استراحت 10 روز براي ترزه گه
داويد ترزه گه مهاجم فرانسوي يوونتوس به علت مصدوميت 10 روز را استراحت خواهد کرد و به اين ترتيب وي قادر به همراهي تيم ملي فرانسه نخواهد بود.
در جريان پيروزي 2 بر 3 صفر يوونتوس در مقابل اينتر داويد ترزه گه به علت مصدوميت در دقيقه 60 جاي خود را به مارسلو زالايتا داد و پس از معاينات اوليه مشخص شد اين فرانسوي دچار کشيدگي عضله شده و بايد مدتي را استراحت کند. پزشکان يووه اعلام کردند صدمه ديدگي ترزه گه چندان جدي نيست، فقط مي بايد 10 روز آينده را استراحت نمايد و سپس چند برنامه تمريني و اختصاصي براي تمرين کردن عضله ها انجام دهد. در همين حال وضعيت زلاتان ابراهيموويچ هم بسيار خوب اعلام شد. اين مهاجم سوئدي هم به خاطر تکل خشن ماتراتزي در دقيقه 46 نيمه اول جاي خود را به آلساندرو دل پيه رو داد.
بکام : از حضور در مادريد لذت مي برم
ديويد بکام ستاره انگليسي رئال مادريد گفت: "از حضور در رئال مادريد و پوشيدن پيراهن سپيد و باشکوه اين تيم لذت مي برم."
ديويد بکام يک روز پس از پيروزي باشکوه تيمش مقابل رئال مايورکا گفت: "پس از شکست دادن المپياکوس و از پيش رو برداشتن مايورکا، به نظر مي رسد، هواداران و مربيان از من راضي هستند و اين مساله براي من خيلي اهميت دارد. احساس مي کنم در شرايط ايده آل به سر مي برم. پاس گل دادن از گل زدن براي من بسيار مهمتر است و از اينکه مي توانم مثل روزهاي باشکوه خود در منچستريونايتد يک خلاق تمام عيار باشم بسيار خوشحالم. من مي خواهم مادريد قهرمان شود و اصلا به فکر گل زدن يا خودنمايي نيستم."
وي افزود: "در تمرينات به سختي تلاش مي کنم و قصد دارم بهترين بکام تاريخ فوتبال حرفه اي خود باشم."
بوفون: يوونتوس خيلي قدرتمند شده
جان لوئيجي بوفون سنگربان مصدوم يوونتوس همانند ساير بازيکنان اين تيم خوشحال است و عقيده دارو يووه خيلي قدرتمند شده است.
پس از ديدار بزرگ دربي ايتاليا، بوفون مثل تمامي يوونتوسي ها خوشحال بود. او که اين روزها تمرينات اختصاصي خود را انجام مي دهد در مصاحبه با يک کانال تلويزيوني گفت: خيلي قوي شديم خرسندم که از هم اکنون اسکودتو در دستان ماست. خريدهاي جديد يووه را کامل تر کرده اند. در بازي با اينتر و بازي هاي قبلي نقش آنها در پيروزي هاي يووه کاملا مشخص و واضح بود.
بايد بگويم ما ابتدا فصل را خوب شروع نکرديم و اشتباهاتي داشتيم اما حالا شرايط فرق کرده و پيروزي هاي خوبي کسب مي کنيم. به نظرم اين فصل هم همانند فصل گذشته بسيار زيبا خواهد بود. اکنون براي ما وقت لبخند خوشحالي است.
دل پيه رو: چهارشنبه صعود مي کنيم
آلساندور دل پيه رو کاپيتان ارزشمند يوونتوس از شکست اينتر خيلي خوشحال است.
الکس در وب سايت شخصي خود از پيروزي بر اينتر و کسب 3 امتياز اين بازي مهم حرف زد.
او گفت: ما در نيمه اول کار را يکسره کرديم و خيالمان براي ادامه بازي راحت شد.
ما در برابر يک تيم خوب با بازيکنان بزرگ 3 امتياز ارزشمند را کسب کرديم و اين پيروزي باعث شد تا ما از اينتر در جدول رده بندي فاصله بيشتري بگيريم.
کاپيتان يوونتوس با اشاره به حضور در تيم ملي ايتاليا و 2 بازي آينده آتروزي ها اظهار داشت: من از هر نظر براي ديدار مقابل اسلووني و مولداوي آماده هستم و ترديد ندارم با توجه به ميزباني ايتاليا صعود به جام جهاني را چهارشنبه آينده جشن خواهيم گرفت.
رضايت کول از حضور در استمفوردبريج
جو کول، هافبک جوان استمفوردبريج تاکيد کرد که از حضور در ترکيب آبي پوشان لندني بسيار خشنود و راضي است.
هافبک 23 ساله چلسي پس از پيوستن به جمع آبي پوشان نتوانست به ترکيب اصلي راه پيدا کند. وي پس از نيمکت نشين شدن در استمفوردبريج تصميم گرفت تا به باشگاه ديگري رفته و کارش را در ترکيب اصلي ادامه دهد.
اين در حالي است که کول اخيرا از تمايل خود براي حضور در چلسي خبر داده است. وي با اشاره به رضايتش از حضور در استمفوردبريج مي گويد: "ترک چلسي چيزي نيست که تا به حال به ذهن من خطور کرده باشد. هر روز صحنه تمرين شانسي بسيار خوبي را در اختيار من مي گذارد تا بر مورينيو تاثير گذاشته و جايگاهم را در جمع آبي پوشان مستحکم تر کنم. از دوران حضورم در استمفوردبريج کاملا رضايت دارم. هنوز هم در چلسي چيزهاي زيادي را ياد مي گيرم و به نظرم به عنوان يک بازيکن هنوز هم چند سطح ديگر تا ستاره شدن فاصله دارم."
