سلام و عرض ادب ، یک سوال داشتم. من از همراه اول ترابرد کردم به ایرانسل و الان حدود 10 روزی گذشته ولی همجنان از سرخط های سرویس هایی مانند Google ، Microsoft و ... کد برام ارسال نمیشه . توی سامانه 195 ثبت شکایت هم کردم. کسی تجربه مشابه دارد ؟
Printable View
سلام و عرض ادب ، یک سوال داشتم. من از همراه اول ترابرد کردم به ایرانسل و الان حدود 10 روزی گذشته ولی همجنان از سرخط های سرویس هایی مانند Google ، Microsoft و ... کد برام ارسال نمیشه . توی سامانه 195 ثبت شکایت هم کردم. کسی تجربه مشابه دارد ؟
کسی از دوستان برای پیامک های سامانه ثنا مشکلی نداره
هر کاری می کنیم نمیاد پیامک از سرشماره عدل ایران
سلامنقل قول:
◼️ اگر مطمئن هستید که این شماره موبایل در ثنا ثبت شده و از برنامه فیلنرشگن هم استفاده نمیکنید پس سیم کارت رو بذارید روی یک گوشی دیگه و ورود به ثنا رو امتحان کنید .
◼️ اگر انجام شد و پیامک اومد براتون پس اون گوشی مشکل تنظیمات داره و یا مرورگرش باید به روز بشه .
◼️ اگر با گوشی دیگه هم باز پیامک نیومد براتون پس بهتره اینها رو هم مطالعه کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
=========================================
◼️ دوستان , به نفع شما هست که مطالب بنده ی مخلص رو بخونید و دنبال کنید چون هم کلی پول توش هست هم امنیت و ایمنی ، هم آسایش و آرامش ، هم دور شدن از بسیاری از خطرها و ضررهای دنیا و هم پایان و عاقبتِ خیر و خوش إن شاء الله ..
چند نمونه⬇️ : ( روی دکمهی نمایش کلیک کنید )
محتوای مخفی:
رفتم عوض کردمنقل قول:
مثل من چند نفر دیگه هم بودن که پیامک ثنا نمی رفت براشون
سلام دوستان. امروز از همراه اول به ایرانسل ترابرد کردم. که منم مثل بقیه به دردسر عدم دریافت پیامک های بانک و ابلیکیشنها افتادم. الان پیامک رمز پویا و واریز و برداشتها و هیچ برنامه ای برام نمیاد. ولی پیام از شماره شخصی هیچ مشکلی نداره. باید چکار کرد؟
بله منم از همراه اول به ایرانسل ترابرد کردم و دقیقا مشکل شمارو دارم.نقل قول:
از هیچ اپراتوری به ایرانسل ترابرد نکنید که به مشکل عدم دریافت پیامک بانک ها سامانه ها و... دچار خواهید شد.
چه از همراه اول بروید و چه از رایتل
سلام
دکل ایرانسل منطقه ما براش مشکل بوجود اومده سر قطع برق، برق که میره باتری یو پی اس تموم میشه و آنتن دهی از بین میره .. و تا زمانی که برق بیاد باز هم طول میکشه شارژ بشه و تا زمانی که شارژ بشه سیگنال نداریم .
شکایات ۱۹۵ هم کار رو طبق معمول به جایی نرسوند .
اخیراً حتی زمانی که برق قطع نیست هم چند ساعتی پوشش شبکه از بین میره
حالا من یه سیم کارت ایرانسل دارم اما خواستم بدونم به این دلیل ارزشش رو داره ترابرد کنم به همراه اول که هم سیم کارت اصلی زمان عدم پوشش آنتن داشته باشه و هم بشه از سیم کارت های دیگه روی سیم ۲ استفاده کرد ( سیم کارت های متنوعی رو استفاده میکنم به دلیل طرح هاشون )
اما اگه همراه اول رو جداگانه بندازم و خط اصلیم هم بخواد باشه باید سیم کارت های دیگه رو تو یه گوشی دیگه بندازم و این یکم مدیریتش سخت میشه .
