480نقل قول:
اعصابم ریخت بهم ... لعنت بهش
فردا می رم
Printable View
480نقل قول:
اعصابم ریخت بهم ... لعنت بهش
فردا می رم
خود گوشی رو خوب داده ، من کمتر از 490 نشنیده بودم قیمتشو .نقل قول:
ولی در مورد اون 200 تومن . شما الان یعنی 680 پول دادی درحالی که با این پول بهت سنسیشن میدادن یا اگه 20 تا میذاشتی روش گالاکسی اس 2 !!!!
دوست عزیز شنیده بودم به بهانه نصب نرم افزار 50 تومن میگیرن یا به بهانه فعال کردن سیستم عامل پول میگیرن ولی این مورد شما واقعا نوبره !!! پتانسیلش رو داره که تو بیست و سی پخشش کنن!!! جدی میگم!!! 200 هزار تومن!!!!! کم نیستا!!!!
حتما برو پس بگیر . این دیگه دزد نیست شاه دزده!!!
برو دهنشو بیار پائین :31: زرت و زورت زیای هم کرد بگو الان زنگ میزنم 110 :31:
میبخشیدا من نمی دونم این فروم ها برای چیه!!!!؟؟؟؟
خب عزیز قبل از خرید این نکاتو میپرسیدی اینجا تا بهت بگن قضیه چیه
یا ابـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــلفــــــــ ــــــــــــضل 200 هزار تومن!!!!:18:
بابت فعال کردن سیستم عامل؟ :31:
عجیبترین کلاه برداریه که تا حالا تو بازار موبایل شنیدم و بزرگترین حتی!
فردا می رم دهنشو سرویس می کنمنقل قول:
نقل قول:
این بنده خدا هم تقصیر زیادی نداره ، وقتی نظارت نباشه همین میشه ، این موبایل فروش ها چه سودی به جیب زدن به خاطر اندروید خدا میدونه!!!:41:
من خودم تا بحال چندین نفز از دوستام رو در این مورد اگاه کردم که بابا پول واسه این چیزا ندین اینا همش دروغه !!! ولی بازم چند نفر گول خوردن .
ولی این مورد دوستمون دیگه واقعا شاهکاره!!! واقعا شاهکاره!!! خدا لعنت کنه ادم دزد رو . خدا لعنت کنه
باز اين ياماها سرو كلش پيدا شد
برو عمو خدا روزيتو جاي ديگه حواله كنه :31: مردم كه كور نيستن دارن ميبينن :31: چشماي خوشكلتو اذيت نكن...
@ KING JAMES
اين همه ما اعلام قيمت ميكنيم! باز تو ميري اين همه كلا سرت ميره؟
حرفات بو داره :31: الان منظورت چیه واضح تر بگو؟:31:نقل قول:
کینگ جان اگه تهرانی منم میام .. خوراکم اینجور آدماس یه فعالسازی نشونش بدم کیف کنه .. دست بزنمم هم خوبه
بوي پا ميده ... چه بويي بابا :31:
اوني باس بفهمه ميفهمه :31:
آقا منم ميام دعوا! از خته لوتي خيز يزد بلند شم بيام اونجا بگم چند منه! خودتون بزنيدش :31:
ولي عجب پدر سگي بود! 200 تومن ملت جون ميكنن در ميارن آقا با يه دروغ 200 تومن ميزنه به جيب
فردا طوری فیلمش می کنم دیگه از این غلطا نکنا ... پای پلیسم می کشم وسطنقل قول:
---------- Post added at 08:32 PM ---------- Previous post was at 08:30 PM ----------
آقا دستت درست ... نه آقا نمی خوام بزنمش می خوام فیلمش کنم جوری که نفهمه از کجا خوردهنقل قول: