فكر نكن مطمئن باش !نقل قول:
Printable View
فكر نكن مطمئن باش !نقل قول:
دلایل باخت:1.نکونام2.نکونام3.نکونا 4. نکونام 5. نکونام 6. نکونام 7.نکونام 8. نکونام 9. نکونام 10. نکونام 11. شجاعی
ما که تو نظر سنجی گزینه درست رو انتخاب کردیم :دی
دفاع ایران این بازی واقعا واقعاً عالی بود . رحمتی هم که واسه تیم ملی نعمته ! همیشه باید چوب مهاجم و خط میانی رو بخوریم !
بچسبیم به همون فوتسال حداقل هر سال قهرمان آسیا میشه :دی
-----------------------------------------------------------------------
این هم جواد و شانس آوریش برای ایران:[/QUOTE]
نقل قول:
با اجازه اینو با اسم خودم اسمس کردکم:8:
یعنی وقتی خوشحالی دخترهای کره ای رو میدیدم اعصابم داغون می شد نمی دونم چی شد تی وی ایران که پیرزن 90 ساله رو تو لیگ اروپا نشون میده سریع سانسور می کنن قشنگ گذاشتن پخش بشه این تصویر خوشحالی
کفاشیان چی کار کرد تو این فوتبال به گند کشیدن لیگ برتر عدم صعود به جام جهانی از دست دادن کرسی اجرایی AFC به خاطر سعیدلو که اونم رای نیاورد و حالا حذف در یک چهارم جام ملتها اگه وجود داشته باشی همین امشب استعفا میدی مزدور
این حرفهایی بود که ما از 6 ماه پیش میزدیم منتها یه عده عقب افتاده ذهنی میان میگن طرف منافع سیاسی داره تخریب می کنه سیاه نمایی می کنه ببینید اقایون فوتبال ایران داره کاملا نابود میشه سرتونو نمی تونید بکنید زیر برف کره جنوبی امارات و عراق نیست که ببریم بشیم قدرت آسیا!!!
ولی بازم به اون عزیزانی که رای به قهرمانی و یا صعود به مرحله بعد داده بودن تبریک میگم برای حس میهن دوستی و غرور ملیشون اما تا کی با احساسات مردم میشه بازی کرد!؟تا کی یک شو من بیاریم یک میلیارد بدیم برای اینکه به مردم قول قهرمانی بده و بعد یواش یواش بزنه زیرش و در آخر هم فقط از گروه بیاد بالا !؟تا کی پشت اسم مربی ها قایم بشیم اصلا فردا مارادونا بشه سرمربی فوتبال ایران مشکلی حل میشه بی کفایتی های عزیزمحمدی و کفاشیان درست میشه؟
مبعلي => پژمان نوري
خاک بر سر اون دوتا لژیونرمون کنن
ولی کره رو هم میزدیم از ژاپن میخوردیم
دوستان عزیزان به اعصاب خودتون مسلط باشید!:31::31:
هیچ اتفاقی نیفتاده !فقط یه کوچولو ایران باخته!! :31::31:
فقط بدی این باخت اینه که امثال کفاشیان همچنان سر جاشون باقی می مونن اون وقت تمام کاسه کوزه ها سر افرادی مثل قطبی ( قبول دارم امروز خوب نبود) که حداقل یه جون تازه ای به فوتبال ما داد شکسته میشه
آفرین به شما که از همون اول ناامید بودی... اگه یه خورده دقت کنی من پیش از مسابقات به حذف تیم ملی تو این مرحله رای دادم... اما از شروع جام ملت ها امیدوار بودم که رایی که منطقا قبولش داشتم، به حقیقیت نپیونده... از همون روز اول هم خوب تیم ملی رو گفتم هم بدشو...نقل قول:
حالا مشکل شما چیه... اینو نمیدونم!