درست شد ، مشکلم این بود که چرخ ها رو باز نمیکردم .نقل قول:
Printable View
درست شد ، مشکلم این بود که چرخ ها رو باز نمیکردم .نقل قول:
کسی میتونه در مورد این سوالات منو راهنمایی کنه :
1 - نحوه خرید خونه چه جوریه ؟ من هر چی تو نقشه میبینم فقط گاراژ برای فروش هست .
2 - نحوه سرمایه گذاری تو بانک و شرکت های دیگه به چه صورتی هست ؟
3 - روش های پول درآوردن چه جوریه ؟ یعنی میشه روفت مغازه ها رو زد یا جاهای دیگه رو سرقت کرد ؟ ( به جز روند داستانی بازی )
عین kombat معلوم نیست برا pc بیاد یا نه ؟
1- توی map گوشه سمت چپو نگاه بین گزینه ها بیارش روی اونی که خونه های سیاه رنگ رو نشون میده(علامت سوال وسطشه) با D-Pad میتونی همه ی ملک های قابل خریدن رو نگاه کنی،از همه رقم هست،مثل سینما،برگری،تئاتر و....نقل قول:
2- از طریق موبایل به اینترنت برو و سهام بخر و سرمایه گذاری کن.
3- به ماشین های حمل پول حمله کن،پول خوبی داره! تا حالا به مغازه ای خارج از خط اصلی داستان دستبرد نزدم!
فعلا مشخص نیست عزیزم...نقل قول:
من آنلاین بازم ولی معمولا فیفا رو آنلاین بازی میکردم. ممنون که بابت بارنرمکس یادآوری کردی :) بازیم بارنر مکس نیست باید برم عوضش کنم...نقل قول:
خدایا از خلقت GTA-v متشکریم
نقل قول:
خونه تو بالاشهر لوس سانتوس نمیشه خرید ؟ آخه خونه فرانکلین هم خیلی ضایع هست هم اینه جای بدی ، میخام ببرمش بالا ها .
نقل قول:محتوای مخفی: به داستان صدمه نمیزنه
آقا مکان ufo هارو کسی میدونه2 ساعته مرحله مربوط به ufo روموندم الکی دارم میگردم(مرحله جانبی)
سلام دوستان من دیروز این بازی رو گرقتم و dvd اول رو نریخت رفتم عوض کردم بارم نریخت! ببنطرتون مشکل از بازی یا کنسول؟ یه ایکس باکس 360 اسلیم 250 گیگ هم دارم.
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 2
برای پی سی هم بیاد گمون نکونم بزودی کرک درست و حسابی براش بیاد بیرون بازیهای جدید رو دیگه نمیشه مانند گذشته به آسونی کرک کرد