سلام دوستان امروز یه دفعه چراغ انتن با سیم کارت خاموش شد روشن نشد که نشد ریبوت کردم مودمو سیم رو در اوردم دوباره جا زدم
درست نشد زنگ زدم گفت کارشناس میفرستیم بیاد کسی اینطوری نشده؟ اینم معلو نیست کی میخواد بیاد راهی به ذهنتون نمیرسه تست کنم؟؟
Printable View
سلام دوستان امروز یه دفعه چراغ انتن با سیم کارت خاموش شد روشن نشد که نشد ریبوت کردم مودمو سیم رو در اوردم دوباره جا زدم
درست نشد زنگ زدم گفت کارشناس میفرستیم بیاد کسی اینطوری نشده؟ اینم معلو نیست کی میخواد بیاد راهی به ذهنتون نمیرسه تست کنم؟؟
شب ها دیگه قابل استفاده نیست بس که شلوغ شده سرعت زیر 4مگه
شما مشکلتون بر طرف شد؟
منم دقیقا همین مشکل رو دارم و موقع آنلاین بازی کردن هر 5 دقیقه مودم کاملا سیگنالش قطع میشه! هرچی هست مشکل باید مربوط به فایروال باشه که انتقال داده را می بنده!
دیگه سرعت مثل سابق نیست. فقط صبح ها یه مقدار خوبه.
بله من مودممو عوض کردم و به جای AirMaster 3100 مودم AirMaster 3000 گرفتم. دیگه تو بازی آنلاین قطع نمیشه.
مشکلی که الان داره اینه که بعضی موقع ها به سرور فیفا داخل PS4 وصل نمیشه. حتی بعضی موقع ها تو قسمت Internet Test به سرور PS4 وصل نمیشه در حالی که در همون زمان با ADSL سریع به سرور PS4 وصل میشه.
کسی این مشکل و داره؟
یه چیز دیگه من چراغ های مودمم انگار نصفه روشنن کسی میتونه از چراغ های مودم AirMaster3000 عکسی بفرسته.
باتشکر
راستی پشت مودم 3000 نوشته اداپتور 12 ولت 1.5 آمپر به عنوان تغذیه استفاده شود ولی من چون مودممو عوض کردم آداپتور قبلی رو دارم که 1 آمپره و آداپتور جدید ندادن منم حواسم نبود ببینم.
به نظرتون این قضیه می تونه مشکل سازه اباشه یا نه؟
مشکلی پیش نمیاد مهم 12 ولت هست امپر 1تا1.5 موردی ندارهنقل قول:
جدا درست شد و دیگه قطع نمیشه؟ پس یعنی مشکل از مودم بوده؟نقل قول:
این که میگی به PSN وصل نمیشه ... پینگت چنده؟ وقتی وصل میشه با NAT Type چند وصل میشه؟
درسته که مصوبه جدید شامل مبین نت نمیشه، ولی همه شرکتا دارن تعرفه جدید میزارن، حتی شاتل 160 گیگ گذاشته 80 تومن شبانه هم میخواد بده. مبین نت هم یه تکونی بخوره بد نیست،چندتا طرح جدید معرفی کنه حداقل. خوبیش اینه دیگه بهونه ای برای حذف 100 گیگ 70 تومن نداره چون ارزون تز ار خودش هم اومده.
بله مشکل قطعی حل شد.
پینگم با سرور ایران حدود 16 است. NAT TYPE 2 وصل میشه.
ولی بعضی موقع ها تو قسمت Internet Test به سرور PSN وصل نمیشه و خطای شلوغی شبکه میده. یا تو بازی فیفا وقتی وارد قسمت انلاین می خواد بشه یه دفعه روی Checking Network گیر میکنه.
نمی دونم داستانش چجوریه ولی احساس می کنم کلا با سرور PSN مشکل داره.