من هر کاری که میکنم نمینونم وارد سایت shop.irancell.ir بشم که فاکتور رو چک کنمنقل قول:
Printable View
من هر کاری که میکنم نمینونم وارد سایت shop.irancell.ir بشم که فاکتور رو چک کنمنقل قول:
مشکلی نداره همین الان وارد شدمنقل قول:
برا منم بعضی وقتا اینجوری میشه... اگر نام کاربری و رمز رو ذخیره کردید یه بار پاک کنید و دستی بنویسید...نقل قول:
برا من این کار جواب میده...
و یا اینکه اگر با گوشی هستید سایت دسکتاپش رو باز کنید...
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
پسوردتون عدد داره؟ چون سایت ایرانسل عدد هارو فارسی میزنهنقل قول:
اره عدد و حرف با هم داره... اما با حرف شروع میشهنقل قول:
هر کی دستش رسید از این مودم تست بزاره اینجا
جدی؟ یعنی شما که قبل هم درخواست دادین تغییر دادن مودم رو عجیبه واقعا . یه تماس بگیر با ۷۰۰ یا ۷۰۷ ببین چی جواب میدت یا توی سایت انلاین چت کن باهاشون.نقل قول:
فرستاده شده از SM-G930Fِ من با Tapatalk
چت آنلاین انجام دادم اول یه ایمیل داد گفت فاکتور قبلی رو بفرست به این آدرس تا پیگیری کنن چند لحظه بعد گفت الان بهم اطلاع دادن که همه رو همین مدل جدید میفرستن...نقل قول:
منم گفتم قرارداد رو که نمیشه یک طرفه تغییر داد قانونی نیست این کار...
گفت بازم میتونید با همون ایمیل در تماس باشید و اگرم بخواید میتونید کنسل کنید...
اما من از مودم وایمکس هیچ استفاده ای نمیکنم و فکر کنسل کردن نیستم اما در مورد اینکه پیگیر همون مودم قبلی بشم یا نه رو شک دارم...
چون نمیدونم که کدوم واقعا بهتر هست
سایت ایرانسل هم اطلاعات فنی و دقیقی نمیزاره هیچ وقت...
تنها موردی که هست تعداد پورت های بیشتر و voip هست نسبت به مدل gp2101 و از اون طرف وای فای ١۶ کاربر...
البته هیچ کدوم از اینا برای من مهم نیست چون اینترنت رو از طریق اکسس پوینت به اشتراک میزارم
فعلا فقط میخوام بدونم از لحاظ آنتن دهی کدوم بهتره و هنوزم به جوابی نرسیدم...
برای منم همین الان آوردننقل قول:
جالبیش زنگ زدم هم 600 هم 707 پیگیری مکردم میگن اون مدل موجود نبود اینو فرستادیم
بعد میگه اگه دلتون میخواد اون مدل رو از سایت ایرانسل خریداری کنید (کلاهبردارن اینا خودش اول میگه موجود نیست )
فاکتورم الان نگاه کردم عوض کردن نوشتن B5141 ولی من پرینت فاکتور قبلو دارم
منم شک دارم پیگیری کنم یا نه
من ایمیل هم زدم و جوابی که همین الان دادن این بود :نقل قول:
کاربر گرامی،
طبق بررسی انجام شده، در حال حاضر مودم موجود در فروشگاه الکترونیکی ایرانسل جهت تعویض رایگان مودم وایمکس ایرانسل با مودم TD-LTE، مودم مدل B-5142 می باشد.
موفق باشید
پیگیری هم اگر بخوایم بکنیم فک کنم باید از طریق ١٩۵ انجام بدیم خودشون به راحتی قانون قرارداد رو زیر پا گذاشتن و حتی حاضر به معذرت خواهی هم نشدن...
شما اگر مودم بدستت رسیده توی دفترچه اطلاعات مودم رو ببین میتونی پیدا کنی که حداقل یه مقایسه با قبلی بکنیم مثلا gain آنتنش چقدر هست...
یا اینکه اگر راه اندازیش کردی ببین کیفیت و وضعیت آنتن دهیش چطور هست
البته بهترین کار برا مقایسه داشتن همزمان هر دو مدل هست...