اصلا مطمعني كه evil 1 ورژن pc اين خاصيت رو داره.نقل قول:
من خودم چند ماه پيش اويل 1 رو گرفتم و هارد و ايزي و نرمال نداره فقط اول بازي ميتوني بين كريس و جيل يكي رو انتخاب كني.
حالا هارد و ايزي و نرمال رو مي خواي چي كار تو حالت عادي هم سخته.
Printable View
اصلا مطمعني كه evil 1 ورژن pc اين خاصيت رو داره.نقل قول:
من خودم چند ماه پيش اويل 1 رو گرفتم و هارد و ايزي و نرمال نداره فقط اول بازي ميتوني بين كريس و جيل يكي رو انتخاب كني.
حالا هارد و ايزي و نرمال رو مي خواي چي كار تو حالت عادي هم سخته.
دوست من ، من یه سیدی دارم که هر 3 شماره ی اویل کنسول Ps1 داخلش هست .نقل قول:
سلام سي دي بازي اويل 1 كه به صورت هارد و ايزي و نرمال است را از كجا تهيه كنم
سي دي موجود در بازار خاصيت هارد و ايزي و نرمال را ندارد
لطفا كمكم كنيد من 4 سال است دنبالش ميگردم
با تشكر
یعنی اینکه نصبی هستش و میشه به راحتی بازی کرد . در مورد درجات سختی هم چیزی یادم نیست که داره یا نه .
اگه میخوای در خدمت هستم .
توي يه مرحله اويل 4 گير كردم.
وقتي اشلي رو نجات ميديم و به اونجا ميرسه كه توي يه كلبه هست و اين دشمنا از هر طرف حمله مي كنن كشتن همشون خيلي سخته.
راه ساده اي هست براي رد كردن اين مرحله؟
برات متاسفم
هیچ راه دیگه ای نیست انقدر باید بمیری که یاد بگیری!!!
كي بود گفت كه mercenaries سخته ولي نه زياد. از بس اين قسمت رو بازي كردم پدرم در اومد(يعني باباي krauser ). بازم صد رحمت به بازيكن هاي ديگه با leon پنج تا ستاره اوردن غير ممكنه.
اگه كسي راه حلي ميدونه لطفا من رو هم بي نصيب نزاره. مخصوصا مرحله ايسلندي كه توي بازي اصلي هم هست و رئيسش هم يه نفره كه رگبار داره.
ببین اول که باید در طبقه ی پایین بجنگی . اگه دیدی کم آوردی برو طبقه بالا . سعی کن راپله رو بگیری . یعنی کسی نیاد بالا . حواست به پنجره ها هم باشه . اگه باز هم دیدی کم آوردی برو یه گوشه رو بگیر ( یعنی از پشت سر نخوری ) بعد اون موقع بزن . از اشلی هم خیالت راحت به اون هیچ صدمه ای نمیرسه .نقل قول:
توي يه مرحله اويل 4 گير كردم.
وقتي اشلي رو نجات ميديم و به اونجا ميرسه كه توي يه كلبه هست و اين دشمنا از هر طرف حمله مي كنن كشتن همشون خيلي سخته.
راه ساده اي هست براي رد كردن اين مرحله؟
آره دیگه سخته اما نه زیاد!نقل قول:
كي بود گفت كه mercenaries سخته ولي نه زياد. از بس اين قسمت رو بازي كردم پدرم در اومد(يعني باباي krauser ). بازم صد رحمت به بازيكن هاي ديگه با leon پنج تا ستاره اوردن غير ممكنه.
اگه كسي راه حلي ميدونه لطفا من رو هم بي نصيب نزاره. مخصوصا مرحله ايسلندي كه توي بازي اصلي هم هست و رئيسش هم يه نفره كه رگبار داره
اتفاقا فقط هم با لیون می چسبه چون با بقیه آسون می شه بخصوص با کراوزر که راحت می شه 5 ستاره آورد
من انقدر بازیش کردم که حتی اون گنده بک اره برقی بدست دیگه برام آب خوردن شده !!! آخرین باز همین دیروز کشتمش کاش رزیدنت 5 زودتر بیاد دیگه حوصله ام سر رفته
من گفتم، دوست عزیزمون Ar@m این زیر توضیح کامل دادن.نقل قول:
خیلی سخته اما نه بسیار سخت، LEON هم در بازی از بهترین شخصیت هاست. یه کم سعی کنی به نتیجه می رسی.نقل قول:
سلام به همه
من 4 بار رزيدنت 4 را تا آخر برده ام بار اول يك راكت لانچر داد اما بعد از اون ديگه هيچي نداد ميشه بگيد در راند چندم دوباره يك اسلحه ي جديد ميدن.
نقل قول:یک دور بازی اصلی در سطح مهارت Normal
Infinite Launcher + Matilda برای LEON در بازی اصلی
یک دور بازی اصلی در سطح مهارت Professional
P.R.L. 412 برای LEON در بازی اصلی
یک دور زیر بازی اصلی Ada با نام Separated ways یا همون The another order
Chicago typewriter برای LEON در بازی اصلی
یک دور زیر بازی Ada the spy
Chicago typewriter برای Ada در زیر بازی اصلی Separated ways
کسب Ranking پنج ستاره در زیر بازی The mercenaries توسط تمامی کاراکترها
Hand cannon برای LEON در بازی اصلی