آره اتفاقا از اون مدل که فرمودی سالها استفاده کردم اما گفتم این دفعه یه چیز خوب بگیرم که از قبلیم بهتر باشه چشمم به این مدل AKG K319 افتاد بنظرتون بهترین مدل همینیه که من لینک دادم؟ارزش اینقدر هزینه رو داره؟ بیسش چطوره؟
Printable View
آره اتفاقا از اون مدل که فرمودی سالها استفاده کردم اما گفتم این دفعه یه چیز خوب بگیرم که از قبلیم بهتر باشه چشمم به این مدل AKG K319 افتاد بنظرتون بهترین مدل همینیه که من لینک دادم؟ارزش اینقدر هزینه رو داره؟ بیسش چطوره؟
من هم یک سال پیش تو فکر خرید AKG K319 افتاده بودم ولی دیدم این همه هزینه برای earbug منطقی نیست و نتیجه بخش هم نیست.
بهتر نیست توسط سایت های خرید اینترنتی از خارج یک چیز با قیمت مناسب مثل koss portapro یا px-100 بگیری تو خیابون هم میشه استفاده کرد.
سلام دادا برا akg هر چی هزینه کنی ارزش داره من مدل k321 رو دارم و خیلی راضیم تازه فهمیدم بیس و موسیقی یعنی چینقل قول:
حالا بنظرتون دوستان عزیز بین ۲ مدل k317 به قیمت 67 و k319 به قیمت 97 کدوم مدل بهتره؟ 30 تومن اختلاف بخاطر چیه؟
دوستان هدفون inear بین 30 تا 40 چی پیشنهاد می کنید ؟ کیفیت صدا و دوام برام مهمه ...
از برند AKG چیزی تو این رنج قیمت هست ؟
کریتیو:نقل قول:
ep630 هجده تومن
ep635 بیست تومن
ep830 چهل و پنج
sony:
MDR-XB40EX هفتاد و پنج تومن
MDR-EEX35L بیست و پنج تومن
X300/BLK هفتاد و پنج تومن
MDR-XB20EX پنجاه تومن
AKG:
akg k 321 پنجاه و هفت تومن
قیمت ها ویرایش شد.
من akg یه مدلشو تست کردم تو فروشگاه دیجیتال میگفت 110 تومن اصلا نسبت به قیمتش نمی ارزید صداش عینه هدفونه فابریکه پلیر خودم بود به یارو گفتم گفتش نه گفتم بیا تست کن دید ضایع میشه گقت سلیقه با سلیقه فرق داره !! من فکر کنم in ear از akg نگیرید بهتر باشه
---------- Post added at 11:15 PM ---------- Previous post was at 11:12 PM ----------
این بود فکر کنمکد:http://www.akg.com/personal/K%20340,pcp_id,269,pid,822,_psmand,12.html:K%20340
من فکر کنم earbug+inear بالای 60 تومن تو ایران نخرید بهتره.
چون مارک خوب تو این رنج نیست به قیمت تو بازار ایران نیست.(نظر شخصی)
این 340 من دارم :31:
به نظره من تو ایران کریتویو بهترین گزینه هستش
آره برای عموم جامعه همون کریتو گزینه خوبی هست.
ولی نه برای همه.