خیر. ویرایش نمیکنه.نقل قول:
Printable View
خیر. ویرایش نمیکنه.نقل قول:
با سلام به سفارش یکی از دوستان مشکلمو اینجا هم مطرح میکنم:
راستش من 10 روز پیش یه گوشی K800i خریدم با یک رم یک گیگ اما متاسفانه من وقتی گوشی رو
با کابل یو اس بی به کامپیوتر وصل کردم بعد از چند لحضه ارور داد که باید رم گوشیت فرمت بشه ،
من فرمت هم میخوام بکنم نمیشه حالا به هر ترتیبی بود با یک رمه دیگه عوض کردم (بازم یک گیگ)
و خوشبختانه خوب کار کرد ومن کلی موزیکو عکس ریختم تا اینکه من تو شهرستان گوشیمو برای چاپ
یکی از عکسها بردم خدمات اون هم بلافاصله که گوشیو زد به کام همین ارورو داد و اصلا گوشیم
رمو نمیخونه حالا سوال من اینه مشکل از کدومشونه خواهش میکنم کمک کنید.
ممنون امین . هر چند وقت یکبار لازمه دیسشارژ فلاش رو انجام بدیم؟:20:
[QUOTE=vahid2253;1648204]سلام
دوستان در قسمت منوی سرویس کا 800 قسمت دیسکارد فلاش کارش چیه؟ :11:
منوی سرویس همون *<<*>** هست .:2:[/QUOTE
دو تا سوال دارم از دوستان که اگه امکانش باشه جواب بدن
1- منوی سرویس ک 800 رو چه جوری میشه آورد ؟ و چه کاری میکنه ؟
2- cid گوشیمو چه جوری پیدا کنم و ایا برنامه هایی مثل Set tools یا Flash xs با k800 با فریم ویر R1KG001 کار میکنه ؟؟؟؟؟؟
بازم مرسی:44::44::44::20::20::13::13:
اصلا نیازی نیست یعنی نکنی هم مشکلی پیش نمییاد اگه از دوربین زیاد استفاده میکنید.ولی اگه زیاد دوربین رو با فلاش استفاده نمیکنی هر چند روز یه بار دیسشارژ کن.موفق باشینقل قول:
دوستان من چند روز پیش k800 گرفتم و صداش نصف k750 هم نبود البته فروشنده یادش رفته بود که گوشی را ریست کنه و معلوم شد که گوشی کارکرده بوده میخواستم بدونم که صدای کدام گوشی بلندتره چون من شیفته ی k800 شدم و تنها مشکلم صدای اونه لطفا راهنمائیم کنید:8:
[QUOTE=b2never;1657642]1- راست ستاره چپ چپ ستاره چپ *نقل قول:
2- با برنامه setool میتونی پیداش کنی
کسی جواب منا نمیده اخه من اولین باره وارد تالار گفتگو میشم و نمیدانم جواب سوالم را از کجا باید مشاهده کنم
صدای k800 در حالت عادی کمتر از k750 است ولی آکوستیک که بریزی تو گوشی صداش خیلی تغییر میکنه
صدای k800 بیشتره یا k750