضايع كنه دستگاه رو تو خونه پيچيد دور پتو !!!! شروع كرد بازي كردن بعد هفت ساعت دستگاه پوكيد ، ولي هفت ساعتم خيلي ها اونم تو اون شرايط !!!!! با دستگاه خوب برخورد كنيد احتمال اينكه بتركه خيلي كمه !
شما صبر کن تا فتحی بیاره.:27:نقل قول:
به طور عجیبی x360 بین همه پر طرفدار شده شاید اگر تا 2 سال قبل فروش کنسول ها این طوری بود : در ایران :
PS2
PSP
X360
NDS
PS3
Wii
ولی حالا این جوری شده . ( باور کنید راست می گم .)
X360
PSP
PS2
NDS
PS3
Wii
حدود 10 تا از دوستام x360 گرفتن و PSP و PS2 هاشون رو فروختن دلیلشم قدیمی شدن PS2 و گرافیک قدیمی PSP می دانم. البته هک نشدن PS3 هم این آمار رو عوض می کنه .
Name :Battle For Middle Earth 2
File : Video(AVI
Platform :XboX360
Size :100mb
File name :169_BFMEII_vr1_x360_070706
Time: 8:42
Host : Game Spot
کد:www.gamespot.com
Download Link
کد:http://www.gamespot.com/dl_movie/169_BFMEII_vr1_x360_070706.mpg?s=6153701&c=movie_ftp_931424&site=1&u=http%3A%2F%2Fll.lo.download.gamespot.com%2Fd3%2Fgsc%2Fstrategy%2Fbattleformiddleearth2%2F169_BFMEII_vr1_x360_070706.mpg%3Frs%3D150%26e%3D1246170958%26h%3Df76f014ebf8e4d0547f7192e37caff64%26file%3D169_BFMEII_vr1_x360_070706.mpg
آره از موقعي هم كه برد جسپر اومده ، فروشش بيشتر شده ! براي مثال خودم با دوستام رفتيم 3 تا آركيد جاسپر گرفتيم و روز قبلش هم رفتيم قيمت بگيريم يكي اومد 3 تا گرفت !! فروشش تو ايران خيلي زياد شده !نقل قول:
دوستان چند تا سوال
1:مدل پرمیموم هاردش چند گیگ هست؟
2:هارد 60 و 120 قیمتش چند هست؟
3: از تو فلش میتونیم چیزی رو کپی کنیم توش یا فقط سی دی ؟
4:چه جوری سیو بازی ها رو که از پی سی دانلود کردم بریزم توی 360 و استفاده کنم؟
5:از چه ورژن داشبردی به بعد میشه در اکس لایو اون ادمک رو ساخت ؟(اسمش چی بود؟)
6:خیلی ممنونم
1: 60نقل قول:
2:هارد60 بین 50-60 و 120 بین 95-100 تومان
3:بله میتونین از فلش آهنگ و ...بریزید به جز بازی:31:
4:از طریق فلش:27:
5:فکر کنم تو همشون بشه:20:
6:خواهش میکنم:11:
دوستان اگه در پاسخام مشکلی بود بگید اصلاح کنم:40:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درست گفتینقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از قيمت ها خبر ندارم ... فكر كنم يه خورده ارزون گفتی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آپديت داشبورد و ... هم ميتونی بريزی تو كنسول
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از طريق مموری كارد ميشه سيو بازی هارو منتقل كرد ( اون سيو هايی كه داری واسه ايكس باكسه ديگه ؟ )
سيو ها هم اينجاست: setting-memory setting-profile-details
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از ورژنی كه توی اين تاپيك زده به بعد همشون آواتار دارن:
بقيه ورژن ها هم فرق خاصی ندارن معمولا ايراد ها و باگ های ورژن های قبلی رو بر طرف ميكننکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=273165
:5:خود بازی هم میتونه داشبوردو آپدیت کنه؟؟:5: