من كه همون دار رو انتخاب ميكنم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط sina_f
Printable View
من كه همون دار رو انتخاب ميكنم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط sina_f
دوست عزيز منظورت منم ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط shady_er
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انشاالله فردا اين ساعت من ديگه صندلي نشيني رو ترك خواهم كرد ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من بهتون ميگم تا سه شنبه هفته ديگه هيچ صندلي نشيني جز ووكمن نداريم.
شما سوالاتتون رو بپرسيد. ايشون اگه خواستن ميان جواب ميدن اگرم نخواستن صندلي داغ يه هفته خالي ميمونه.
سعيد جان شوخي بود ديگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... آره !!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط saeid_ronaldo
من كه ميدونم بعد از من قراره كي بايد .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله ووكمن جان نفر بعدي شما مشخص شده.
ولي ايشون از سه شنبه هفته بعد قراره بياد
الانم كاملا جدي هستم و شوخي نميكنم
اشكال نداره پس صندلي داغ رو يه هفته تعطيل كن تا يه نفس راحت بكشه .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط saeid_ronaldo
نقل قول:
نوشته شده توسط WooKMaN
بله مگه الان غير از شما شخص ديگه اي هم روي صندلي نشسته؟؟!!
جواب سوالات من را ندادي ووكمن جان.
:blink: :blink: يه سوال اين مهدي هرو چرا نمياد تو رووم آخه منتظرم...