وکيل نيلستروي: شايد به خاطر پول بيشتر او با پيشنهاد رئال موافق است
روجرلينز، وکيل رود ون نيلستروي از احتمال رفتن مهاجم منچستريونايتد به اسپانيا خبرداد.
لينز روز يکشنبه اظهار داشت: ممکن است تا تابستان سال آينده تصميماتي گرفته شود. در اين لحظه تنها يک چيز مي توانم بگويم. نه توضيح بيشتري مي دهم که در آنصورت از دست مطبوعات انگلستان و اسپانيا در امان نخواهم بود و نه سخني غير از حقيقت خواهم گفت.
وي افزود: "او مي خواهد در اسپانيا بازي کند و اين يک حالت اجبار نيست و صرفا خواسته وي مي باشد."
وکيل رود در پايان گفت: "طي دو فصل گذشته چند بار رئال مادريد به موکل من پيشنهاد داده است و نيلستروي هم مايل به پذيرفتن اين پيشنهاد است. يکي از دلايل او رسيدن به پول بيشتر در مادريد مي باشد. مدت قرارداد وي با منچستر يونايتد تا ژوئن سال 2008 مي باشد و سال بعد شايد به عنوان بازيکن قرضي به رئال مادريد برود."
آلونسو: موفقيت بيشتر نيازمند هزينه بيشتر است
آلونسو، مدافع تيم ليورپول تاکيد دارد که باشگاه بايد قدرت پولي خود را بالا ببرد.
رافائل بنيتس، سرمربي ليورپول در تابستان امسال نزديک 20 ميليون پوند صرف خريد پيتر کروچ و خوزه رينا کرده است.
آلونسو با توجه به اينکه، سرمربي چلسي هزينه زيادي براي خريد بازيکنان پرداخت کرده است، اظهار داشت: عليرغم اين مطلب که بازيکنان خوبي را در اختيار داريم و بنيتس هم نهايت سعي خود را در انتخاب بازيکنان به کار برده است، اما هنوز هم تيم نياز به تزريق خون تازه دارد تا با نيروي بيشتري مقابل مردان مورينيو بايستيم.
مدافع اسپانيايي سرخپوشان افزود: "سعي مي کنيم تا از توانايي هايي که داريم استفاده کنيم و تا شروع فصل نقل و انتقالات در ماه ژانويه منتظر بمانيم. مقامات باشگاه بايد تلاش خود را به کار بندند تا در فصل بعد نيروهاي توانمندي وارد تيم کنند و مسلما براي اين کار نيز بايد هزينه بيشتري پرداخت کنند.
وي در پايان گفت: "در حال حاضر در موقعيت حساسي قرار داريم بنابراين نبايد آسوده خاطر باشيم و تا شروع فصل نقل و انتقالات سعي مي کنيم در بازي هايي که پيش رو داريم پيروز شويم.
اينتر بهترين تيم باشگاهي جهان
براساس اعلام فدراسيون تاريخ و آمار Iffhs اينتر براي چندمين ماه پياپي به عنوان تيم برتر فوتبال باشگاهي جهان شناخته شد.
مانند ماه هاي گذشته فدراسيون تاريخ و آمار در پايان هر ماه برترين تيم باشگاهي جهان انتخاب کرد و اين بار هم اينتر با کسب 310 امتياز در جاي نخست قرار گرفت و ليورپول انگلستان و فاتح ليگ قهرمانان اروپا در فصل گذشته با 290 امتياز پشت سر اينتر جاي گرفت.
در همين حال ميلان دومين تيم ايتاليا در جمع 10 تيم برتر با 267 امتياز جايگاه سومي خود را حفظ کرد. پس از اين 3 تيم، تيم هاي بايرن مونيخ (263)، منچستريونايتد (257)، سزکاسکو (245)، سائوپائلو (244)، المپيک ---- (241) اوسي (236) و آرسنال با 235 امتياز چهارم تا دهم شدند.
وضعيت کاسانو به زودي مشخص مي شود
دنيله پراده مدير فني آ.اس.رم تاکيد کرد تا 15 روز ديگر وضعيت آنتونيو کاسانو مشخص خواهد شد.
مطبوعات ايتاليا روز گذشته اعلام کردند اين احتمال وجود دارد تا آنتونيو کاسانو به خاطر عدم توافق بر سر مبلغ قراردادش زودتر از موعد تعيين شده يعني به جاي ژوئن در ژانويه رم را ترک کند و راهي يک تيم ديگر شود. دانيله پراده در رابطه با مسائل بوجود آمده در مورد کاسانو به يک کانال راديويي گفت: نهايتا تا 15 روز ديگر همه چيز معلوم مي شود و کاسانو بايد يکي از 2 راه موجود را انتخاب کند. ما اميدواريم تا با او به يک توافق نهايي در اين رابطه دست يابيم ولي اگر تحت هر شرايطي در مدت تعيين شده 2 طرف به راه حل مناسبي براي تمديد قرارداد دست يافتند او مي تواند از رم برود و ديگر هيچ مذاکره اي انجام نخواهد شد