حالا مزایای سیم کارت دائمی ایرانسل که دارم مکالمه رایگانش هست در طول روز که معمولاً استفاده نمیکنم و بعضی وقتها طرح های اینترنت خوبی میده شاید کمتر از ۵ بار در سال اما معمولاً خیلی بسته های پیشنهادی گرونی میده واسه همین از سیم کارت های دیگه استفاده میکنم برای طرح اینترنت و مکالمه .
یکی دیگه از مزایاش اینه که ۴جی پلاس ساپورت میکنه ایرانسل اما خب سویچ میشه بعضی وقتا رو ۴ جی اما درکل سرعتش بیشتر از همراه اول دانلود بیشتر میخوره
معایبش هم پوشش ضعیفتر شبکه هست و همراه معمولاً پینگ و پایداری بهتری هم تو بازی های آنلاین داره .
از مزایای همراه هم میشه به همین پوشش شبکه و اینترنت شبانه اون اشاره کرد نسبت به ایرانسل و معمولاً فقط به این دلیل و قطع آنتن ازش استفاده میکنم
حالا با این تفاسیر ارزشش رو داره که سیم کارت اصلی رو ترابرد کنم ؟ بعضی ها میگن مشکل آنتن دهی پیش میاد.
سیم کارت رند هم هست نمیخوام مشکلی براش پیش بیاد واسه همین اگه مشکل خاصی پیش نمیاد اینکارو بکنم که هم شماره اصلیم حفظ بشه هم پوشش بهتری داشته باشم و هم در کنارش بشه از سیم کارت های دیگه استفاده کرد و با سیم کارت اضافی اشغال نشه .
کلا ترابرد نکنی بهتره. من ده روز درگیر عدم دریافت پیامک بودم. از همراه اول رفتم رو ایرانسل. تمام پیامکهای بانکی و اپهای داخلی و خارجی قطع شد. خلاصه بعد از ده روز درگیری با ایرانسل فکر کنم شانسی درستش کردم. حتی خودشونم نمیدونستن چیشد که درست شد و کلی خوشحال شدن. خلاصه ترابرد دردسر داره . حالا ممکنه همراه اول این مشل رو نداشته باشه چون نسبت به ایرانسل اپراتور گسترده تر و اصلی تریه. یه همراه اول بزار رو گوشیت استفاده کن. طرحها هم همه یکی هستن . هیچ فرقی بین اپراتورها نیست. به جاش از اپراتورهای مجازی مثل سامانتل استفاده کن که طرح های خیلی مناسبی داره. دکل ایرانسلم زنگ بزن پشتیبانی و بگو مشکلشو اگر رسیدگی نکردن یه شکایت داخل 195 ثبت کننقل قول:
- - - Updated - - -
کلا ترابرد نکنی بهتره. من ده روز درگیر عدم دریافت پیامک بودم. از همراه اول رفتم رو ایرانسل. تمام پیامکهای بانکی و اپهای داخلی و خارجی قطع شد. خلاصه بعد از ده روز درگیری با ایرانسل فکر کنم شانسی درستش کردم. حتی خودشونم نمیدونستن چیشد که درست شد و کلی خوشحال شدن. خلاصه ترابرد دردسر داره . حالا ممکنه همراه اول این مشل رو نداشته باشه چون نسبت به ایرانسل اپراتور گسترده تر و اصلی تریه. یه همراه اول بزار رو گوشیت استفاده کن. طرحها هم همه یکی هستن . هیچ فرقی بین اپراتورها نیست. به جاش از اپراتورهای مجازی مثل سامانتل استفاده کن که طرح های خیلی مناسبی داره. دکل ایرانسلم زنگ بزن پشتیبانی و بگو مشکلشو اگر رسیدگی نکردن یه شکایت داخل 195 ثبت کننقل قول:
دوستانی که مشکل پیامک دارن بعد از اینکه سیمکارت بدستشون رسید یکبار بصورت دستی شبکه رو بجای 4Gروی 2G بزارین یک تماس صوتی و یک پیامک ارسال و دریافت کنید. مشکل شما حل خواهد شد.