نقل قول:
1- چه جوری میشه یک برنامه رو نظیر بابیلون رو کاری کرد که اصلا به اینترنت وصل نشه
2- آیا اگر به صورت انلاین از طریق خود انتی وروس اون 103 مگ دانلودی که برای آپدیت کرد رو میشه بعد از تعویض سیستم دوباره با روش کپی پیست خودمون انتقل داد و نخواهیم دوباره اپدیت کنیم؟ چطور؟
3- بعد از آپدیت با این حجم سنگین..بقیه آپدیت ها هم همینجور سنگین هست یا خیر؟
4- من خودم از ناد 32 استفاده کردم تا به حال توی این 3-4 سال اصلا از ویروس خبری نبوده توی سیستمم.حالا می خواهم از کومودو استفاده کنم، ایا باز هم این روند جلوگیری از ورود ویروس به سیتمم ادامه داره؟ یعنی کومودو واقعا توانایی این رو داره که از ورود ویروس به سیتمم محافظت کنه؟
5- از کجا بفهمیم بعضی کیجن ها یا کرک هایی که برای نرم افزارهایی مثل اینترنت دانلودمنیجر که کودو اونها روبه عنوان ویروس می شناسه واقعا ویروسی هست یا خیر؟
ممنون
1- اولین باری که پیغام اتصال به اینترنت از طرف بابیلون از طرف کومودو داده شد می توانید گزینه block را انتخاب کنید، اگر این کار را نکرده اید، می توانی از منوی زیر اقدام به block کردن کنید که موجب جلوگیری از دسترسی برنامه مورد نظر به اینترنت میشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته یه راه دیگه هم هست:
comodo/firwall/network security policy/
بعد انتخاب نرم افزار مورد نظر (مثل بابیلون) از appilication name
سپس انتخاب گزینه Edit از سمت راست و در منوی باز شده تغییر Action به block
شکل زیر:
2- بله زمانی که آنتی ویروس نصب هست و کومودو آپدیت شده (الان بیش از 134 مگ آپدیت) از مسیر زیر فایل bases.cav را کپی کرده و نگه دارید، می توانی بعد از تعویض ویندوز به روشی که در پست دوم تاپیک کومدو شرح داده شده اقدام به این کار بکنید.
C:\Program Files\COMODO\COMODO Internet Security\scanners
3- نه، اصلا"، آپدیت های بعدی دیتابیس آنتی ویروس در حد چند کیو بایت. آپدیت های خود نرم افزار هم بستگی به نوع آپدیت و تغییرات داره، می تونه کم یا زیاد باشه که ورژن نرم افزار رو ارتقا می ده.
4- در شرایطی که شما دارید و طی 3- 4 سال با نود 32 (نظر شخصی من: اصلا" دوستش ندارم) ویروسی نشده اید، چرا می خواهید سوییت امنیتی خودتون رو عوض کنید و بیایید رو کومودو؟
البته کومودو رو عشق است:40: بد نیست یه تنوعی به کارتون بدید. من با کومودو دائم تو اینترنتم و روزانه انواع فلش مموری را وصل می کنم به سیستم، کومدو از دم حال همشونو گرفته.
پیشگیری بهتر از درمان است. پس کومودو بهتر از ...... ...... ....... ....... ... است. :8:
تازه کومودویی بشید یه هدیه از طرف دوست عزیر santamove دریافت خواهید کرد.:11:
5- تنها راهی که به نظر من وجود داره اینه که شما اونها رو از سایت های معتبر دانلود کرده باشید. یا از شرکت های معتبر خریداری نموده باشید.