نقل قول:
عزیز شما از حالت فشرده که خارج کردی باید فایل اصلی بازی رو روی یه cd رایت کنی تا فایل setup براتون بیاد:46:
Printable View
نقل قول:
عزیز شما از حالت فشرده که خارج کردی باید فایل اصلی بازی رو روی یه cd رایت کنی تا فایل setup براتون بیاد:46:
نقل قول:
خب خوشبحالت که اینجوری تونستی دانلود کنی
حالا من یه چیزی بگم بیشتر حال کنی
من خودم اینترنت 4mb دارم البته اختصاصی که سرعتش با دانلود منیجر روی 700 هست
حالا برو حال کن:31::21:
نقل قول:
خب دیگه اون به خودت و شهرت بستگی داره که همچین کافی نتی داشته باشه و تو پیدا کنی که بعید میدونم کافینتی باشه که سرعت دانلودش 500 باشه من توی کرج تا 250 هم دیدم ولی 500 فکر نکنم باشه
خوشبحالتون...
ما با سرعت دانلود 20 كيلوبايت در ساعت بازي دانلود ميكنيم،شما با چي!
راستي دقت كردين هر چي لول بره بالاتر كنترل كاميون هم بهتر ميشه ،اما در عوضش زمان كمتري براي جايجايي بار بهتون ميده...
نقل قول:
بهروز واقعا تو با سرعت 20 بازی دانلود میکنی؟:18::31::18:
دمت گرم بابا عجب صبرو حوصله ای من این دو تا لینک که توی صفحه اول بود رو کلا توی 30 دقیقه دانلود کردم تازه هی میگفتم خیلی طول کشید یعنی 800mb رو توی نیم ساعت دانلود کردم بازم شاکی بودم
بعد تو با سرعت 20 چه حوصله ای داری بازی هم دانلود میکنی:31:
دقيقا از ساعت 2 شب تا ساعت 6:49 صبح طول كشيد...نقل قول:
اين كار ما هم خودش دنيايي داره...!
هر 3 تا قسمتو بریزم رو سی فقط همین ؟نقل قول:
فقط رو سی دی جواب میده ؟ فلش نمیشه ؟
نقل قول:
128 داری درسته؟:46:
خب برای تو دنیایی داره برای من اعصاب خورد کنی داره :31:
همیشه موفق و خوش باشی:11:
---------- Post added at 07:11 PM ---------- Previous post was at 07:08 PM ----------
نقل قول:
نه عزیز یه فایل اصلی هست که اون رو باید روش دوبار کلیک چپ بکنی نرو خودش باز میشه بعد هم رایت کن روی یه cd بعد که cd رو بزاری اتوران برای نصب میاد بالا و راحت میتونی نصب کنی و کرک هم نمیخواد:46:
اگه نمیدونی کدوم فایل هم هست بزار من برم خونه دقیق بهت فایلی که باید رایت کنی رو میگم الان خونه نیستم
منم 128 پارس دارم که تو این 13 روز ترافیک رو مجانی کرده :D
ولی دیشب با 50 تا 70 میگرفت که تونستم 400 مگ دانلود کنم
نقل قول:
خب دیگه شانس شما بوده که با 70 گرفتی
پس دیشب حالی کردی:8::21::27::46::31: