مصرف برق وی بیست دوبله سونیه ولی ساید ماهی دو هزار تومن برق بیشتر مصرف کنه اگه اتاق خونتون خیلی خیلی نورش زیاده سونیو بخر ولی اگر نورش معمولیه بدون هیچ شکی وی بیست.
Printable View
مصرف برق وی بیست دوبله سونیه ولی ساید ماهی دو هزار تومن برق بیشتر مصرف کنه اگه اتاق خونتون خیلی خیلی نورش زیاده سونیو بخر ولی اگر نورش معمولیه بدون هیچ شکی وی بیست.
2برابر یعنی یه چی تو همون مایه های 250 وات دیگه :دی ؟؟
2هزار تومن که پولی نیست :دی ولی اگه بیشتر از 20 تومن باشه یه جورایی منصرف میشدم :دی
راستی نور خونه هم میتونه کم باشه و هم زیاد :دی ولی کلاً خونمون بدون لامپ و کلاً روشناییهای برقی تاریکه حتی تو روزا ! چون شیشه ها رفلکس برنزی هست و تازه پرده هم جلوشه :دی
حالا کیفیت اون پاناسونیک اونقدر تفاوت داره که من بخام بخرمش (چون جفتشون یه قیمتن :دی)
میشه یکی ریز به ریز برتریهای پانا نسبت به سونی و برعکسش رو بگه ؟؟
مرسی...............
دوست گرامي شما سعي كن v20 پاناسونيك را با هيچ tv چه lcd وled مقايسه نكني چون پلاسماي پاناسونيك داراي برتريهايي است كه اگر در اين تاپيك كمي بچرخي ان وقت متوجه مي شوي كه هيچ tv با اين همه امتياز كه شامل 1- كنتراست بالا 2- رزلوشن عالي 3-توليد رنگ سياه توسط تك تك پيكسلها 4-عمر 100000 ساعتي پنل 5-نداشتن محدوديت زاويه ديد 6-و هزاران قابليتهاي ديگر كه در اين تاپيك اكثر انها را دوستان مورد اشاره قرار داده اند خوب دوست من به نظر شما اين همه امتياز با اندكي مصرف بيشتر برق كه اصلا قابل توجه هم نيست قابل قياس است من خودم vt20 دارم كه در كل از نظر كيفي با v20 فرق زيادي ندارند و به شما توصيه مي كنم شك نكن و حتما برو سراغ v20 البته اگر مشكل مالي نداري سعي كن سايز 50 رابخري كه پلاسما هر چه بزرگتر باشد كيفيت تصوير بهتر خواهد شد:11:نقل قول:
با سلام
منظور از روشنايي زياد يعني چقدر؟
من 3 تا لامپ كم مصرف هر كدوم 250 وات( بر حسب لامپهاي معمولي) در يك اتاق تقريبا 60 متري دارم به نظر شما براي اين تلويزيون اين نور زياده؟
حداكثر مقدار نوري كه در اون بشه تصاوير را با كيفيت خوب ديد چقدره؟
با تشكر
تقریبا مناسبه ولی هر چی نور محیط کمتر باشه تصویر پلاسما بهتره.
سلام
کسی از دوستان آدرس یا تلفن فروشگاهی در بانه که این مدل را داشته باشه داره ؟ مخصوصا اگه v20B یا v20S
باشه
درضمن میشه در شهرهای مرزی دیگه مثل جوانرود هم با قیمت مناسب پیدا کرد
من چون پستهام زیر 10 هست نمیتونم پیغام خصوصی برای کسی بفرستم ممنون میشم اگر کسی اطلاعی داره پیغام خصوصی به من بده
با تشکر
دوست عزيز ما كه به تازگي در بانه بوديم tv وي20 سريM,R هم نبود چه برسه به سري S و ديگه چه برسه بهB كه اكثر كاسبهاي بانه نمي دانند چي هست اما به جهت راهنمايي در بانه در پاساژ كردستان چند مغازه فروشنده TV پاناسونيك هستند كه مهمترين انها اقا اسماعيل است كه يك فروشگاه اينترنتي هم داره اگر اسماعيل نداشته باشه مطمن باش هيچكس ندارهنقل قول:
سلام حدود 20 روزه مطالب دوستان را می خوانم خیلی از مسایل را الان میدانم اما چون امکان تست کردن را ندارم (در شهر ما همه مدل تی وی داخل فروشگاه ها نیست)لطف کنید کمک کنید خودمم تی وی که گرفتم قول میدم چند ماهی بدون غرض به دوستان اطلاعات بدهم!!!!
اما محل استفاده از تی وی یک سالن 24 متری با سه پنجره 2در1.60 که میتوانم با پرده کلی از نور را کم کنم!
اما روشنایی در شب هم مانند خانه های معمولی دیگر است.
اینها را گفتم ببینم آیا P42V20 برای سالن من مناسب است از لحاظ برگشت نور یا انعکاس لامپ های خانه
البته تا حدودی اگر راهنمایی کنید ممنون میشم در ضمن میزان انعکاس آیا مانند تی وی های معمولی 21 اینچ است یا خیلی کمتر است؟
توی روز حتی الامکان پنل رو باید جایی نصب کنی که پشت به نور پنجره باشه تا رفلکشن کمتری داشته باشه V20 تهای موجود در ایران فیلتر ضد تابش ضعیفتری نسبت به نمونه های تست شده اروپایی و آمریکایی دارن ولی فکر میکنم اگر اون نکته رو رعایت کنید برای اتاق شما به حد کافی خوب باشن.
سلام دوستان من جمعه یه v20 گرفتم و به یه مشکل کوچیک برخوردم چون از طریق usb نمیتونم فیلم ببینم تو دفترچه خوندم فرمت تصویری که از طریق usb میشه تماشا کرد MPEG-2 PS 1.2 SD و AVCHD هست من با نرمافزارهای مختلف فایلامو به این فرمت ها تبدیل کردم ولی نتیجه ای نگرفتم در ضمن فایلهای عکس و MP3 رو راحت پخش میکنه ولی فایلهای تصویری رو نه اگه کسی میدونه راهنمایی کنه با تشکر از همه