بقیه ی سوالام چی؟نقل قول:
Printable View
>> Samsung Galaxy Ace 2 <<
می خواستم ببینم نظرتون راجع بهش چیه؟
به نسبت قیمتش خوب هست یا نه؟
و به نظرتون قیمتش بالا میره یا پایین میاد؟ یعنی به نظرتون بهترین موقع برای خریدش کیه ؟
سلام
الان با این قیمت ها خرید تبلت ارزون به همراه یه گوشی ساده (1280 یا ایکس 1 نوکیا) بهتره یا یه گوشی در حد نکسوس اس یا آرک بدون تبلت ؟
به نظرم هیچکدوم و افزایش بودجه برای دو هسته ای
به نام خدا/سلام دوست عزیز،هر گوشی در هر رنج قیمتی میتونه برای یک فرد بهترین گوشی و برای کس دیگه بدترین باشه.لطفا ذکر کنید که مهمترین مورد و بی اهمیت ترین مورد یک گوشی برای شما چیه تا بتونیم با کمک دوستان بهترین گوشی رو به شما پیشنهاد کنیم.در مورد قیمت هم فقط خدا میدونه ،نرخ دلار حساب کتاب داره ولی کسی به فکر حساب کتابش نیست،پس سعی کنید هر وقت جنس خاصی رو پسندیدید همون موقع تهیه کنید.نقل قول:
اگر هم بخوام عامیانه جواب بدم ،میگم برید sony xperia p رو که یه سرو گردن از این گوشی بالاتره و امروز در سایت دیجی کالا تخفیف (آف) خورده رو تهیه کنید ،یا علی.
بین این 2 تا موندم ( شاید آخرش بتونم اس2 بگیرم )نقل قول:
ولی خودم تبلت رو ترجیح میدم واسه مصرف زیاد اینترنتم
البته به مشکل قابل تعویض نبودن باطری بر می خوریم
من عین ... گیر کردم بین این دو تا موبایل :
1- SAMSUNG GALAXY S Advance
2- SONY EXPERIA P
کدومش باحال تره؟
برا هدیه دادن میخوام و فردا صبح باس برم بگیرم.
اون کسی که میخوام براش بگیرم دوربین واسش اهمیت نداره.
چندان اهل بازی و نرم افزار نصب کردن هم نیست
مهم براش زیبایی و خوش دستی و خر کار بودنه. کاربردشم گهگاهی وبگردی و گوش کردن به موسیقیه.
با این اوصاف کدوم پیشنهاد میشه؟
فقط خواهشاً زود جواب بدید. تا فردا صبح حتماً حتماً باید بگیرم.
بچه ها دو تا گوشی میخوام تا 650 تومن نظرم رو اکسپریا پی و ادونس هست؟
انتخاب دیگه ای هم هست؟ نظر شما چیه؟
با توجه به خواسته هاشون فکر میکنم Xperia P مناسب تر باشه.نقل قول:
Xperia Sola هم هست که میتونه انتخاب خوبی باشه ، ولی من پی رو ترجیح میدم.
اگه واسه خودت میخوای I9070 بگیر ، اگه واسه کسی میخوای که زیاد سر و کله نمیزنه با گوشی Xperia P به نظرم بهتره.نقل قول:
سولا هم هست که زیاد خوب عمل نکرده.
سلام من یه گوشی میخوام در قیمت 400 تا 500 تومان دوربین هم 5 تا 8 باشه برای خودم هم سیتسم عاملش و نرم افزار و بازی ریختن توش مهمه که هنگ نکنه و قابلیت ارتقا به آندروید های جدید داشته باشه صفحه اش آنجنان مهم نیست ولی اگه 3.5 تا 3.7 اینچ باشه خیلی خوبه ؟ خودم بیشتر نظرم رو neo هستش نظر شما چیه؟