بنظر شما مشکل از Microsoft .Net Framework نباشه؟؟
من رو سیستمم نسخه 4.5 رو دارم
بنظر شما مشکل از Microsoft .Net Framework نباشه؟؟
من رو سیستمم نسخه 4.5 رو دارم
چرا احتمال میدی از Microsoft .Net Framework باشه؟نقل قول:
من که اصلا Microsoft .Net Framework رو روی سیستم ندارم و کومودو هم خیلی روان کار میکنه...
من جای شما بودم سیستم ریستور میکردم به زمانی که تازه ویندوز نصب کرده بودم و بدون نصب هیچ نرم افزاری اول کومودو رو نصب و ابدیت و اسکن میکردم... تا مطمئن بشم همه چی به خود کومودو مربوط میشه .... بعدش دنبال فرضیه های دیگه بودم!!!!
دوستان جدیدا سرعت اپدیت دبتابیس انتی ویروس خیلی کم شده،و همچنین دانلود از سایت هایی که سرورسون خارج ایرانه،شما هم همچین مشکلی رو دارین ؟
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
همینطورینقل قول:
تو پست های قبلی گفتم تازه ویندوز ریختم و هیچ برنامه ای جز کومودو نصب نیست
حتی این دوستمونم گفتن که برا هر ورژن ویندوز جداگانه دانلود کن شاید درست شه که ممنونم ولی مشکل همچنان پابرجاس
من باید دوباره ویندوز بریزم
ایندفه میخوام 64 بیت نصب کنم
امیدوارم مشکل از ویندوز باشه نه ناسازگاریه کومودو با برخی سیستم ها!
بزار ببینم اگه شد از اینکه چطور اجرا میشه و کجاهای برنامه سنگین کار میکنه فیلم میگیرم براتون تا کاملا متوجه شین
البته فعلا مشغول ساخت و ساز ساختمونیم زیاد نمیتونم بیام
دست شما درد نکنه ولی مثل قبل تمام مشکلاتو دارمنقل قول:
سرعت دانلود دیتابیس کومودو گاهی وقتا خیلی پایینه گاهی وقتا هم اصلا آپدیت نمیشه ولی خب چاره ای نیست می سوزیم و میسازیم :n14:در مورد سایت های دیگه نظری ندارمنقل قول:
سلام
سرعت دانلود دیتابیس من که خوبه. 60 کیلوبایت در ثانیه. فکر کنم کافیه باشه برای دانلود یکی دو مگابایت
دوستان سلام ،
من به دلیل اینکه ورژن6 داری مشکلات بسیاری هست که بعضی از دوستان و خود من در این تاپیک اعلام کردیم
و هیچ گونه جواب قانع کنندهای داده نشد( البته با تشکر از دوستانی که برای رفع باگها تلاش میکنند ) از ورژن
قدیمی که همان 5.12 هست که بسیار پایدار هست استفاده میکنم حالا دو سوال دارم یکی اینکه ایا ورژن جدیدتری
از 5.12 در ورژن 5 ارائه شده یا نه اگر ارائه شده لینک دانلودش رو دوستان قرار بدهند چون بعضی مواقع صفحه
اپدیت باز میشه و میگه که شما اپدیت جدیدی برای این ورژن از کومودو دارید من میخوام بدونم اگر این اپدیت ورژن
5 رو بالاتر ببره خوبه مثلا بشه 5.13 ولی اگر قرارباشه با اپدیت بره به ورژن6 باز کلی دردسر درست کنه همون بهتر
که اپدیت نشه.
ممنونم علی
سلامنقل قول:
آپدیت خاصی بعد از نسخه محبوب 5.12 ظاهر نشده، و با آپدیت داخل کومودو مستقیما ورژن 6.2 بر روی کامپیوتر شما نصب و آپگرید خواهد شد.
والا ما از ورژن پنج تا همین ورژن شش دارم استفاده میکنم یک بار هم کرش یا هنگ در هیچ کجا ندیدم !! ویندوزم سون ۶۴ بیتی
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
من بعد از مدت ها به این تایپیک اومدم
1- برای اموزش کمودو کتابی قرار بود نوشته بشه، نوشته شد؟
2- من از فایروال کمودو 6.2 و nav خیلی وقته دارم استفاده میکنم خیلی هم آروم بی سروصدا هستند میخواستم بدونم از کجا مطمئن شم که مشکل امنیتی توی نت ندارم