آقا من حوصله ندارم 175 صفحه رو بخونم :31:
یکی بگه ببینم این مرتال کمبت 9 واسه pc هست دانلود کنم یا نه ؟
Printable View
آقا من حوصله ندارم 175 صفحه رو بخونم :31:
یکی بگه ببینم این مرتال کمبت 9 واسه pc هست دانلود کنم یا نه ؟
نه برا pc نیست..نقل قول:
یا قمر بنی هاشم!!!:18::18::18:نقل قول:
پس حالا چیکار کنیم ما ؟؟؟؟:18:
یعنی کسی تو اینترنت هکی چیزی نکرده این لامصب رو با این گرافیکش:18:
یعنی با emulator یا یه کوفتی چیزی اجراش نمیشه کرد؟:18:
این همه کمبت با گرافیک پایین بازی کردیم که حالا اینجوری جوابمونو بدن؟:18::18::18::18:
لااقل اسکرین شاتش رو نمیزاشتید تو کف نمونیم دیگه:45:
امیدوارم در اقدامی تلافی جویانه اگر مورتال کومبات10 اومد فقط فقط فقط واسه PC باشه:19:
سلام دوستان .من همين شنبه رفتم بازي بخرم بازي مورتال كومبت كامل رو ديدم و خريدم توش همون مورتال كمبت 9 است ولي اون 4 تا تريلر همون كنشي -رين ... هستن و لباس كلاسيك ادما توش هست.و لازم نيست برم لايو و بخرم .چون تو اون سي دي ها ذخيره كردن.انصافا فيتاليتي هاي اسكارلت اصلا زيبا نيست.
سلام بچه ها راستش من این سوالو 2 بار اینجا کردم و هر 2 بار یادم رفته و نمیتونم این همه صفحه رو بخونم ببینم بچه ها چی جواب دادن خواهشا یه کمبت باز حرفه ای جواب بده
اول اینکه این لباس های کلاسیک MK3 و MK2 و MK1 رو همه ی کاراکتر ها دارن؟ الان من خودمم نمیدونم از کجا اما بعضی از کاراکترام این لباس ها رو دارن ! مثل ساب زرو و اسکورپین و کیتانا که 3 تا لباس داره ! اما مثلا لیو کن و کونلاو و اینا ندارن همون custome 2 رو فقط دارن . میخواستم ببینم این لباس ها رو باید به طریق خاصی از بازی به دست آورد؟اگه اینجوریه که نحوه ی بدست آوردنشونو بگید . اگرم از طریق DLC اینا اضافه شدن بگین که دانلود کنم . اول از همه لطفا بگین همشون این لباس ها رو دارن یا نه بستگی به کاراکتر داره که چند تا لباس داشته باشه
دوم اینکه من کاراکترام 2 تا فیتالیتی دارن اون سومیش رو چجوری گیر بیارم ؟توی سایت خاصی باید برم که تمام رمزارو نوشته باشه؟اگه سراغ دارید که آدرس بدید اگه نه که بگید چجوری سومین فیتالیتی هم فعال کنم
و سوم اینکه توی PSvita همین بازی مورتال کمبت فایتینگ کلاسیک داشت . میخواستم ببینم اینجا هم داره و باید کار خاصی کنیم تا فعال شه یا حتی DLC داره یا اینکه نه کلا فایتینگ کلاسیک نداره
ممون میشم یه کمبت باز حرفه ای این 3 تارو کامل واسم توضیح بده:40:
شما در امید اقدام تلافی جویانت بمون چون این سری فایتینگ ها کلا انحصاری نمیشه بخواد هم بشه برای Pc نمیشه حالا اگه باز بخواد هم بشه اصلا نمیشه اینجور فایتینگ ها امکان نداره واسه PC ریلیز شننقل قول:
salamنقل قول:
15 تا شخصیت لباس جدید دارن
الان dlc بازی بصورت دیسک تو بازار هست میتونی تهیه کنی.mk komplete eddition
فیتالیتی سوم کاراکترها هم یه سرچ کنی پیدا میشه
psvita براش چند تا مد اضاف کردند که تو نسخه کنسولیش نیست.فرق دارن با هم یه ذره.(البته خودم ویتا ندارم ولی دموهایی که ازش دیدم فهمیدم که با هم فرق دارن-مثلا تو ویتا باید خونهای پاشیده شده به صفحه رو با دستت پاک کنی و ....)
چی میشد مثل نسخه ی trilogy یه brutality هم میذاشتن واسه این سری کمبت:41:
یادش بخیر من یادمه یه کد داشت میرفتی تو option اینارو با هم نگه میداشتی R2 R1 L2 L1 مربع فلش بالا . بعد اون علامت سواله باز میشد میرفتی فیتالیتی ها و بروتالیتی ها رو فعال میکردی
یه مربع که میزدی بروتالیتی میزد
یادمه با فامیلامون که بازی میکردم واسه دسته یک رو که خودم بودم فعال میکردم موقع فینیشم یواشکی یه مربع میزدم بعد اتوماتیک خودش بروتالیتی میکرد من الکی هی دکمه ها رو فشار میدادم و دسته رو تکون میدادم و ... همه کپ میکردن میگفتن چجوری اینکارو کردی؟میگفتم نمیشه دیگه قلق داره :31:
آقا این Bability ها رو چجوری باید زد؟
هر چی میزنم عمل نمیکنه !