نقل قول:
دوستان ممنون كه جواب سوالم رو داديد./ اينطور كه معلومه اينترنت مخابرات پينگ خوبي داره. اگه پايين 350 باشه ميشه باهاش بازي آنلاين كرد. پس حتما ميگيرمش :دينقل قول:
فقط دوستان شما با ADSL128 پينگتون زير 350 هست ديگه درسته ؟
Printable View
نقل قول:
دوستان ممنون كه جواب سوالم رو داديد./ اينطور كه معلومه اينترنت مخابرات پينگ خوبي داره. اگه پايين 350 باشه ميشه باهاش بازي آنلاين كرد. پس حتما ميگيرمش :دينقل قول:
فقط دوستان شما با ADSL128 پينگتون زير 350 هست ديگه درسته ؟
میشه لطفا یکی جواب این سوالمو بده؟؟نقل قول:
چند تا پست زدم که یکی این IP DNS مخابرات تهران رو بده ولی هیچ کس جواب نداد . یعنی هیچ کس نداره؟؟؟؟؟
دوست عزیز مخابرات بصورت پیشفرض 128 رو روی 256، 256 رو روی 1 مگ و 512 تا 2 مگ رو روی 2 مگ میبنده.نقل قول:
نه درست نیست!نقل قول:
اگه 256 رو روی 1 مگ ببنده نباید سرعت دانلودش 28 باشه!!!!
128 رو کمی بالاتر از 128 میبنده دقیقش رو نمیدونم ولی فکر کنم 168 باشه. چون کاربر میتونه 17 با مرورگر و 20 یا 21 با دانلودمنیجر دانلود کنه.
آقا این پیش فرض برای 128 که downstream رو نوشته 3072همونیه که شما میگید یا کمتره؟نقل قول:
دوست عزیز من خودم 2تا اکانت از مخابرات گرفتم یکی 128 و دومی 1 مگ و 128 من 60کیلوبایت و 1 مگم هم 260 کیلوبایت بهم دانلود میدهنقل قول:
ضمن اینکه خودم توی کار شبکهام و تابحال کار کانفیگ و نصب چندین مودم رو برای دوستانی که از مخابرات سرویس گرفتند رو انجام دادم و این مورد برای همهشون صدق میکرده.
ضمناً توصیه میکنم SNR و Line Attenuation رو بررسی کنین تا مطمئن بشین مشکل از نویز نباشه. Down Stream و Upstream هم چک کنین.
---------- Post added at 02:17 PM ---------- Previous post was at 02:15 PM ----------
3072 برای 3 مگابیته دوست عزیز یعنی از روی پورت شمارو تا 3 مگابیت آزاد گذاشتن که واقعاً عجیبه برای 128!!!نقل قول:
اگه از مخابرات دسترسی به وی پی ان رو بسته بودن، قاعدتاً نباید وصل میشد و وقتیکه وصل میشه و تبادلی وجود نداره یعنی اینکه سرور شما پاسخگو نیست. توصیه میکنم از سرورهایی که الآن خوب کار میکنند استفاده کنید.نقل قول:
در نهایت هم توصیه بنده اینه که بجای ویپی از Socks استفاده کنید.
نه برادر عجیب نیست چون مخابرات سپاه صحابه اصولا دربست خودش رو وقف مردم کرده و کلی هم سوبسید به مشتریاش میده با این که رایانه ها رو دولت قطع کرده و همه چی رو 10 برابر:31:نقل قول:
عزيز به تايپيك انتخاب بهترين dns مراجعه كن با نرم افزار تست كن اونيكه بهترين براي خودته ست كن ما كه نميشه اينطوري چي بديم بهتنقل قول:
کد:http://forum.p30world.ir/showthread.php?t=410943