این که رو هر سیستمی اجرا می شه یه بازی که دلیل بر بد بودنش نیست که.
این که یه بازی هم فقط روی ابر رایانه ها جواب بده هم هنر نیست. یه دونه تست گرافیک هست به اسم فر بال ( fur ball ) فک کنم! خیلی سبک و ساده اس، ولی ادم قشنگ حس می کنه که کارت گرافیکش داره عرق می ریزه که اینو اجرا کنه.
در مورد حرف هایی که دوستان زدن، با اکثر حرفاتون مخالفم. کرایسیس 2 در کل بهتر از سری اول کرایسیس ها بود. حتی بدون پچ دایرکت اکس یازده!
من بعد از این که کرایسیس 2 رو تموم کردم، وارهد رو دوباره ریختم که بازی کنم و کمبود هاش رو تازه دیدم.
سری اول واقعا انقلاب بود توی زمینه گرافیک. هنوزم از خیلی بازی های روز بهتره به نظر من. ولی به پای دومیش نمی رسه.
چون قدرت سری اول فقط توی دورنما بود. همه چیز از دور خوب و قشنگ بود، ولی از نزدیک به درد نمی خورد. مخصوصا تکسچر سنگ ها و درخت ها. علف هاشم که همون موقع رو اعصاب بودن!
ولی دومیش این ایرادا رو نداشت. و تقریبا همه ی ابجکت های توی بازی بهتر طراحی شده بودن. به جز ماشین هایی که پارک بود. ( مخصوصا چراغای مسخره اشون)
البته کلا سری اولش بازی های بهتری بودن. ولی نه در زمینه ی گرافیک.
در ضمن، تخریب پذیری به گرافیک ربطی نداره که، داره؟ تا جای که من می دونم تخریب پذیری به فیزیک بازی مربوط می شه که درسته الان بار پردازشیش افتاده رو گرافیک، ولی در کل به چیزی که ادم از بازی می بینه ربطی نداره...